14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Limburský Ivan 10.1.2008 12:00

Re: Re: Za vším

Štváči, nevíš nic. Cibulka Havla odhalil. Já osobně jsem Havlovi nevěřil ani za bolševika. Je to recesista a vše dělal pro salávu a peníze! To, že se na sklonku roku 89 objevil na inzertní straně Rudého práva a jeho kamarádi to označlili za komunistickou hloupost, byl prachsprostý žvást. Komunisté blbí jsou, ale tamto bylo nahrané! Havel je Jidáš!:-(

egosit 10.1.2008 11:53

hmm

pan Zahradil..lokaj ods

RadarTopol 10.1.2008 11:53

Kecy europoslance ODS Zahradila

Panebože, z Paroubka mají všichni modři soudruzi mindráky, Bohnice nebudou stačit a bude nutné zvýšit jejich kapacitu, aby se tam všichni, co jím Paroubek stojí v cestě vešli. Co dělá politbyro ODS? Už od KSČ převzalo všechny politické praktiky, jak ubohé. Nejplíp je soudruhům z  ODS mávát růžovým hadrem před očima tak dlouho, až se z toho pomatou a ubytují se v Bohnicích za předsednictví Zahradila a bude od nich pokoj. Když už nemají argumenty, tak plivou na Paroubka aniž by přiznali, že dělají v opačném gardu stejné věci jako Paroubek, ba ještě mnohem horší.

Martin II 10.1.2008 11:39

Re: Re: Re: Už je na čase

Huhu - jestli byla kuponovka úplně spravedlivá nevím,ale jak píšete "demokratická",tak to rozhodně ne,pokud víte co to slovo znamená.

Miloš Zfrantišku 10.1.2008 11:38

Zahradil je typický

případ parazitické poslance, které spolu s Klausem, ano s tím Klausem co osobně podal do EU , této jistě né dokonalé organizace, přihlášku. A k těm bolševikům. Byl to Klaus, který tuto bolševickou překážku sám svými minulými předvolebními tanečky narafičil. Tenkrát nebyll laciným antikomunistou a nyní pro změnu uznává komunisty a ne komunismus. Jen se divím, že lidé jako pan Bystrov mu to stále baští. 

Skybird 10.1.2008 11:30

Já se v tom prostě nevyznám, proto opakuji ...

Základním principem kapitalismu je vzájemná konkurence. Tedy v podstatě  snaha každého být v tom svém segmentu úspěšný a pokud možno co nejlepší. No a každému účastníku této soutěže  by měl být vyjádřen odpovídající respekt, těm nejlepším zejména.

Jest zajímavé, že na tomto diskuzním fóru platí pro většinu diskutujících tato nepřímá úměra: Čím větší zastánce kapitalismu, tím méně se mu zamlouvá konkurence v "souboji" o prezidentskou funkci.

Fakt to nechápu, prostě se v tom nevyznám, nějak mi to nehraje ! Potom tedy pane Zahradile prosaďme, aby byl VK  jmenován doživotním prezidentem a bude to. Ušetříme se  tahanic, nechutných výkřiků na diskuzních fórech, trapné dehonestace osob, které toho prokazatelně dost dokázali, naivní adorace, neprůhledných zákulisních piklů mezi poslanci a basta ! No a na smrtelné posteli by to VK mohl předat svému nejstaršímu synovi.

Demagogové všech kategoriií, fanatici všech barev - líbilo by se vám to ?

[]

ICO 10.1.2008 11:24

Re: Po zmizení

Zmizí také Štváč a to bude to nejlepší co s té rošády vyjde 

Miloš Zfrantišku 10.1.2008 11:22

V případě, že

Paroubek chce Švejnara na Hradě jako předskokana, tak dělá chybu. Dle mého názoru má šanci malou avšak podstatně větší po Klausovi.

JJ 10.1.2008 11:19

Re: před lety

To mel pres rok udrzovat patovou situaci, jako to udelal Paroubek?

jirka.s. 10.1.2008 11:17

Re: Pan Zahradil má strach o koryto

Velmi originální a velmi "logické"! A kdepak ty provozuješ ten svůj sport, "rektální speleologii"? ;-D

Jirka 10.1.2008 11:17

Re: Re: Už je na čase

Jeden příklad: Zakladatelé fondů (viz Kožený ap) mohli volně disponovat se svěřenými akciemi zblblých diků a vesele je tunelovali a vyváděli na svá konta. To bylo české specifikum (na Slovensku to nešlo). Takže zákon nastavený na umožnění velkých zlodějin, které se samozřejmě hned dostavily. A Václav Klaus přihlížel, to je tedy ekonom.

jirka.s. 10.1.2008 11:14

Re: Kéž by nebylo návratu !

Já jsem o mnoho skromnější, francku! Já bych považoval za největší úspěch, kdybys tady už konečně napsal něco originálního, prostě něco poprvé. ;-D;-D;-D

Minutus 10.1.2008 11:14

Švejnar vůbec nebude mít pravomoci

aby to udělal. A víte, čeho se panáčci v ODS nejvíce bojí? Že by se nezvolený Klaus opět chopil žezla. Byl to totiž jejich poslední schopný politik a možná by některé vymetl železnou metlou..

Divous 10.1.2008 11:14

Pane poslanče,

nemalujte, prosím, čerta na zeď. Paroubek na Hradě?Jsem přesvědčen, že jste se stal šiřitelem velmi nebezpečné poplašné zprávy. Ještě, že máte tu imunitu. Pán Bůh s námi a zlý pryč!

Minutus 10.1.2008 11:11

Pan Zahradil má strach o koryto

a to co dělá se nazývá rektální alpinismus

Minutus 10.1.2008 11:10

O tom druhém dost pochybuji,

ale ta první úvaha je správná. Paroubek vyhraje, ať už bude zvolen kdokoli. Právní důvody na zpochybnění Švejnarova vítězství nemusí hledat, stačí když pár lidí ze socdem bude volit Klause..

jirka.s. 10.1.2008 11:10

Re: Taková je pravda, francku!

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii. V socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou

Minutus 10.1.2008 11:07

Re: Re:Bylo to někdy koncem léta, kdy stále sliboval kandidáta...

Musel by být vůl, kdyby řekl, že nebude chtít nikdy kandidovat.

StandaT 10.1.2008 11:06

Pomůže Švejnar Paroubkovi?

Pomůže Švejnar Paroubkovi? Paroubkovi nepomůže nikdo. Vždy bude druhým vítězem.

I-Worm 10.1.2008 11:03

Re: Kéž by nebylo návratu !

koukám, že nemáte ponětí o tom, co je tzv. "pozitivní myšlení". To je zcela obvyklé na Západě, když se někoho, kdo umírá na rakovinu,  žena mu utekla s jeho nejlepším kamarádem a syna zavřeli pro zpackané vyloupení banky, zeptáte jak se daří, odpoví "Perfektně!". No a stím novoročním projevem je to něco podobného.

I-Worm 10.1.2008 10:58

Komanči vsadí na Klause

protože ten garantuje, že se nebudou restituovat nemovitosti zabavené emigrantům, které lacino nakoupili. Tuhle jistotu jim Švejnar nedá.

čtenář 10.1.2008 10:57

Re: Pane ,

Srovnávat  profesora  Švejnara - jako "američana" a  nějakého "sověta" jako potencionální  prezidenty,  je scestné, neřknu-li  pitomé.  Jen tak mimochodem,  ministr  Schwarzenberg se Vám jeví také jako cizinec, také ho nechcete?  Dle mne je to jeden z těch, který  měl kandidovat. Na rozdíl od jiných totiž netrpím fóbií pokud se týká emigrantů, kteří se chtějí vrátit do vlasti (popř. ji pomoci)šlechty atd. Posuzuji dle skutků,nikoliv původu,názorů apod. Volit politiky ODS, kteří na své kandidátce "ustojí" politiky typu pana Zahradila,o nich pro mne vypovídá pouze to, jak říkávala moje babička - jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.     

F.Čech 10.1.2008 10:55

Soudruh Zahradil varuje komunisty před znicotněním

Opravdu zajímavá role tohoto tzv. konzervativního politika.

F.VÍZEK 88.100.57 10.1.2008 10:51

Kéž by nebylo návratu !

Já považuji za největší úspěch (a štěstí pro českou ekonomiku) to, že se podařilo v roce 1997 vytěsnit z rozhodování  ekonoma Václava Klause. Tím se "zadělalo" na příští úspěchy.  Za největší překvapení roku 2007 považuji, že V. Klaus jako prezident veřejně označil současnou dobu – po osmileté vládě ČSSD -  za nejlepší období v našich dějinách,  kdy se máme tak dobře, jako nikdy předtím. 

 

PS: Jen jestli to vydrží s těmi současnými vládními "uměteli" !

Štváč 10.1.2008 10:50

Re: Re: Re: Za vším

Nemáte o logice ponětí. Zpátky na studia.

Štváč 10.1.2008 10:49

Re: Re: Re: Za vším

Lžete, nasouhlasí.

Bert 10.1.2008 10:46

Re: Re: Pane Zahradile,

Jste lhář. Nejsem soudruh a nikdy jsem soudruhem nebyl. Říká se, že kdo lže, ten krade. Zřejmě používáte praktiky svých blízkých a své strany. Protože nejsem osobou veřejně činnou, na mém vzdělání a kvalitách nezáleží - reprezentuji sám sebe, ne Česko v Bruselu. Ale co si upřít nedám, je, vyjádřit svůj názor.

F.VÍZEK 88.100.57 10.1.2008 10:36

Europoslanec se mýlí

Jsou to topolánkovci, kteří  nejen infikují občany virem komunismu svým neumětelstvím - ale způsobují, že KSČM sbírá "body" jeden za druhým.  Není to Švejnar, který "pomáhá Paroubkovi", ale je to neschopnost komunikace vládní garnitury, která nahání voliče do náruče levice. Poslední průzkumy: Už by to nebylo 100 : 100 (a ani zrada a korupce a tandem M+P by nestačil), když pravice (= v našich podmínkách ODS, KDU a Zelení) by měla 84 mandátů z 200. 

Taková je pravda!

Saul 10.1.2008 10:28

Re: Pane Zahradile,

Soudruhu Berte, podle výrazů a formulací, které ve svém "příspěvku" (naštěstí krátkém) používáte, soudím, že jste člověk vysoce etický a kultivovaný. Vaše kultura vyjadřování není ani zdaleka žumpa. Vy byste měl být v Bruselu, abychom to tam vyhráli, zvláště proto, že jste, jak vidno, zcela nezávislý (zřejmě i na myšlení).

randa 10.1.2008 10:22

Re: Re: Už je na čase

Ono je alelepší nadávat na někoho jiného,přece nenepíše ,že je vůl ,naletěl a dal knížku za pár šupů,nebo dokonce zadarmo Koženému.Mě z tisícovky jdou každý rok velice dobré dividendy a chtělo to jenom trochu přemýšlet.