10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

POLITIKA: Podržet Topolánka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 14.4.2009 10:12

Přesto vedou 2:1. Obvzvlášť zajímavé pro zemi, která na obvou válkách rejžovala.

;-PPB

chk 14.4.2009 10:10

Re: lez nebo umysl??

Jugoslávie ale nepatřila do sovětského bloku. A Mezi námi a Slovinskem zeje hluboká propast. Jak v kultuře národa (a jeho špičky politiky), tak v ekonomické výkonnosti.

Kiri 14.4.2009 10:10

Pokud nevíte koho volit, zde je návod.....

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

Pete Brich 14.4.2009 10:07

"... způsob, jakým zmanipuloval volbu presidenta,"

Pane Janouchu, poctivě jsem sledoval volbu prezidenta na ČT. Můžete mi říci, co zmanipulovala ČT, že jsem tam žádnou manipulaci neviděl? Leda snad v 1. kole, kdy bylo jasné, že Klaus bude zvolen, jak poslušně předseda schůze ukončil schůzi na rozkaz, který vyštěkl Falmer: "Okamžitě schůzi ukonči!"

Nebo druhé kolo, kdy si ČSSD pořizovala fotodokumentaci, jak kdo hlasuje nebo snaživě poskakující Káča JauJau, kterak přičinlivě hlásí Rokovi, kdo a jak rychle zvedá ruku?

PB

vita 14.4.2009 10:05

U-137 (S-367) byla dieselelektrická

ponorka.

Hasan 14.4.2009 10:03

Re: ČSR byla loutkové divadlo

Topolánek byl representativní?To si děláte legraci?Arogantní a tupý člověk který se rád předvádí a používá cizí slova kterým ani nerozumí,nebo používá slova a zkomoleniny které nikdo nikdy ještě neslyšel.Co ten jeho každou chvíli vyplazovaný jazyk,vulgární gesta,záchvaty zuřivosti,věčné šátrání rukou v kapse,lhaní a příkladný osobní život,kdy žije s milenkou a manželce ponechává výhody příslušející manželce premiéra které platíme.Pro koho může být taková figura representativní?

Raul 14.4.2009 10:00

Re: Místo pimprlat maňásci

Rád bych nezjednodušoval, ale poslední týdny jasně ukázují, že když jde o zásadní témata musí jít pimprlata z jeviště ( k nim patří - a říkám to nerad - i Mirek Topolánek ), aby je vystřídali neškodní maňásci;-(.

Karel. 14.4.2009 9:58

Re: Pane Janouchu.

Pane Pešek Vy jenom opakujete to co novinaři. Evropske předsednictvi je čistě o organizaci, to znamena dostatek chlebičku, zajistit saly, noclehy a pod. Na to padly skoro 4.miliardy. Plynova krize. Plynove krize se opakuji každy rok. Ta letošni byla nejdelši. Nevim či zasluhou. Valka v Gaze. Ministr tam jel nestanně vyjednavat když před tim presentoval svuj nazor kterym stranil jedne straně.  Pad vlady, strany maji hlavni ukol vladnout nebo se na vladě podilet proto byly založeny. Ukolem každe opozice je kontrolovat vladu upozorňovat na chyby a když dojde k přesvědčeni že je vlada neunosna  tak se pokusit o jeji svrženi. Nemuže existovat žadny realny plan po padu vlady na to je ustava nebo dohoda stran a prezidenta.

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:53

Re: Máte pravdu,

Že bys nám někoho k vládnutí doporučil? Třeba Hitlera, nebo Putina? Ty zmetku!! Copak nás někdo učil zodpovědnosti a dobrým mravům po 40 let komunismu? Bože, ty jsi hlupák.RvRvRv

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:47

Re: Zaslepenost

Co tím chtěl básník říci? Že by sám Taras Ševčenko?;-D;-D

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:43

Re: Pane Janouchu.

Á, Karel - cos dělal, Ty mimoni, když tu byly sovětské základny s jadernými hlavicemi, když tu byla půlmiliónová sovětská armáda, která zničila krásná kraj např. v Českém středohoří? Ty jsi prostě rudá předkožka a já mám radost, že zuříš, že jsme v NATO a EU - to už na nás ruský medvěd tak honem nemůže. To jhsou také nevratné kroky, hihihihihi! Daleko od moskvy !!! ;-D;-D;-D Ty jsi superblb.

Dušan Streit 14.4.2009 9:43

Ano, zklamala současná politika - je třeba podpořit novou

Zklamal i Topolánek. Proč na tu hru přistoupil. Nakonec se diskreditoval se strůjcem svého pádu:

http://streit.blog.idnes.cz/c/78764/Co-je-horsiho-nez-Paroubek-Paroubek-Topolanek.html

Doporučuji volit SSO. Kdyby tak učinili všichni, co mají chuť vhodit bílé lístky, došlo by aspoň ke změně a trestu pro největší strany. Škoda, že ani prezident Klaus není důsledný:

http://streit.blog.idnes.cz/c/74268/V-nejvyssim-zajmu-CR-by-mel-Klaus-jednoznacne-podporit-SSO.html

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:39

Re: Nedůvěra této vládě nebyla vyslovena proto, aby ji pak podrželi.

Doufám, že máte na mysli nyní nově sestavovanou vládu. Posledně jmenované naleznete v nejhojnějším počtu v ČSSD, nevadí, že ČSSD není standardní sociální demokracií, jen když to navenek vypadá dobře.;-D;-D;-D

PetrM 14.4.2009 9:36

lez nebo umysl??

"Česko, jako první z postkomunistických zemí, mělo řídit celou Evropskou unii."

Slovinské předsednictví oficiálně začalo 1. ledna 2008, kdy Slovinsko převzalo předsednictví od Portugalska.

Oni Slovinci patrili k Italii a pak se odtrhli, ze.....

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:35

Re: ČSR byla loutkové divadlo

Nezjednodušujte. Tak to není. Jen prostě nemáme dobré politiky, většinou amatery nebo vyslovené mafiány. Topolánek si vedl dobře a byl representativní. Ani Paroublbek by nebyl v EU špatný, jen kdyby so dal bílou hospodskou zástěru a vydával jídlo poslancům EU v jejich stravovně - nejlépe českou prasečí zabíjačku!;-D;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 14.4.2009 9:32

Re: nevolit je stejné jako volit KSČSSD!

R^R^R^Vláda ODS aspoň něco dělala, neslibovala, byly i výsledky, které nebyl čas vyhodnotit a korigovat. Paroubek je velký škůdce této země, a bohužel bude trvat ještě dlouhý čas než půjde do (Y). Ale půjde. A s větší ostudou, než kdy kdo jiný.!!!!!!

Karel. 14.4.2009 9:30

Re: Pane Janouchu.

Blahoslaveni slabi duchem neboť oni nevědi co čini. To si vždy řikam když čtu reakce na sve přizpěvky. Je spousta lidi kteři se nechaji oblbnout pravicovou propagandou a vubec si neuvědomuji že pravice je tu pro bohate( to ostatně ukazala za rok vladnuti) což nebude jejich připad.

Pešek 14.4.2009 9:27

Re: Pane Janouchu.

Znevěrohodněné evropské předsednictví je maličkost, tady šlo o to, aby se kulaťoulinkatý napoleónek ukojil ve své touze po vládnutí, případně okopávání rivala, to je přece jiný kalibr. Ti vaši svrhávači jen svrhli, ale další kroky v hlavinkách chyběly. Za svoje vládnutí jsou ochotni zaplatit milardy též, jen trošinku jiným směrem. Třeba do šrotovného.  ;-P

Pešek 14.4.2009 9:20

Re: Na jedničku s minusem,

Premiéři je silné slovo. Byl to u nich jeden premiér a jedna ministryně. U nás zatím jen jeden ministr financí - Rašín. Přirovnání z tohoto titulu nebude až tak nepatřičné, vaše zdroje nejsou úplné.

Niky 14.4.2009 9:18

Re: Ponorku kdysi Švédové zvládli, ale Araby nikoliv. Malmö je v tragické situaci,

Aby lidé nevěděli kam se Švédsko a celá Evropa řítí,tak je nutná 100% cenzura!Ve čtvrti Ravensberg žije 85% muslimů,kteří jenom vráždí a kradou a zavádějí náboženství šarija!

DS 14.4.2009 9:08

nevolit je stejné jako volit KSČSSD!

Kdo si to neuvědomuje je ignorant.Já tady po 40leté zkušenosti nechci.Aby se zalíbili svým voličům budou muset ožebračit celý národ!

čtenář zrojů 14.4.2009 9:03

Re: Na jedničku s minusem,

také se divím, že Janouch nás porovnává se Švédském, kde se premiéři střílejí na ulici.

Vašek 14.4.2009 8:47

Re: Kecy, nezasvěčenče!

Pan Janouch to přece řekl jasně, nevolit nikoho. Asi pak bude nejlepší podepsat LS a nechat si vládnout z Brusele. Jo být atomový fyzik ještě neznamená, že má v hlavě ještě něco jiného než velký výbuch. Pane Janouchu, asi Vám to trochu ujelo. Nechte raději komentáře k politické situaci povolanějším. Třeba Jefimi Fištějnovi. Pěkný den.

karel 14.4.2009 8:42

Re: Pane Janouchu.

Karle,Karle zas ti smrdí varle.Používáš slovník prokurátora Urválka.Ty jsi horší,než on.Komunisto.

Raul 14.4.2009 8:40

ČSR byla loutkové divadlo

, kterou Beneš okleštil na vládu 4 stran, Gottwald posléze jedné. ODS vznikla pouze za účelem  dalšího diktátora na "prezidentský stolec". Jaké politiky tu chcete, když posláním těch, kteří si politici říkají je udržet loutkové divadlo v chodu.

Mejla 14.4.2009 8:38

Ponorku kdysi Švédové zvládli, ale Araby nikoliv. Malmö je v tragické situaci,

když počet Arabů-muslimů dosáhl cca 35 % a domácí jsou brutálně vyháněni.

j 14.4.2009 8:30

Re: Pane Janouchu.

Přesně o to tady šlo , lůza zase vyhrála

fox 14.4.2009 8:23

Re: Zaslepenost

Už máš tu Mateřídoušku?

Katr 14.4.2009 7:58

Na jedničku s minusem,

aha, to je bezvadné.Zvláštní je, že od těch svých vyfasoval kouli.Jak dlouho se ještě budete trápit takovou prkotinou, jako je konec jedné vlády?

Frank 14.4.2009 7:53

Nedůvěra této vládě nebyla vyslovena proto, aby ji pak podrželi.

Tato vláda je od začátku velkým podvodem a kdo čím zachází, tím taky schází. A Janouch tady mele o našem předsednictví. Že nám vládnou gauneži, zloději a grázli? Nevadí, jenom, ať to navenek vypadá dobře.