28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 5.2.2007 18:37

Re: Zrcadlo

Milý Stando,

vem si mokrý hadr na hlavu !!! Co blábolíš?Bůh S Tebou a zlé pryč !

Starý J. 5.2.2007 18:33

Re: Re: Kdybych byl členem ČSSD

No, jak nám Paroubek radí v TV na jednání o sestavení vlády, nenecháme se nas.rat! Anglicky neumí, mluví česky, takže je nám to bližší, než shit!

Vážený, z Paroubka nikdo nic nemusí dělat! Paroubek na svém obraze pracuje již rok sám a vytrvale. Jeho osobní vlanosti jej předurčují k tomu, že ho málokdo snese. Nebudu je zde znovu vyjmenovávat. Paroubek vstoupil do Strakovky a téměř všechna média byla na jeho straně, buldozerem ho nazval jeho přítel, který mu chtěl zalichotit. Dnes, díky jeho vlastnostem, ztratil podporu nejen médií, ale i lidí, co se o politiku nezajímají a k volbám ani nechodí. I děti si nadávají do Paroubků. Nechtějte nám namluvit, že to vše podplatila ODS, že všichni pracují v jejím žoldu§ Tím, že si přizval největšího gangstera naší politiky, rozhodně ne sociálního demokrata Ratha na pomoc, to dorazil. Nabubřelost, neuvěřitelný,  sebestředný egoismus, vychloubačnost, lži - to všechno našemu jedině možnému vládnout politikovi, na úctě rozhodně nepřidá. Paroubek prokaučoval vše, tam kde je, je svojí vlastní zásluhou!Byly chvíle, kdy se ho jeho poradci snažili ubrzdit (když se začlo jednat o velké koalici). Ale je to vpravdě buldozer, neřízeně se rozjede. To, jak se předvádí znovu (po jeho slavném projevu) v kauze Melčák, na kost obnažuje jeho charakter. Přečtěte si na Cibulkovi otevřený dopis Paroubkovi od jeho bývalého nadřízeného. Nic se nezměnilo, jen ve vysoké politice je to víc vidět!

Korsika 5.2.2007 18:32

Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Pane Čechu, máme na věc různý názor, ale to přece nevadí. Trošku jsme si popovídali a to je dobře. Přeji Vám hezký večer, já už mám jiné záležitosti a tak bohužel se mnou už žádná diskuse.

Petr Čech 5.2.2007 18:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Proč dali sociální demokraté pana Melčáka na kandidátku nevím a ani mne to nezajímá. Nejsem totiž členem žádné politické strany a nikdy jsem nebyl.Dokážu však ocenit slušné a čestné jednání, mezi něž patří hlavně dodržování ústavního slibu, který každý poslanec slíbil. Nevím kolik poslanců tento slib dodržuje, ale asi jich moc nebude. Ze situace ale logicky vyplývá, že pan Melčák tento slib dodržel tak, jak jej k tomu váže Ústava České republiky.Proč se to nelíbí panu Paroubkovi je z jeho vystupování zcela jasné. Tomu jde o osobní moc za každou cenu. To vyplývá mimo jiné i z toho, že se sám nabízel za předsedu poslanecké sněmovny přesto, že sněmovna svého předsedu má a to z jeho vlastní strany. Není mi jasné které ustanovení z volebního programu ČSSD pan Melčák porušil. Pokud o nějakém víte, tak mi jej, prosím ocitujte

Starý J. 5.2.2007 18:19

Re: v sobotním projevu Parouba

Chtěla jste napsat, že podle vlastních slov, má v té partaji opravdu bor... Zrádce, přeběhlíky, duševně nemocné, příbuzné, mrtvé duše. Ale žádný strach, jak zde kdosi píše, ČSSD se pod jeho vedením stává stranou bez mafiánských struktur! Jen doposud měl tu smůlu, že strana byla plná šibalů! (Je kouzelné, jak zjemnil skutečné pojmenování zlodějů, korupčníků. Šibalové byli docela legrační šašci. Doposud. No možná jsou i dnes! Krom jiného!)

Starý J. 5.2.2007 18:14

Re: Re: Tak nějak

Vám se zdá, že Paroubek a Rath chováním vynikají?

Starý J. 5.2.2007 18:11

Re: Další stipendista.

Ano, přesně tak. Celou dobu bolševika jsem věděl, že co Rudé právo napíše, je přesně obráceně. Teď vím, že co Jirka řekne, je to přesně naopak. Ještě lepší je v tom Rath!

Starý J. 5.2.2007 18:08

Re: Zrcadlo

... která se pod Paroubkovým vedením stále více mění ve stranu bez mafiánských rysů...

???? Al Capone se dal na víru pravou!

...Kdyby vám to něco připomínalo, tak je to pravda....

???? Už jsem se dlouho nezasmál tak, jako teď!

Korsika 5.2.2007 18:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Samozřejmě se mohu smát i sám sobě a je to paráda, protože mám radost ze života. Ale směji se i Vám a vašemu modrému mozku.

Starý J. 5.2.2007 18:05

Re: Re: Mé vyjádření.

R^R^R^

Starý J. 5.2.2007 18:02

Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Ten Paroubek s Rathem na všechny socany mají vskutku neblahý vliv. Udělali ze všech znalce, schopné hodnotit duševní úroveň, duševní zdraví a inteligenci svých politických protivníků! Můžete jenom naznačit, kde se ve vás všech bere ta domýšlivost, to přesvědčení, že vy rozhodujete o tom, kdo je jaký? Statistiky o vzdělání voličů jednotlivých stran mluví zcela jasně, přesto je to soc.demokracie, která příchodem Paroubka a Ratha začala stanovovat diagnózy všem, co netancují jejich primitivní tanec! To jste ještě nepochopil, že právě tato namyšlená arogance mluví proti těm, kdo s ní bojují. Copak někdo, kdo prohlašuje, že je "poslán vyšší mocí", nebo že má "celkovou formu dvacetiletého" a podobné směšné výkřiky, nezasluhuje sám návštěvu psychiatra? A ten člověk byl předsedou naší vlády! Všichni paroubkovatíte, aniž si to uvědomujete. Když náhodou zabrousím na Novinky, kde úroveň příspěvků, sloh, pravopis, mluví za vše, zjistím, že zrovna tito lidé hodnotí inteligenci jiných! Čemu všemu Vás ten guru naučil?

Korsika 5.2.2007 17:59

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

A ještě něco milý pane Čechu. Kdyby pana Melčáky komunisté nevyloučili, tak si myslím, že by v té partaji zůstal až do roku 89 a pak by slavnostně vystoupil. Prostě měl štěstí, že ho vyhodili a dnes to možná vydává jako všichni osmašedesátníci jako klad. Soc. demokrati ho dali na kandidátku ne proto, aby hlasoval v tak důležité věci jako je podpora vlády jak si zamane, ale aby ji podporoval. Jinak by se na kandidátku nikdy nedostal.

Korsika 5.2.2007 17:51

Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Vážený pane Čehu, já si mohu diskutovat jak chci, buď zasvěceně nebo nezasvěceně a do toho Vám vůbec nic není. Vy si diskutujte samozřejmě také jak Vy chcete a já si Vaše povídání buď přečtu nebo ne. Mějte se hezky.

Starý J. 5.2.2007 17:51

Re: Re: Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

Smát se můžete jak chcete a čemu chcete! To jste mu to nandal, to jste podložil své tvrzení o úplatném Melčákovi! Smějte se sám sobě, protože jste nepoužil jediný argument, ale stejně jako Váš guru, unavujete diagnozami jiných. Zřejmě jste tam všichni psychologové a psychiatři! Co s Vaším rudým mozkem? Ten nezaslouží již dávno vyčistit! Hulvátství, zesměšňování, urážení - to je teď gró politiky soc.demokracie!

Jarda 5.2.2007 17:46

Re: Kdybych byl členem ODS

Kdybych byl členem ODS oslavoval bych více než se děje odložení stavby jaderek jako krok ve prospěch  podnikání. Co je proti tomu Parub. Nemá přepychový byt ani pěknou kočku, břídil jeden. Na odložení výstavby jaderek si také netroufl ač díky tomu podnikání rozkvete . Také bych jako člen ODS byl nadšen, že modrým cílem je tichá likvidace evropské unie včetně unie celní. To všem také pomůže, zvlaště, když budem bourat unii společně s Kazachstánem. Podnikání rozkvete podruhé. Ve školství společně s Kuchtovou zrušíme všechny zkoušky a to kam půjde které dítě bude rozhodovat jakýsi úřad. Nač mít pracovníky, kteří umí číst. Ruší je to při práci. Podnikání rozkvete po třetí. Zařídíme, aby léky byly tak drahé, aby si je důchodci nemohli pořídit a ti odejdou pod travičku a zdravotnicví bude prosperovat. Postavíme větráky a a zařídíme, aby stále foukalo.  A elekřinu budeme mít zadara (nebo ne?).  A to výčet výhledů do  světlé budoucnosti při svíčkách zdaleka nekončí. Prostě podnikaltelská a národní nádhera. 

Starý J. 5.2.2007 17:43

Re: Re: PP-Petr Placák - pravicová prostitutka

P.S. A navíc - pokud napíšete .....Placák - pravicová prostitutka...pak vsadím 1000:1, že Vy jste rozhodně nikdy žádné potíže s možností studovat ROZHODNĚ neměl. Nechci napsat, že jste jistě byl a jste i nyní jinostranná tam to! Jinak byste nemohl takto formulovat Váš příspěvek!

Starý J. 5.2.2007 17:40

Re: PP-Petr Placák - pravicová prostitutka

Většina současných čelných představitelů vzhledem k věku, studovala v době normalizace. Takže studovat mohla! Studovat se nemohlo většinou v době přednormalizační (nejhorší tak do roku 1963). V době normalizace se již kašlalo (až na opravdu malé vyjímky) na politiku a platil zákon známostí a úplatků. Víc než dnes! V přednormalizační době nepomohlo "politicky nevyspělým" nic a na studia se nedostali!

w99 5.2.2007 17:39

Re: Tak nějak

Nad rétorikou páně Paroubka se dá pozastavit. Co však s chováním páně Topolánka? Moralisté řekněte, není čas oprášit „stydím se za svého premiéra“.

Malý Aston 5.2.2007 17:36

Re: Mé vyjádření.

Souhlasím s Vámi.Plně respektuji občany,kteří volí levici.Respektuji i ty občany,kteří volí KSČM,mají zřejmě důvody pro své rozhodnutí.Nehodlám zde ani jinde jim jejich přesvědčení vyvracet nebo jinak je napadat.Ale vzpoura proti diktátorovi,není zrada. Pokud je pan Paroubek přesvědčen,že nejlepší sociální demokrat v současné době pověřen komunikovat za jeho nepřítomnosti je pan Rath nebo Jandák nebo Sobotka,není něco v pořádku.Nazvat členy zlínské organizace,kteří nevyloučili pana Melčáka za jemu podobné,rodinné příslušníky nebo dokonce přiznat,že tam mají černé dušičky do počtu aby papírově mohli argumentovat,že mají 17 000 členů,to již není žádná sranda.Vyzvat delegáty ÚV aby hlasovali pro vyloučení jinak dopadnou jako Melčák je i pro mne,který prožil celý život pod komanči silná káva.Zcela otevřeně poslat Zaorálka na Čt1 aby pomlouval USA,to je silné a mám dojem že ani Filip nemá tak tvrdé stanovisko.Má ještě ČSSD nějaké normální členy nebo jsou již všichni placeni Paroubkem a drží hubu a krok?

Starý J. 5.2.2007 17:34

Re: Re: Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Je pozoruhodné, co stačí voličům KSČSSD ke štěstí, co všechno dokážou adorovat: "přísně věcně deklasoval Melčákovu obhajobu...."! Mám pocit, že Melčákovi někdo ten perfektní projev napsal!  Jak mohl někdo, kdo doslova mele páté přes deváté, vždy bez logiky a i minimálně důkazů přísně věcně něco deklasovat, tak to mě ještě nedošlo! Rath je obyčejný žvanil, který ještě nikdy a v ničem neměl pravdu!

Starý J. 5.2.2007 17:28

Re: Re: Má ho někdo Ráth ?

Máte pravdu nemá!!! Něco tak podivného, jako Rath snad ještě v TV ani nebylo!

Bušta ). 5.2.2007 17:24

Mé vyjádření.

Jsem důchodce,který do loňského roku vždy volil ČSSD,ale potom jak se předvedl p.Paroubek před volbami mne tuto stranu tak zošklivěl,že již nikdy.Hlas jsem dal ODS,ke které ovšem mám také nějaké výhrady.

To co udělali pánové Melčák a Pohanka z mého pohledu vysoce hodnoím.Zachovali se jako nezištní poslanci ČSSD,kterým je milejší i za cenu vlastních nepříjemnosti ukončit dlouhodobé nechutné divadlo,které nám p.Paroubek byl ochoten ještě nějaký čas vnucovat.A jsou-li v ČSSD ještě nějací slušní lidé,nedovolí snad,aby pp.Melčák a Pohanka byli ze strany vyloučeni.A´t se ohlédnou ve straně pořádně a těch na vyloučení tam mají dost(Paroubek,Rát,Sobotka atd.)

Standa 5.2.2007 17:17

Zrcadlo

Politický styl, který vnesl pan Topolánek na scénu, je vskutku skandální a pražská  ODS ukázala, že ne všichni uvnitř strany jsou s tímto vývojem srozuměni. ODS by měla Miloše Melčáka ocenit, protože nehájí čest sociální demokracie, která se pod Paroubkovým vedením stále více mění ve stranu bez mafiánských rysů. A je to! Kdyby vám to něco připomínalo, tak je to pravda.

Jb 5.2.2007 17:02

Další stipendista.

Vedle Doležala, Mandlera je Placák další o kterém lze říci jediné: pane pište, pište pilně. Alespoň jednoduše zjistíme, které názory jsou zaručeněn falešné, kteýrm se má slušný člověk vyhnout.  

Petr Čech 5.2.2007 16:53

Re: Re: Re: Ústava má na mysli něco jiného.

pane Korsika (nebo se jmenujete jinak a stydíte se podepsat od svůj názor?), uvažoval jste někdy o tom, že bojovat za svůj názor lze i z jiných důvodů než pro peníze? Kdyby totiž pan Melčák složil svůj poslanecký mandát a odešel jinam, stal by se oním přeběhlíkem, jak jej asi s oblibou nazývají různí politici, novináři a moderátoři, nevyjímaje ani presidenta republiky. Stejným přeběhlíkem jako je pan Paroubek, který přeběhl z ČSS do ČSSD. Abyste se stal přeběhlíkem, musíte odněkud někam přeběhnout. A to pan Melčák neudělal. Byl sice kdysi členem KSČ, odtud však byl vyloučem pro své názory. Nepřeběhl dobrovolně jako pan Paroubek, Tlustý, Dlouhý a mnoho a mnoho jiných. Pokud chcete zasvěceně diskutovat, pak si prosím přečtětě m.j. čl,23, odst.3 a čl.26 Ústavy České republiky. Tam se dozvíte, co pan Melčák dělá a proč.

Malý Aston 5.2.2007 16:50

Re: Melčák je "věrný" soc.demokrat

Z vyššího principu mravního,vzpoura proti diktátorovi není zločinem.Něco mi to říká,někde jsem to viděl a slyšel.Vám to nic neříká?:-D

Jo 5.2.2007 16:46

Melčák je "věrný" soc.demokrat

právě tím, jak je nevěrný. Vždycky se tam najde někdo s "naprosto čistým" ""svědomím"", který ani neví, za co kandidoval (program). Hlavně že je ve Sněmovně.

Malý Aston 5.2.2007 16:42

Díky Melčákovi nebude Paroubek vylučovat komouše nebo modráky!

Tak jaké měl Paroubek šance? Žádné a svádí to na Melčáka.Ale teoreticky mohl vládnout s Filipem a Grebeníčkem.Jak by ho neposlouchali,hned by navrhl jejich vyloučení z KSČM a parte na všechny rohy.Také mohl vládnout s Filipem,jako tajným společníkem a ODS.Tam by to bylo složitější,když jsi tajný nemůžeš vyloučit ale na modrácích by si to vynahradil.Jseš proti,hned parte a vyloučení.Že to nejsou jeho ovečky to nevadí,Jirka je geniální on by to vyřešil ale Melčák to posral.Vyloučit,vyloučit toť sen páně Paroubka.Před volbami nám sliboval,budu za Vás pracovat a dnes pracuje jen na vyloučení všech z ČSSD.To je jeho politická strana a on bude rozhodovat. To by bylo aby mu každý kecal do světlých zítřků.Jemu postačí Rath,Zaorálek,Sobotka,Filip a Grebeníček.:-D

Koko 5.2.2007 16:15

Re: Melčák řekl ne Paroubovi

To víš že to chceme. Těšíme se na Grebenčíka jako malé děcko na cucák flašky .:-D

Koko 5.2.2007 16:01

Re: Kdybych byl členem ČSSD

 Doporučení: máš plnou pravdu, v této straně se nemluví slušně a hambou by ses propad.  Je proto lépe   přestoupit  do   ODS kde aspoň  předseda zuřivě kope do  automobilu  reportéra Blesku a křičí že ho příště určitě zabije. Navíc, modří reportéři  a politologové ti budou vychvalovat ODS- MUDr Mackovu ránu zezadu,vedenou dokonce poradcem prezidenta,  Ráthovi tzv."mackovačku". Mackovačky by měly být používány častěji na  socany, aby se ti konečně líbila  slušná demokracie.Potom i mackovačka od babičky  se ti pak  nebude zdált tak nepříjemná, až zase rozleješ na stole  mléko.