1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Medák 9.1.2007 0:16

Kuchta je učitelka?

A  znáte  tenhle?

Po ulici šly tři ženský.První byla šeredná,druhá blbá a ta třetí,to byla taky učitelka :-D

Bolek 8.1.2007 21:53

Zpetna vazba zelenym

Ja jsem svuj rozhorceny mail, durazne zadajici vysvetleni, na sekretariat Strany zelenych poslal. Kdyby tak ucinil kazdy druhy, tak jim snad pri pohledu na pretekajici mailbox dojde, ze je neco spatne.

Kuchtove bych v tomto okamziku pral predcasne volby. Hezky se demaskovala a jen tak to neokeca. Za trest, az pujde sedet za trestny cin sabotaze dle par. 97, bych ji nechal pracovat na stavbe novych bloku JETE.

emp 8.1.2007 23:02

Re: Zpetna vazba zelenym

pane Bolek, vš čin je chválihodný, avšak nemám iluze. Vše bylo jasné už před volbami. Já těch mailů zaslal nespočetně, avšak bez jakékoli odezvy. pokud zareagují na ten Váš, dejte vědět, bylo by to novum...

Historik 8.1.2007 17:15

Jediný, kdo se pokusil uskutečnit zelené myšleny v praxi

byl soudruh POL POT.

zlý kukuč 8.1.2007 16:27

Frau Kuchta ist eine Kuh !!!!

v tomto jazyce tomu snad bude rozumět.

Proboha, snad tenhle spolek nedostane důvěru. protože jestli ano, dám se k anarchistům.

Ladislav N. / ČTK 8.1.2007 15:18

Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky  

"Jestliže jsme dosáhli toho, že ODS, jež má blízko k průmyslové lobby, podepíše zřeknutí se dalších reaktorů v Temelíně, pak už to je vítězství a nakročení k zastavení (provozu JETE)," prohlásila Kuchtová podle rakouského deníku. ČTK řekla, že to je však běh na dlouhou trať.

I-Worm 8.1.2007 15:31

Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

zaprvé, kdoví, co vůbec těm novinářům řekla... no a zadruhé, má to stejnou váhu, jako její ostatní kecy.

emp 8.1.2007 15:34

Re: Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

no, ČTK se věřit dá, není to bulvár... každopádně slušnou reakci na to nemám. A co se váhy týče, - z pozice ministrině to má rozhodně větší váhu než z pozice jahéhosi jihočeského pseudospolku. Nezapomínejte, že propaganda udělá svoje a pořád existuje dost lidí, kteří se dají zmanipulovat.

LJG 8.1.2007 15:54

Re: Re: Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

To abychom si už pořídíli na svoje PS nějaký šlapací generátor:-(

Jura Jurax 8.1.2007 16:08

Re: Re: Re: Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

Nebo se naučit třít si tyče liščím ohonem :-D

Jura Jurax 8.1.2007 16:07

Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

A tohle bude u nás ministryní školství, když bohové dopustí ... jenom doufám, že ty kecy pro Rakušáky byly akorát aby si zasloužila rakouské peníze na podporu těch jihočeských mamin - tak blbá snad nemůže být ani ministryně, aby doopravdy a na vážno chtěla odklon od jádra.

Ráčil se tento shluk proteinů někdy srozumitelně vyjádřit, jak budeme krýt spotřebu elektřiny bez jádra?

herdekbabka 8.1.2007 18:22

Re: budeme ji kupovat od rakušáků a za cenu nesmlouvatelnou takže veškeré dotace a platby pro jihočeské matky a jejich sympatizanzy zastánce - zaplatíme my všichni.

:-/

pavel 99 8.1.2007 18:23

Re: Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

"...tak blbá snad nemůže být ani ministryně, aby doopravdy a na vážno chtěla odklon od jádra..." - jen jestli nejste přílišný optimista.

"...Ráčil se tento shluk proteinů někdy srozumitelně vyjádřit..." - pokud vím, tak neráčil. (Tedy nekonkrétní žvásty za srozumitelné vyjádření nepovažuji.)

buchta 8.1.2007 20:17

Re: Re: Kuchtová: Odklon od jádra možný v horizontu delším než čtyři roky

zdroje jsou:-P

Jirka II 8.1.2007 14:47

Matka přírody

Když jsme u těch zajímavých činností Jihočeské matky přírody. Nemá někdo více informací například o její aktivitě kolem golfového hřiště na Hluboké n.V:? Abychom nepřepírali pořád jen ten Temelín.

Bolek 8.1.2007 21:47

Re: Matka přírody

O HnV vim jen z doslechu, ale hriste, ktere sabotovala predtim, je mi blizke. Malou ukazku jeji argumentace jsem si dnes zapsal do denicku (www.bobcik.info). Aneb "golfove hriste je horsi nez uloziste jaderneho odpadu" :-/

Václav Hanus 8.1.2007 14:27

pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

Je to skutečně ostudné, že se paní, která je proslulá hájením zájmů protičeských kruhů v Rakousku stává ministryní školství. Paní Kuchtová je mi znáná jako osoba, která rozumí všemu. Bohužel učitelky mívají tento komplex. Rozumí politice, energetice, jaderné technologii, ekonomice, zkrátka všemu. To se také projevilo v minulosti v jejím boji proti Temelínu. Co můžeme nyní očekávat? Cestu k vyšší závislosti na Rakousku a Německu. Omezení výzkumu v oblasti přírodních věd a techniky v duchu svatého spasitelského boje zelených za lepší, čistší zítřky. Udělejme něco proti expanzi zelených. Je to stejná ideologie jako komunistická, jen s tím rozdílem, že cílem není blaho proletariátu, ale blaho žab a krtků. Že se nyní tváří jako pravicoví, tím mne neoklamou. Jak jinak by mohli dosáhnout svých cílů než zvyšováním dotací, daní, přerozdělováním, zákazy a příkazy? Mnohokrát si říkám, že ideální pro zelené by bylo, kdyby lidstvo spáchalo hromadnou sebevraždu. Těla čase setlí a příroda pak může žít dle svého.

honzak 8.1.2007 14:37

Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

"udělejme něco" - ale CO??? Máte čas se přivazovat k větrníkům? Máte kontakty v televizi, abyste byl 1x týdně na obrazovce? Máte žaludek na hlásání populistických kravin? Máte prachy na to, abyste zaplatil študáky, kteří za pár kaček budou kdykoliv protestovat proti čemukoliv?

Výše naznačeným způsobem, se kuchta prosadila. Obávám se, že slušný člověk (za kterého Vás považuji) by nic takového neudělal. Obávám se, že účinný systém bude "na hrubý pytel hrubá záplata". Tedy babu a celý ekoteroristický spolek zdiskreditovat, případně falešně obvinit. Je to neetické, hnusné, ale účinné a navíc oni to už 15 let také používají.

emp 8.1.2007 14:44

Re: Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

ona by zcela stačila veřejná diskuse.. např. v TV...  odborník vs politik ze SZ.. ale korektně vedená... Garantuji, že by mnohý člověk procitl

pavel 99 8.1.2007 14:55

Re: Re: Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

neprocitl. Právě diskuse v TV mají eklogisté dostatečně "zmáknuté". Je tam příliš málo prostoru na rozvinutí myšlenky, tudíž stačí plácat naučené fáze a máte "úspěch" zaručen. (Navíc to stoprocentně moderuje člověk, který o problému nic netuší - neboť jiní moderátoři v televizi nejsou.) Skutečně poučné jsou internetové diskuse - a jeden čas byla i na stránkách Jihočských matek - to byl obraz bídy  a utrpení, jak nebyly schopné obhájit jediný článek, který napsaly. (Obdobné to bylo i na stránkách Strany Zelených). Proto také byly diskuse zrušeny.

emp 8.1.2007 15:00

Re: Re: Re: Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

těch diskusí jsem si všiml. stejnětak i nějakých průzkumů, které když začaly být ve prospěch jádra, byly zrušeny. 

Jinak veřejná diskuse by podle mě na škodu nebyla. Jde reagovat i na jejich naučené fráze, jen nesmí docházet k tomu, že bude debata moderována špatně... a to je asi kámen úrazu. Jinak viděl jsem kuchtovou v pořadu Krause, myslím, že tam "zazářila"  Dobrým oponenem by jí byl určitě třeba B.Cornby

emp 8.1.2007 14:42

Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

Naprostý souhlas. Pravicová záslepka zelených se začíná již sloupávat... Příkladem je prohlášení paní Kuchtové o dotacích škol topícími biomasou, uvažovaná ekologická daň na uhlí, elektřinu a benzin, omezování a postupné zastvení jaderných elektráren. Vůbec zde nejde o přírodu, nejde o lidi. Kdyby šlo, jak by mi někdo vysvětlil, že strana, která získala ve volbách 6 mandátů podmiňuje (byť třeba nepřímo) setrvání ve vládě útlumem jádra, ačkoli veřejné mínění je z více jak 70ti procent jádru nakloněno.

I-Worm 8.1.2007 15:29

Re: Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

tady není co vysvětlovat, to jsou jen jalové kecy potrhlé báby, která čeká na prémii. Kdyby tato vláda měla šanci na přežití, jistě by vypadala jinak...

emp 8.1.2007 15:35

Re: Re: Re: pátá kolona rakouských nepřátel v české vládě

jo, kéž bys měl pravdu...

Ladislav N. 8.1.2007 14:08

A zaplatily vám Haló Noviny alespoň dodatečně za otištění článku?

 ;-)

P.S.: Z čísel "čtenosti" článků nelze jednoznačně posoudit, kolik čtenářů si ve skutečnosti článek přečetlo. Kdo se trochu zajímal o čísla internetových statistik ("návštěvnost"), tohle už ví. Proto je podobná čísla nutno brát vážně jen s nejvyšší opatrností.

Alias 8.1.2007 14:04

Ale kdo, proboha, tyhle podivné aktivity tedy sleduje?

No přece Ty !!!!!

honzak 8.1.2007 13:31

od zítra

bude kuchta ministryní školství... Důvěru asi ta vláda nesežene, ale škod asi stihne nadělat hodně. Je mi z toho na blití.

emp 8.1.2007 13:34

Re: od zítra

"Jestliže jsme dosáhli toho, že ODS, jež má blízko k průmyslové lobby, podepíše zřeknutí se dalších reaktorů v Temelíně, pak už to je vítězství a nakročení k zastavení (provozu JETE)," prohlásila Kuchtová.

"My jsme byli už za habsburské monarchie zemí s průmyslovou tradicí. To, že atomová energie platí za technologii budoucnosti, což bylo v Rakousku dávno vyvráceno, je tady (v ČR) ještě stále silně zakořeněno," poznamenala Kuchtová. :-/

RomanL 8.1.2007 14:03

Re: Re: od zítra

Jéééžišmarjá... Já snad k těm volbám přestanu chodit. ;-(

I-Worm 8.1.2007 15:32

Re: Re: Re: od zítra

jasně, nechte to zelenejm...