3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

POLITIKA: Pět témat důležitějších než ochrana českých hranic

„Ochráníme naše děti,“ slibuje Strana práv občanů z billboardů, na kterých nebezpečí znázorňuje špatně namalovaný uprchlík překonávající závoru „Státní hranice“. Proč byste tuhle starost o potěr neměli Zemanovcům a jim podobným sežrat?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Sedlák 12.12.2015 6:14

Jedním slovem - blábol

Jaké dopady má na společnost nezvládnutá imigrace je vidět v zemích, které ji prováděly v předchozích desítkách let. Spojené státy (nejen) stojí na imigraci. Co se stalo s původním obyvatelstvem je vcelku známá věc. Pochybuji, že mé děti a děti jejich dětí bude něco zajímat více než to, že skončí v rezervacích.

Ekologisté mají celkem slušně zvládnuté lživé PR. Když už nemají pravdu a někdy jejich koncepty jsou příčinou problémů, tak to umí hodit na protistranu. Teď není řeč o tom, že k oteplování Země dochází hlavně v jejich rozborech a že to Evropu stojí obrovské finanční prostředky a ztrátu celosvětové konkurenceschopnosti. Jde o míchání biosložek do paliv, které vyhnaly ceny některých potravin tak vysoko, že v některých oblastech jsou zcela nedostupné. Tím dochází k jejich vylidňování. Jako bonus této biošílenosti dostáváme paliva, která ničí životní prostředí a motory, které tyto biovýměšky spalují.

Tak by bylo možno projít celý článek.

T. Czernin 12.12.2015 5:56

Je povzbuzující, že i my

máme svého Kašpárka...

P. Eugel 12.12.2015 5:51

Pane Kašpárek, co napsat?! Kdo Vám dal licenci na to co bych měl říkat mému dítěti? Neštěstí každý není jako Vy, kolaborant s ekohysteriky, a vitači ekonomických migrantů

P. Eugel 12.12.2015 5:51

Pane Kašpárek, co napsat?! Kdo Vám dal licenci na to co bych měl říkat mému dítěti? Neštěstí každý není jako Vy, kolaborant s ekohysteriky, a vitači ekonomických migrantů

M. Čihák 12.12.2015 5:23

tento clanek mne utvrdil

ze moje deti udelaly dobre ze takrka okamzite po studiich odesli z ČR a maji se fajn ze se jich tyto názory netýkaji

J. Vintr 12.12.2015 2:55

Řekl bych, ze je to právě opačně

ti "připrchlíci" představují pro Evropu a tím i pro nás problém, proti němuž je skoro všechno ostatní zanedbatelné ...

M. Prokop 12.12.2015 0:31

Dnes vedle, pane Kašpárku.

I co se týče připrchlíků - nemělo by jich být neúnosné a nekontrolovatelné kvantum, i co se týče TTIP, každé uvolnění obchodu je přínosné. Z cel a netarifních zábran blahobyt nevzniká.

Změny klimatu - byly, jsou a budou. Novum je jen ekonomické využití klimaalarmisty.