29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Přelet nad Čapím hnízdem

Pamatujete se ještě na senátora-cestovku Fischera? Velkopodnikatel Václav Fischer také chtěl spasit českou politiku. Byl to nejhorší nápad jeho života, protože nakonec zkrachoval nejen v politice, ale i v byznysu. Andrej je na dobré cestě jej následovat. Ale kdo chce kam...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 10.9.2017 14:31

No

Svobodní, si naložili tolik svobody že by to stěží unesli oni i případní voliči , v běžném životě.

M. Prokop 9.9.2017 16:17

Re: Štěpánek s koblihou v mozkovém závitu.

"...neřekl, koho z té stávající zasmrádlé, dosud vládnoucí národní fronty, bychom měli tedy vlastně volit. Proč asi?"

Nejspíš proto, že byste to nepochopil.

A je tu dost neparlamentních stran, které na rozdíl od Burešovy firmy ANO mají nějaký program.

V. Čermák 9.9.2017 19:19

Re: Štěpánek s koblihou v mozkovém závitu.

Ale já bych to určitě pochopil, stejně jako ostatní. Ale on to tutlá, snad aby se mu lidi nesmáli. A ty vaše neperlamentní strany nic nevyhrají a tudíž nic nezmění. Ale místo recyklace plivanců na Babiše ať tedy Štěpánek dělá těmto stranám reklamu. Proč mu to neporadíte, vševěde?

J. Laták 9.9.2017 17:59

Re: Štěpánek s koblihou v mozkovém závitu.

"Rady a porady" - Spálená 15 a nebo v Tesku ... :-)))

M. Malovec 9.9.2017 12:07

Náš Andrejko

rozhodně nejde cestou pana Fischera. Pan Fischer je člověk slušný, nekrade a nelže. Dopadl tak díky své neobratnosti, snad naivitě, když nepoznal, že podnikání v domovině je jiné, než podnikání v Německu.

Andrej je diametrálně odlišný. Tak dopadne dobře.

V. Čermák 9.9.2017 12:44

Re: Náš Andrejko

Určitě, na rozdíl od neschopného Fischera je Andrej Schopný. Víte, co to je? Umí.

A. Richter 9.9.2017 17:46

Re: Náš Andrejko

Tak tak: Andrej je všeho Schopný.

*8-(

J. Laták 9.9.2017 18:04

Re: Náš Andrejko

Tak tak: Andrej je všeho schopný a umělec, který tahá politiku za konec.

V. Čermák 9.9.2017 19:38

Re: Náš Andrejko

No možná ano, ale bude pod permanentní kontrolou, nasvícený, jak trefně sám říká, takže svoje velké schopnosti využije k prosazení svého celkem dobrého programu ( nejlepšího ze všech) . Programu velkých změn.

J. Laták 9.9.2017 22:37

Re: Náš Andrejko

V prosazování nejlepších programů ze všech se někomu podobá .., ale honem si nevzpomenu komu. Ale určitě se jich vystřídalo za posledních pár staletí několik.

D. Stirský 9.9.2017 10:50

Nedávno jsem viděl

velký Babišův volební plakát spolu se Stropnickým. Byl tam text, něco jako "neblábolíme, ale poctivě pracujeme" - to neblábolíme tam bylo jistě. Přejel mně mráz po zádech: Toť Babišův styl. Parlament, krajská a městská zastupitelstva jsou žvanírny (blábolírny), zatímco poctiví a řádní občané neblábolí a makají (nejlépe v Agrofertu). Čili něco podobného, co říkávali nacisté a komunisté. Babiš a s ním ti, jejichž je favoritem, si neuvědomují, že v parlamentu, v zastupitelstvech atd. se blábolit má. K tomu jsou určeny. Ano, je to někdy k uzoufání, k zešílení, proto také málokdo přímé přenosy sleduje a pokud ano, riskuje mrtvici. Blábolí tam lidé slušní i nepoctiví, tlustí i hubení, mladí i staří, schopní, schopní všeho i totální neschopové. Jenže toto je demokracie: Nedokonalá, drahá, zdlouhavá, často vede k plichtě, ale vše ostatní, co lidé vyzkoušeli, bylo vždy jen horší. A tam, kde se blábolit přestane, nastává mrazivé dusno, mlčení a nebo volby s jedinou kandidátkou a referenda s výsledky 99,98 %. Ovšem Štěpánek - zrovna u něj si nejsem jist, zda by také nebyl pro omezení blábolení. On často rychleji píše než myslí. Článkem chtěl říci, že B. je hajzlík, leč nevím, zda se mu to podařilo. Čapí hnízdo je to poslední, co bych mu vyčítal.

V. Pavelka 9.9.2017 11:53

No

podobně argumentovali strany když potápěli VVčka . Převrat, diktatura a Mobilizace proti Bártovi , Standartní bývalo rozvrácení sran,zevnitř ,u Babiše to nefuguje jeho kompaktní uskupení to nedovoluje .

P. Han 10.9.2017 2:04

Re: No

Alternativní paměť? To už se nedá nazvat selektivní.

V. Pavelka 9.9.2017 14:29

Re: Nedávno jsem viděl

Štirský kecáte, Babiš žvánírnou nenazval princip parlamentu , ale Nekonečné obstrukce opozice to předvádění se jak ovládají triky parlamentu , jak my hoši co jsme tady dlouho jak se vám nováčkům dokážem posmívat , znejištovat, kamarádit jan s někým komu to dovolíme , Tohle třídní Mazáctví , Intitucializování , to nezdravé přízemní Sráčství TO kritizoval !!

V. Pavelka 9.9.2017 14:45

Re: Nedávno jsem viděl

A kdo nahlédl do parlamentu tak to musí cítit, To že třeba Kalousek Chodí na Operu a je dobrý rétor , Nezakryje jeho nenávistnou náturu vyprázdněnost a třes staré plachetnice plující nafoukaně sněmovnou , No a Babiš sere na tyto lenochy tvářící se státoprávně .

P. Han 10.9.2017 2:01

Re: Nedávno jsem viděl

Plachetnice se netřesou. Plují po větru či křižují proti větru, ale vždy ladně a majestátně. Třesou se rozhrkané parníky. Chápu, že obdivujete ty, kdo na někoho serou. Máte prostě tu potřebu. Koprolálie bude možná přidána jako další duchovní směr k LGBT. Já ovšem dávám přednost těm, kdo vyprodukují víc, než jen to hovno.

V. Pavelka 10.9.2017 16:01

No

Rozhrkané parníky mají náklad, pracují a přitom sledují, vybrující křižující od nikud nikam plující plachetky , plné žvanivých slimejšů dojatých vlastní úžasností ze zvyku. Prostě poslouchat a vidět opozici je nepříjemné, nepravda, překrucování,zveličoání čouhá z každého prndu . Čím hrnec navřel tím taky páchne.

P. Portwyn 9.9.2017 10:11

Babiš stáhl voliče od ČSSD,

ale pokud by se tihle voliči od Babiše odvrátili, půjdou za Okamurou nebo někým podobným. Bohouš se svojí snahou přeorientovat stranu na mladé městské eurovoliče si to u klasické členské základny podělal.

Takže to nezabere.

K. Vyšata 9.9.2017 11:08

Re: Babiš stáhl voliče od ČSSD,

Myslím si, že voliče ČSSD hlavně vyděsilo koketování Sobotky s Kalouskem. Taky k jeho "oblibě" přispělo vyvření jeho charakteru, když zarazil kudlu zrady Babišovi do zad. Stejně jak tenkrát Zemanovi. To vrhlo docela stín na stranu a když se přidá jejich tragická situace s dluhy, padla i možnost si ve volbách přilepšit dobrým výsledkem v důsledku chování hlav strany. Propad je obrovský a vydělá na něm Babiš.

P. Portwyn 9.9.2017 11:33

Re: Babiš stáhl voliče od ČSSD,

Souhlas celkově.

Podraz se v dlouhodobém horizontu vymstí. Voliči přestanou brát podrazáka vážně.

V. Pavelka 9.9.2017 12:33

Re: Babiš stáhl voliče od ČSSD,

To už raději Piráty . Proč novináři nenapíší že Okamura je jen lakomý žvanil , To jeho referendum by rozvrátilo celý volební systém , Zasahovat kdykoliv do vlády když se pár tisíc lidí blbě vyspí je totální pitomost !

Zastupitel Mč 9.9.2017 13:13

Re: Babiš stáhl voliče od ČSSD,

Přesně tak - volit Piráty, - už proto, že 8 let, (zejména v komunálu Prahy) dokazují, že mladé mozky budou úspěšně konkurovat zákonodárcům prohnilým, kteří si mandáty, resp. pořadí na kandidátkách kupují (příspěvky do stran. pokladen) - v tom jsou pověstní mandatáři ČSSD!

P. Portwyn 9.9.2017 13:39

Re: Babiš stáhl voliče od ČSSD,

Já nevím, proč ne Piráty.

Nejsem Babišův volič :-) a ani tady nepropaguju Okamuru.

IMHO Babišovým voličům Piráti nevyhovují - Babiš slibuje ukončit bordel, Piráti naopak působí dojmem věčně mladých "jsem rebéél woéé" :-) Možná zdání klame, ale je to jejich image.

P. Lenc 9.9.2017 10:04

Jo, článek pravdivý,

příliš dobrý a proto bude po "zásluze" odsouzen.A Bohouš Sobotků, tato tragická figurka české politiky, která pomáhala svého času případ Čapí hnízdo zamést pod koberec bude první obětí fízla a zloděje Babiše.A ano, autor má naprostou pravdu, když se pozastavuje nad mentalitou českého voliče.

V. Pavelka 9.9.2017 14:12

No

Jo tragické figury , Sobotka bodl do zad Zemana , Zeman bodl svou ministryni ,Chovanec bodl Sobotku ,Hašek Sobotku , Sobotka Haška , Sobotka , Chovanec,Zaorálek Jihočeského Hejtmana , Sobotka svého ministra Financí ...Boha jeho dluh na vlastním baráku přes dvacet let ...Tihle břídilové vedou zemi, notoričtí rozdavači peněz, Jejich ministerstva neušetřili nikdy ani kačku, odkladači odborářů, Středula už se třese na nějakej post .

J. Fridrich 9.9.2017 9:33

Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával

Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával Topolánek - ale jen do voleb..

V říjnu budou balit kufry.. Co to vlastně oni řeší ? Nákup dluhopisů Babišem ?

Oni snad ani neví, že toto je dítě Kalouska a je i nyní platné.. Co se tedy řeší ?

V Čechách se úspěch nikdy neodpouštěl-a ani nyní neodpouští.. Upocený Bohoušek, " tvrdě pracující cca 25 roků " v našem Parlamentu za hezké naše peníze se stále snaží " nastartovat " tu krásnou, Českou nenávist k schopným, úspěšným - a nedejbože bohatým spoluobčanům...

Díky koaliční smlouvě tady Bohoušek skoro 4 roky vládne a nyní se tato smlouva nemusí dodržovat ? Hlavně by měli ti mimozemšt'ani v parlamentu " odsoudit " Babišovy výsledky - tedy rozpočet země bez naplánovaných desítek miliard schodku-naopak dosáhl přebytku, nejnižší nezaměstnanost, snížení korupce a státního dluhu - tedy dobré vedení svého resortu...

P. Han 9.9.2017 10:44

Re: Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával

Nevím, proč do toho taháte Kalouska. Kalousek jako ministr financí určitě stál za spoustou ekonomických zákonů, ale nevím o tom, že by sám čachroval s korunovými dluhopisy, ani že by si jeho děti postavily za dotace Kalousí hnízdo nebo fotovoltaické elektrárny.

V. Pavelka 9.9.2017 12:25

Re: Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával

Ale , Jeho kamarádi třeba Kníže a jiní.Kníže vyrobil za předsednictví v EU dluh jak nohu, když pozval Na zámek Hluboká papaláše z Bruselu na nocleh , museli zatopit ,přispůsobit to bydlení , to mecheche stálo statisíce .Novináři o tom ani nepípli.

J. Fridrich 9.9.2017 13:10

Re: Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával

Vy opravdu nevíte, že ten zákon, který Babiš využil k nákupu akcí - POZOR, on ho využil, tedy ne zneužil byl přijat za Kalouska ? No, je fakt, že se o tom moc nemluví a nepíše....

P. Han 9.9.2017 21:21

Re: Bohouškovi nějak narostly " gule " jak říkával

Já to opravdu vím. A ten, kdo si v tom zákoně hledal mezírku pro sebe, nebyl Kalousek, ale Bureš.