14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Štváč 10.1.2008 9:56

před lety

heslo "doleva, nebo s Klause" skončilo opoziční smlouvou se Zemanem. Na tyto dva úchylné politiky a jejich obelstění občanů, by neměl nikdo zapomínat, jen jak se ti dva hajzlíci objeví na scéně.

huhu 10.1.2008 9:53

Re: Re: Za vším

no jo a Slánskýho komunisti pověsili, takže to byl dle vaší logiky ještě větší hrdina..Rv

VLADIMÍR 10.1.2008 9:52

Re: Re: NAŠE LEVICE

Prostě řečeno slušně je to nepořádek :-D

huhu 10.1.2008 9:50

Re: Už je na čase

prosím vás pojmenujte zlodějiny, které Klasu při kuponovce zavinil !

Pro většinu zúčastněných byla kuponovka jedinou demokratickou, spravedlivou privatizací,  jediným příjmem z privatizace, aspoň nějaký tisíc. Z mnohem větší přímé privatizace především socany nic, dodbnes platíme arbitráže, pobídky, dotace, dluhy. Jen kamarádi a soudruzi si rozdali podniky za babku a úplatky.

Jestli Vás někdo v kuponovce nějak napálil, tak je to jen důsledek vašeho svobodného rozhodnutí...tak jako se vám to může stát v jakékoliv jiné žiovotní situaci

Jára Kára 10.1.2008 9:42

Autorovi

Pane Zahradile, budu se muset velmi ovládat, abych vás nepojmenoval nějakým jadrnějším výrazivem. Váš blábol nemá cenu nijak zvlášť komentovat, leč nemohu si odpustit dvě poznámky.

1. Váš "článek" má zjevně za cíl upozornit členy a sympatizanty KSČM, že jako prezidentský kandidát je pro ně výrazně přijatelnější Klaus (to je nepochybně pravda a samo o sobě to stojí za zamyšlení) - mohl jste to napsat rovnou a neobtěžovat tak svými zbytečnými slabomyslnými výlevy

2. Mýlíte se, pokud si vskutku myslíte, že zvolením Švejnara by se v následující (případné) prezidentské volbě zvedly šance Paroubka - pravý opak je pravdou(!): případné zvolení Klause spolu s katastrofálním výkonem současné vlády (realizace pseudoreformy, podpora Olympiádě, skandální "výkony" řady ministrů, atd.) jsou vodou na mlýn levicovým či extrémním silám v dalších volbách, jejich posílení v Parlamentu a tudíž velká šance v dalších prezidentských volbách prosadit vskutku "svého" kandidáta.

Malý Aston 10.1.2008 9:42

Re: Re: Za vším

Pan Havel souhlasí s podpisy poslanců ČSSD a KSČM že žádná totalita u nás nikdy nebyla.Takže žádný kriminál jak tady uvádíte nebyl ale léčebné zařízení aby komouši mohli udržet při životě pár opilců.:-D

Malý Aston 10.1.2008 9:39

Re: Už je na čase

Ještě jsem neslyšel pana Švejnara aby aspoň v morální rovině odsoudil zlodějiny,které zde zavedli komouši po uchopení moci a pokud souhlasí s tím co podepsali poslanci ČSSD a KSČM,že u nás totalita nikdy nebyla je sám komunista jak poleno,jen tu šťasnou dobu při našem budování socialismu prožil v USA.:-D

PROKOP BUBEN 10.1.2008 9:39

Re: Už je na čase

 Ten prokouk již nejpozději v prognostickém ústavu, založeném zřejmě Štrougalem na popud vedení SSSR a vysmívá se nám se svými hochštaplery nejméně  sedumnáct let........

Malý Aston 10.1.2008 9:36

Re: Re: Pane ,

Já to tak tvrdě nevidím jako Vy ale pan Havel,pokud si hodlá ponechat pojmenování spasitel národa by měl být první,který se má postavit proti poslancům ČSSD a KSČM,kteří podepsali že žádná diktatura jedné strany u nás nikdy nebyla jen malinko okolo roku 1950.Takže Havla zavřeli do kriminálu jako opilce?Proč tento bojovník proti totalitě dnes drží hubu a krok,nebo je již dementní nebo ten kriminál bylo vlasně léčebné zařízení pro pěstování disidentů?:-D

PROKOP BUBEN 10.1.2008 9:35

AUTORE

Váš styl a záměr dokazuje, jakými to jedinci se Klaus obklopuje i to, ře pokud by kLausostrana v příhodné době komouše neudržela na scéně, - musela by si je vymyslet.......

Štváč 10.1.2008 9:34

Re: Za vším

Proč ses nenechal zavřít, jako "zbabělej" Havel ? Ty si bojoval jako lev s Klausem proti komoušům a oni vás volové, nechali svobodně rozbíjet jejich systém. Jste fakt hrdinové, jen to svět neví.

Jirka 10.1.2008 9:33

Už je na čase

pojmenovat a aspoň v morální rovině odsoudit zlodějiny, které Klaus umožnil při kupónovce. Pokud bude Klaus stále na Hradě, znamená to, že ty zlodějiny nám nevadí, stávají se pomalu legitimní, on se na nás bude nadále usmívat z hradního balkónu, ale to že byly okradeny milióny soukromých osob kvůli špatně provedené privatizaci zřejmě nikomu nevadí. Hlavně, že stále tvrdí, že svoboda jednotlivce nade vše, milion jednotlivců bylo svobodně okradeno. Proto by ho měl vystřídat Švejnar, aby konečně Klaus prokouk.

Štváč 10.1.2008 9:30

Po zmizení

Klause, zmizí i Zahradil, kterého EU živí a on se jí snaží pod vlivem hradního slabocha, rozložit. Přesně tak, jak si to přejí Putin a jeho tajné služby. To není náhoda.

huhu 10.1.2008 9:30

Re: Pane ,

pane doktore, vy scholasticky vycházíte z předem dané pravdy, že "Havel učinil pro tuto republiku dost" a tu pak jako nějaký jezuita "pravdalásky" dokazujete. Osobně si myslím, že Havel více této zemi uškodil nežli pomohl, a jistě to za čas, až se otevřou archivy,  zhodnotí i historici. proč uškodil ? především nezvládl přechod od komunismu a umožnil komunistům mocensky přežít. Dokonce je důvodné podezření, že po dohodě s těmito komunisty.

Vůbec je ten váš článek plný emocí s minimem nějakých rozumových argumentů. Rv

MUDr Jiří Kilian 10.1.2008 9:22

Re: Re: Pan Zahradil

to je fakt hrR^ůza, žejo.

HaVa 10.1.2008 9:20

Za vším

hledej zednáře.Havel se chová tak jak se má chovat správný zednář.Za bukem v příšeří rozprávět moudra,spojit se třbe i s dáblem(rozuměj Paroubkem),aby pokořil ODS a především Klause.On to ten |Havle měl tak pěkně s komoušema v 89 vymyšlené! A najdenou se objevil Klaus a všechny plány mu rozbil.Vsadil bych se, že je Švejnar zednářem.Havle vše co dělá, dělá jen dle instrukcí lóže.

jepice 10.1.2008 9:20

Re: Paroubek o Švejnara nestojí,

Taky není vyloučeno, že Paroubek už má v šuplíku připravený právní rozbor, proč je Švejnarova volba ústavně neplatná, a ve vhodný čas ho přes prostředníky podá na Ústavní soud.

MUDr Jiří Kilian 10.1.2008 9:19

Pane ,

autore článku, Vy jste representant této země, České republiky. Její občané se možná dívají na přínos Václava Havla pro svou republiku všelijak a některým se možná bude i líbit Váš posměch, kterým dáváte okázale najevo, co pro Vás znamená  pravda a láska. Nevím, proč znevažujete ctnosti, ale pokud to má být Váš způsob podpory Václava Klause, pak si myslím, že spíše nežt cokoli jiného, prokazujete mu službu vpravdě medvědí.

Já fandím tomu, aby presidentem této republiky byl znovu zvolen Václav Klaus. Pana profesora Švejnara si vážím coby moudrého muže, dokonce jsem i rád, že se v něm konečně našel seriosní kandidát, který se Václavu Klausovi může svou osobností postavit, ale Američana za presidenta České republiky nechci, stejně jako bych dříve nechtěl někoho ze sovětů. Symbol státnosti mám za docela důležitou věc. 

Václav Havel, se všemi zápory a klady, učinil pro tuto republiku dost, abychom si ho za to mohli vážit. Kdybychom položili jeho zásluhy vedle Vašich, nebyly by Ty Vaše vůbec vidět. Stejně tak nejsou ne Vaší stati vidět žádné argumenty za hromadou hloupě účelových posměšků pravdě a lásce a ještě hloupějších paroubkovskokomunistických pseudošpekulací.   Když chybí myšlenka, vyhrabou se komunisti a je tu hned argument. Koho Vy jste volil za mlada ? Které že to bratrstvo ?

Pravdě a lásce posmívá se vyznavač lži a nenávisti. Jeho věc. Moje věc je to ve chvíli, kdy je takovým vyznavačem politik, zastupující mou vlast, její občany a tak i mne. Nevolil jsem nikoho než kandidáty za ODS. Nemyslím si, že to byla chyba. Neškrtal jsem do  pořadí kandidátů, to už chyba byla.

Politikové porevoluční měli za špatné, že se komunisti drželi ve funkcích věčné časy. Jak dlouho jste v různých funkcích a TOP ODS Vy a Vaši straničtí souputníci.  Asi dost dlouho na to, abyste z výšin, do kterých jste vystoupil, nedohlédl na zem a abyste měl človíčky po ní chodící za skutečně tak nicotné, jakými je ze svého postu vidíte. Jsou možná malí, ale nejsou blbí, víte. Vlastně nevíte.

VLADIMÍR 10.1.2008 9:19

Re: nepsal tady náhodou někdo

Dobrá zpráva je, že i VK  zvažuje o podání návrhu na zrušení KSČM, konečně.

jepice 10.1.2008 9:16

Re: My jsme všemi deseti pro demokracii,

Mně připadá prosazování vlastního stranického kandidáta taky úplně normální. ODS nemá žádný nástroj na to, aby volitele z jiných stran donutila k volbě Klause, leda politický kšeft. A to je sice méně vábné, ale ve světě celkem běžné. Diskvalifikuje to spíš ty, co na takový obchod přistoupí, než demokracii jako takovou.

Osočování politického protivníka se mi taky nijak zvlášť nelíbí, ale ani na to nemá ODS monopol.

bezocasý obojživelník 10.1.2008 9:15

A co takhle přímá volba?

Nějak tu postrádám zmínku o možnosti přímé volby prezidenta... Tedy on se o ní někdo letmo zmíní  vždycky po volbách a pak je zase dloooouho ticho.

Domnívám se, že, pokud by přímá volba prezidenta uzákoněná byla, nemuselo by se toto vůbec řešit.

Přeju hezký den.

3směsi 10.1.2008 9:13

Re: Pan Zahradil

Zapoměla jsem dodat, že jsem volička ODS.

3směsi 10.1.2008 9:11

Pan Zahradil

Z pana Zahradila se mi vždy udělá špatně.

petrph 10.1.2008 9:04

nepsal tady náhodou někdo

před časem že prý pan Švějnar "zvažuje" že až bude prezidentem tak podá návrh na zrušení KSČM ? To by asi komunistům těžko vysvětloval,.. i když takoví politici se v průběhu staletí našli. Potíž pana Švějnara je právě v tom, že se nijak neprofiluje, nic nezastává (ani tu pravdualásku), prostě mu tu funkci nabídli, a díky tomu že se ani nemusí namáhat nějakou prezidentskou kampaní (volí poslanci, takže mu všechno oběhá Paroubek), tak co by to nevzal. To že pak bude muset Paroubkovi (popřípadě i zeleným, komunistům, lidovcům) zobat z ruky, je asi nabílední.

franta 10.1.2008 8:54

My jsme všemi deseti pro demokracii,

pokud budou všichni ostatní volit našeho kandidáta (t.j. Klause). Jakýkoliv jeho protikandidát je naprosto nepřípustný ! To je uvažování členů ODS. Nepřipomíná vám to komunisty a Národní frontu v padesátých letech ? Přitom se celkem nic nestalo. Budou volby, to je normální. Je víc kandidátů na jeden post, to je přece také normální. Vyhraje ten, kdo dostane víc hlasů, taky normální. Z čeho máte takový strach, pane Zahradile, že se chováte jako pohůnek a nadáváte všem, kteří mají jiný názor ? 

jepice 10.1.2008 8:39

Paroubek o Švejnara nestojí,

bere ho jako klacíček, kterým rozšťourá ODS. Pokud Klaus nezůstane na Hradě, je z něj náhle neřízená politická střela, která skácí vládu daleko účinněji, než cokoli jiného. A Paroubek se pak zřejmě dočká toho, po čem stonal po celou dobu povolebních tahanic - premiérského křesla, jištěného nějakou modifikací oposmlouvy. Topolánek odmítal kompatibilitu v klauszemanském pojetí, ale ten už tu nebude. Přijde někdo kompatibilnější, kdo výměnou za udržení některých strategických pozic dovolí Paroubkovi skácet reformy.

Jéňa 10.1.2008 8:25

Ah ano,

známý představitel Lžinenávisti opět promluvil, co slovo, to perla. Už aby lidé jeho ražení navždy z politiky vymizeli!

VLADIMÍR 10.1.2008 8:11

Především může

 přispět k ozdraveví naší společnosti od totalitního myšlení což se VK nepodařilo.

miroslav 10.1.2008 8:04

stoupenec bratrstva

"lží a nenávisti"  dokazuje co dokáže zaslepenost udělat

z poměrně inteligentního člověka

Jenda 10.1.2008 8:03

ODS nikdy nepochopí že může existovat nadsrtanický prezident,

přesto, že se nadstranickostí Klause zaklínali jak čert peklem.