29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dědek 19.3.2007 9:20

diskuse

To je ono. Je nutné ve všech sdělovacích prostředcích začít diskutovat o požadavcích zelených a tím prokázat nesmyslnost a nebezpečnost jejich požadavků pro společnost. 

Stredocech 19.3.2007 9:10

Argumentovat proti zeleným vyžaduje jediné, dostat se do médí

na to, že elektřina z fotovoltaiky se nuceně vykupuje za 13,2 Kč lidé slyšet bodou. Na zdražení aut, energií atd. také. Jen se jim to musí vhodně nanést.

Karlík 19.3.2007 9:08

Dodatek

Plně souhlasím s článkem. Jen bych dodal, že Rakušané temelínskou elektřinu od nás kupují a to jim asi moc nevadí. Kdybych měl tu moc, tak bych jim dodávky uťal, samozřejmě předem bych zajistil jiného kupijícícho. Peníze přeci potřebujeme. Pak by si v Rakousku mohli vařit a topit na otevřeném ohništi. Možná, že bychom se dožili i situace, že by blokovali hraniční přechody za obnovu dodávek.

fox 19.3.2007 8:48

Re: Re: . . . časy gentlemanských výměn názorů Klause se Zemanem . . .

Bohužel,vše pravda.Jak chcete však bojovat s demagogií,když vlastní znalosti nejsou?Argumentovat v oblasti energetiky, to vyžaduje znalosti matematiky,fyziky,termodynamiky atd.To je nepopulární a každá "celebrita"se v prvé řadě pochlubí,že o tom nemá ani páru.Zbolševizované školství posledních 40 let,dobu Buzkové navyjímaje produkuje nemyslící pitomce.V oblasti politiky,společnosti je to zase záležitost znalostí historie.Nedávno zaznamenané:Kdo prohrál u Waterloo?Adolf Hitler.Tak co chcete.Takový národ je snadnou obětí demagogů.A demagogové se snadno chápou moci.Debaty o energetice,radaru a p.toť přímo esence pitomosti občanů-voličů.

honzak 19.3.2007 8:41

Re: Re: Re: je obtížné

To je hezký dárek pro Jožo Kybaka z Pohorelej k dnešnímu svátku! Pokusím se doporučením řídit. Už používám "brusel" ve významu "vulgárně řiť", nyní se pokusím používat "jdi do brusele, bursíku". Budu se opravdu upřímně snažit.

I.L. 19.3.2007 8:33

Re: Re: je obtížné

Na a slova "kuchta", "bursik", ale i "zeleny" a "ekolog" pomalu konverguji k vyznamu vhodnemu pro pouziti prave (a jen) timto zminenym cetarem...

xx 19.3.2007 7:13

"Pokud česká politika před nástupem zelených potřebovala alternativu, zelení teď potřebují oponenturu"

To bych rád věděl, jak se kvalifikovaně oponuje demagogii. Lidé, kteří volí své zástupce na základě jejich demagogie, obvykle nemají od přírody dáno pochopit složitější argumentaci. A ani si na ni nejsou ochotni udělat čas. Vždyť učení je bolí, tak proč by to dělali. A, bohužel, takových příroda stvořila většinu.

Netřeba 19.3.2007 6:49

Re: je obtížné

Nepřechylujte. Vždyť se klidně dá říct ten kuchta i ta kuchta. Myslím, že obojí je mluvnicky i věcně správně.

Netřeba 19.3.2007 6:46

Re: . . . časy gentlemanských výměn názorů Klause se Zemanem . . .

Možná to bude tím, že každý sice jinak, ale oba přece jenom mysleli na tuto malou zemičku a lidi zde bydlící.

To co přišlo po nich, je také pro tuto malou zemičku a lidi zde bydlící, ale jak píšete, je to pro ně bída všch běd.

honzak 19.3.2007 6:46

je obtížné

vyjádřit svůj názor na to hov@do z přitom projít cenzurou. Proto další nadávky opíšu tím, že laskavého čtenáře nechám představit si, co by řekl četař základní služby svému mladému podřízenému po nesplnění úkolu, který podmiňoval četařovu vycházku. Ta z podstatných jmen, která jdou přechýlit, bych použil i na jeho kolegyni kuchtu.

Petr H 19.3.2007 1:02

Konkrétné na Bursíkovi je vidět

proč kluci,co spolu mluvěj veřejnost tak mediálně masírovali odchody Klause a Zemana do politického důchodu.Být tito dva ještě v činné politice(president stojí ústavné mimo),tak by si s Bursíkem argumentačně vytřeli brusel.Bursík není žádný hlupák,ale zdatný demagog a momentálné nemá protivníka,z něj bude ČR ještě hodně bolet hlava.Ono vůbec kde jsou ty časy gentlemanských výměn názorů Klause se Zemanem v Sedmičkách,na to se alespoň dalo koukat a poslouchat,to co přišlo po nich je bída všech běd.