6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Arab. 23.11.2006 9:16

Nevěřím,

že vyčuraní černokabátníci zvolí p.Čunka.

Rony 23.11.2006 8:45

pana Vosáhla neznám,

ale znám pana Čunka. Situace v pavlačovém domě ve Vsetíně byla neúnosná a nějak se řešit musela. Zajímalo by mně, co by zdejší diskutéři říkali, kdyby byl na Romy použit stejný metr, jako na zbytek populace, tz. neplatíš, tak běž třeba pod most. To by bylo křiku o lidských právech a rasismu! Co se týká jeho kandidatury na předsedu lidovců, jsem přesvědčen, že v případě jeho zvolení nebude o nic horší než ti, kteří tento post zastávali a to, že se dosud ve vrcholové politice nepohyboval, bych viděl spíš jako jeho plus, není zatížen různým "jánabráchismem" a je zvyklý méně mluvit a více pracovat. Současné snahy o jeho dehonestaci, jejichž součástí je zřejmě i pan Vosáhlo, jsou zjevnou politickou objednávkou těch, kterým hrozí, že by o svoje teplá místečka mohli přijít. 

Občan Prostý 23.11.2006 8:45

Vosáhlo mydlí Čunkovi schody :)

před volbou předsedy. A podobných článků ještě přibude. Že lidovec nejsem, je mi to jedno - ať si volí předsedu podle svého. A pak - uvidíme. S jeho řešením situace ve Vsetíně souhlasím.

Charlie 23.11.2006 8:14

Omyl !

Slovensko musí svoje občany přijmout !

Veselý 23.11.2006 8:12

Vosáhlo ujel

mělo by být normální, že kariéra každého politika začíná od piky. V současné době máme v parlamentu poslance, kteří netuší jak žijí lidé dole. A k Čunkovi, neobjevil se v poslední době, jen byl známý jen ve zlínském kraji. A spousta jeho "přátel" se mu snaží nasadit psí hlavu. Nechcete si zajet do Vsetína a zeptat se místních, místo prázdného tlachání?

joe 23.11.2006 8:08

Re: S předsedou KDU-ČSLbyc si nedělal starosti !

Politici v KDU-ČSL nejsou jiní než v ostatních stranách - viz dnešní úvodník Astona. Koryta s kýmkoliv naopak potřebují tvůrci opozičních smluv. To, co je považováno za pochopitelné a samozřejmé u velkých stran, je u malé KDU-ČSL považováno za vrchol vychcanosti.

ok 23.11.2006 7:51

rozpor

Neni to jen novinarska bublina? Pro cleny a volice KDU je Cunkova "nekrestanska" politika prece neprijatelna. Cunek je zajimavy a volitelny pro uplne jine skupiny obyvatelstva nez jsou volici KDU - vazne si toho jeste zadny novinar nevsiml?

Vystehovani Romu do Jeseniku je prece lotrovina, navic tak Cunek zakladas nova gheta mimo svuj obvod (jenom tohle je prece svinstvo non plus ultra), misto aby gheta ucinne likvidoval..

BuBu 23.11.2006 6:58

S předsedou KDU-ČSLbyc si nedělal starosti !

Lidovci jsou už od první republiky pořád stejní . . . a já jsem naprosto přesvědčený, že nedopustí, aby se do jejich čela dostal někdo jiný než Křivák - typu Svoboda, Kalousek, Kasal, Pithart . . . . . ! KDU-ČSL "vyštípe" každého, kdo by vybočil z jejich normálu . . . a chtěl být zásadový, pravdomluvný, čestný ! Takového oni nepotřebují ! Ti potřebují jen a jen koryta a to s kým-koliv ! Je to strana, která se sice vydává "za křesťanskou", ale ve svých útrobách schovává lid "nekřesťansky vychcaný" . . . a hluboce nevěřící !

68 23.11.2006 2:15

Re: Re: Re: Nepodceňujte Čunka

Už tenkrát jste na tom byl tak zle, že jste na vojně považoval dovolenku za právo?

Ladislav 23.11.2006 1:22

Re: Nepodceňujte Čunka

Reagovat na prime fyzicke ohrozeni existence naroda je racionalni reseni. Utrpne cekat az se cikanska mensina stane vetsinou a ze zeme se stane jeden obrovsky slum je dobry namet pro tragicky epos, nastesti ale ne pruchodny politicky program.

Ladislav 23.11.2006 1:14

pan Cunek je pobidkou pro ostatni politiky

Vzestup pana Cunka bude pobidkou pro ostatni politiky aby se starali vice o slusne obcany nez o gaunery a programove parazity. To ze to trvalo tak dlouho nez se objevil nekdo kdo si troufl vyporadat se zjevne patologickou situaci svedci o zkazenosti a sebestrednosti zdejsi politiky.

Pan Cunek mozna neni politicky genius, mozna nedokaze udelat z lidovcu volitelnou stranu nebo dusledne prosazovat zajmy obcanu ale snad aspon pohne zdejsi zatuchlou politickou scenu tim spravnym smerem. Uz jen kvuli tomutu zaslouzi uznani.

Mlady muz pan Vosahlo (http://www.blisty.cz/aut/1977/bio.html) tyhle jemne nuance politickeho posunu urcite brzo pochopi.

Vilém 23.11.2006 0:34

Re: Re: Nepodceňujte Čunka

Osun je UTOPICKÝM PŘELUDEM, protože na rozdíl od okolních obcí a Vsetína nám okolní státy to nemusí trpět.

A na tom je také vidět, že nejde přenášet principy z města na stát (mimochodem výstavbu toho lágru jste Vsetínu platil jako podporu bytové výstavby).

K vaší komunistické právní filosofii - práva nejsou závislá na plnění povinností naopak jim předcházejí. Tohle jsem slyšel naposled, když jsem žádal o dovolenku blbého lampasáka.

Charlie 23.11.2006 0:25

Re: Nepodceňujte Čunka

Právě zůčtování s cikány (odsun tam odkud přišli - na Slovensko) by bylo rationální řešení.

Dát neplatičům jako náhradu byty 1.kategorie, nebo bezúročnou půjčku na barák, to není zrovna rationální.

Kdo se jako člověk nechová, kdo neplní lidské povinnosti, nemá lidská práva.

Bez splněných povinností - žádná práva !

Vilém 23.11.2006 0:14

Nepodceňujte Čunka

Jistěže má praktické zkušenosti ze starostování Vsetínu, což není dostatečné k okamžitému kvalitnímu působení na vrcholové úrovni.

Jenže kvalitní působení od Čunka nikdo nechce ani nečeká - hledá se PRASE, a v tom případě je Čunek přímo unikátně vhodný kandidát, protože ve Vsetíně přesně předvedl, jak ubožáckým populismem získat hlasy, které nyní činovníci KDU hledají kdekoli, třeba i mezi holými lebkami.

A názory českých občanů ukazují, že zúčtování s cikány si cení víc než respektu k lidským právům nebo schopnosti volit racionální řešení.