17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pidra 9.2.2010 14:29

můžete se zbláznit, pane Bartoni,

já, dlouholetý vytrvalý volič ODS Vám již na ty kecy o propadnutí hlasu nejdu. Nebudu volit ODS, zkorumpovanou a zcela nevěrohodnou levicovou stranu pravicových keců. Souhlasím s Vámi, že p. Mach je generálem bez vojska a že mu není politicky "dáno". Souhlasím i s tím, že dnes nemůže být alfou a omegou verbální odpor proti EU. Souhlasím i s tím, že můj hlas může v důsledku posílit i levici. Ale vola už Vám, Vaší straně a Vašim "lobbistům" dělat nebudu. Volím - Macha ! Mimochodem, všiml jste si, že ODS je jediná strana, která se vůbec nehlásí ke svým voličům, která nabádá občany, aby ji volili jenom proto, že "má pravdu" a že by jinak bylo hůř ? Že ODS je strana, která vlastně žádné voliče nemá ?

dodo 9.2.2010 13:31

Pravice a a/socialnost

Vsimnuli jste si, jak si ceska pravice nechava od levicaku podsunout ze je asocialni, ze jen chudym bere a bohatym dava? Proc neumi vysvetlit ze pravicovy znamena ve finale UCINNEJI solidarni nez levicovy rozhazovacny a prerozdelujici ve skutecnosti asocialne a neefektivne?

Je to hlouposti volicstva nebo neschopnosti pravice? A je tu skutecna pravice nebo jde o pravici na levici?

d.

beda 9.2.2010 13:59

Re: Pravice a a/socialnost

1/3 obyvatel české republiky (mající volební právo) jsou idioti a těm nikdo nevysvětlí, že zaplatit 30 kč u doktora je pro ně výhodnější. prostě to nikdy nepochopí.

a pak ať ta sousedova koza chcípne

Roman 9.2.2010 14:06

Re: Pravice a a/socialnost

jak jste došel na to, že 1/3 jsou idioti?

Kyselý Sven 9.2.2010 15:30

Re: Pravice a a/socialnost

Třeba proto, že víc jak 30% volí KSČSSD? ;-)

dhimmi 9.2.2010 14:49

Re: Pravice a a/socialnost

1/3?Já myslím,že jste ve svém odhadu dost velký optimista.:o(

Sven Australan 9.2.2010 13:21

Petr Mach...

 Pane Bartoni, už Váš opovržlivý výraz "pidistrany", mně upozornil, že nemáte asi pravdu a že jste náfuka ! Četl jsem program té maličké strany pana Simkaniče a být českým občanem, asi bych je volil.  Z několika článků znám i pana Hofhanzla a i jeho si vážím. Protože se navážíte do pana Macha, vyplývá z toho, že i na něm bude leccos dobrého.  Totiž, myslím, že je lepší a hlavně slušnější, volit strany malé, ale se slušným programem a slušnými lidmi, nežli ty dvě velké, které mezi sebou hrají politický ping-pong a jsou obě plné  bývalých bolševiků ! Nemusí to vést k volebnímu vítězsví, ale ti aspon usínají s čistým svědomím, což v tom Vašem Absurdistanu není běžné !

Martin 9.2.2010 14:02

Re: Petr Mach...

Pane z Austrálie - do programustrany se vejde tolik slibů,že by to pokrylo celou austrálii . Víte proč se zakládají nové strany ? Protože i pidistrana dostane ze státního rozpočtu peníze. To jsou peníze bez práce a je úplně jedno,jestli tam budou něco dělat nebo ne. Tady v ČR se chodí do politiky pro peníze,ne pro blaho země.

Roman 9.2.2010 14:13

Re: Petr Mach...

Žádný pravicový politik by přece peníze od státu nevzal. Bylo by to proti jeho přesvědčení.....

mira 9.2.2010 14:32

Re: Petr Mach...

Nedávno tu jakýsi westík horlil pro volbu SSO s odůvodněním, že aspoň dostane dotaci od státu. Pravičák jeden...

Roman 9.2.2010 14:41

Re: Petr Mach...

Otázkou je kde končí pravicové přesvědčení.....

Sunny 9.2.2010 13:20

Pane autore,

dobrý pokus :-) I tak volím SSO. Občas totiž vyjde najevo, že tzv menší zlo je ve skutečnost mega průser a to  nechci mít na svědomí .

MARK 9.2.2010 14:17

Re: Pane autore,

Čím častěji čtu posměšné články o P.Machovi,tím víc si myslím,

že stojí za to jeho stranu volit.Jednak plně souhlasím s jejich programem,

jednak jen mladší lidé dovedou uvažovat nejen v kategoriích"co nám to vynese"

Zdenek 11.2.2010 10:46

Re: Pane autore,

Nemyslí si to ale jeho členové, že budou Macha volit :-)

J. Jupa 9.2.2010 13:09

Nerozhodní voliči

Divím se kolik lidí si myslí, že strana kterou volí, musí dělat a chovat se jenom tak jak se mu líbí. V tom případě se nedivím, že lidi nemají koho volit a někteří zakládají svoje strany. Podle mě jsou to lidi netolerantní a samolibí. Ale při volbách jde o to, kterým směrem se ta která strana ubírá, a který směr je mi bližší. Nemusím přeci se vším souhlasit, a nemusím hned zakládat svoji stranu. Netvrdím, že p.Topolánek je ideální, ale z mého hlediska je daleko lepší (poctivější), než Paroub který má povahu kam vítr tam plášt. Hlavně když na tom vydělá. U Topolánka se mi líbí, že se nebojí dělat nepopulární věci i když moc dobře ví, že se znelíbí lidem kteří raději koukají na svoji kapsu. Umí se rozhodnout mezi tím co je správné a tím co se mu hodí. Smůla je v tom, že je u nás více sobců a závistivců. (jinak, myšlením komunistů)

No... 9.2.2010 12:43

Kdyby to vůbec nebyla pravda,tak by nebyl tenhle článek.

Neboli zkoumejme a nalézejme. Asi to není tak nicotné a zanedbatelné, že na to reuguje zrovna tento autor....

janabok 9.2.2010 12:41

mám pro Vás špatnou zprávu, autore;

celé roky bez vyjimky dostávala ODS můj hlas;

díky "rozkročené politice pro všechny", která spočívala mimo jiné v odporném koitu se zelenými zločinci a zejména podpoře LS, máte do budoucna v mém případě smůlu...

volím SSO...a ODS by měla přestat strašit vítězstvím Paroubka; je opravdu úsměvný paradox, když se jedni socialisté straší druhými...

magi 9.2.2010 12:20

Mach

sice říkkal,že nebyl pionýr,ale co s.rotný Topoplánek? To je antilomunista jako bejk! Byl v pionýru,pak v SSM,pak lampasák. Že se nestal komunistou,ho vysvobodil r.89.  Jeho soudruzi rodiče zahodili rudý knížky a vstoupili do ODS! Za takovej třetí odboj by se nestyděl ani Josef Mašín. Čest jejich práci!!!

M. Martin 9.2.2010 12:56

Re: Mach

Magi asi jsi nebyl na vojně protože jinak bys věděl že hodnost rotný dostával i základák který na rotě vykonával funkci staršiny. Tak jakýpak lampasák?

magi 9.2.2010 14:16

Re: Mach

na vojně jsem byl v letech 1965-1967. Byl jsem radista a vím,že do civilu šel i záklaďák,jako poručík v záloze,který byl velitel čety. Pokud tys byl na vojně v 16 století,nebo na jeden rok s rotným Topolánkem,pak toto asi nemůžeš vědět. Profesor Klaus tč.president,je terasky taky majorom. Co se týče staršiny,pak jím se mohl stát vojín,který i jako vojín odcházel!

Sumo 9.2.2010 12:08

Bartoni

Nelži, Macha nepotřebuje ODS, tak to aspoň přiznej, nám ostatním je vcelku asi volný.

Prostě zas jeden slabý předvolební .............

V. Hoffman 9.2.2010 11:55

Simkanic, Simkanic

moment, nie je to ten Simkanic z afery z Grossovym strykom? A nebol to kedysi davno pradavno staly prispievatel NP? Pamatam si, ze sem pisal take ideologicke kravoviny, ze aj tie najslabsie prispevky pane Bartona /aby som uz inych nemenoval/ su proti tomu intelektualne veldielo. Snad si niekto z pamatnikov spomenie, mne to meno celkom utkvelo v pamati.

Mgr. Milda 9.2.2010 11:46

Nevolitelné strany, ODS,SSO,ČSSD, KSČ, lehko najdeme

problém českého voliče je, najít jedinou opravdu důvěryhodnou stranu bez profláklých politiků. To se pravděpodobně koncem května ještě nepodaří. Všude plno Bobošíkové, Macha, Oberpfalzera, Cyrdy, Kalouska, Paroubka, Ratha... nejdřív je třeba tenhle chlév pořádně vymést!

Pete Brich 9.2.2010 13:55

Bursík- žaludské a Liška - zelené eso v rukávu, magore?

PB

Mgr. Milda 9.2.2010 16:57

Re: Bursík- žaludské a Liška - zelené eso v rukávu, magore?

považuji tu stranu už za natolik zprofanovanou (Kuchta, Zubatá, Jakoubková a mnoho jiných) že s ní doufám už není třeba počítat. Marně se rozhlížím po nějaké konservativní a liberální partaji. Nemusí být ani moc křesťanská, ani moc pravicová nebo levicová, hlavně by měla být proti zlodějnám. A zablokovat další zadlužování.

Ghost Dog 9.2.2010 11:26

to je jak z UV...

"Trucpodniky tohoto typu zcela jistě nepotřebujeme"

to je něco, jako "republiku si rozvracet nedáme?..kouknou Bartoň, kam psali před plyšákem, do Ruďase?..

30004

Petr 9.2.2010 11:31

Re: to je jak z UV...

To je dobře, že se vás tolik vzdává volebního práva :)

portwyn 9.2.2010 11:09

Dobrý program je k ničemu,

když jej pak zvolení politici nedodrží.

Buď program ignorují, nebo jej ohýbají jen ve prospěch svůj a svých kámošů. Ideologických keců jsme si užili dost. Nedůvěryhodné lidi volit nebudu - napravo od středu je dost na výběr.

ODS může být ráda za Paroubka, který jí slouží jako strašák na voliče. Jinak by měla o mnoho hlasů méně. A myslím, že to pan autor a spol. dobře vědí. Jenže dlouhodobě to stačit nemůže...

V. Mlich 9.2.2010 11:09

Volit mensi zlo?

20 let od revoluce volim mensi zlo. Ale pri poslednich volbach jsem si zkusil dat hlas podle sveho svedomi, bez ohledu na volebni matematiku a je to velice osvobozujici pocit. I kdyz vim, ze muj hlas propadne 5% sitem.

mira 9.2.2010 12:43

Re: Volit mensi zlo?

Obávám se, že by nás vašich 5 minut svobody mohlo přijít dosti draho;)