19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 23.11.2006 12:25

Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

Čím vás fascinuje třeba pan Kasal, paní Parkanová a ostatní? Jen tím, že se o nich mluví? Hm, to je však všechno co dokázali. Nic nezajistili, nic nevytvořili (spíš naopak). Toto je naopak 1. politik KDU-ČSL, který DOKÁZAL něco víc, než mlátit  prázdnou slámu. Ale jinak hezký den.

kisaka 23.11.2006 12:34

Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

O paní Parkanové,panu Kasalovi,Kalouskovi alespoň vím,že něco vystudovali,že rozumí ekonomii,právům,zahraniční politice či zemědělství.Že rozumí směrnicím EU,zákonům ČR a podobně.O panu Čunkovi nevím zhola nic.Jsem volič KDU-Čsl.

erik 23.11.2006 12:57

Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

ehm-vystudovat neco jeste neznamena ze ma rozhodnuti budou spravna/anebo jinak obvykle studovanost znamena urcitou absenci zdraveho selskeho rozumu/-jestli se mnou nesouhlasite,tak se podivejte  v retrospektru 15let zpet-a dnes vidite vysledek snazeni vystudovanych.

gerontusinza 23.11.2006 14:17

To je ovšem váš kardinální problém. Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

Pokud ale si myslíte že to co jste vjmenoval, že všemu rozumí, tak proč by proboha potřebovali poradce a asistenty. Pokud se díváte na předsedu partaje jako na pánaboha, znalce a stvořitele, je mě líto, budete vždy silně zklamán. Hezký den.

erik 23.11.2006 15:38

Re: To je ovšem váš kardinální problém. Re: Re: Pane, proč hovoříte o unáhlenosti u člověka, který prokázal ,že umí řešit problémy k oboustranné spokojenosti.Re: Re: PROBOHA

ale na to se prece musis zeptat kisaki/pozn.precti si na co jsem reagoval a proc?/cagobelo

Douša Josef 23.11.2006 9:55

Již a především

za předčasné vyjednávání s Paroubkem o vládě, by ho měli lidovci nakopat do zadele. To je něco nevídaného. Ještě než sdělí svým spolustraníkům své priority na volebním kongresu, jde se VYZPOVÍDAT Paroubkovi. Být lidovcem, cítim se hluboce uražen. Vypadá to, že Paroubek má nad lidovci protektorát. To už opravdu ztratili veškerou hrdost? Jak to, že si jde vysvětlit názory s Paroubkem dříve, než si vysvětlí názory se spolustraníky, neboť někteří z nich ho doposud viděli jen v televizi? No to je úroveň! Vsadím sto ku jedné, že nyní bude Paroubek přes své věrné u lidovců volby ovlivňovat!

A lidovci, celí podělaní z mizejících preferencí, bez pevného vedení po Kalouskově veletoči, už nemají ani zbytek hrdosti. Úřadující předseda, vždy hodný Kasal, vezme jeho pokec u Paroubka na vědomí!!! Byť tvrdí, že s ním nesouhlasí. A Píďa je schopen protestovat jen za romskou akci! Asi zase staví Romům dvojdomky!

Douša Josef 23.11.2006 9:57

Re: Již a především

Příště bude Paroubek asi požadovat návštěvy i kandidátů z jiných stran, aby mohl jejich vhodnost posoudit! Byl u něj Topolánek? Nebyl? Jak to?

JH 23.11.2006 10:46

Pane Douša, bez informací nebo

s těmi od nekvalifikovaných novinářů můžete blábolit jakékoli nesmysly a nikdo vám nemůže po síti nakopat do predele. ostatní prominou, píši slušně, pouze jak se do lesa volá ....  Proto pouze pro ostatní, abych neházel perly .....   Čunek nic nevyjednával, byl pozván, jednou tam s ním byl i kolega, předem to spolustraníkům oznámil a pochybuji, že by se dal někým ovlivňovat, to by řešení neplatičů po prvních nenávistných novinářských útocích už dávno vzdal. Dokonce už novináři papouškují výraz  -deportace-  místo za výraz -možnost nastěhovat se do bytů 1. kategorie- a nazývají tyto byty gheto, protože neznají terminologii a histori. Novináři jsou ve většině takoví tupci jako pan Douša nebo za peníze napíší cokoli, co po nich zaměstnavatel chce.

Douša Josef 23.11.2006 11:35

Re: Pane Douša, bez informací nebo

Vážený pane chytrý sprosťáku

já Vám perly naháži. Čunek byl pozván, což je nevyvratilený fakt. Čunek byl pozván a co tam projednával? Počasí, jak berou ryby, nebo co tam projednával? Vy jste tam byl na rozdíl ode mě, že to víte a na blbé novináře nedáte? TAK NÁM SDĚLTE, NA CO BYL ČUNEK POZVÁN K PAROUBKOVI A PROČ a nedělejte z ostatních pitomce, když jste majitel podrobných informací, které ani novináři nemají. Včera byl na Novinkách článek o tom, že Čunkovi se nelíbí závazek lidovců ohledně podpory vlády socanů, podporované komunisty. Novináři jsou blbí, já jsem svině a Vy víte všechno.

Sdělte nám tedy důvody, jaké NEPOLITICKÉ ZÁLEŽITOSTI Čunek u Paroubka řešil. Podle Vás šel na kafe a druhý den jen tak náhodou se mu nelíbil závazek lidovců.  Jste frajer!

Douša Josef 23.11.2006 11:37

Re: Re: Pane Douša, bez informací nebo

A ještě - šel tam znovu bez toho kolegy, jen tak na to dobrý kafe! Můžete z nás udělat ještě větší voly, Vy dobře informovaná vědmo! Nepůjde tam ještě do volby třikrát? Taky na to kafe?

jirka.s. 23.11.2006 11:43

Re: Re: Ale pánové!

Otázkou vůbec není, zda pan Čunek byl či nebyl pozván trojjedinným. Zásadní věc je, proč vlastně to pozvání přijal a neposlal benita místo toho do (Y). Pak by se teprve pro mne stal čitelným politikem. Takto zůstává typickým lidovcem.

Douša Josef 23.11.2006 11:47

Re: Pane Douša, bez informací nebo

Všichni jsou tupci, jen JH není. Vedení lidovců jsou také tupci, protože se jim návštěva Čunka nelíbí a vůbec každý, komu se ta návštěva nelíbí je tupec! Lidovci mu ji nezakázali, protože jsou demokrati, ale jasně dali postoj najevo. Doufám, že tak učiní i při volbě!  Čunkův krok s neplatiči kvituji dobře, to ale neznamená, že dělá politicky správné kroky.

kisaka 23.11.2006 12:37

Re: Již a především

Pěkně napsáno,souhlas!

Arab. 23.11.2006 9:16

Nevěřím,

že vyčuraní černokabátníci zvolí p.Čunka.

Rony 23.11.2006 8:45

pana Vosáhla neznám,

ale znám pana Čunka. Situace v pavlačovém domě ve Vsetíně byla neúnosná a nějak se řešit musela. Zajímalo by mně, co by zdejší diskutéři říkali, kdyby byl na Romy použit stejný metr, jako na zbytek populace, tz. neplatíš, tak běž třeba pod most. To by bylo křiku o lidských právech a rasismu! Co se týká jeho kandidatury na předsedu lidovců, jsem přesvědčen, že v případě jeho zvolení nebude o nic horší než ti, kteří tento post zastávali a to, že se dosud ve vrcholové politice nepohyboval, bych viděl spíš jako jeho plus, není zatížen různým "jánabráchismem" a je zvyklý méně mluvit a více pracovat. Současné snahy o jeho dehonestaci, jejichž součástí je zřejmě i pan Vosáhlo, jsou zjevnou politickou objednávkou těch, kterým hrozí, že by o svoje teplá místečka mohli přijít. 

Malý Aston 23.11.2006 9:17

Re: pana Vosáhla neznám,

Také neznám pana Vosáhla ani Vás ale musím konstatovat,že nemáte pravdu ani on ani Vy.KDU je strana křešťanských demokratů s vysokým cítěním sociálním.Všichni členové KDU a jejich příznivci,zejména vrcholové vedení v čele s Kasalem,Pithartem,Kalouskem a Svobodou učinili nabídku panu Čunkovi aby ty cigány nestěhoval,neutrácel státní peníze a pěkně podle seznamu,kažému přidělil jednu cigánskou rodinu do vlastní péče.Dokonce Kalousek požadoval 3 rodiny,má ohromný palác.A co udělal pan Čunek? Pro svou popularitu postavil za naše daně domečky a cigány přestěhoval.A to se v KDU nelíbí.Oni chtěli jít osobním příkladem a nebylo jim to umožněno. Prosím tímto Vás občany,pokud máte ve svém okolí nějaké cigánské rodiny,které kromě svých automobilů zahraniční výroby nic nemají,zašlete na ÚV KDU jejich seznam. Přeci nějaký Čunek nebude bránít členům KDU adopci cigánů.:-D

Rony 23.11.2006 9:26

Re: Re: pana Vosáhla neznám,

R^

Občan Prostý 23.11.2006 8:45

Vosáhlo mydlí Čunkovi schody :)

před volbou předsedy. A podobných článků ještě přibude. Že lidovec nejsem, je mi to jedno - ať si volí předsedu podle svého. A pak - uvidíme. S jeho řešením situace ve Vsetíně souhlasím.

gerontusinza 23.11.2006 9:36

Občane, já s jeho řešením samozřejmě nesouhlasím.Re: Vosáhlo mydlí Čunkovi schody :)

Ale musím uznat, že to bylo jediné jak finančně tak politicky schůdné řešení. Protože tyto rodiny již si vyčerpaly jakoukoli rozumnou kvótu pomoci. Po tomto, když nezačnou makat ať již na svém nebo pracovat za mzdu, nedostanou ani kačku další pomoci. Ať si jejich právníci myslí o tom cokoli. Jak rád bych dostal nějakou ruinu s pozemkem za rozumnou cenu (a ona byla rozumná) abych si  ji mohl sám opravit a upravit dle svého. Taky si všimněte, že agitace mezi Romy proti němu je silně účelová ale zároveň neúčiná.

Kkk 23.11.2006 10:31

Re: Občane, já s jeho řešením samozřejmě nesouhlasím.Re: Vosáhlo mydlí Čunkovi schody :)

Určitě už nedostanou ani kačku? Jste o tom tak přesvědčen? Možná jo, ale ruku do ohně za to nedáte. Že!

Občan Prostý 23.11.2006 10:50

Hm, nesouhlasíte, ale uznáváte.

Tomu dost dobře nerozumím. Je to takové tradičně lidovecké (politické) vyjádření. A přitom ve zbytku shodujeme. Všem bylo pomoženo a vřed byl zbořen. Geniálně ošetřeno.:-)

gerontusinza 23.11.2006 12:17

Nesouhlasím proto, že s "gadžem" by bylo naloženo tak, že by ho nenechali ani vyspat na Hlavním nádražíRe: Hm, nesouhlasíte, ale uznáváte.

Ale dovedu si představit, co by následovalo, kdyby je vykopl na ulici jako většinového občana. Jen doufám, že se tady občanský systém uplatní i na tyto lidi v budoucnost. Ano něco to stojí, nyní. A jaké to bude v budoucnosti? To budeme možná vidět už za rok. Jinak za způsob bydlení prezentovaný ve vybavených "buňkách" bych se nestyděl. Nežijou si špantně tito nezaměstnaní a invalidní důchodci. Přiznám se že  kožené sedačky jsem ještě "nepotřeboval". A to si vydělám  velmi slušně.

Veselý 23.11.2006 8:12

Vosáhlo ujel

mělo by být normální, že kariéra každého politika začíná od piky. V současné době máme v parlamentu poslance, kteří netuší jak žijí lidé dole. A k Čunkovi, neobjevil se v poslední době, jen byl známý jen ve zlínském kraji. A spousta jeho "přátel" se mu snaží nasadit psí hlavu. Nechcete si zajet do Vsetína a zeptat se místních, místo prázdného tlachání?

Jakub Vosáhlo 23.11.2006 11:17

Re: Vosáhlo ujel

Pane Veselý, já ani náhodou nezpochybňuju kvality pana starosty Čunka. Skutečně ho neznám a v té aféře s vystěhovanými neplatiči jsem mu spíše fandil. Dokonce jsem napsal, že na mě působí dojmem dobrého komunálního politika. Že kariéra začíná od píky je jasné i mě a velmi to podporuju. Právě proto mi vadí, že pan Čunek v poslední době postupuje v kariéře tak rychle. Kdyby byl už řekněme šest let senátorem, občas se vyjádřil k nějakému závažnému tématu a lidé by věděli, co od něj čekat, neměl bych proti jeho kandidatuře vůbec nic.

ok 23.11.2006 7:51

rozpor

Neni to jen novinarska bublina? Pro cleny a volice KDU je Cunkova "nekrestanska" politika prece neprijatelna. Cunek je zajimavy a volitelny pro uplne jine skupiny obyvatelstva nez jsou volici KDU - vazne si toho jeste zadny novinar nevsiml?

Vystehovani Romu do Jeseniku je prece lotrovina, navic tak Cunek zakladas nova gheta mimo svuj obvod (jenom tohle je prece svinstvo non plus ultra), misto aby gheta ucinne likvidoval..

MLOK 23.11.2006 10:00

Re: rozpor

Byli i taci, co gheta opravdu ucinne likvidovali...

BuBu 23.11.2006 6:58

S předsedou KDU-ČSLbyc si nedělal starosti !

Lidovci jsou už od první republiky pořád stejní . . . a já jsem naprosto přesvědčený, že nedopustí, aby se do jejich čela dostal někdo jiný než Křivák - typu Svoboda, Kalousek, Kasal, Pithart . . . . . ! KDU-ČSL "vyštípe" každého, kdo by vybočil z jejich normálu . . . a chtěl být zásadový, pravdomluvný, čestný ! Takového oni nepotřebují ! Ti potřebují jen a jen koryta a to s kým-koliv ! Je to strana, která se sice vydává "za křesťanskou", ale ve svých útrobách schovává lid "nekřesťansky vychcaný" . . . a hluboce nevěřící !

joe 23.11.2006 8:08

Re: S předsedou KDU-ČSLbyc si nedělal starosti !

Politici v KDU-ČSL nejsou jiní než v ostatních stranách - viz dnešní úvodník Astona. Koryta s kýmkoliv naopak potřebují tvůrci opozičních smluv. To, co je považováno za pochopitelné a samozřejmé u velkých stran, je u malé KDU-ČSL považováno za vrchol vychcanosti.

Ladislav 23.11.2006 1:14

pan Cunek je pobidkou pro ostatni politiky

Vzestup pana Cunka bude pobidkou pro ostatni politiky aby se starali vice o slusne obcany nez o gaunery a programove parazity. To ze to trvalo tak dlouho nez se objevil nekdo kdo si troufl vyporadat se zjevne patologickou situaci svedci o zkazenosti a sebestrednosti zdejsi politiky.

Pan Cunek mozna neni politicky genius, mozna nedokaze udelat z lidovcu volitelnou stranu nebo dusledne prosazovat zajmy obcanu ale snad aspon pohne zdejsi zatuchlou politickou scenu tim spravnym smerem. Uz jen kvuli tomutu zaslouzi uznani.

Mlady muz pan Vosahlo (http://www.blisty.cz/aut/1977/bio.html) tyhle jemne nuance politickeho posunu urcite brzo pochopi.

JH 23.11.2006 10:23

nemohu samozřejmě vědět

co bylo primární, zda chtěl Čunek řešit problémy Vsetína nebo se stát politikem, to je úplně jedno, důležité jsou výsledky. Mne už několik let zaráželo, že se u nás žádný z dosavadních politiků neprofiloval jak Pym Fortyn, protože by zcela jasně jako on nasbíral mnoho příznivců, dost i pro nově vzniklou politickou stranu, ktera by jistě měla zastupitele.