30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiřík 27.4.2009 17:25

Re: Já mám zase.....

Z Tebe čiší inteligence,jsi chlouba voličů ODS-piš hodně,děláš pro ně dobrou práci.Díky moc,je vás už málo,ale o to jste kvalitnější;-D;-D;-D

kosmas 27.4.2009 17:21

Re: Kosmo,

Hovado jsi Ty, brouku, protože ani netušíš, že jak VŠE, kterou absolvoval Klaus, tak filosofická fakulta, kterou absolvoval Zaorálek, byly normální vysoké (ne odborné) školy. Soudě podle Tvých stylistických schopností to ale asi přesahuje Tvé rozlišovací schopnosti.Jinak ale nemám valné mínění ani o jednom z nich, i když u každého z jiných důvodů.

Jiřík 27.4.2009 17:17

Re: Spravne to rekl Vondra

Neoběsí,ale prokurátorka Polednová šla po 50letech sedět,Vesecké by menší flastřík za zneužití pravomoci slušel.

Jiřík 27.4.2009 17:13

Re: Nemluvě o tom autore, že jste se už úplně vymknul

R^slušně a výstižně

Frank 27.4.2009 17:13

Re: Nemluvě o tom autore, že jste se už úplně vymknul

To byste chtěl po hlásné troubě ODS- Bartnoňovi trochu moc. Někdy pochybuji, jestli ten člověk je zcela duševně zdráv, protože mi připomíná M.Sládka. Ale ten si alespoň nechal vystavit papír na hlavu, že je v pořádku. Modřina Bartoň je tlama nevymáchaná a silně neobjektivní. Nic proti tomu, že se naváží do Zaorálka. Ten si to ostatně zaslouží. Ale je ODS taková čistá, nezkažená? Nebo jen taková tlama, jakou je Bartoň chce všechny problémy ODS zastřít a jako zloděj řve "chyťte zloděje"? Anebo je pouze naštvaný, že mu to nefunguje?

H.K. 27.4.2009 17:11

Re: Nemluvě o tom autore, že jste se už úplně vymknul

...o křivé Vondrově (a tady je objektivní skutečnost) nikde nepíšete. 

 Není hrozné mít křivou hubu. Horší jste na tom Vy, máte křivý charakter a jste nevychovaný. To se spravit nedá.

H.K. 27.4.2009 17:09

Re: Spravne to rekl Vondra

....bude ráda, když skončí její kariéra pouhým odchodem a nikoliv stíháním za zneužití pravomoci.

 A když bude pan Paroubek a Filip chtít, tak Veseckou oběsí.

Frank 27.4.2009 17:01

Re: Zaorálek to neštěstí pro ČSSD!

Zatím jste nezvládl českou gramatiku. Máte ve svém příspěvku chyb jako máku. Tak proč "jako na debila"? A s obchodními přáteli hovoříte česky nebo jejich rodnou řečí- romštinou?

hank bukowsky 27.4.2009 16:57

Re: Spravne to rekl Vondra

jen se neboj, když už jsme vydrželi její největší fauly, teď už těch pár měsíců vydržíme v rámci nedělání chaosu. Po volbách podá sama žádost o uvolnění a bude ráda, když skončí její kariéra pouhým odchodem a nikoliv stíháním za zneužití pravomoci.

Ovšem jako správný čecháček se správně chytáš zase té nejhlavnější věci, že?

hank bukowsky 27.4.2009 16:53

Nemluvě o tom autore, že jste se už úplně vymknul

jistým normám slušnosti. O hubách Havla, Schwarzenberka, o té nevymáchané Topolankově, ba ani o křivé Vondrově (a tady je objektivní skutečnost) nikde nepíšete. Jestliže je vaším cílem působit na méně vzdělané voliče pravice, tak ano můžete uspět. Ja předpokladám, že ti vzdělanější na pravici musí s trochou nechutí číst vaše nezvládnuté emoce.

;-) 27.4.2009 16:50

Ale Věro Re: Zaorálek

Přeborníci jsou přece vaši Al'Ládinové, Saúdové a další. 128, 245, 381 dítek mužského pohlaví a všichní (jakž-takž) zaopatření. Zlatatí kohoutci v koupelně jsou standard.

hank bukowsky 27.4.2009 16:47

Tolik toho napsáno a nic než žvásty

Napr. Hašek - řekl, že máme se obchodně orientovat na Rusko a země na východě, neboť tam je prostor pro odebírání zboží. Na výslovné nekolikateré dotazy M. Veselovského odpověděl, že to neznamená politickou nebo strategickou spolupráci podle ruských not. Kdybych to neslyšel, tak by jste mohl lhát i mne. Takhle lžete jen těm, co jsou naladěni na příjem lži.

U ostatních skečů je to obdobné. Prostě vidění ve své kouli, protože tá jediná je pravá.

Nemluvě o tom, že Vondra v celém pořadu plkal obecné politické fráze a Moravec ho ze slušnosti málokdy přerušil, i když zašel úplně jinám, než na co byl tázán.

Holt soudruzi, ani dělka lži nevyspraví její hodnotu. Leda tak unaví, později unufí.

zajda 27.4.2009 16:28

Re: Zaorálek, soudím,

Myslím, že nemáte pravdu. V předminulých volbách (konec vlády ČSSD, premiér Paroubek), měla ČSSD + KSČ 111 poslanců, v posledních volbách 100 poslanců. Ta druhá stovka poslanců získala více voličských hlasů, cca o 200 tisíc, ale díky pravidlům pro skrutinia to vyšlo fifty fifty.

Takto bude vždy, na pravé a středové straně spektra je více politických stran, proto ztráta ve skrutiniích bude vždy větší.

V. Hoffman 27.4.2009 16:20

Re: Velký trik KSČSSD

No, trosku sme pokrocili, ale este stale to nie je vono. Implikacia nie je ekvivalencia a to, ze kazdy vojak nosi uniformu neznamena, ze kazdy kto nosi uniformu je vojak. 

To co popisujete je TOTALITNA spolocnost. Ta moze byt z ekonomickeho hladiska rovnako dobre pravicova aj lavicova /centralizaciu moci s velkym Vodcom a delenie obcanov na podriadene a nadradene kategorie pozname aj v juho a stredo americkych diktaturach a zcasti aj v niekdajsej Juhoafrickej republike/, kludne aj teokraticka alebo nacionalisticka. Pokial chcete hovorit o socializme, MUSITE tam mat vacsiu mieru spolocenskeho vlastnictva vyrobnych prostriedkov. 

Jednoducho, kazdy socializmus ma sice silnejsie kolektivisticke prvky, ale nie kazdy kolektivizmus ma silnejsie socialisticke prvky /v zmysle spolocenskeho vlastnictva vyrobnych prostriedkov/.    

Pravdepodobne sa snazite vyjadrit, ze obidva rezimy boli vyrazne kolektivisticke. To by aj sedelo, len potom sa zbytocne snazite dokazat, ze obidva boli lavicove. Neboli, pretoze sa zasadne lisili vztahom k vlastnictvu vyrobnych prostriedkov.  

jakovy 27.4.2009 16:19

Pane Hoffmane Re: Velký trik KSČSSD

Ale Vy kecáte blbosti furt. VV

kokespravy 27.4.2009 16:00

Re: Já mám zase.....

Ty jsi ale chytrý Ferda. Dej si radši pohlavek Honzíku a jdi si ven hrát s klukama.

Sid 27.4.2009 15:44

Spravne to rekl Vondra

Zaoralek zduraznoval jak CSSD trvalo na odvolani Vesecke! A najednou je ticho, jen co jsou u moci, tak jim nevadi.

;-) 27.4.2009 15:32

ale fuj ! Re: Kdyš von zrovna jedinej vodborník je náhodou v demisi...

VV

dhimmi 27.4.2009 15:21

Re: Mladý bratr Zaorálek

;-DR^

Jara 27.4.2009 15:17

Mladý bratr Zaorálek

a mladý bratr Paroubek, vždy navazovali v ČSS na odkaz února 1948 a prorokovali definitivní konec buržoazie. Po volbách spolu s komanči k tomu budou mít PŘÍLEŽITOST.. Za velkého potlesku jejich voličů a obdivovatelů, kterým je blíže socialismus a Rusko, než kapitalismus a USA.

dhimmi 27.4.2009 15:14

Re: Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

Asi tak v každém pátém příspěvku fandů FALMERA a ROKA.

pra 27.4.2009 15:11

Re: Zaorálek, soudím,

V současné době máte alternativu k ODS - stranu svobodných občanů. Nemusí se Vám také líbit, ale je nutné ji do parlamentu protlačit jako koaličního partnera ODS. Bez pravicového souputníka může ODS vyhrát volby, ale KSČSSD bude mít vždy více.

vita 27.4.2009 15:07

Re: Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

Nevím, kde vidíš jaký panslavismus.

Možná straší ve tvé hlavě - a ještě v hlavě Finroda Felagunda - těžko jinde.

dhimmi 27.4.2009 14:53

Re: Zaorálek

Jistě ,je to fakt krasavec ten LUBOŠ a navíc bojuje jako lev za dělníky,rolníky a mamulovskou inteligenci.;-D

dhimmi 27.4.2009 14:50

Re: Já mám zase.....

Mamulovci jsou holt na koni a ZAORÁLEK je s nimi velmi spokojen,akorát mu schází k štěstí jeho milované výlety vrtulníkem.

dhimmi 27.4.2009 14:47

Re: Bartoň kecá a kecá, před kšefty s Ruskem varuje -

Ať žije panslavismus,Slované všech zemí spojme se,jsme přece všichni bratři viz. bývalá Jugoslávie.;-D:-P

pra 27.4.2009 14:46

Re: Velký trik KSČSSD

Máte pravdu nacizmus a komunismus nejsou úplně totožné. Jsou to sice oba levicově extrémistické směry, ale komunismus zavraždil více lidí. Jinak paralely zde jsou, nacizmus měl své oligarchy zcela závislé na příkazech vůdce = generální tajemník. Komunismus měl své krajské tajemníky - gubernátory - zcela závislé na příkazech generálního tajemníka = vůdce. Třídní dělení zde též bylo, kritéria si dle specifik vybrala každá odrůda socialismu dle své potřeby.

Výsledky tj. okrádání a vraždění však byly u obou režimů podobné.

neuropan 27.4.2009 14:43

Re: Já mám zase.....

No, není tam soudruh Palas sám. Výroky soudruha vicehejtmana pro zdravotnictví Konečného (otce to asi budoucí doživotní poslankyně resp. europoslankyně za KSČM resp. za bolševika zemledělského náměstka OV KSČ v Novém Jičíně) jsou taky perlovými náhrdelníky. Jen houšť a větší kapky. My si totiž nic jiného než bolšany nezasloužíme.

dhimmi 27.4.2009 14:38

Re: Já mám zase.....

Ještě by nám tu mohl zavést mamulovské Soboty,jak za starých dobrých a rudých časů.

Věra 27.4.2009 14:38

Re: Zaorálek

A co vystudoval váš velký vůdce?es kommt der Tag nebo noc dlouhých nožů.Přeborník na plození dětí a myslet jen na sebe,probudte se nejsem komunistka ale rozdíl u těch dvou je jen  Zaorálek je vzhlednějšíAa co pan Barton jak volil za komoušů ,dobrý ,že?Dnes se nám to kecá všem vy jste nesloužili komoušům ,kecy a kecy to by nám šlo.Rv