30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dhimmi 27.4.2009 14:36

Re: Já mám zase.....

ZAORÁLEK je hlavně odporný křivák,který se zasloužil o to,že smradlaví mamulovci/pro lidi neznající poměry na s. Moravě-pohrobci MAMULY,legendárního vůdce ostravských bolševiků/ jsou nalezlí v krajské radě.Hlupy PALAS je jen taková jeho figurka,hlavní šéf jen tu on.

Věra 27.4.2009 14:31

Re: Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

R^R^R^R^R^

dhimmi 27.4.2009 14:27

Re: Výborný článek,JAN BARTOŇ naprosto přesně

Zato ty jsi génius,hňupe.(Y)

Vocílka 27.4.2009 14:11

Re: levicový extremismus

Je docela možné,že bývalí voliči Sládka nyní volí KSČM nebo ČSSD. Zajímalo by mne však jak jste to zjistil,že to vydáváte za fakt.

Martin II 27.4.2009 14:10

Re: Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

Protože Bartoň je fanatik s jednostranným viděním . Toho,když byl malej postrašili,že rusové žerou děti a on tomu chudák věří dodnes.

Honza 27.4.2009 14:04

Já mám zase.....

dojem,že jestli je Zaorálek špatný znalec pro politiku ODS,tak Vondra,ač ministr pro evropské záležitosti,je spíše odborník pro americké záležitosti.Pro EU Vondra neudělal krom planých keců vůbec nic,spíše naopak. Jeho práce pro americkou základnu (jistě dobře zaplacená)je přímo fanatická.Jestli jsou pro Bartoně Zaorálkovy kecy nudné,tak Vondrovy jsou naučené fráze,jaké předvádí všude,nemá jiné argumenty a neuznává chyby své strany.

vita 27.4.2009 13:45

Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

a český miliardář Kellner se v Rusku etabluje. Naposled koupil maloobchodní řetězec Eldorado, který tam funguje snad k každém větším městě. Kšeft jak hrom.

Škoda má v Rusku obrovské zakázky, staví plynový terminál za polárním kruhem, Škoda JS díky Rusům vyrábí pro Arevu a hlavně pro Olkiluoto vnitřek jaderného reaktoru - ale Bartoň bude dál žvanit a varovat před obchodem s Ruskem - voni nás sežerou!

BTW - věříte, že v Rusku nikdo neprotestuje, že jejich "Lídla" koupil nějaký NATOvec?

Dora 27.4.2009 13:38

Re: Diskuze plná idiotů

Pisálek Bartoň v honbě za autorským honorářem je ochoten se ke všem těm idiotům přiřadit:-/

V. Hoffman 27.4.2009 13:25

Re: Velký trik KSČSSD

Jezisi, vy ale kecate blbosti!8-o

ojen100 27.4.2009 13:24

Diskuze plná idiotů

Zřejmě Vás všechny již udolala krize a tak nic kromě blbostí nejste schopni zplodit! To se týká jak Bartoně tak i jeho protivníků!!!

V. Hoffman 27.4.2009 13:23

Re: Velký trik KSČSSD

Ale to uz uplne miesate hrusky s jablckami. Nie, socializmus nie je /nemusi byt/ extremisticky /koniec koncov, lavicove vlady mate po celej zapadnej Europe uz pekne dlho/, prave tak ako individualizmus nemusi nutne viest k anarchii. Ista miera prerozdelovania a regulovania existuje v kazdom spolocenstve, inak by nemohlo existovat ako spolocenstvo. To ze komunizmus mal aj svoju internacionalnu zlozku, na ktoru sa snazil nalakat socialnodemokraticke strany,  predsa nedokazuje, ze kazda socialisticka strana nutne inklinuje k internacionalizmu. Implikacia nie je ekvivalencia. Delenie na vyvolene a nevyvolene triedy, pripadne narody existovalo /a bolo velmi rozsirene/ uz v stredoveku a staroveku, pricom oznacovat stredoveke a staroveke civilizacie za socialisticke je,  dufam ze to uznate, absurdne.

Cize vzdy a vsade ide o MIERU. Cisty individualizmus sa moze zvrhnut do anarchie, anarchokapitalizmu pripadne oligarchie, cisty kolektivizmus do nacizmu alebo komunizmu.  

V. Hoffman 27.4.2009 13:09

Re: Velký trik KSČSSD

Pozrite sa, ja to s vami skusim este raz a pomaly - Komunizmus hlasa spolocenske vlastnictvo vyrobnych prostriedkov a deli obcanov podla spolocenskych tried. Nacizmus hlasal sukromne vlastnictvo a delil obcanov podla rasoveho povodu. Narodny socializmus teda NEMOZE BYT zhodny s komunizmom, nech uz po tom akokolvek tuzite.

Tak sa nad tym zamyslite a pamatajte si, ze opakovanim nezmyslu nedokazujete jeho pravdivost, ale svoju hlupost.:-)

PRA 27.4.2009 13:07

Re: Minimálně stejně plná huba Vondry !

Paroubek chtěl radar a asi požadoval velký úplatek - podle výroku: a co z toho budu mít já - a nedostal ho. Tak je Paroubek proti radaru.

Marat 27.4.2009 12:58

Re: Minimálně stejně plná huba Vondry !

Že by se v Rusku nosili bagančata? To snad né,. Jak já vím, tak tam lidé a armáda bez vyjíjmky se obouvá do vysokých bot.

Starý J. 27.4.2009 12:57

Re: Obvyklá Bartoňova propaganda.

....Pokud by si Rusko počínalo stejně neurvale jako USA, tak už dávno žádný  plyn a ropa do ČR netečou. Rusko na rozdíl od USA embargem nikomu nevyhrožuje......

Nevyhrožuje, jen to občas zkusí, jak dlouho to samo vydrží!

Vy jste totiž neobyčejný srandista. Rusko nemůže vyhrožovat nikomu ropou. To chcete, aby tam byl hladomor? Vždyť z té ropy jsou živi, stejně jako arabáči! Ti by také nejradějí "neznabohům" nedodávali ropu. Kdyby to šlo a kdyby dolary padaly jak mana z nebe!

Marat 27.4.2009 12:56

Re: Mně fascinuje kolik onanistů tan Zaorálek zajímá.....prostě ODS potřebuje pořádnou PR.....

Modrá volička je narudlá slepička.

pra 27.4.2009 12:54

Re: Velký trik KSČSSD

Hezky se čertíte, ale nacizmus - národní socializmus - pod vedením Německa = internacionální socialismus - komunismus - pod vedením Sovětského svazu.

Obdivovatelé obojího jsou LEVICOVÍ EXTRÉMISTÉ.

Vlali 27.4.2009 12:51

Re: zmýlená

V čom (spisovně) jsem si spletl propagandu s fakty?

milan007 27.4.2009 12:50

Re: Minimálně stejně plná huba Vondry !

a taky bijou černochy, ti zatracení imperialisti  z Wall Street:-D:-D:-D

huhu 27.4.2009 12:33

Re: Velký trik KSČSSD

sociaismus je "kolektivní" extremismus - nacionální socialismus má vyvolený národ a nevyvolené, parazitní národy. Internacionální socialismus má vyvolenou třídu a nevyvolené, parazitní třídy.  Jediný rozdíl, metody stejné..

huhu 27.4.2009 12:31

Re: Velký trik KSČSSD

ano socialismus je již desetiletí ideologií velkých firem a boháčů, kteří korumpují lumpenproletariát a společně ovládají střední třídu. Jen socialismus a státní dirigismus dá velkým firmám s politickým vlivem dotace, pobídky, státní zakázky. Tomu sloužil Hitler i dnes Paroubek...

Zaorálkův spolužák 27.4.2009 12:29

Re: K OSOBĚ

R^

Naprosto souhlasím. Problém je v tom, že tu lúzu tady vypěstovali bolševici. Lidem, jako Zaorálek, estébák Rath, Paroubek, aj. se v této zemi za bolševiků žilo náramně, proto se zde rozmnožili.  Ti, kterým se zde dobře nežilo, odešli.

Bohužel se obávám, že tento trend zdaleka neskončil. Znám jen ze svého okolí spoustu skvělých mladých lidí, kteří záměrně odešli žít do některé ze zemí EU, jeden můj mladý příbuzný dokonce do USA s tím, že v Česku žít a vychovávat děti nechtějí. .

huhu 27.4.2009 12:28

Re: zmýlená

a vy jste si zase spletl propagandu s fakty..což se stává i příteli Zaorálkovi

huhu 27.4.2009 12:27

Re: Zaorálek

nacisti (nacionální socialisté) si navzájem říkali Parteigenosse (stranický soudruh). Tak z toho zprofanovaného Genosse v DDR po válce přešli na Kollege a ted přeběhlíci od ksč do čssd si místo soudruhů (letité a původní i socdem oslovení) začali říkat příteli....muselo to být úžasné ta konverzace Kočky s s Duričkem " příteli já mám s sebou ve šrajtofli 50.000,-" " příteli, já mám víc..." "příteli -  rána pěstí.." příteli - prásk, prásk, prásk...."

huhu 27.4.2009 12:22

Re: Minimálně stejně plná huba Vondry !

co třeba kdyby se Topolánkovi kamarádi na Topolánkově večírku vraždili....8-o

V. Hoffman 27.4.2009 12:21

Re: Velký trik KSČSSD

A ked uz chcete hovorit o extremizme, tak nacizmus primarne nebol lavicovy ani pravicovy ale NACIONALISTICKY extremizmus! Uz sa na ten triedny boj vykaslite!;-€Rv

huhu 27.4.2009 12:20

Re: levicový extremismus

fakta jsou fakta. Výrok o zdivočelých "sociálních demokratech" je Miloše Zamana. To že většina voličů Sládka dnes volí ksčssd je rovněž fakt. 

Levice jsou ti, kteří dávají důraz na práva skupin, kolektivu, pravice na práva jednotlivce. Ne bolševická propaganda, která z Parteigenossen nacionálních socialistů udělala pravičáky. Tak jako Rakušani z Hitlera Němce - přitom ten až do roku 1932 neměl německé občanství, jen rakouské.

To že se socialisti mezi sebou vraždí a nenávidí je také staletá tradice....

V. Hoffman 27.4.2009 12:19

Re: Velký trik KSČSSD

Kriste pane, Krupp a IG FArben boli komunisticka, lavicova oligarchia? A nacisti zaviedli spolocenske vlastnictvo vyrobnych prostriedkov?8-o

Clovece, ved vy tu trepete uplne koniny, jediny sukromny majetok, na ktory nacisti vlozili ruku, bol zidovsky! A  ten zas porozdelovali svojom priaznivcom pri arizacii. A to uz nehovorim o tom, ako nacisti zamietli s lavicovymi odbormi.

Nacizmus pouzival AJ kolektivisticku retoriku, ale v praxi plne respektoval sukromne vlastnictvo aj velkokapital /okrem zidovskeho/. Tak tu nesirte ideologicke bludy!Rv

Bo 27.4.2009 12:16

Zaorálek

vystudoval marx leninismus. díky tomu, že v téhle zemi nebyla provedena debolševizace, je opět u koryta.

Označení "pravicový extremismus" zavedli bolševici, aby tak diskreditovali provici, sekterou nemá nic společného.  Fašismus patří do stejné kategorie jako komunismus, kterámu soudruh Zaorálek horlivě sloužil v době normalizace a slouží k nadále.

Ríša 27.4.2009 12:15

Re: Minimálně stejně plná huba Vondry !

R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^!!!!!!