29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Wlasta 19.3.2007 16:50

Re: Re: Argumentovat proti zeleným vyžaduje jediné, dostat se do médí

Vaše výroky k hornictví svědčí o naprosté neznalosti této problematiky a omílání "zjevených" pravd. Nastudujte zákony, dojděte na příslušný báňský úřad a pak hovořte o tom jak je do cen uhlí potřeba započítávat obnovu zlikvidované krajiny. 

A ještě bych měl nějaké dotazy: co to jsou ty náklady na emise? a proč jenom do cen uhlí?

pavel 99 19.3.2007 16:50

Re: Re: Argumentovat proti zeleným vyžaduje jediné, dostat se do médí

A "obnovitelná paliva" nedojdou? Nedostatek biomasy zjistili již ve středověku (a při tehdejší energetické náročnosti, která se s tou dnešní dá těžko srovnávat). A čím budete "obnovitelně" opravovat větrník? Dřevem a lýkem?

pavel 99 19.3.2007 16:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

stále doufám, že jde pouze o Váš pocit. Jinak platí druhá část mého příspěvku. Člověk který nevidí zcela ZJEVNOU nesmyslnost a nereálnost programu SZ (minimálně v oblasti energetiky a ekonomiky), má v těchto oblastech zcela zásadní mezery ve vzdělání.

pavel 99 19.3.2007 16:32

Re: Re: Obránci člověka

ještě jste zapomněl na heslo - "...železobetonový větrník na každém kopečku...." - to je pro betonovou "lobby" učiněný ráj.

Kotec 19.3.2007 16:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

Jde o VŠ všech zaměření, resp. běžné průzkumy to nerozlišují a já osobně nemám pocit, že by se to výrazně lišilo dle školy (matfyzáci volí zelené v množství větším než malém). Snad možná jen s výjimkou FJFI :-)

pavel 99 19.3.2007 16:29

Re: Re: Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

Doufám, že nejde o VŠ technického zaměření. V opačném případě by to znamenalo katastrofální pokles úrovně těchto škol.

cca 19.3.2007 16:19

Re: Za dotace a sponzorské dary ještě větší.

ne Amnesty ale Transparenty Internacional a nenasírejte 6 hlasů nebo uvidíte ! ;-)

Kotec 19.3.2007 16:15

Re: Napřed se ale musíte do těch sdělovacích prostředků DOSTAT, ČTV

Opačných názorů (že příroda je prostředí vhodné k likvidaci) je k dispozici všude dost a jsou finančně podporovány příslušnými lobbyisty.

Kotec 19.3.2007 16:13

Re: Obránci člověka

Ta společnost už existuje, jmenuje se Betonová lobby. Její hesla jsou: Za výstavbu dálnice do každé p**ele, ať to stojí cokoliv! Letiště do každého krajského města! ČR povýšit na ráj kamionů! První zóny NP jsou jen proto, aby se v nich stavěly hotely a lyžařské areály! Kanál Dunaj - Odra - Labe je skvělý nápad! Čím více CO2, tím vyšší prosperita! Primární suroviny a elektřina jsou od toho, aby se vyvážely! Přehrada na každém potůčku vyřeší problémy s povodněmi! Na tý louce zelený, pasou se tam Hyundaje!

Kotec 19.3.2007 16:09

Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

ODS. Respektive tato strana má minimálně nejvyšší procento voličů, kteří se tváří, že sežrali všechnu moudrost. :-)

Kotec 19.3.2007 16:08

Re: Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

Ubezepčuji vás, kolego, že zelení jsou nejvíce voleni studenty a čerstvými absolventy VŠ. Pokud jsou to dementi, asi byste měl dát požadavek na ministerstvo školství, aby VŠ zrušilo, neboť pokud za peníze daňových poplatníků vychováváme dementy, asi to není úplně v pořádku.

Kotec 19.3.2007 16:06

Re: Bursík poškozuje zájmy našeho státu vzahraničí

Co by kdo řešil v Americe, mne osobně moc nezajímá, např. v Americe mají impíčment a sexuální herešment a podobné krávoviny, které sem snad nikdy nedorazí...

Kotec 19.3.2007 16:05

Re: je obtížné

Někdo je Tabanus sp., někdo jiný zase Simulium sp., takový malý kousavý hmyz, co se nedá nikam odehnat, nedá se zabít a nefunguje na něj žádný repelent. Někteří diskutující na NP mi tak přijdou...

Kotec 19.3.2007 16:02

Re: Argumentovat proti zeleným vyžaduje jediné, dostat se do médí

No, jenže pokud budete to, že všechna neobnovitelná paliva jednou dojdou (a tudíž je potřeba s předstihem se na to připravit formou alternativ) a že do cen uhlí je potřeba započítat náklady na emise a obnovu zlikvidované krajiny, prezentovat jako zdražení, budete za blbce vy.

Historik 19.3.2007 15:42

Necenzurované noviny z roku 1992 před slavným "Cibulkovým" seznamem

agentů StB otiskly též příslušný rozkaz ministra vnitra Obziny, týkající se jejich náboru. Tento rozkaz obsahoval větu že "rezident by měl inteligencí a rozhledem převyšovat agenty, které řídí."

Je to snad jediný (nejen) komunistický dokument, který obsahuje takovýto požadavek. Aplikovat jej na dnešní politiky by znamenalo hotové perzonální zemětřesení.

Stredocech 19.3.2007 15:34

Napřed se ale musíte do těch sdělovacích prostředků DOSTAT, ČTV

dělá zeleným blábolům zdarma reklamu už od počátku 90 let a opačné názory potlačuje.

Otakar 19.3.2007 15:01

Za dotace a sponzorské dary ještě větší.

RWE jistě ocení snahu SZ a Bursíka zvláště pokud bude dovoz zemního plynu ještě větší. Dotace z EÚ a dotace vlastní o těch přeci musí rozhodovat SZ, kdo jiný , že. Je zajímavé, že v tomto případě je Amnesty Internationál zticha jako pěna, korupce Kuchtové a SZ je asi jiná a nesmrdí.

petr 19.3.2007 14:57

Re: Re: Re: Ja navrhuji stale,

Tolik dementních voličů jako zelení namá žádná strana!!

Stín 19.3.2007 14:34

Re: Bursík poškozuje zájmy našeho státu vzahraničí

Souhlas, kvůli tomu nikdo humbuk nespustil.

Ladislav N. 19.3.2007 13:20

Re: Re: Ja navrhuji stale,

Která partaj v Česku nemá dementní voliče? Znáte takovou? ;-P

Petr Benes 19.3.2007 12:13

Re: Ja navrhuji stale,

Ja to rikam taky, zelene mohli volit jen lehce a az tezce dementni volici. :-)

Bohata 9 19.3.2007 11:49

Bursík poškozuje zájmy našeho státu vzahraničí

To bývá nazváno vlastizradou a v AMERICE BY SE S NÍM NIKDO MOC NEPÁRAL.

portwyn 19.3.2007 11:47

Re: Ja navrhuji stale,

A Vy jste nadnulák nebo podnulák? ;-) Já si u sebe nejsem jist...

portwyn 19.3.2007 11:25

Je rakouské školství taky zbolševizované?. .

A západoevropské?

Já jen, že u nás bolševik nechal jakeš takeš slušné základny v přírodních vědách. Nemyslících pitomců je na západě daleko víc než u nás, měříme-li to přírodovědnou gramotností. Ovšem čím mladší a svobodnější, tím blbější.

BTW kdo vyhrál u Waterloo nemá nic společného s myšlením, to je faktická vědomost, právě proti tomu milovníci svobody neučit se tak vehementně bojují. Krásná ukázka přístupu "kdo chce psa bít..."

Evropan (original) 19.3.2007 11:21

Ja navrhuji stale,

ze volebni pravo by melo byt prideleno dle IQ (vice Janus Zajdel, Limes Inferior)

portwyn 19.3.2007 11:19

Martin Bursík je hlasatelem ortodoxního populismu

což ale není nic nového.

PetrK 19.3.2007 10:32

Bursík a spol.

Podíváme-li se na složení Bursíkovy skvadry, máme k dispozici podivuhodný slepenec, který si se svými šesti mandáty v parlamentu počíná opravdu víc než drze. Tito křiklouni, často v rakouském žoldu, se snaží málo informovanou část obyvatel oblbovat někdy dost nesrozumitelnou terminologií. Z té pak vyplývá, že je nejvyšší čas nasbírat louče a vylézt na stromy, nebo zalézt do jeskyní. Děkuji pěkně, ale o tento ekologický terorismus nemám nejmenší zájem.

Vojta 19.3.2007 10:12

Re: diskuse

Je to  naprosto správné,nelhat lide, jako to dělá Bursík a spol.  Myšenka, že by naše sdělovací prostředky, byly toto schopny zajisti, tedy objektivní informace, ale bohužel zůstává v rovině zbožných přání. Üroveň novinářů a moderátorů atd . je v mnoha přpadech tristní. Speciálně u věcí vyžadujících alespoň minimum "odborných " znalostí na úrovni absolventa střední školy jsou v naprosté většině zcela mimo. Neumím pochopit, jak někdo mluví zasvěceně o věcech, kterým absolutně nerozumí, do celostátního  média, ta odvaha!, ta arogance!, prostě posluchač, čtenář či divák jsou podle nich asi debilové, kteří zkousnou každý výplod jejich chudých mozků. Nechci zdržovat, jenom si z té záplavy novinářských hovadin vzpomínám na výrok jakéhosi Jakuba (příjmení nevím) ve večerních zprávách  minulý týden na Primě. Řekl, že v Temelíně došlo k úniku radioaktivní vody, která odtekla tam, kam neměla. No, co k tomu říci. Za prvé to svědčí o tom, že v lepším případě si dotyčný pán s nebyl ani schopen přečíst v běžných novinách novinách o co šlo, v horším případě to nepochopil. Nejhorší však je to, že svým výrokem (doufejme, že neúmyslným) opět přilil kapku do nesmyslného ohně kolem Temelína, spousta pitomců se toho jistě chytí. A zelení žijí mimo jiné i z takových blábolů. Chraň nás příroda před blbými novináři a zelenými.

Jirka B 19.3.2007 10:10

Obránci člověka

Jak z tohoto i dalších podobných článků vyplývá nadešel čas vytvořit nejen odbornou, ale také politickou protiváhu proti tzv. ochráncům přírody. Je nutné a to velmi rychle založit společnost na ochranu člověka před ochránci přírody. Navrhněte nějaký vhodný název

R.Z 19.3.2007 9:51

Re: Re: Re: Re: je obtížné

Nestraš, stačí Špidla....