6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
walter 4.2.2007 8:43

ty zmertku Julínku!

jsi ostudou tohoto národa, matka se za tebe musí stydět, jak lezeš tý kreatuře Paroubkovi do pr..ele. Jsi stejná stvůra jako on a skončíš stejně špatně! Dobře ti tak!

emersonskej 2.2.2007 23:06

dotaz

Nejsem tu zas až tak častým hostem, ale Jméno pana Jelínka je mi nějak povědomé... není to náhodou onen slovůtný zástupce Masarykovy dělnicko rolnické akademie ???;-)

jirka.s. 2.2.2007 18:11

Re: modernizace nepomůže, dokud to povede Paroubek

Domníváte se snad, že se mezi sosany najde nějaký, co by sepsal "Poučení z krizového vývoje strany"?

jirka.s. 2.2.2007 18:08

To bych rád věděl....

.... kolik hráčů z toho sosáckého hokejového klubu by draftovali do NHL. Pokud vím, tak se draftují pouze nadějní mladí hráči. Jičínský, Boby Kraus, Grulich apod. mi tak nějak do této kategorie nazapadají. Ale je fakt, že mají trenéra "rippera". Jenom mám obavy, jestli ta jeho taktika samého hákování projde u rozhodčích. U diváků asi sotva!

P.S. Ač již též značně nemlád, docela rád bych si proti tomuhle mančaftu zahrál skutečný hokej! Pokud bych se ovšem smíchy udržel na bruslích!

jirka.s. 2.2.2007 17:54

Re: Jest se diviti,

AeroKarle! Vy mne udivujete! Jako poměrně častému návštěvníkovi zdejších stránek by Vám mělo být celkem jasné, odkud se ti členové rekrutují. Producíruje se jich tu až až!

Tomas 2.2.2007 17:53

Škoda, že je taková "klipovitá" doba

Kdyby měl Jirka Paroubek prostor pro delší projev, určitě by padla vedle zahrádkářů a myslivců zmínka i o Hance Zagorové (je to milá holka), bojlerech a železnejch koních...

Právě proto je, pane Jelínku, ta sociální demokracie v takové pr**li. Protože odlišit projev Paroubkův a Jakešův je místy problém i pro odborníka. My ostatní, běžný plebs, se chytáme za hlavu - jak je možný, že je člověk jako Paroubek šéfem strany s 30%ní podporou. Chlap s postavou, vkusem, chováním, ksichtem a myšlením komunistického aparátčíka má pořád ambici řídit tuhle zemi. Tak nevím, ale to si fakt voliči soc.dem . ze všeho nejvíc přejí mít v čele státu Štěpána přes kopírák? To opravdu nepochopím...

huhu 2.2.2007 17:51

Re: Jest se diviti,

ještě větší hanba je, že jsou členové, kteří jsou schopni si zvolit do čela něco, jako je Paroubek...:-/

AeroKarel 2.2.2007 16:54

Re: Ani jsem ten článek nečetl,

Koukám, že Jelínkovi v inteligenci tvrdě konkurujete.

To není blbé, protože to psal Jelínek. Jen zatím od Jelínka asi nikdo (já určitě ne) nečetl nic jiného než pitchoviny.

AeroKarel 2.2.2007 16:51

Jest se diviti,

že strana s něčím jako Paroubek v čele má vůbec nějaké členy. Že jim není hanba.

PetrK 2.2.2007 16:31

Já už myslel,

že od toho blbce bude pokoj, ale hluboce jsem se mýlil.

LV 2.2.2007 16:16

modernizace nepomůže, dokud to povede Paroubek

Při čtení první půlky článku jsem byl na rozpacích - je to vůbec Jelínek!?? Ale to úvodní (dosti pravdivé) plácání přešlo v 2.polovině (konečně) v klasiku - povinnou adoraci Vůdce, tentokrát moudrého, reformního a do budoucna hledícího...

Jelínku Jelínku, největším problémem ČSSD je přece právě ten milovaný kormidelník, veliký Vůdce a jeho parta. Matně si vzpomínám na pojem z číny 70tých let - gang čtyř. Docela případné i tady. Teprve až se ta Vaše zabedněná partaj zbaví zmiňovaného hnusáka a jeho klanu a až odvrhne a odsoudí jeho způsoby může snad uvažovat o hlasech jisté části městské inteligence!

Magid 2.2.2007 16:11

Hašek je Bůch....

Hašek je Bůch,Hašek na Hrádddddd!>- 

míša mýval 2.2.2007 16:08

ještě mohl Paroubkovi poradit

Aby si vyrazil lanařit mladé na Czechtec. To by Jelínkově duševní úrovni zcela odpovídalo

emil 2.2.2007 14:55

Klasický Jelínek

Ještě bych mu uvěřil první půlku článku. Ale ovšem pak opět září řitní alpinistika Jelínka. "Jedině Paroubek to ćhce změnit". Proč a co chce změnit ? Aby celá strana až po toho posledního měla stejný názor jako jeho božský soudruh předseda Paroubek ?  Proč si myslíte, pane Jelínku, že přišlo tolik lidí co přišlo na zasedání ve Zlíně, které mělo rozhodnout o Melčákově vyloučení ? Protože mnozí nechtějí mít už s Vaší modlou Paroubkem nic společného, ale vědí, když veřejně vystoupí s jiným názorem, okamžitě budou bandou Paroubkových přitakávačů označeni za zločince. Je jim to zapotřebí ? O tom by měl přemýšlet Váš "božský" Paroubek. Pak by nastala ta pravá obroda. Přemýšliví a svobodní členové strany, to je budoucnost každé strany. Diktátorské vedení, toho jsme si už všichni užili až až.

huhu 2.2.2007 14:53

Re: Hezký článek a zaslouží jen potlesk.

tak tohle je blábol starého komunisty. opět jsem si připadal jak kdysi na schůzi SSM.

Strany jsou od toho, aby prosazovali zájmy svých členů, voličů či příznivců. Či-li jasně mocenský nástroj. Pokud ty zájmy neprosazují, tak nezajímají nejen voliče, ale ani vlastní členy. Na prosazování zájmů není nic špatného naopak ! Tedy pokud ty strany neprosazují nějaké zvrhlé zájmy jako je třeba nějaký druh socialismu ať demokratického nebo nacionálního či internacionálního...;-)

nepolitik 2.2.2007 14:43

Poskok šibala Paroubka

opět vyvrhl své slovní zvratky na psí stránky. Rv

Kylchap 2.2.2007 14:23

Ani jsem ten článek nečetl,

ale jako bdělý, ostražitý a pravicový musím autorovi vynadat. Není důležité co se píše, ale kdo to píše. Takové je kredo modrých bolševiků.

JC 2.2.2007 14:19

Mimoděk se mi vybavilo úsloví z dětství

"Ten je blbej až to bučí".  Ale myslím si, že by to s tou agitací po panelácích přece jen měli zkusit. Troufnu si tipovat, že by dopadli jak potrhlé baby od Jehovistů, co po bytech nabízejí ten jejich plátek;-P

A ještě vzpomínka na agitaci před podzimními volbami:

takhle navečer stáli dva chlapi u východu z metra a vnucovali cestujícím letáky. Chvíli jsem postál abych viděl reakci lidu. Tady je pár mých postřehů: jděte do p....e i s tím vaším piglem z ráje.... neotravujte....že se nestydíte, jděte radši dělat něco pořádnýho... díky vřelé, 8 let nám stačilo .... .apod. Za těch cca 5 min. jenom jedna babička pravila, že "soudruh Paroubek by měl bejt prezidentem, ten jedinej to s náma důchodcema myslí dobře ";-D.

PRASI DENT 2.2.2007 14:19

Re: Re: Re: A jeje

 Klonil jsem se k brzským předčasným volbám.....Klaun je nechtěl, většina Staromodrých ANO a Zelení po nich přímo toužili.....Dnes po nich ani PES NEŠTĚKÁ......Co dělají socialisté mne nezajímá tolik, jako pokřivené poměry v údajně pravicové Klausostraně v níž je Klaun evidentní žábou na prameni....

Starý J. 2.2.2007 13:29

Re: Re: A jeje

Ale jen se vyvztekejte, Vy s tím odpovídajícím nickem a zanadávejte si! Neuvěřitelná nenávist k presidentovi Vás vyřazuje z jakékoli diskuze na toto téma (už ten zvolený nick)! Naši socialisté pod Paroubkovým vedením a s lidmi Vašeho ražení se s komunisty neshodují v některých názorech, jsou s nimi ve shodě ve všem (což prokázali plně za poslední rok společné vlády, kdy Paroubek ignoroval koaliční partnery a také v přípravě další vlády ve společné shodě. Naštěstí nevyšla!). Právě proto nemohou mluvit o tom, že chtějí budovat sociální demokracii západního typu. Tam ještě komunisté se socialisty nikde nevládli způsobem, jaký předvedli od nástupu Paroubka!

StandaT 2.2.2007 13:21

Re: Hezký článek a zaslouží jen potlesk.

a teď si představte, že Paroubek jich chce dvakrát tolik!

wormhog 2.2.2007 13:20

Jájínkův hokej

Vážený autore, jestli Váš článek vyjadřuje Váše skutečné názory je mi Vás líto. Myslím, že každému soudnému člověku je jasné, že Jájínek Paroubek s kolegou Ráthem, jsou pouze bezskrupulózní demagogové (jejichž hlavním motivem je "Co za to dostanu já osobně?") a že sociální demokracie je jenom jakýsi pláštík, chatrně maskující leitmotiv celého jejich jednání. A za to, že mlčící většina KSČSSD toto jednání akceptuje, si ani nic jiného, než tyhle vůdce nezaslouží.

PRASI DENT 2.2.2007 12:58

Re: A jeje

 Staromodrý Klaunomane, dáváš-li socialisty dohromady s komunisty ve společném názvu a nazýváš- li Leinena Leninem, jsi stejný potroublík, jako mnoho dalších....Pochopitelně se mohou shodnout, coby levičáci v některých názorech.....Nejhorší kombinací je ovšem MODRÝ BOLŠEVIK.....

Brmboš 2.2.2007 12:47

Hezký článek a zaslouží jen potlesk.

Máte skoro ve všem pravdu. Celý problém je v tom, že většina lidí usiluje dostat se přes stranu ke korytu, ale se stranou a s programem mají až na vyjímky málo společného. Pak jsou ti, kteří pracují pro stranu vědí proč tam jsou a postupně postupují na politickém kolbišti. Otázkou zůstává kolik z nich poté co se dostane k lizu je ještě ochotno se zajímat o svět a lidi dole a stále jim naslouchat. Najednou se místo nich objeví v kancelářích pohledné děvy, příjemné pro oči, ale nepoužitelné pro požadavky voličů či jejich otázky. Jinde jsou to členové rodiny např. manželka o které je známo co se manžel stal poslancem tak se chová jak čachtická paní bez té krve prosím. Tam nic příjemného pro oči, ale také žádné pořízení. Prostě odešli jako lidé a někdy nás přijedou navštívit jako honorace. I zde jsou vyjímky. Pak jsou takové ty včeličky mají jednu výhodu nemusí lézt nikomu do zadku a navíc udělají nejvíc práce včetně vyšlapání cestiček pro většinu těch co se dostali nahoru. Nejvíc pracují a  když  třeba při volbách svoji starou bugatkou najezdí sta kilometrů mohou dostat cesťák ve výši jedné koruny a deseti haléřů za kilometr. Obvykle nesedí jako asistenti ani poradci. Proč? Proto, že jsou moc samostatní a zachovávají si vlastní názory, nejdou prostě sešněrovat. A pak je hodně známých všech tří vyjmenovaných skupin plus rodinní příslušníci. Někteří rodinní příslušníci pracují pro stranu a vlastně volby zvednou celou rodinu k práci i názory jsou mezi nimi blízké jaksi k té straně patří. A jsou rodinní příslušníci, kteří jsou jen napsaní a jednou za rok zaplatí členské příspěvky. Postupně lidé odpadávají a už ani nechodí na schůze ani neplatí příspěvky a máte černé duše. Nejhorší černé duše jsou ty, které si dotáhne podnikatel nebo zastupitelé všech stupňů za příslib práce či jim dá nějaký bakšič. Ti chodí na schůze jen při důležitém hlasování a příspěvky za ně platí dalo by se říci jejch pasák. Nevím jestli je toto ta demokracie, ale díky, že se o tom může napsat.

huhu 2.2.2007 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: autore

jak víte, že je darebák ? z Práva či pravdaláskových medií ? nebo kvůli tomu vrtulníku ? 8-o

Papouch 2.2.2007 12:16

Re: Neskutečný blábol

pokud vim, nabidnout clanek muze kazdy, ale neplati se tu nikomu

PetrN 2.2.2007 12:15

Jelene

Jelene, proč proboha pro vyjádření hlavní myšlenky svého žití používáte tolik slov? Vždyť by úplně stačila čtyři: Jirka Paroubek je génius. ;-)

kopec 2.2.2007 12:14

Re: Re: Re: Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!Jerrymu

Paralelni kategorie k ni je senilni burzoasie, tedy konkretne treba Premysl Sobotka

jerry 2.2.2007 12:11

Re: Re: Re: Re: Re: být socan je charakterová vada, u VŠ vynikne o to více

To je pravda - i starý a senilní bolševik Melčák pochopil zákony trhu, hlasovat s tím, kdo nabídne víc. :-)

PetrN 2.2.2007 12:10

Jerry, že Vás ten kopec vzrušuje...

Jerry, že Vás ten kopec vzrušuje. Já bych si to tak nebral, jeho celé jméno zní: kopec srandy...;-)