26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

POLITIKA: Pozor na Ústavní soud

Poslední nálezy Ústavního soudu obnažily dvě závažné skutečnosti. Za prvé je zcela evidentní, že máme aktivistický levicově pokrokářský Ústavní soud, který bude minimálně celou další dekádu aktivně fungovat jako nesmírně silný nástroj k přebudování společnosti podle představ levicových ideologů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 27.7.2017 11:18

Hanzale ...

homosexuální žena děti mít může. Homosexuální muž také. Jen k tomu oba potřebují "asistenci" opačného pohlaví. Tady se ale řeší právní stav a nikoli, zda to lze provést technicky.

Mimochodem, odkdy je otcovství spojeno s tím, co má dítě napsáno v rodném listu? Jste si jist, že vaše děti, pokud nějaké vychováváte, jste počal vy? Vaše manželka mohla klidně podržet někomu jinému, aniž byste to tušil.

J. Hanzal 27.7.2017 11:46

Re: Hanzale ...

Pane Šejno mezi slušnými a vychovanými lidmi se obvykle titulujeme pan/paní, což Vy zřejmě nedovedete, ale nic. Když jste takový odborník na početí tak mi/nám vysvětlete jak lze oplodnit ženu ženou. Z hlediska zdravého rozumu to absolutně nejde, čili jak správně píšete, potřebuje asistenci, tedy opačné pohlaví. Z toho plyne jediné, že rozhodnutí Ústavního soudu je zcestné a rozhodně proti rodině.

O moje děti a mojí paní se nestarejte toto není předmětem diskuze.

M. Šejna 27.7.2017 13:10

Hanzale ...

slušné lidi oslovuji "pane", brouku Hanzale pytlíku, co ví všechno. Vás mezi slušné neřadím, Hanzale.

Ženu ženou oplodnit nelze. Tady se ale řeší institut manželství a institut osvojení dítěte. To je věc právní, nikoli biologická. Proto to řešil ústavní soud a nikoli lékařské konsilium.

J. Kulheim 27.7.2017 10:09

"Homosexuálové si mohou dělat co chtějí,.."

Ale nemohou být manželé, nemohou spolu počít dítě, nemohou být rodiče, nemohou vytvořit rodimu.

Manželství je svazek muže a ženy. Každé dítě má rodiče. Rodiče jsou vždycky muž a žena. Když se jim narodí dítě, tak vytváří rodinu. Dítě ke zdravému vývoji potřebuje vzory. Muž a žena jsou rozdílní nejenom anatomicky. Základy uznávaných hodnot, priorit, přístupu k životu nám nadal stát, ale dali nám to rodiče, rodina, v níž jsme vyrůstali.

Homosexuálová si svou orientaci nevybrali. Jsou to lidé stajného pohlaví, tak nemohou spolu počít dítě. Mohou vychovávat děti.

P. Rudolf 27.7.2017 7:03

Kecy

V kykinově užvaněné kleci.

Každý, kdo si udělá čas a seznámí se s životopisy (především z hlediska profesního) jednotlivých soudců Ústavního soudu, musí dojít k závěru, že jsou to odborníci na svém místě. A kdo navíc sleduje trochu podrobněji jejich současnou práci ví, že jejich nálezy jsou výsostně profesní a žádná pravo-levá orientace z nich nekouká.

Ale proč by si Centrum českého žvástu IVK jen tak do nich nekoplo, když se najde dost slaboduchých prosťáčků, kteří jim na to skočí.

R. Tesařík 27.7.2017 7:24

Re: Kecy

Jste nafoukaný samolibý hňup.

Z. Švrček 27.7.2017 8:54

Re: Kecy

Klid pardále, tohle je druhý Šejna, potažmo odmocnina z Šejny. Diskuse s ním nikam nevede, ačkoliv chápu - těžko se jeden ubrání aby mu něco neřekl.

R. Tesařík 27.7.2017 9:09

Re: Kecy

Je to známej weltman Hofman....

M. Moravcová 27.7.2017 9:11

Re: Kecy

to je Jílek, (jinak ona skrytá před vojnou)

R. Tesařík 27.7.2017 9:27

Re: Kecy

Hofman...

M. Prokop 27.7.2017 9:39

Re: Kecy

Není. Blbnou oba, ale rozeznatelně (proto taky mohou měnit nicky a stejně jsou hned k poznání).

P. Manda 27.7.2017 7:44

Hodnotící výblitek okopávače kotniků a komunistického právníka Hoffmanna má nulový potenciál.

M. Krátký 27.7.2017 7:56

Re: Kecy

zalez do díry a spláchni se blbe

P. Švejnoch 27.7.2017 8:20

Re: Kecy

Životopisy jsou báječná věc, drahý pane Rudolfe.

Leč - po ovoci poznáte je, chápete-li, co tím míním.

M. Moravcová 27.7.2017 9:11

Re: Kecy

co je to v kykinově?

M. Moravcová 27.7.2017 9:13

Re: Kecy

už máte naolejovaný zadek a růžová péra v něm na pochod hrdosti?

A. Novák 27.7.2017 6:49

nemluvě o protipolské aktivitě

této instituce...

M. Jandáková 27.7.2017 2:20

Příští problém se jmenuje šikana dětí z homosexuálních manželství. Handycap homosexuality byl přenesen na zcela nevinné děti. Od nich, stejně jako od muslimů, v téže dobĕ přicházejících do nové evropské vlasti, nikdo vyjádření nežádal. Zatímco vlastní sex.orientaci můžete ve škole a ve společnosti, k dané jinakosti netolerantní, utajit, své "rodiče" prostě utajit nemůžete.

Z. Pešek 27.7.2017 0:50

Předvojem slunce je Ústavní soud

Předvojem dělnické třídy byla KSČ, my pak předvojem sociálního inženýrství máme instalován Ústavní soud a ten nám říká že táta není tata a máma není mama................dva tatové jsou taty nebo mamy nebo mamy jsou taty no prostě je to jedno taty mamy hodinky a holinky....................

ale bene končí u kamen, ty si může k Vám kontrolovat kde kdo

navrhuji kontrolovat dále prostřednictvím úderných úředních hlídek, dodržování politicky korektní mluvy v domácnostech, odklon od samostatného myšlení a přípravy jedince, , každého jedince , na pochod Prahou ve smyslu hádej kdo jsem.