28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pepa II 5.2.2007 16:00

Re: Re: Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Já opravdu v mnohém s P. nesouhlasím, ale to neznamená, že ...

Korsika 5.2.2007 15:54

Re: Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Pane Pepo II, naprostý souhlas, díky.

Petr 5.2.2007 15:29

Re: poslední....

To jste poměrně nenáročný člověk.

Pepa II 5.2.2007 15:14

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

O presumpci neviny by Vám mohl vyprávět pedofil Paroubek, spojený s organizovaným zločinem...vy naše socyologycké guru

Pepa II 5.2.2007 15:11

Re: Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Chlapci, vy nevidíte  břevno v oku svém - ale jinak řešte Paroubka dále a dále, vy ho řešíte pořád, je to Vaše  taková určitá forma masturbace, která se vám již zcela vymkla z rukou, není-liž pravda...

Malý Aston 5.2.2007 14:43

Re: Re: Ještě,že nejsem členem ČSSD

Dneska řešíme Pepo II,hulváta Paroubka a Ratha. Ostatní strany budeme pomlouvat zítra. Něco na podporu diktátora Paroubka nemáte?:-D

Šťoural 5.2.2007 14:37

Re: Paroubkova pravda ne a ne zvítězit....

A co na to znalci daňových zákonů? Nejedná se o nepeněžní funkční požitek předsedy ČSSD, který by měl být zdaněn daní z příjmu?

Radajan 5.2.2007 14:32

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Sociologu - nejsi ty náhodou Malý Aston ?

Pepa II 5.2.2007 14:25

Re: Kdybych byl členem ČSSD

Od doby, kdy nám předseda konzevativní strany v televizi říká shit, v parlamentě fakuje (to fuck), v noci - jen ho ochranka pustí z dohledu - okopává auta, tak bych měl spíš obavu o naše aristokraticko-konzervativní strany... 

Lerak 5.2.2007 14:24

Re: Na Moravě jsou billboardy o "zradě" Melčáka a Pohanky

Socani, známí to zloději, takhle perou špinavé peníze. Je přeci známo, že socany volí méně vzdělaní a méně inteligentní lidé. Seriózní statistiky nelze popřít. 

Lerak 5.2.2007 14:19

Axiom

pro Roka a doktorského  stb syna je, že to jsou odporné stvůry.

Nejchytřejší 5.2.2007 13:53

Re: k čemu politické strany?

R^R^R^

Nejchytřejší 5.2.2007 13:51

Tak nějak

Ne že bych souhlasil bez výhrad, ale v globálu je tento článek pravdivý. Bohužel lidé kteří zatvrzele obhajují styl vedení ČSSD nikdo nepřesvědčí o opaku.

Jde o to, že Paroubkova rétorika se jim líbí a je jim vlastní. Nedivme se, vždyť naše země není výjmkou a všude jsou demagogové podporovaní určitou skupinou obyvatelstva. Většinou jsou to lidé se základním vzděláním, vedení několika levicovými rádoby-intelektuály.

Samael 5.2.2007 13:45

k čemu politické strany?

jdyž je poslanec vázán jen svým svědomím, k čemu zaplevelují náš systém politické strany? kdo je, kromě mafiánů, k něčemu potřebuje? ;-P já rozhodně ne, raději bych volil jednotlivce...

vlah 5.2.2007 13:21

Ja myslím,

že je velmi dobře, že Paroubek zůstane předsedou ČSSD. Protože ja bych v příští volební kampani pouštěl lidem jeho slavné projevy. A na konci spotu bych se jenom zeptal. Ještě ho chcete volit?? On je kapitál pro pravici. protože cětšího hulvata u křupana snad ani nelze nalézt.

maruš 5.2.2007 13:21

v sobotním projevu Parouba

byla jedna věta, že zlínská organizace se skládá z Melčákových příbuzných, proto ho nevyhodili.Zbytek jsou mrtvé duše.

Velešéf má o stranické základně zvláštní mínění.

Zvlášť ty mrtvé duše jsou zajímavé.

Honza 5.2.2007 13:13

Re: Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Dr. Rath má dar snadné formulace, pletení pojmů, proplétání témat a mistrného používání urážek: Jako dříve dr. Sládek. Ten si navíc myslel, že Mr.Beana si vymysleli k vůli němu. Co si o sobě myslí dr. Rath nevím, bude tu určitě moc pěkného. Je poučné najít jméno Rath na Cibulkovi.

Korsika 5.2.2007 13:10

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

A ještě něco. Přečtě si, prosím znovu to, co píšete o panu Ráthovi. A Vy si dovolujete mně radit, jak mám psát? Opravdu jste k smíchu.

Korsika 5.2.2007 13:03

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Nic mně nebrání tomu, abych se zase nezasmál, ale tentokrát Vám. Mějte se dobře a ten Váš modrý mozek by jistě zasluhoval do čistírny.

sociolog 5.2.2007 12:57

Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vase tvrzeni splnuje trestny cin pomluvy.

Tim see projevujete stejne jako Vas velky guru. On tez stavi vse na hlavu. Aniz by mel po ruce jakekoliv dukazy, tak verejne hrozi tim, ze ... jednou ... proti Melcakovi opoda zalobu. Ovsem v pravnim state se napred zaloba podava, pak se pocka a ve verejnosti se vychazi a z pravoplatneho rozdudku. Nic takoveho nemate k disposici ani Paroubek ani Vy!

Jsme svedky zneuzivani pravniho statu, ktere diky drzosti bolsevickych hrdlorezu  v 50. letech vedlo az k popravam treba Horakove... Ze se nestydite, takhle, piomalu 6 desetileti po Unoru slapattimto nechutnym zpusobem  po zakladni hodnote demokracie: t.j. vychazeni z presumce neviny! To, ze si nedovedete predstavit jiny motiv nez uplatek hovori jen a jen o Vasi osobe!

Korsika 5.2.2007 12:56

Re: Má ho někdo Ráth ?

Po včerejším vystoupení Ratha v televizi navrhuji, aby po každé debatě byl profackován ten, kdo s ním diskutuje, protože zatím na něj nikdo nemá.

Kosika 5.2.2007 12:52

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Pane Petře, souhlas, ale někdo se asi díval na jiný program.

Korsika 5.2.2007 12:49

Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Už jsem se tak dlouho nezasmál. Pan Melčák staví vyřešení vleklé politické krize nad svoji karieru a koryto? ProKristapána, tak proč nesloží svůj poslanecký mandát, který mu vynáší pěkné peníze a neodejde do zaslouženého důchodu, když tu stranu nemá tak rád?  Můžete si odpovědět sám. Ale já Vám napovím. Jso v tom pěkné prachy a tomu věřte.

sociolog 5.2.2007 12:48

Re: Kdybych byl členem ČSSD

Nepocestujte jmeno Rath. Oznacuje germanoflini produkt normalizacni doby, jak sprave diagnostikuje Placak.. T. j. toto individuum v sobe spojuje vse odporne fasistickeho prospechare a komunistickeho hulvata. Dedictvi z minuleho stoleti...

Doufam, ze Melcak vse zvazi a poda na Ratha trestni oznameni za verejne habnobeni stari. A doufam tez, ze Rath bude na zaklade jemu vymereneho trestu, jakkekoliv podminecneho,  vyloucen z lekarske komory za neeticke jednani urazenjici ctvrtinu naseho obyvatelstva. Doufam, ze Paroubka takto dontime, aby se vzdal sveho "lekarskeho" naseptavace a prestal urazet svymi nicim podlozenymi podezrenimi. Zatim mi zadan jina zeme neni znama, kde by se takhle hovorilo o starsich zalsouzenych verejnych cinitelich. Zkratka zarny priklad fasismu spojeneho s jeho starsim bolsevistickym mentorem  v darwinistickem pohledu na svet!

Petr 5.2.2007 12:43

Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Goebbelsovy projevy neznám, co však vím, byly demagogické, u Ratha oceňuji jeho logiku. To, jak před hlasováním o důvěře vládě spatra a přísně věcně deklasoval chatrnou Melčákovu obhajobu přeběhlictví, považuji za dokonalý rétorský výkon.

sociolog 5.2.2007 12:41

Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vskutuku zvlastni vyklad ustavy, ktera prave na takova principielni rozhodnuti pamatuje a vyzyva tim poslance, aby jedanili dle vastniho svedomi¨a ne dle direktiv nejakeho hulvata, ktery se slovy sveho zastupce MuDra nehodla ani uprit  "lekarsky" podlozene pomlouvani zraleho clena sve strany. 

Myslim, ze by kazdeho penzistu, ktery doposud z velke vetsiny ze strachu o svuj duchod volil Paroubka, mohlo zajimat, co si znormalizovani vyrostci ve funkci mistopredesdÿ CSSD mysli o dustojnosti a zkusenosti stari... oufam, ze dle toho ucini pak rozhodnuti, koho volit priste... Z meho hlediska ¨se Melcak svym jednanim prokazal coby jeden z mala duveryhodnych poslancu ve snemovne. Tim, ze stavi vyreseni vlekle politicke krize nad svou karieru a sve koryto. Z tohoto duvodu mu v nasi preposrane zemi patri muj nejsrdecnejsi dik!

Filip 5.2.2007 12:40

Re: Bursík je vrozený přeběhlík

Když už jste u toho přeběhlictví, pamatujete si ještě na přestup s.Ratha z ODS do ČSSD?

No ..... hmm 5.2.2007 12:33

Kdybych byl členem ČSSD

tak bych se hanbou propadl. Nebo bych musel z této strany vystoupit. To co předvádí ss. Paroubek, Ráth, Zaorálek, Sobotka a někteří další, jak neslušně mluví o opravdovém soc.demokratovi p. Melčákovi, jací jsou hulváti, obzvláště ss. Paroubek a Ráth, to mně konsternuje. Pan Bohumír Laušman se musí v hrobě (má-li jaký) obracet nad tím, co z jeho kdysi slušné strany udělali tito její dnešní lídři. Jsou to hrobaři této strany. Kde budou za pět, deset let? Nebo se jim podaří tuto stranu zpacifikovat na Gottwaldovskou bolševickou stranu?

sociolog 5.2.2007 12:31

Re: Re: Jak jiz pravil Solzenicin: i kdyz jen jeden

Pokud jste kdy cetl NZZ ci Times ci jeine respektovane zapadni noviny, tak byste mohl vedet, ze standartni prepis Sozenicinova jmena do latiny je takovy, jaky jsem uvedl. Inu, kdyz v ceske kotline na vse maji jiny nazr, tak asi tez vyvratili Solzenicinovo tvrzeni, takze vetsina  ma vzdy pravdu... Je to i Vas nazor?   

fox 5.2.2007 12:31

poslední....

Moc dobře napsáno.Skoro by to chtělo napsat,tímto článkem to uzavřme,lépe už to nikdo nenapíše.