18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel008 22.6.2006 14:46

Ivane, Jirka to nemůže pochopit, nemá na to.

Kantor 22.6.2006 14:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kantore

On totiž žádný vynašeč v té místnosti nebyl, Topolánek Krakena vypustil dávno, holedbal se přeci těmi veřejnými zdroji dávno před volbami.Teď si pisálkové udělali zase zkratku a sračky spadly na Langera, protože prostata.

Mirek Šejna 22.6.2006 14:01

Občane,

to, že Langer nechal "něco" na stole, píše i pan Štěpánek dnes tady Psu. A Štěpánek je velice horlivým stoupencem ODS, takže byste mu mohl věřit, ne? No a v těch materiálech je zmínka, že Paroubkovi měla být k dispozici mladistvá dcera jednoho jeho známého. O tom všichni vědí. Divím se, že Vám to uniklo. Dokonce ještě před volbami tady členové ODS pobaveně psali, že náš premiér je pedofil. Jakmile ale Premiér podal žalobu, tak najednou nikdo o ničem neví, nikdo nic neviděl, nikdo nic takového nenapsal, byl to prý jen drb a nikoli ověřená informace.

Psí vrah Čumil 22.6.2006 13:54

jen takový politik, který se nestýká s podivnými existencemi na Kilimandžáru,

a nezapomíná tajné spisy bez dozoru na veřejnosti, může být přijatelným ministrem vnitra...;-P

terra 22.6.2006 13:45

Re: Re: Re: Re: Re: Kantore

Vážený pane Doušo, obávám se, že to byste na tomto fóru chtěl moc. Ale souhlas. Pan Langr MOHL nechat papíry na stole a BYLA  BY to hloupost. Jenže  1) to už nikdo další kromě indiskrétního "vynašeče" v místnosti nebyl? 2) A když byl, proč se neohradil proti "vynašeči", který se nutně musel několik minut hrabat v materiálech, o kterých všichni případně přítomní věděli, že patří panu Langrovi? 3)Opravdu se dá uvěřit tomu, že při jednání, kde jsou ve hře tajné dokumenty, nechá dav přítomných v klidu prohrabávat cizí složku? Mám pouze dvě vysvětlení. buď byly ve chvíli jednání materiály už v rukou novinářů - pak je na místě ptát se, kdo jim je poskytl a proč.. A nebo nebyly a všichni se tvářili, že jejich de facto krádež a okopírování nevidí - a pak se ptám, co nebo kdo způsobilo, že oslepli? Zkuste mi někdo odpovědět, jak si představujete TECHNICKY to "vynesení" dat, které tu většina příspěvků omílá jako mantru - a vynechat při tom fakt, že někoho nesnášíte nebo ho dokonce máte za blba. Indoktrinací mé osoby se nezabývejte, prosím. Rád bych LOGICKY SPRÁVNOU odpověď. a nejen já...

radek 22.6.2006 13:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Dobře pane Kantore, tak si to shrňme. Pokud jsem viděl v televizi, byl v té místnosti nějaký podlouhlý stůl, kde seděli členové výboru a v čele seděl předseda Vidím, plk. Kubice a NSZ Vesecká (kde přesně seděl Langer nevím). Langer odejde na záchod a nechá na stole otevřenou zprávu. A co dál? To se k tomu volnému místu seběhli novináři a začali si v té zprávě listovat a ostatní členové výboru + Kubice a Vesecká se na to jenom dívali? Nebo to snad fotili z dálky? Proč ne, ale kdo jim potom obracel stránky? Zřejmě jeden fotil a ostatní sborově foukali aby se otočila další stránka, že?

Když jste tak informovaný můžete mi, prosím, napsat, jak to teda ti novináři tajně ofotili v místnosti plné lidí?

Marcela 22.6.2006 13:35

Re: Re: Kantore

ale prosím Vás, vždyž u toho byl premirér, nejvyšší státní zástupkyně, elitní kriminalista, a další členové výboru. Ti všichni mohli zacházet s tajnými materiály. Tak pro nezabránili těm fotografům fotografovat?

bořivoj 22.6.2006 13:10

pane langer-že na někom můžete požadovat omluvu,když většina vašich vyjádření na členy čssd je žalovatelná-jste to především vy,kdo do politiky zavádí mafiánské metody-ve svých argumentech jste ubohý-každá pomluva je vám dobrá

ahasver 22.6.2006 12:59

Ivánkova resuscitace

Nemáte vážení pocit, že ta aféra bylo velmi dobře naaranžové divadlo, protože prakticky za 3 týdny od voleb je mrtvá. A kdyby Ivánek nenapsal článek s nulovou vypovídací hodnotou (což považuji za marný oživovací pokus),  už by si na ní skoro nikdo nevzpomněl. A pokud znáte pátera Browna sira Chestertona, odpovězte si jeho otázkou :"Komu to činí dobře", a tam hledejte pachatele.

alfa27 22.6.2006 12:58

Re: Re: Volby v Olomouckém kraji Langer prohrál

a jak obézní ve srovnání s Paroubkovou?

občan z kraje města 22.6.2006 12:53

já nevěřím nikomu

a pokud ty ano, je mi tě líto. Langr a Gross to je asi jako Macek a Rath.

milý Machu 22.6.2006 12:50

Re: Re: Re: Re: ani bych se

vím,že má Respekt nového majitele. Také jsem to četla. Můžete mi Machu poradit, když si děláte názor, na který stačí selský rozum,  kde čerpáte zdroje ? Nejsem žádný detektiv Babočka, ale ráda si přečtu více tisku a srovnám. Jinak vás upozorňuji, že i v BL je spousta zajímavého. Nemusím se vším souhlasit,ale mám alespoň jiný pohled na dění,než je v Lidovkách a Dnes. Ta možnost srovnání není k zahození.

občan z kraje města 22.6.2006 12:50

řešení celé kauzy bylo zcela jednoduché

Stačilo, aby po schůzce Bublan-Kubice, ministr Bublan rozhodl pozastavit na 14 dnů aktivity inspekce MV vůči ÚOOZ, rozhodl o vrácení spisů a počítačů detektivům a sám určil projednání zprávy na branně bezpečnostním výbor v nejbližším termínu po volbách. Místo toho strčil hlavu do písku a následně se vymlouvá, že o zabavování spisů a počítačů nevěděl a že to byla náhoda. Po schůzce s Kubicem už o tom věděl, tak to mohl řešit.

občan z kraje města 22.6.2006 12:45

odkud víte, že nechal Langer něco na stole?

Celé je to kocourkov. Všichni všude o něčem píší a mluví, ale fakta jaksi chybí. Paroubek dá trestní oznámení na Kubiceho, ale není jasné kvůli čemu. Z oficiálních zdrojů vím pouze to, že kubice předal zprávu branně bezpečnostnímu výboru - porušil tím zákon? Poslanec Vidím ji četl, porušil tím zákon? Někdo zprávu zveřejnil na www ČR, tím porušil zjevně zákon. Ten někdo se musí nějak jmenovat, musel ji od někoho konkrétního dostat....Všichni včetně Paroubka žvaní o nějakém obviňování z pedofilie, v dokumentech které byly nekegálně zveřejněny nic takového není (číst umím). Zatím mi nikdy nikdo nedokázal říci, kde byl kým ten Paroubek obviněn z pedofilie. Všicni jen žvaní a píší o výmyslech.

Luděk 22.6.2006 12:42

Nevěřím p.Langerovi

Pane Langere,nevěřím vám ani slovo.Pokud se stanete ministrem vnitra,budete ohrožením demokratického vývoje v zemi,policie bude skákat,jak budou politici pískat.Přestaneme být právním státem.

happy 22.6.2006 12:22

Re: Kriminální prostředí vedené ČSSD.

:-DLépe to nemohlo být řečeno.díky.

happy 22.6.2006 12:17

Re: Doušo Josefe, taky jsem si všiml

;-PSlušností každého člověka je,nenahlížet do cizí složky.

Mirek Šejna 22.6.2006 12:13

Pane Doušo,

ale on Langer opravdu umožnil únik. Není ovšem jisté, že ten únik byl právě díky Langerovi. V tom s Vámi souhlasím. Možná, že se Langerovi chtělo úmyslně na WC zbytečně, protože materiály už opravdu byly venku pomocí jiných kanálů. Ale to nic nemění na tom, že Langer svým chováním ten únik umožnil. Pokud šel na WC úmyslně, dalo by se to považovat za poněkud nestandardní, ale aspoň promyšlený tah. Pokud šel močit neúmyslně a neuvědomil si, že mu na stole leží tajné dokumenty, pak je Langer zcela nekompetentní pro výkon funkce ministra vnitra.

jirka.s. 22.6.2006 12:05

Re: Re: Re:Bobe, to by jsi chtěl po Vilémovi moc !

Není co dodat!!!!!!

Douša Josef 22.6.2006 12:02

Re: Volby v Olomouckém kraji Langer prohrál

Když už musíte používat tak hloupé argumenty, tak jak obézní je Dostáílová ve srovnání s Paroubkem? Třeba kdyby nebyl Paroubek obézní, mohli vyhrát socani, ne?

Douša Josef 22.6.2006 12:00

Re: Re: Re: Re: Kantore

Ale vážený, spor není o tom, že Langer neměl nechávat na stole tajné spisy. Celý článek je o tvrzení Moravce, že Langer umožnil nějakým způsobem (???) únik tajných informací! To je to, o čem je článek, o tom se bavme! A příznivci KSČM a ČSSD zde prosazují právě to, že Langer umožnil únik (říkejme tomu tedy tak)! Vy vidíte, že ta technologie úniku je pochybná, tak se neustále motáte na tom, že NECHAL LEŽET! To ale článek neřeší! Langer chce důkazy, že za únikem je on!

Žulový Aston 22.6.2006 11:59

Volby v Olomouckém kraji Langer prohrál

A kdyby si ODS zde našla jiného volebního leadra - např. obézní Dostálovou - tak nemusela ODS zvítězit 100:100 a nyní propagovat program ODS minus.

AeroKarel 22.6.2006 11:58

Re: To se dělá přece běžně v celém světě.

Zpráva neměla vůbec vzniknout. A kdyby se Kubice neobával osudu Šírka, Macháčka, Hrubanta, asi by ani nevznikla. Zda za vznik může Bublan, nebo spíš někdo níž, Grossův člověk (že jich není málo) poštvavší v pravý okamžik inspekci nevím, ale tipijui někoho z Grossových pohrobků. Bublan je nevyčistil, takže za ně ručí.

Ale jakmile zpráva jednou vznikla, není pochyb, že jejím účelem bylo proniknout na veřejnost. Zda kvůli volbám nebo kvůli zabránění narušování vyšetřování taktéž těžko říci, možná je i kombinace.

Nic pěkného to není, ovšem stav ministerstva vnitra po Grossovi také není žádná selanka.

Mirek Šejna 22.6.2006 11:55

BuBu,

Cituji pana Štěpánka na dnešním Psu: "Kopie Kubiceho zprávy totiž skutečně zůstala v jednací místnosti branně bezpečnostního výboru na Langerově stole ležet, když si dotyčný odskočil na záchod. Je však naprosto vyloučené, že právě z tohoto faksimile by si kdokoli během těch pár okamžiků stihl nascanovat třicet stránek textu, které se záhy objevily na internetu."

A já jsem napsal to samé, co Štěpánek. Je i Štěpánek vůl a Goebels? Asi ne, že? Štěpánek je přece oddaný soukmenovec z ODS, takže vůl být nemůže. Rozdíl je v tom, že já Langerův odchod na WC považuji za předem vykalkulovaný a proto jsem vůl, zatímco Štěpánek nikoli a tak vůl není. Tak jste myslel BuBu?

petrs51 22.6.2006 11:55

Talenti a spiklenci.

text

jirka.s. 22.6.2006 11:53

Re: Langre...

Propadliště dějin.... Sakra, kde jsem to už jenom slyšel?

AeroKarel 22.6.2006 11:52

Re: jeste k tomu "vitezstvi" ODS ve volbach resp. porazce CSSD

A jak víte, že to neudělá?

Kantor 22.6.2006 11:51

Re: Re: Kantore

Věříte všemu, co Vám někdo strčí před obličej, pár dní před volbami?

jirka.s. 22.6.2006 11:50

Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Ta z bufíku tam už není, ta má jiný džob.

Kantor 22.6.2006 11:48

Re: Re: Re: Kantore

Pane Doušo, nikde nepíšu o tom, že spis ofotili či okopírovali novináři zrovna tam.Jenom Vám píšu, že chlápek, který zapomíná utajované spisy na stole a ví moc dobře, že se to nesmí, teď bečí na špatném hrobě.Dobře mu tak.