19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dulcibelka 2.2.2007 9:54

To vám, Jelínek, říkám na rovinu:

jestli nám do baráku (takto dle vás "uskupení nájemníků") pošlete ty vaše socagitátory, tak tito poletí ze schodů a vás zarazíme do (think)tanku až po vaše špinavá ušiska.

huhu 2.2.2007 9:47

Re: Re: být socan je charakterová vada, u VŠ vynikne o to více

kdyby fungoval trh, nebylo by "lukrativních" oborů, protože by trh srovnal zisková %. Lukrativnost vytvářejí svými vyhláškami ničícimi svobodnou cenovou tvorbu a svobodný trh vůbec úředníci. Pamatujete na lukrativnost zelinářů a řezníků za socáče ?

kik 2.2.2007 9:46

Re: Re: být socan je charakterová vada, u VŠ vynikne o to více

tak cerne bych to zase nevidel. ono by se to zmenilo ve chvili, kdy bylo tzv. prechirurgoplastikovano, protoze to by zase lide vratili k tem "normalnim" doktorum. Plastika normalni clovek skoro nepotrebuje, ale praktika, ocare nebo ORL cas od casu urcite. Navi je to videt uz dnes, kdy skoly chrli spoustu pravniku nebo ekonomu, kteri pak maji problem najit praci. Pravda, ve statni sprave se jich zatim uchytilo dost.

kik 2.2.2007 9:41

myslenkovy prujem

Jestli je to, co tady jelen pise opravdu vyplodem jim vedene akademie, tak se musi Masaryk obracet v hrobe. Jeho vyplody jsou zivym dukazem toho, ze papir opravdu snese vsechno - tedy i myslenkove prujmy pana reditele (nebo snad uz zase ne?).

horduch 2.2.2007 9:38

karieristé,idealisté,nakoupený kompars= ČSSD

a taková verbež nám osum let vládla a chtěla vládnout dál .

jerry 2.2.2007 9:35

Re: být socan je charakterová vada, u VŠ vynikne o to více

Příliš zjednodušujete - vemte si třeba můj obor, zdravotnictví -kdyby v něm rozhodoval jenom trh, začaly by se podporovat lukrativní obory, např. plastická chirurgie, umírali by lidé, protože by neměli na drahou léčbu, nebo na drahé pojištění atd. I když státní byrokratický model zdravotnictví zase produkuje tisíce zbytečných úředníků, kteří tak buzerují lékaře svými nesmyslnými vyhláškami, výkazy a grafy, že nemají pořádně čas léčit.Rozumný kompromis je ale zřejmě v nedohlednu - i pravice potřebuje ty své úředníky někam umístit.

vlasta232 2.2.2007 9:19

Neskutečný blábol

Zajímalo by mne, zda tento servr platí panu Jelínkovi za tyto neskutečné žvásty?? 

huhu 2.2.2007 9:19

být socan je charakterová vada, u VŠ vynikne o to více

socialismus je ideologie vyžírků, kteří chtějí mocensky urvat více nežli by jim objektivní soudce rozdělování tj. svobodný trh svobodných vlastníků přidělil.

Být VŠ a jít k socanům znamená buď jít šibalskou cestou, tj. dostat se do party, která mimo trh mocensky si přiděluje vyžírku nebo být naprosto neschopným se uživit vlastní prací a nechat se korumpovat podporami a za to volit šibaly...

hasil 2.2.2007 8:52

jelení podrbání

Tohle je opravdu jelení podrbání . Jelene ty jsi opravdu myšlenkový gigant. Už aby takových byla většina u socanů a bude od vás konečně pokoj.(Y)

Semiramis 2.2.2007 8:38

Re: to zírám

Tak tak. A mne při čtení výlevů soudruha Jelínka ještě napadá parafráze na ten velmi výmluvný titul filmu "Ještě větší blbec, než jsme si mysleli" ;-)

michal 2.2.2007 8:22

to zírám

svatá prostoto8-o

G.H. 2.2.2007 8:10

Helemese. Mladej pan soudruh opět září. Ten kdo volí socialisty a komouše, byť se pyšní všelijakými tituly, je omezenec a trouba, který není schopen se sám o sebe postarat.

jerry 2.2.2007 8:10

Re: Lidi jsou znechuceni z politiky, kterou předvádějí

No asi ho už Paroublb vystěhoval za ten dluh na nájmu.Bude muset jít se svým přítelem , konzervativním filosofem Šandou prodávat ty vysavače Rainbow.;-D

jerry 2.2.2007 8:08

Re: A na co chce ty mladé přitáhnout

No Jelena už s celým think-tankem přilákal.;-D

SP 2.2.2007 8:07

Lidi jsou znechuceni z politiky, kterou předvádějí

pánové Pablbek a Dráth !!!!!!!!!!!!!!!!!  

Jo a Lukyn už není ředitelem think-tanku ??? Proč si to tam nenapsal ?? Cítím se zklamán, podveden, .... snad nám ten jeho ústav nezavřeli ?!?!?!

Vašek 2.2.2007 7:57

A na co chce ty mladé přitáhnout

To by mne zajímalo, jak chce Paroubek přitáhnout do ČSSD mladé vysokoškolsky vzdělané lidi z města. Většina mladých se na vysoké škole naučí samostatně přemýšlet a základní vlastností mladých je to, že se odmítají podřizovat autoritám. Obojí je v ČSSD silně potlačováno a ani ty koryta už jim v současné době nemohou nabídnout.

jerry 2.2.2007 7:53

Re: ten draftovanej asi bude Rath

a věřím tomu, že by se na Psu našlo dost těch, kteří by ho jako hrdinného odbojáře proti Paroubkově diktatuře oslavovali , stejně jako jeho kámoše Pohanku a senilního bolševika Melčáka.;-D

RiFl 2.2.2007 7:52

Diagnosa ČSSD

Trouba jerišská Jelínek nám tady podal přesnou a zcela vyčerpávající charakteristiku členské základny ČSSD - směsná parta kariéristů,levicových fanatiků a námezdných podržtašek ( v zákonu o odpadech se to nazývá směsný komunální odpad).Pouze mi není jasné,proč se vyjadřuje neadresně a v množném čísle hovoří obecně o politických stranách  - je to lživá generalizace specifické situace sociálněparoubkokratické  Strany.

jerry 2.2.2007 7:44

Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!

Nejprve bych chtěl poopravit Vaše složení ČSSD - 1.Kariéristé :Paroubek,Zaorálek 2Korupčníci-Rath,Pohanka,Zgarba 3.Senilní bolševici :Jičínský ,Melčák 4.Troubové-Škromach 5.Rektoskopové:Vlček,Hašek .Troubové 6.Kompars. Jak vidíte, idealisté mi tam chybí. No není divu-ČSSD žádný program nemá - v současné době se její činnost soustřeďuje pouze na billbordy typu Dalík ovládá Mirka, přitom člověka hned napadne , jak by asi vypadal billboard, na kterém Paroubek vodí za drátky loutku Vlčka. Co se týká Melčáka a Pohanky, chybí Vám tam podstatná věc-už dlouho muselo být všem jasné, co jsou ti dva zač a přesto, dokud byli loajální,ČSSD jejich činnost nejen schvalovala, ale dokonce je znovu dala na kandidátku .Proč nepíšete o těch poslancích ČSSD,kteří ty nehoráznosti senilního Melčáka kolem silničního zákona schvalovali a spolupracovali s ním? Proč nepíšete o provázanosti korupčníka Pohanky s Rathem a jinými šibaly v ČSSD? Vaše největší perly jsem si nechal na konec:

1.Paroubek chce spolupracovat s bojovníky proti korupci/nespletl jste si předložku, nemělo tam být za?/2:Paroubek chce přeměnit ČSSD na moderní stranu/tam chybí -běloruského typu/3.Paroubek chce spolupracovat s včelaři a myslivci

;-D;-D;-D

No... 2.2.2007 7:34

Alternativní úroveň inteligence (Jelena)

Takový krásný termín byl vymyšlen a byla by škoda ho nepoužít zrovna na TOHLE zvíře .;-D

Ferry 2.2.2007 7:27

Divní voliči

Socialisty budou volit vždy hlavně lenoči, hlupáci, vyžírkové a lidé s netechnických směrů vysokých škol, což ovšem jsou ti samí ovšem s vzděláním na VŠ.

jerry 2.2.2007 7:24

Protest-já chci Jelínka!

Zatímco, z některých článků usínám, u Jelínka se pravidelně válím smíchy a hned se mi poránu zlepší nálada.;-D;-D;-D

Pavel 2.2.2007 6:47

Astone, obracím se s tradiční prosbou

nedělejte nám z Neviditelného psa Haló noviny ČSSD (bolševikcké). Poslední dobou ubylo soudruha profesora Jičínského, Vízka a podobných bolševických gerontů (třikráte zaklepáno, aby tu nebyli zítra). Toto "nablblo", které si kdysi psalo něco jako "ředitel Masarykovy (sic!!!) akademie" posílejte inzerovat do Haló novin či jak se ty bolševické noviny jmenují. Díky.

zajíček8 2.2.2007 4:41

Děkuji za ranní dávku humoru

 a posílení mé nervové soustavy. Pokud během dne jednám s někým méně myšlenkově vybaveným, ale řiťolezecky nadaným, vždy si pogratuluji, že nedosahuje kvalit páně Jelínka.

Stachanov 2.2.2007 3:36

Politicko-žurnalisticko-pedagogická dráha Lukáše Jelínka mnoho zaznamenání hodných okamžiků nepřinesla

kecal, kecal a kecal a lezl do zadku nadřízeným.

A na co ČSSD ty mladé vysokošskolské liberály naláká? Na větší míru regulace a byrokracie? ;-D

watabi 2.2.2007 1:33

duševní gigant

Tenhle duševní gigant tentokrát nepromluvil z tanku ale snad rovnou z klecového lůžka.

helena 2.2.2007 0:37

Re: ten draftovanej

ten to fakt zachrání, už vidím ty davy, co ho následují, co následují.....  přímo pronásledují:-D

clay 2.2.2007 0:26

ten draftovanej

asi bude Ráth;-D