1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Petr Fiala se diví

Předseda ODS Petr Fiala se diví, že nebyl zvolen místopředsedou sněmovny. Neví, proč by měl obcházet poslanecké kluby a žádat o podporu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 28.11.2017 6:15

Re: 1* !!!

Fiala je profesor politologie, nikoliv politik.

Mohu si to dovolit říci, ODS ode mě dostala "hodně hlasů" za těch 27 let.

V. Kotas 28.11.2017 5:50

Re: Co je komu platná "zavedená strana jako je ODS",

No vždyť se říkává - kdo neumí, učí. Mnoha politikům chybí střet s realitou, praxe. A té má Babiš ze svého podnikání na rozdávání.

P. Dvořák 28.11.2017 5:37

Re: Co je komu platná "zavedená strana jako je ODS",

když ji vede člověk, který sice na profesorské úrovni učí politiku, ale neumí ji. Jestli takové "profesory" máme i na vysokých ekonomického směru, je to bída.

Ale jestli takoví "profesoři" učí i medicínu, jímá mě hrůza!!!

J. Vobr 28.11.2017 5:10

1* !!!

1* !!!

P. Maleček 28.11.2017 4:33

To neznáte Babišmršku děvčatááá...

...ten když se rozjedéé, tak ukáže co dovedéé, bujaře zpívá Vlasta Burian, byť s poněkud jiným jménem. A ten kdo dnes zná Babišmršku mu dává za pravdu.

Babiš totiž není schopen rovnocenné partnersky vyvážené spolupráce. Jeho psychopaticko-predátorská podstata mu to prostě nedovolí. A velí mu ty naivy co mu vlezou na lopatu zneužít, vycucnout a odhodit. Což socani s lidovci poznali na vlastní kůži.

A tak jen z mocichtivosti zaslepený mu na jeho lopatu, tj. byť jen tiše podporovanou vládu vleze.

Udělá-li to kdokoliv z onoho demokratického bloku, je s ním už v před dalšími volbami konec. Pro přežití a snad expanzi mají jedinou možnost - důrazně se od Babiše a jeho komouš-náckovských poskoků distancovat. Jednat jen s piráty a socany. O tom aby z Babišovy lopaty, na kterou už nasedli v zájmu vlastního přežití urychleně slezli.

A hlavně poníženě nežebrat o jakékoliv funkce - čehož se dnes Fiala bohužel dopustí. Čímž se na dlouho minimálně zesměšní.

M. Krátký 28.11.2017 2:10

Re: RE

naprostý souhlas - a o to ještě víc, když nejvíc preferenčních bodů nasbíral Václav Klaus mladší. ODS "lídři" se ho asi bojí: Dobrou noc a dobré ráno všem.

P. Götze 28.11.2017 0:29

RE

Je to tak. Fiala je naproste fiasko. Mi prijde, ze ten clovek sel do voleb naprosto nepripraven na pripad relativne slusneho vysledku. Naprosto nepochopitelne u tak zavedene strany jako je ODS.