3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Poradí si nová vláda s covidem lépe?

Koronavirová epidemie je zase v plném proudu a politici za ní opět trestuhodně klopýtají. U mnohých mají přednost pocity, dojmy a nálady ve veřejném mínění a ochranu veřejného zdraví stavějí až na druhou kolej.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kanda 29.10.2021 8:05

Tak se podívejme na fakta. Česká cesta přísných restrikcí a lockdownů vygenerovala dosud 30600 obětí. Docela dost. Naproti tomu Švédsko se srovnatelnou populací a liberálním přístupem oplakává 14900 obětí. Řekl bych, že fakta hovoří jasnou řečí o tom, který přístup je humánnější.

A jestli si Rakušané nechají kálet na hlavu a lustrovat se každým šenkýřem, je to jejich věc. Koneckonců i oni mají nárok prožít si svou totalitu. Ale nás ať do toho netahají. Potvrzení o očkování je součástí mé zdravotní dokumentace a tu ukážu jen když sám budu chtít. Nebo na soudní příkaz. Jinak ani náhodou.

J. Nevrkla 29.10.2021 7:43

Statistika už nebude krvavější, společnost už je promorenejsi. Buzerace nepřináší efekt, působí jen škody.

R. Langer 29.10.2021 7:03

Tak si hlavně dávejte pozor, aby vám ten úsměv nezamrzl na rtu. To se posměváčkům stává dost často.

Hlavně těm očkovanejm na JIP. ;-)

R. Langer 29.10.2021 7:01

Už se na tu neexistující epidemii laskavě vy*erte, bolševici!

Tady se zase volá po kontrolách domovnich důvěrníků, co, Jasánku, vlastně Jelínku? Už se taky chystáš práskat neočkované, jako to místní bolševické totalitní hovado Joukl? Běž se bodnout! :-P ;-€

T. Kohout 29.10.2021 2:43

Tady se člověk fakt zasměje. A to je i ten důvod proč sem chodím. Čím bizarnější názor, tím lepší.

J. Vintr 29.10.2021 1:10

Žádná epidemie v plném proudu není. V plném proudu je jen očkovací kampaň jíž je strašení novou vlnou epidemie nedílnou součástí a poskytuje záminku k zesílení buzerace především neočkovaných. "Rostoucí počty pozitivně testovaných" jsou jen umělým strašákem. Pozitivně testovaný nerovná se nakažený ani nemocný a pokud se covid "diagnostikuje" výhradně pomocí testů, tak se dá přišít prakticky na jakékoliv respirační onemocnění, počínaje rýmou a konče chřipkou nebo zápalem plic. Totéž platí o úmrtí. Pro doktory je to všestranně výhodné. Pořád je dost vystrašených lidí, takže si to páni můžou dovolit.