18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Intruder 22.6.2006 11:48

Re: Kantore

Proboha lidi, proč vás nezajímá co bylo ve zprávě, ale neustále omíláte jak se zpráva dostala k vám - voličům? Hledáte problém tam, kde není. Je mě z vás smutno.

mak 22.6.2006 11:43

v Usteckem kraji volilo neobvykle velke procento lidi s volicskym prukazem

jen nevim jestli omylem nevolili 9 jako tenkrat s SMS pri Moravcovi ;-D;-D

Lerak 22.6.2006 11:43

Re: Měli byste mít více Macků.A když máte jen jednoho,měli byste mu více naslouchat.Svéráz s jednou vzácnou vlastností.Dovede vystihnout podstatu problému a správně ji pojmenovat.

Paroubek   o s o b n ě  s Gandalovičem v Ústí  p r o h r á l!!! Takže to vůbec není o Paroubkových schopnostech. Spíše naopak, ČSSD vyhrála paradoxně v těch krajích, ve kterých udržela či zvedla nezaměstnanost (což tedy v jejich volebním programu nebylo)!!! Jenže jejich voličská klientela nemá žádné analytické schopnosti.

Marat 22.6.2006 11:38

To se dělá přece běžně v celém světě.

Někdo měl zájem aby se tá zpráva dostala do věřejnosti.Nemusel to být přece Langer.Kdyby se tá zpráva neprovalila,tak by nikoho nenapadlo vůbec něco z té zprávy přešetřovat. Co se tady stalo tak příšerného,tak zločiného? To je hanebnost,že se o té skutečnosti,podezřeních dostala zpráva do vědomí veřejnosti,nebo jsou hanebné ty zločiny o kterých v té zprávě Kubice píše? Je přece dobře,že občané o těch věcech vědí.I president Nixon padl díky zprávě která měla být utajena a spílá v USA někdo těm,kdo nechal Nixonovi nepravosti provalit? Jistě,socdemáky rozčiluje,že o nepravostech vedení socdemáku se občané dozvěděli. Jsou-li ve vedenmí ČSSD darebácí,tím přece nikdo neříká,co socdemokrat,to darebák.Proč mnozí skučíte bolesti,když nebylo šlápnuto na kuří oko vám? Nebo že by ste se i vy cítili být poranění? Že by právem?

Douša Josef 22.6.2006 11:34

Re: Re: Re: Kantore

Bylo by to divné? - patří otazník!

Douša Josef 22.6.2006 11:33

Re: Re: Kantore

V pořádku souhlasím, jen mně pořád není jasné, jak ta dekonspirace byla provedena! A že nikdo nezasáhl! To nikdo z přítomných frmol kolem té ležící zprávy neviděl? Byli tam namačkáni jeden na druhého, mám dojem, že Langer seděl někde uprostřed, byla tam i pozorná Vesecká. Bavíme se zde o tom, že Langer nechal tu zprávu uniknout a mě zajímá ta technologie úniku! Vidím v tom totiž spostu podivností. Podle mého, ta zpráva byla venku podstatně dříve a jen se čekalo, až začne jednání a pak s tím Radiožurnál vyběhl! A zde jde o to, jak se ven dostala ještě před jednáním. Výmluvu na Langra beru jako z nouze cnost! Mohl to udělat opravdu kdokoli, mohlo to uniknout přímo z ÚOOZ. Bylo by to divné! Poslední dobou uniká z policie jeden materiál za druhým!

Rudý element 22.6.2006 11:26

Re: Re: Kantore

Přesně tak. Znám z minulého režimu případ, kdy ředitel podniku zapomněl nějaké utajované materiály na stole u sebe v kanceláři. Před soudem ho zachránilo, že byl zasloužilý kádr, ale z funkce jít musel.

ticha@dohoda 22.6.2006 11:15

drahy Maly Astonku ponekud blabolite, vrana vrane oci nevyklova

jediny spickovy politik co sel skutecne natvrdo sedet je byv. min. fin. Svoboda a jeho poradkyne Snopkova a jde jen o obetni beranky pro verejnost, podobne jako to Libor Novak odskakal za soudruha prezidenta/dnesniho/.Kazdy politik vi, ze po pristich vobach muze min. vnitra a spravedlnosti ovladnout opozice a mohla by zase zamest s nimi. Fascinuje me fanatismus modrych kombinovany s virou, ze spatni a zkorumpovani jsou jen politici tech druhych. V dobach vlady pravice se v CR dely uplne stejne lumparny jako dnes za socanu. Kazdy ma legraci/ja taky/, ze Kavan si nemohl vzpomenout, kde se v jeho sluzeb. tresoru vzalo par milionu korun, ovsem nikdo/z modrych/ si nevzpomene na dobu kdy byl min. spravedlnosti Jiri Novak/ODS/ a z jeho sluz. tresoru se ztratily magnetofonove kasety, ktere mely slouzit jako dulezity dukaz v nejake tunelove afere. Vam pripada normalni, aby se z trsoru ministra spravedlnosti neco takoveho ztratilo, dodnes "nikdo nevi" jak se to mohlo stat, a potom, ze se zazraky nedji :-)

Kantor 22.6.2006 11:12

Re: Kantore

Vážený pane Doušo, jako obyčejnej vojcl jsem spisy s označením tajné musel zamykat, i když jsem šel na záchod, dokonce na to byly almary a plastelína pro otisk hliníkovýho pečetítka.Mě jenom fascinuje, že občan tohoto státu s nejvyšším stupněm prověření, s klasifikovaným spisem zachází jako s novinama a pak se diví, že došlo k úniku.

nup 22.6.2006 11:11

Re: Re: Vyhrál v Ústeckém a v podstatě i Jihočeském kraji.Proč asi?

Takže pro pořádek:

1) Své věrné si do ústeckého kraje přiváželi pravičáci z Prahy, kde bylo stejně rozhodnuto předem. Aston se k tady tomu dokonce veřejně přiznal a bezelstně doplnil, že jeho kamarádíčka přišel dekorovat modrou šipčičkou sám Gandalovič osobně.

2) Poměrně těsné vítězství ČSSD v Ústí se hodně zmiňuje, ale vůbec se nemluví o Pardubicích, kde ODS zvítězila s o polovinu menším náskokem, čili skutečně o prsa vietnamské baletky. Jižní Čechy už byly zmíněny. Vysočina je z poloviny česká a ve všech okresech vyhrála ČSSD. Ve třech nebo čtyřech okresech středních Čech(!), baště to ODS, zvítězila ČSSD. Ve dvou okresech na Zlínsku vyhrála ODS. Čili ono to s tou modro-oranžovou česko-moravskou mapou není vůbec tak žhavé.

Xaver X.X. 22.6.2006 11:10

Re: Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Ď...:-)

Xaver X.X. 22.6.2006 11:09

Doušo Josefe, taky jsem si všiml

Problém je v tom, že tenhle typ spisů by se na stole jen tak bez dozoru válet neměl....

Malý Aston 22.6.2006 11:09

Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Pro Xavera. Souhlasím.R^

Malý Aston 22.6.2006 11:06

Re: ODS by si měla udělat pořádek z hlediska korupce i u sebe

Potěšil jste mé přesvědčení,že zpráva Kubiceho nesmí být vhozena pod stůl.Pokud mám dojem,policie nešetří vnitřní spory ve stranách,tak jak nešetří,proč kakaový král ČSSD zůstává pořád členem ČSSD a pan Gross je dokonce bezpečnostním poradcem vedení ČSSD,když jeho báchorkám o pitlíku od pana Vika nevěří ani malé dítě. Kdo poruší zákony této země,bez ohledu na politickou příslušnost a postavení,má být řádně a rychle potrestán. Kdo z jakékoliv funkce stranické nebo státní brání vyšetřování police,má být potrestán ihned. Jsem pořád přesvědčen,že ještě žiji v České republice a ne v Bělorusku nebo na Kubě.

Xaver X.X. 22.6.2006 11:06

Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

co a komu hodlám unést...;-D;-D;-D

P.S. Pro mě za mě ať pozavírají třeba celý parlament i s obsluhou, jestli jim bude prokázáno, že se provinili...

Douša Josef 22.6.2006 11:05

Kantore

...Kopie Kubiceho zprávy totiž skutečně zůstala v jednací místnosti branně bezpečnostního výboru na Langerově stole ležet, když si dotyčný odskočil na záchod."...

No tak přece ji někdo musel ofotit, nebo jak tu kopii při této příležitosti a za 3 miniuty získal! Musel ji ofotit za 3 minuty za přítomnosti ostatních členů výboru, a't z opozice, nebo koalice! To jen tak přihlíželi? Nebo jak Vy si to vysvětlujete? Pořád nerozumím!

Tomáš Haas 22.6.2006 10:59

Re: musíš uznat

Kdepak vyšetřit, mohlo by se zjistit něco nehezkého o ČSSD, a to by Xaver neunesl. 

nup 22.6.2006 10:58

Re: Právo ... Právo? Rudé Právo!!

A nemá tam náhodou bejt "to se narodil Langr?"

Kantor 22.6.2006 10:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Tak já jsem tajemnej?Štěpánek v dolejší hospodě píše že:"Kopie Kubiceho zprávy totiž skutečně zůstala v jednací místnosti branně bezpečnostního výboru na Langerově stole ležet, když si dotyčný odskočil na záchod."Tak Doušo, tak se to dělá, v baráku plném cizích a neprověřených lidí si nechám na stole ležet klasifikovaný spis a jdu si kliďánko na záchod.Dělá se to tak běžně, přece si nebudeme hlavu lámat s nějakým utajováním.

ticha@dohoda 22.6.2006 10:56

jeste k tomu "vitezstvi" ODS ve volbach resp. porazce CSSD

urcite nam mistni modri "politologove"  vysvetli proc se tedy soudruh Topolanek schazi s "buldozerem" , proc jednoduse s novou vladou nepozada parlament o duveru, tak jak to u viteznych stran/predsedu vlad/ byva zvykem. Nekoho muze napadnout, ze jde o dosti podivne vitezstvi :-?

nup 22.6.2006 10:56

Re: Re: Tohle sklerotické olomoucké neštěstí chce být ministrem vnitra....?

Kdo mluvil o sebevraždě??

Malý Aston! 22.6.2006 10:55

Není to špatné ale je to o ničem.

Já jsem hluboce přesvědčen,že pokud by policie vedená 8 let ČSSD a řízená panem Grossem,mohla někoho zavřít i z jiné politické strany,tak by to za velkého zájmu všech televizí dávno udělala. Něco jiného je upřesňování názorů uvnitř strany a něco jiného likvidace protivníků.Pokud se pamatuji,ODS funguje dále a všichni co provedli vzpouru "Sarajevo",ty již nikdo nezná a v politice již nejsou,kromě Havla,kterému jsou blíže komunisté než například KDU o ODS vzhledem k jeho celoživotní nenávisti ani nemluvím.Ještě jednou uvádím,policií jsou vyšetřováni členové ČSSD a policejní vyšetřování je na příkaz Paroubka,Bublana a Husáka zastavováno nebo různými opatřeními bržděno.

nup 22.6.2006 10:55

Re: Ivánku, kamaráde, tak ty už zas můžeš mluvit ?

R^R^R^

regan 22.6.2006 10:53

Jsou to zbaběllci,

špičky socanů. Rát_ je zloděj, Roubek kryje mafii, Stano spolupracuje s mafií ... a za to může Langr?

pf 22.6.2006 10:47

hm ratha

vysertruje policie, protoze mu klimcovicove fakturoval  sefredaktorske prace na casopisu. Kdy prijde rada na cloveka, ktery dostava za 'koncipientskou' praci 100 k mesicne. Kdo si pretendenta na post ministra vnitra dopredu predplaci?

demokrat 22.6.2006 10:47

ODS by si měla udělat pořádek z hlediska korupce i u sebe

Z hlediska mě, jako běžného občana, není ani tak důležité, jakým způsobem se Kubiceho zpráva dostala na veřejnost, ale její obsah. A tam je vedle určitého balastu nepochybně nepochybný fakt, že ČSSD a její vrcholní představitelé jsou spojeni s organizovaným zločinem. Nebýt yveřejnění zprávy, tak by se asi vše zametlo pod stůl. Takhle je alespoň naděje, že se lecos vyšetří a napraví. Škoda jen, že zpráva je poněkud jednostranná a není tam o zlodějinách i členů ODS.  Podle  toho , co psali minulý týden noviny, její vrcholní představitelé jako Bém, Burgemeister, Jančík, Jurečka řečením sporů v ODS na Praze 5 ukázali, že jim  zkorumpovaní předstravitelé  ODS nevadí a korupční praktiky se jim jeví jako celkem normální. Dosáhli toho  podpořením nedůvěryhodného Jančíka na post starosty na Smíchově, který nakoupením skutečných nebo dokonce fiktivních členů ODS těsně před sestavováním kandidátky před komunálními volbami podvedl ostatní členy ODS, jež k němu neměli důvěru.  Těžko lze očekávat, že desetitisíce za nové členy bude platit ze svého. Z úplatku za veřejnou zakázku se mu to může lehce vrátit. Pokud si vzpomínám, tak Vámi očerňovaný Paroubek v podobném případě dokonce podobného podvodníka nakupujícího hlasy snad vzmetl před volbami dokonce i z ČSSD.

ticha@dohoda 22.6.2006 10:33

ano Maly astonku

vsichni jsme na vlastni oci videli sms'ky soudruha prezidenta na konto socasneho predsedy ODS, vsichni/tedy jen ti co maji pamet/ si pamatuji na Sarjevo a mohl bych jmenovat dalsi spousty dukazu frakcni cinnosti v ODS, resp. jinych stranch. Jde o naprosto beznou soucast zivota politicke strany, nebot to je zivy organizmus a jde o dukaz demoracie, protoze v nedemokratickych spolecnostech je frakcionarstvi rovno zrade,pritom jde o nazorovy proud uvnitr stran. Jinak to byl soudruh Langer, kdo domlouval se Zemanem po prohranych volbach korytka v dozorcich radach pro soudruzku Livii, vymenou za oposmlouvu. A byl to soudruh Langer, kdo se osobne podilel na tunelu Pozemnich staveb Olomouc. Ovsem u vas modrych komunistu je naprosto bezne, ze nam kazi vodu ti nejvetsi ochmelkove, opravdu soudruh Langer je ten pravy co muze ukazovat na jine, resp. vest ministerstvo vnitra.Slysel jste nekdy o kozlech ve funkci zahradnika :-)

J. Mach 22.6.2006 10:32

Re: Re: Re: ani bych se

Leo, když se tak bezelstně přiznáváte, že váš pohled na svět je utvářen Blisty, Respektem a Cibulkou, tak celkem chápu, proč je tak deformovaný, ten váš pohled na svět. Zkuste někdy použít prostý rozum, je li to možné. Potom třeba zjistíte, že Grossovi nezlomilo krk jeho vláčení tiskem za pochybné styky, ale jeho naprostá blbost cokoli vysvětlit bez primitivního a průhledného lhaní. To bylo už i pro jeho soudruhy moc. Ale když už tak věříte zmínkám v Respektu, víte, že Respekt koupila Mafra?

Charlie 22.6.2006 10:29

Re: Právo ... Právo? Rudé Právo!!

:-D:-D:-D  Díky R^

Charlie 22.6.2006 10:27

musíš uznat

že je tu moc divného, co by chtělo vyšetřit a ne zamést pod koberec.