29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JC 12.11.2007 10:43

Re: Re: .......směřovaly pouze proti JEDINÉ straně, ČSSD,

Vaše otazníky jsou víceméně zbytečné. Lze předpokládat, že Váš předřečník zřejmě skládal rigorózní zkoušku na Vokovické Sorbonně. Tam se logické uvažování nenosilo, hlavním předpokladem pro přiznání akademického titulu bylo zapálené srdce;-). Ev. se jmenuje třeba Josef Doktor, kterýžto absolvoval 8 nebo 9 tříd ZŠ (podle tehdy platného školského zákona);-D;-D.

gerontusinza 12.11.2007 12:58

Vy skutečně máte přehled co? Re: Re: Re: .......směřovaly pouze proti JEDINÉ straně, ČSSD,

;-Dtohle se nosilo v 50. letech ale po roce 60 ani náhodou... a to jsem tam nestudoval..;-) To již byli lepší praktiky, vysoká se dělala s doporučením KSČ pro umetení cesty "soudruhovi" a následně doktoráty  a kandidatury byli pod patronací KSČ.... Pane víte kolik"doktorů a kandidátů" věd v současmé době tyje z této jejich protekce.... ? Jen na lékařské fakultě se to tolik nenosilo, to i komunistům došlo že tady už začíná nebezpečí (i pro ně)....   ale jinak - žádný problém soudruhům je třeba pomáhat a řídit fabriku? to přece umí každý, dokonce si měnili ve své neschopnosti posty....... Takže trochu více poslouchejte a míň kecejte, řada novinářů takto vystudovala tedy na společenských vědách, jenže ty vědy se jich ani příliš nedotkli......;-D

JC 12.11.2007 17:38

Re: Vy skutečně máte přehled co? Re: Re: Re: .......směřovaly pouze proti JEDINÉ straně, ČSSD,

Koukám, že zato Vás se "ty společenské vědy dotkli " ;-P  Leda by se čeština na společenských vědách nepřednášela;-)

Jura Jurax 12.11.2007 10:48

Re: Re: .......směřovaly pouze proti JEDINÉ straně, ČSSD,

dovedete si představit mafiána, zločineckého bosse, který se bude zajímat o kontakty nebo lobbovat v řadách opoziční strany ? mafián vidící si dále než na špičku nosu tohle samozřejmě dělá i u opozice - strany se u koryt střídají, ale mafiáni zůstávají ... ;-D

brabus 12.11.2007 14:29

Re: Amatéři,

pane doktore...... můžete mi prosím řici včem pan Kubice lhal???? kšeftování s pozemky na pozemkovém fondu (Zgarba, Pallas), 5 českých na stole, strýček Vik, privatizace Unipetrolu, případ Budišín a dotaze z EU, objednávka vraždy panem Srbou.  To všechno jsou lidé spojení s ČSSD!! A garantuji Vám, že to je jenom špička ledovce.  Spíše z Vás cítím, že Vás trápí to, že jste nebyl u korýtka taky..........Rv

Karel 22 12.11.2007 8:59

Státní správa a gangsteři

Jestli Kubiceho útvar a třeba i BIS léta předkládá informace o vlivu

gangsterů a mafiánů na státní správu, o podezření korupce úředníků,

měla by moc hledat cestu, jak se s tím vyrovnat. - Souhlas. I soudruh Paroubek se s tím vyrovnal. Na Kubiceho zprávu reagoval tak, že Kubiceho nazval lhářem a hnusným člověkem. Teď z něj vypadlo, aby se nikdo nestýkal se Šloufem, protože se paktoval z Mrákem, který byl u socanů jako doma. Tak vlastně pravdivost zprávy potvrdil. S takovými politiky policie nemůže být reformovatelná.

loula 12.11.2007 9:32

Re: Státní správa a gangsteři

Na všechna obvinění z Kubiceho zprávy je jediná cesta. Všechno to vyšetřit a dát soudu k rozhodnutí. Že se Paroubek bránil, to chápu. Ale Paroubek tam přes rok není, a Topolánek ve smlouvě s voliči slíbil, že to nenechá spadnout pod stul a že o postupu vyšetřování bude veřejnost informovat. Kde je ta informace. Jistě, můžete namítnout, že Topolánek nesmí zasahovat do nezávislosti vyšetřování. Ale Topolánek může vystoupit v parlamentu a říci: Před půldruhým rokem pan Kubice předložil zásadní materiál. A jmenovitě vyjmenovat. A já se ptám, jak postoupilo vyšetřování v této věci. To by byl fofr, jak by Pospíšil a Langer museli připravit průběžnou zprávu. Proč to neudělá, Slíbil to. Pravdivost nebo nepravdivost může rozhodnout pouze soud.

ziriorange 12.11.2007 10:01

Re: Re: Státní správa a gangsteři

Ó ty naivko, Topolánek naznačil, že o obsahu Kubiceho zprávy ví už týden před jejím zveřejněním, to znamená že v tom nějak jel. A ty teď myslíš, že dá vyšetřit svou vlastní fabulaci, ta splnila účel a teď se na ni musí naopak zapomenout.

loula 12.11.2007 10:09

Re: Re: Re: Státní správa a gangsteři

Nejsem naivka, myslím si totéž, co zde píšete. Ale právě proto si myslím, že je třeba vyžadovat plnění Topolánkova slibu, totiž že Kubiceho zpráva a vyšetření kauz z ní plynoucích se stane důležitým bodem jeho vlády.Protože pokud budeme tolerovat politikům jejich svinárny - tato zpráva a její zneužití svinárna byla - tak se svinské jednání stane normou jednání této společnosti.

Jura Jurax 12.11.2007 10:52

Re: Státní správa a gangsteři

měla by moc hledat cestu, jak se s tím vyrovnat - moc cestu vyhledala - Kubice jde do civilu a gangsteři a mafiáni si vlivují dál ... (Y)

loula 12.11.2007 11:00

Re: Re: Státní správa a gangsteři

A je jim úplně putna, která partaj je momentálně u vlády. Oni jsou totiž přísně apolitičtí, oni partaje rozklišují pouze podle kriteria: sedí momentálně na pokladně nebo momentálně na pokladně nesedí. Takže jim nedělá absolutně problémy - těm gangsterům - na vládní úrovni spolupracovat s jednou partají a na komunální úrovni spolupracovat s partají naprosto jinou. Není důlěžitá politická příslušnost, jsou důležité prachy a přístup k nim.

gerontusinza 12.11.2007 8:40

Pane Spurný, to myslíte vážně?

;-D Pan Kubice jen splnil svůj úkol a měl za to, že si proto může foukat... To jste nepochopil? Jinak pane, neustále stoupá mé přesvědčení že Zeman měl ve všem pravdu. "Novináři" se hodí cokoli aby napsal pomluvný slint. Jenže když neumí nic jiného, časem se z pomluvného slintu stává jenom "slint", který nikoho neosloví, jenom pár užitečných idiotů. A to je vše o současné novinařině....   Prosil bych více faktů a méně představ.......  hlavně těch vašich:-/

jirka.s. 12.11.2007 8:43

Re: Pane Spurný, to myslíte vážně?

To jsou věci, to jsou věci! Z gerontosaura se nám stal novinář! ;-D

franta 12.11.2007 8:37

Ministr vnitra Ivan Langer to na jaře myslel s reformou policie pravděpodobně upřímně.

To je náhodička ! Gross taky !

loula 12.11.2007 8:47

Re: Ministr vnitra Ivan Langer to na jaře myslel s reformou policie pravděpodobně upřímně.

Oni vůbec politici jsou takoví upřímní, křišťálově průzrační, neuhýbají zrakem, mluví jen a jen pravdu. Kruci, můžete mě jmenovat alespon jednoho politika s těmito vlastnostmi?

gerontusinza 12.11.2007 8:53

Parkanová o té nepochybuji...Re: Re: Ministr vnitra Ivan Langer to na jaře myslel s reformou policie pravděpodobně upřímně.

Co na srdci to na jazyku. Jenže co chcete od slepice, která si plete inteligenci s blbostí..... Hlavně že na sebe bere odpovědnost, kterou ji nikdo nepověřil a hlavně nesvěřil.....

Jura Jurax 12.11.2007 11:05

Re: Ministr vnitra Ivan Langer to na jaře myslel s reformou policie pravděpodobně upřímně.

To není náhodička - myslel-li to Langer stejně upřímně jako Gross, je to pořádný průser!

Tonevadí 12.11.2007 7:57

Opravdu vhodně zvolený vzor - odkud asi? no z Emeriky přece - odkuď jinad

Ten zrovna teď souzený šéf NY policie Keřík (ale jistě soud přihlédne na polehčující okolnosti) to teď dost kazí Guilianimu - svému mafioznímu kámošovi - se dostat do Bílého Domu. Však Guiliani má teď dost starostí, jak své styky s ním teď zahrát do autu. 

A předloni ho měl Bush za toho nejlépe vhodného pro flek ministra vnitra. A měl kliku před dalším trapasem (Bush), že než se mu podařilo ho horempádem prosadit, se o něm začalo dost psát, a tak ten dotyčný se sám dobrovolně té pocty vzdal.  Šlechetně přiznal bez mučení, že nepřiznal ilegální chůvu do daní.  O tom ostatním skromně pomlčel.  

Ale my horliví obdivovatelé - při výběru z celého světa -  my víme kam pro své vzory...

Boubel 12.11.2007 7:37

ČZR: Česká zločinecká republika!

Kubice zneškodněn, lovci mafiánů rozprášeni, nechť vzkvétá ČZR: Česká zločinecká republika!V roce 2007 už není Havla na Hradě. Zato přibylo různobarevných mafiánů kteří mají důvod strachovat se výsledků objektivního vyšetřování pachatelů organizovaného zločinu, nad nimiž terazky drží ochrannou ruku jistý Ivan Langer, čistoskvoucí potírač veškerého neřádu, který se prolhal k ministerské funkci na vnitru svatosvatou přísahou, že žádný švindl u něj nenajde pardon. Toto jest největší rozčarování pro veřejnost: Vládnoucí občanská pravice dokázala to, co se za osm let nepodařilo levicovým šibalům. Hodila Jana Kubiceho přes palubu s klidem falešného karetního hráče, potvrzujíc tím všivým skutkem, že ani ona nemůže potřebovat, aby jí nějaký poctivostí posedlý policajt koukal přes rameno, jak jí padá mafiánský list. Co na tom, že tím možná dokázala, jak vylhané bylo Paroubkovo tvrzení, že tzv. Kubiceho zpráva vznikla na politickou objednávku ODS. Rubem toho »důkazu« je rudým Právem statečně papouškovaný propagandistický plk, že se Kubice úspěšně zhostil role mouřenína, kterého teď už jeho údajní chlebodárci mohou snadno postrádat.      Cele zde

Jura Jurax 12.11.2007 11:08

Re: ČZR: Česká zločinecká republika!

No, nikdy bych neřekl, že budu v podstatě souhlasit s gvaňkem ... ;-(

Petr Kohout 12.11.2007 7:25

Protikorupční policie vyšetřuje pana Čunka a v tomto vyšetřování policie porušuje zákony

Např. vyšetřuje bez svolení senátu, o které ani nepožádala (povolení je na úplatek 2002, nikoliv na sociální dávky 1996 a 1997 nebo na ukládání miliónů v roce 1998) a také předává důvěrné dokumenty novinám, navíc probrané a neúplné, aby vzbudily lživý dojem.

gerontusinza 12.11.2007 8:50

Pane Kohoute, řvete zbytečně....Re: Protikorupční policie vyšetřuje pana Čunka a v tomto vyšetřování policie porušuje zákony

Ten pán se dostal tam, kam politik nikdy nesmí zabloudit, do situace kdy je totálně nevěrohodný a navíc k smíchu. TO je jeho vina.... A to by chtělo vládnout lidem..... Pokud máte pocit že policie má vyšetřovat jen to co se vyšetřovanémun líbí tak jste asi z jiné planety.. Jinak si své  miláčky podobného charakteru klidně nechávejte pro sebe, a nesnažte se je přistrkovat je dalším, ti třeba mají slabší žaludek...... Hezký den.

čtenář zdrojů 12.11.2007 10:17

pane Kohoute

policie může poslance vyšetřovat, ale nesmí ho trestně stíhat. Zkuste pochopit tento rozdíl. A pokud to policie přece jen dělá protiprávně, pak se obraťte na jejich nejvyššího šéfa Ivana Langera.:-)

Standa 12.11.2007 7:02

Spurný

je novinář a jako takový má v popisu práce manipulaci lidmi. Neobratná manipulace "Jenže bez osobností, jakou je šéf Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) Jan Kubice ..." je toho důkazem. Rada Vacátko by jistě byl osobností, ale poltický důstojník není a nikdy nemůže být osobností - zvláště ne u policie. Však také toho moc neukázali. Langer ovšem dělá prostor pro promlčování dalších možných událostí. Než se noví zapracují a něco zjistí, tak bude všechno promlčeno.

marie terezie 12.11.2007 5:46

ÚOOZ by měl vést Čunek, nezávislý, neposkvrněný

Veselý 12.11.2007 7:33

Re: ÚOOZ by měl vést Čunek, nezávislý, neposkvrněný

Souhlasím, ale bez ironie. Mezi námi, Čunek je politicky neobratný. Vykládá věci, tak jak skutečně byly, nedá si poradit od právníků. Kdyby to udělal, byl by čistý jako všichni ostatní politici. Takového troubu, který říká věci tak jak jsou, nemůže potřebovat ani pravice ani levice. Včera byl v televizi kromě Čunka také Langer. Ten se usmíval a mlel a mlel. Všechno pokračuje ke světlým zítřkům, atd. Lidem více imponuje mazání medu kolem huby od Langera či Paroubka, než pravda od Čunka. To je fakt.

Inžinier Buľa 12.11.2007 8:17

Re: Re: ÚOOZ by měl vést Čunek, nezávislý, neposkvrněný

Mně ovšem to, co nám Čunek vykládá, pravdu nepřipomíná ani vzdáleně. Nehledě na to, že kromě neustálého obhajování svých afér jsme toho od něj zatím moc neslyšeli (nepočítáme-li jeho promluvy o Vsetínských cigánech, což ovšem jiná kapitola).

kuťapára 12.11.2007 5:23

Přesně vystiženo!

Ano, mocní jsou za celý polistopadový vývoj v plné míře zodpovědni! Stačí se projít kauzami našich polistopadových politiků.  Nečestnosti a podvody, které napáchali, nemohly vést k jinému výsledku! Darmo se neříká jaký pán takový krám nebo také ryba smrdí od hlavy!R^

fany 12.11.2007 6:30

Re: Přesně vystiženo!

No jo, když ti "polistopadoví politici" byli mnohdy předlistopadoví bolševici.....

Inžinier Buľa 12.11.2007 8:19

Re: Re: Přesně vystiženo!

A pokud nebyli (nejsou) tak stáli (stojí) v pozadí a tahali (tahají) za nitky. Přesně tak, jak bylo v létě 1989 mezi StB a KGB dohodnuto. Proto laik jen žasne a odborník se diví. :-(