6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 7.6.2006 23:33

Paroubek

se nádherně odhalil a takřka svlékl donaha. Už vůbec nemluvil o sociální demokracii a komunistech, ale o levici. Je jasné, že s komunisty už je vážně spjat, vždy s tím kalkuloval, je to komunista a prakticky se tím vyřadil ze sféry demokratických stran!!!!  Bylo by dobře, kdyby se v ČSSD " vynořili" také nějací demokraté a nenechali si tohle zavlečení do žumpy líbit!! Halo, halo, jste tam ještě nějací???

Leos Tovarek 7.6.2006 22:22

Kdo je vinen? (Male zamysleni nad malou casti aktivit p. Paroubka)

Obavam se, ze ten, kdo prinesl do ceske politiky neprijatelne zpusoby chovani a vyjadrovani byl prave pan Paroubek, a mam za to, ze tim sledoval jediny cil: Osobni prospech. Zrejme si uvedomil, ze slusnym se clovek stava vychovou (ne nadarmo jsou slova "neslusny" a "nevychovany" do znacne miry synonyma) a lidi mene vychovanych, ci nevychovanost tolerujicich, je vetsina...

Aby naklonost teto vetsiny ziskal, nevahal do vedeni statu prizvat dalsi "talenty", jejich hlavnim predpokladem pro vykon vrcholovych statnich funkci byla prave ona "nevychovanost", bulvarni az hospodsky slovnik, lzi jako kazdodenni metoda prace, jak jeden z nich priznal, a dalsi nemravnosti.

Lez se tak prosadila do informovani obcanu o stavu CR, coz cast naroda ukolebalo do “dolce fa niente” spanku na virtualnich vavrinech, ale cast mene informovanych obcanu to privedlo do naruce CSSD. Dozvedeli jsme se tak na priklad o “ekonomickem tygru”, prestoze propad CR za vedoucimi zememi se jen od r. 2000 zvysil o temer neuveritelnych 30%, presto, ze Slovinsko se CR cim dal vic vzdaluje a jine zeme tzv. Vychodniho bloku CR dohaneji atd. atd... (Pokracovani..)

Leos Tovarek 7.6.2006 22:23

Re: Kdo je vinen? (Male zamysleni nad malou casti aktivit p. Paroubka)

Byl to opet pan Paroubek, kdo vyvinul usili posunout hranici prijatelnosti zlocinu na uroven, ktera by zakryla zlocince z CSSD usmevnou shovivavosti misto jednoznacneho odsouzeni. Jeho lzive oznaceni techto zlocincu slovem s pozitivnim emocionalnim zabarvenim "sibalove", je nejen neprijatelne, ale nesmirne skodlive. Posunuje totiz zlocin na uroven jednani, ktere se ma s usmevem tolerovat! Podle pana Paroubka tedy na pr. to, kdyz nekdo obcana okrade, nema byt chapano jako neco podleho, zleho a trestuhodneho, ale snad jako usmevna prihoda, jiz si jen nejaky “sibal” vylepsil svuj rozpocet. Pokud on v takovem svete chce zit, ja nikoli.

Jsem presvedcen, ze pan Paroubek je vinen rovnez degradaci kulturnosti nejvyssi urovne rizeni statu smerem k urovni galerky, kde zlocin je normalni jev, kde nikdo nikomu nic neveri, protoze lez je prostredek prosazovani se ve "spolecnosti" i ziskavani obzivy, kde slovnik prekypuje vulgarismy, nadavkami a hrubostmi, protoze prislusniky teto komunity nikdo lepsimu chovani nenaucil. Dle meho nazoru vsak takova ubohost na urovni rizeni statu ani naznakem nepatri a zcela chapu, ze mnozi proto mluvi o "buranstvi" nebo "hulvatstvi" vladni politiky.

Zcela logickym vyustenim teto nizke urovne kulturnosti a slusnosti chovani spicek CSSD byla nedavna volebni kampan, ktera, misto, aby vysvetlovala prednosti cesty CSSD pro obcany i stat jako celek, se zamerila na dehonestovani protivniku, zesmesnovani, lzi a dezinformace. Napodobovani formy cizich bilbordu, avsak s jinym obsahem, je v mych ocich zcela neprijatelny podvod, ktery si zasluhuje hlubokeho opovrzeni. CSSD tim "vypustila ze dzbanu zleho dzina", ktereho tam budeme jen velmi obtizne navracet. (Pokracovani..)

Leos Tovarek 7.6.2006 22:23

Re: Re: Kdo je vinen? (Male zamysleni nad malou casti aktivit p. Paroubka)

Pan Paroubek a s nim vsichni stranici CSSD, kteri mu v jeho nemravnem pocinani nezabranili, vsak asi zapomneli na jeden princip, jemuz se deti uci jiz ve skole, “Zakon akce a reakce”, ktery lidova moudrost zna jiz od nepameti: “Kdo seje vitr, sklizi bouri”. A nam vsem, kteri si prejeme zit v mravne, snasenlive, spravedlive a prosperujici spolecnosti, kde cest, poctivost a pracovitost nejsou prazdna slova, nezbyva, nez si prat, aby tato boure byla natolik silna, ze vsechna jedovata semena, ktera nemravnost pana Paroubka do ceske spolecnosti prinesla, co nejrychleji odnese tam, kam patri – na smetiste dejin.

OMYL 7.6.2006 20:56

PÁTÁ CENOVÁ,NÁDRAŽNÍ BUFET

A to ještě zaplivaná a se zeleným salámem a mouchami na salátech, o slivkách piva a znovupoužitém lógru nemluvě. Byl Paroub vůbec někdy slušným člověkem ??? Na inteligenci a takt se neptám, poctivec by v RaJi neměl šanci.... ????

míša mýval 7.6.2006 21:45

NÁDRAŽNÍ BUFET

Dneska jsem si dal oběd v nádražní restauraci. Ceny slušné, jídlo chutné, nádobí čisté. Bylo to v Berouně: ODS 43% kočkodani 29% bolševik 12%.

Jirka 7.6.2006 20:42

Hehe

Do jake cenove skupiny asi patri takove nahodne zapomenuti tajnych pomluv clovekem, ktery k nim ani nemel mit pristup?

Božena 7.6.2006 19:55

Kde byl Rath...

Zajímavé bylo, že po celou volební kampaň mu stál věrně po boku Rath. Tady však vedle Paroubka nestál. Naopak řekl na kameru, že chlap musí umět přijmout výhru i porážku...

tonda 7.6.2006 20:13

Re: Kde byl Rath...

možná myslel na zadní vráthka(Y)

IS 7.6.2006 19:42

Klaus mrštil mobilem , to Paroubel se ovádá lépe!

To už si nikdo nepamatuje, jak se Klaus kdysi "ovládl", sebral novináři mobil a mrštil jím na  zem?

Baround 7.6.2006 19:54

Re: Klaus mrštil mobilem , to Paroubel se ovádá lépe!

Ty jsi neschopný rozlišit některé dost významné skutečnosti, ale nemám sil ti to vysvětlovat;-P

IS 7.6.2006 21:34

Re: Re: Paroubek si projev s rozvahou napsal, Klaus jednal impulsivně, neovládl se

pep 7.6.2006 21:59

Re: Klaus mrštil mobilem , to Paroubel se ovádá lépe!

Ale jo, pamatuje!!

A taky si pamatujeme, jak Chruščov mlátil botou o stůl. Taky pěkná vzpomínka.

momo 7.6.2006 19:30

basnici v CSSD - 3 cast

Pokud ma CSSD taokoveto zastupce v Parlamentu pak nas zachran snad jen (Kalousek dovoli) panbuh..

POkud chcete videt text v nezkracene podobe a dalsi podobne perly, doporucuji: http://www.cssd.cz/vismo/zobraz_dok.asp?u=422010&id_org=422010&id_ktg=36057&archiv=0

momo 7.6.2006 19:27

basnici v CSSD - 2 cast

Náročnou milenku vsak muze uživit pouze nakladni doprava. První sympatickou

vlaštovkou je postoj finského investora Myllykoski, který chce stavět papírnu v

Opatovicích. Pod tlakem slíbil, že většinu dřeva dopraví po kolejích. MIROSLAV

VÁŇA,Poslanec

PS Parlamentu ČR. Pozn: Pri dotaci 10.000.000 na jedno pracovni misto bych se taky nechal ukecat

momo 7.6.2006 19:21

basnici v CSSD - 1 cast

Železnice v

Pardubickém kraji mi připomíná holčičku, která ze slupky žabce samá ruka samá

noha náhle a nepozorovaně vyrostla do krásné dívky. Výrazný podíl na tom má (u

železnice, ne děvčete), především za evropské peníze modernizovaný první

železniční koridor.

míša mýval 7.6.2006 21:47

divíš se, za ty prachy?

To bys udělal kočku i z Paroubkový

cervena karkulka 7.6.2006 19:06

Ten psychopat Paroubek je schopen přivézt tuto zemi do občanské války !

Ještě před rokem ( než přišel diktátor ) byla sice na netu sem tam slovní přestřelka, ale to jaká nenávist zde a vůbec celkově v celém českem národě panuje, je šílené !! Ten psychopat Paroubek je schopen přivézt tuto zemi do občanské války !

IS 7.6.2006 19:38

Re: Č.K. o občanské válce se mluvilo ještě, když nikdo Paroubka neznal !

Říákalo se tomu také televizní vzpoura.

Milan 7.6.2006 19:44

Re: Ten psychopat Paroubek je schopen přivézt tuto zemi do občanské války !

Hah! Valka v Cesku?...nanejvys v hospode u piva. CSSD a Paroubek, ktery kradl salamy byli zvoleni, prestoze kazdy vedel o co se jedna. Mnoho stesti s ODS, coz je pouhy odstin tech druhych neboli CSSD-lite. Je tu fotbal a vse se uklidni a zapadne do apatie-opet.

Fraimos 7.6.2006 17:45

Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti

1. Urážet demokratickou stranu ČSSD je prostě "in" (viz. autorovo přirovnání vedení ČSSD ke skupině oslů) a bohužel dle převažující odezvy čtenářů to padá na úrodnou půdu (hrubý pytel a hrubá záplata se prostě vzájemně přitahují).

2. S nedělním vystoupením Paroubka sice nesouhlasím, ale lidsky je pochopitelné. 4 dny před volbama obvinit premiéra s pedofilie a spoluprací s organizovaným zločinam na základě pracovních a neověřených informací (od Krejčíře a spol) je celkem silné kafe. Vzpomínám si pouze na Andreottiho, kterému styky s mafií zlomili vaz.

3. Proč by měl Paroubek odstupovat? Jako premiér stejně končí a jako předseda strany dovedl ČSSD ke slušnému výsledku. Už vidím jak Topolánek odstupuje, až budou proti němu např. v Ostravě protestovat kvůli rovné dani. Pakliže se prokáže, že ony obvinění stojí na reálném základě, tak to Paroubkovi zlomí vaz, pokud ne, tak někomu jinému.

4. Bolševismus spočívá v neschopnosti akcepovat jiný názor.

Křupan 7.6.2006 17:54

Re: Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti

A opět je to tady, s projevem nesouhlasím ale... Vážený pane, paroubkuv projev byla taková příšernost, že s ním souhlasit nelze, i kdyby byl úplně namol. (...agenti přisluhovači v žoldu ODS...). Navíc se tento projev konal v době, kdy si myslel, že má s komunisty 101. Nevěřím, že šlo o úlet.

Když už jste narazil na chudý region Ostravu, tak se ptám. Jestliže je v tomto regionu vysoká nezaměstnanost a nízké platy, což se děje za osmileté vlády sockomů, proč ty sockomy volíte stále dokola?

cervena karkulka 7.6.2006 19:08

tim, ze za vlady KSCSSD lide jeste vice chudnou

vytvari si tim KSCSSD paradoxne jeste vice volicu

AeroKarel 7.6.2006 18:01

Re: Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti

1. No, mohl to napsat jinak, ale obsah odpovídá.

2.Neměli Kubicemu bránit ve vyšetřování a poštvat na ně inspekci. Mohl být klid, takhle se bál, aby nedopadl jako Macháček, Šírek, Hrubant ......

3. Pro prokázanou neschopnost ovládat se a také aby nestačil naškodit víc, než je zdrávo. Dnešní jednání vlády 65 bodů ......

4.Ano. Paroubek zářný důkaz.

AeroKarel 7.6.2006 18:03

" Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti"

Že se vyvíjí celkem normálně a politické strany vykonávají lépe či hůře svou roli. Na jeho intriky a kamarády není moc místa. Co jiného by myslil, obdivovatel Paroubka .....

cervena karkulka 7.6.2006 19:07

CSSD jiz neexistuje a poprve jsem volil ODS

CSSD jiz neexistuje a poprve jsem volil ODS

Ve vsech volbach jsem volil CSSD, protoze jsem socialni demokrat. V techto poslednich volbach jsem ale jiz volil ODS, protoze CSSD neexistuje a strana diktatora paroubka je pro mne nevolitelna

IS 7.6.2006 19:44

Re: Červená karkulka volila modoru ksrkulku, Inu charakter se nezapře.

Jirka 7.6.2006 20:45

Re: CSSD jiz neexistuje a poprve jsem volil ODS

To ti zeru.

Honza 7.6.2006 20:28

Re: Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti

Vážený,víte co je forma sdělení a obsah sdělení?

Svoboda 7.6.2006 22:43

Re: Už vím co myslel Havel, když mluvil o fašizaci společnosti

Konečně se našel někdo, kdo je schopen a má odvahu myslet vlastní hlavou, když zfanatizovaný dav se může přetrhnout v házení bláta. Nedivím se, že většina příspěvků přizvukuje "zděšenému" prezidentovi. Slušní lidé totiž většinou mlčí a o takovýchto internetových křiklounech si myslí svoje.