2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hasil 2.2.2007 8:52

jelení podrbání

Tohle je opravdu jelení podrbání . Jelene ty jsi opravdu myšlenkový gigant. Už aby takových byla většina u socanů a bude od vás konečně pokoj.(Y)

michal 2.2.2007 8:22

to zírám

svatá prostoto8-o

Semiramis 2.2.2007 8:38

Re: to zírám

Tak tak. A mne při čtení výlevů soudruha Jelínka ještě napadá parafráze na ten velmi výmluvný titul filmu "Ještě větší blbec, než jsme si mysleli" ;-)

G.H. 2.2.2007 8:10

Helemese. Mladej pan soudruh opět září. Ten kdo volí socialisty a komouše, byť se pyšní všelijakými tituly, je omezenec a trouba, který není schopen se sám o sebe postarat.

SP 2.2.2007 8:07

Lidi jsou znechuceni z politiky, kterou předvádějí

pánové Pablbek a Dráth !!!!!!!!!!!!!!!!!  

Jo a Lukyn už není ředitelem think-tanku ??? Proč si to tam nenapsal ?? Cítím se zklamán, podveden, .... snad nám ten jeho ústav nezavřeli ?!?!?!

jerry 2.2.2007 8:10

Re: Lidi jsou znechuceni z politiky, kterou předvádějí

No asi ho už Paroublb vystěhoval za ten dluh na nájmu.Bude muset jít se svým přítelem , konzervativním filosofem Šandou prodávat ty vysavače Rainbow.;-D

Vašek 2.2.2007 7:57

A na co chce ty mladé přitáhnout

To by mne zajímalo, jak chce Paroubek přitáhnout do ČSSD mladé vysokoškolsky vzdělané lidi z města. Většina mladých se na vysoké škole naučí samostatně přemýšlet a základní vlastností mladých je to, že se odmítají podřizovat autoritám. Obojí je v ČSSD silně potlačováno a ani ty koryta už jim v současné době nemohou nabídnout.

jerry 2.2.2007 8:08

Re: A na co chce ty mladé přitáhnout

No Jelena už s celým think-tankem přilákal.;-D

kako 2.2.2007 10:15

Re: A na co chce ty mladé přitáhnout

To by jste se pane divil, zejména sborovny jsou růžovým morem promořeny a navíc ze své povahy silně virulentní.

RiFl 2.2.2007 7:52

Diagnosa ČSSD

Trouba jerišská Jelínek nám tady podal přesnou a zcela vyčerpávající charakteristiku členské základny ČSSD - směsná parta kariéristů,levicových fanatiků a námezdných podržtašek ( v zákonu o odpadech se to nazývá směsný komunální odpad).Pouze mi není jasné,proč se vyjadřuje neadresně a v množném čísle hovoří obecně o politických stranách  - je to lživá generalizace specifické situace sociálněparoubkokratické  Strany.

jerry 2.2.2007 7:44

Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!

Nejprve bych chtěl poopravit Vaše složení ČSSD - 1.Kariéristé :Paroubek,Zaorálek 2Korupčníci-Rath,Pohanka,Zgarba 3.Senilní bolševici :Jičínský ,Melčák 4.Troubové-Škromach 5.Rektoskopové:Vlček,Hašek .Troubové 6.Kompars. Jak vidíte, idealisté mi tam chybí. No není divu-ČSSD žádný program nemá - v současné době se její činnost soustřeďuje pouze na billbordy typu Dalík ovládá Mirka, přitom člověka hned napadne , jak by asi vypadal billboard, na kterém Paroubek vodí za drátky loutku Vlčka. Co se týká Melčáka a Pohanky, chybí Vám tam podstatná věc-už dlouho muselo být všem jasné, co jsou ti dva zač a přesto, dokud byli loajální,ČSSD jejich činnost nejen schvalovala, ale dokonce je znovu dala na kandidátku .Proč nepíšete o těch poslancích ČSSD,kteří ty nehoráznosti senilního Melčáka kolem silničního zákona schvalovali a spolupracovali s ním? Proč nepíšete o provázanosti korupčníka Pohanky s Rathem a jinými šibaly v ČSSD? Vaše největší perly jsem si nechal na konec:

1.Paroubek chce spolupracovat s bojovníky proti korupci/nespletl jste si předložku, nemělo tam být za?/2:Paroubek chce přeměnit ČSSD na moderní stranu/tam chybí -běloruského typu/3.Paroubek chce spolupracovat s včelaři a myslivci

;-D;-D;-D

kopec 2.2.2007 11:33

Re: Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!Jerrymu

pokud byste si udelal paralelni roztrideni clenu  ODS, dostane bohatsi obsazeni ve vsech kategoriich.

jerry 2.2.2007 12:03

Re: Re: Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!Jerrymu

Myslíte? Zkuste mi jmenovat někoho v kategorii 3 .Senilní bolševici. :-)

PetrN 2.2.2007 12:10

Jerry, že Vás ten kopec vzrušuje...

Jerry, že Vás ten kopec vzrušuje. Já bych si to tak nebral, jeho celé jméno zní: kopec srandy...;-)

kopec 2.2.2007 12:14

Re: Re: Re: Jéé Vy jste mi chyběl.Ale přestávka Vám prospěla.Máte komický talent!Jerrymu

Paralelni kategorie k ni je senilni burzoasie, tedy konkretne treba Premysl Sobotka

No... 2.2.2007 7:34

Alternativní úroveň inteligence (Jelena)

Takový krásný termín byl vymyšlen a byla by škoda ho nepoužít zrovna na TOHLE zvíře .;-D

Ferry 2.2.2007 7:27

Divní voliči

Socialisty budou volit vždy hlavně lenoči, hlupáci, vyžírkové a lidé s netechnických směrů vysokých škol, což ovšem jsou ti samí ovšem s vzděláním na VŠ.

Semiramis 2.2.2007 11:35

Re: Divní voliči

Tak to nemáte tak docela pravdu, mám kolem sebe pár známých - humanitně vzdělaných vysokoškoláků, vyžírkové to nejsou, hlupáci také ne, ale slovo "trh" a "pravice" je pro ně kdovíproč takový strašák, že radši volí socdem, i když Paroubka taky nemusí.

Socdem taky volila má známá zdravotní sestra, protože si neumí představit privatizované nemocnice. A jiná známá inženýrka, která mi naprosto vážně tvrdila, že ODS ji připraví o důchod (!!!)

Pavel 2.2.2007 6:47

Astone, obracím se s tradiční prosbou

nedělejte nám z Neviditelného psa Haló noviny ČSSD (bolševikcké). Poslední dobou ubylo soudruha profesora Jičínského, Vízka a podobných bolševických gerontů (třikráte zaklepáno, aby tu nebyli zítra). Toto "nablblo", které si kdysi psalo něco jako "ředitel Masarykovy (sic!!!) akademie" posílejte inzerovat do Haló novin či jak se ty bolševické noviny jmenují. Díky.

jerry 2.2.2007 7:24

Protest-já chci Jelínka!

Zatímco, z některých článků usínám, u Jelínka se pravidelně válím smíchy a hned se mi poránu zlepší nálada.;-D;-D;-D

Jimmy Keen 2.2.2007 10:05

Re: Protest-já chci Jelínka!

Připojuji se, myšlenkové pochody ředitele akadémije per rectum jsou výrazným osvěžením. Nejenom že se dovíme něco ze života titána Paroubka v části chvalozpěvy na předsedu, tnavíc panu řediteli uklouzne občas nechtěné, viz rozbor členů jeho strany. Jeho příspěvky jsou zurčivým osvěžením jinak seriozních internetových novin, pouze bych doporučil je zařazovat do podsekce k chechtavému tygrovi, to kvůli žánru, který reprezentují.

zajíček8 2.2.2007 4:41

Děkuji za ranní dávku humoru

 a posílení mé nervové soustavy. Pokud během dne jednám s někým méně myšlenkově vybaveným, ale řiťolezecky nadaným, vždy si pogratuluji, že nedosahuje kvalit páně Jelínka.

Stachanov 2.2.2007 3:36

Politicko-žurnalisticko-pedagogická dráha Lukáše Jelínka mnoho zaznamenání hodných okamžiků nepřinesla

kecal, kecal a kecal a lezl do zadku nadřízeným.

A na co ČSSD ty mladé vysokošskolské liberály naláká? Na větší míru regulace a byrokracie? ;-D

watabi 2.2.2007 1:33

duševní gigant

Tenhle duševní gigant tentokrát nepromluvil z tanku ale snad rovnou z klecového lůžka.

clay 2.2.2007 0:26

ten draftovanej

asi bude Ráth;-D

helena 2.2.2007 0:37

Re: ten draftovanej

ten to fakt zachrání, už vidím ty davy, co ho následují, co následují.....  přímo pronásledují:-D

jerry 2.2.2007 7:53

Re: ten draftovanej asi bude Rath

a věřím tomu, že by se na Psu našlo dost těch, kteří by ho jako hrdinného odbojáře proti Paroubkově diktatuře oslavovali , stejně jako jeho kámoše Pohanku a senilního bolševika Melčáka.;-D

kopec 2.2.2007 11:58

Jelinek do toho vidi spravne

nac oslovovovat male skupinky nadsencu jako vcelari , myslivci atd.Jsou to vetsinou lide cestni a poctivi a nebudou se chtit spinit politikou.Nutno je oslovit nejsirsi vrstvy ceskych obcanu , to znamena zlodeje, podvodniky ,korupcniky a danove defraudanty, jako to dela ODS.Pak se volebni elektorat rozsiri automaticky.