1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kolombo 17.7.2009 7:16

Kačko,

stále máte tu možnost /kterou oponentům upíráte/ udělat se pro sebe a na "nepřátele" se vykašlat. Hlasujte pro minimální stát, minimální daně, dobrovolná pojistná, omezení úřednických aparátů a vše, co takto ušetříte můžete věnovat na vlastní kolektivní "sociální zabezpečení" .Pracovat můžete ve "Škromachových velkomlýnech" , "Štěchově nové Rudé Huti", popřípadě v "Kolektivnom chozjajstve Palas". Co víc si můžete přát? Každá krize na vás bude krátká, s Paroubkem , Rathem a Sobotkou vpřed, branou Pokroku ke světlým zítřkům a nikdy jinak. Já vám v tom bránit nebudu, jen bych si vyprosil, abyste mi dali pokoj a neotravovali. Chci snad od vás mnoho? Já myslím, že žádám jen elementární slušnost a realizaci rovnosti všech lidí. Nejsem váš poskok a necítím se  Vám ničím povinován.  To vy útočíte. Howgh.

Kiri 17.7.2009 7:15

Re: no, abych řekl pravdu,

Tak se ty husokačko podívej na graf na http://volby.kategorie.cz jehož data dodalo MF za vlády ČSSD a koncipienta Sobotky coby ministra a dále na web http://www.investujeme.cz/kratke-zpravy/schodek-statniho-rozpoctu-za-rok-2008-cinil-19-4-miliardy-kc/  Jestli ani potom nezměníš názor, pak jsi pouze a jenom rudá kráva! ;-O

arlon 17.7.2009 6:56

nojo, guláš se šesti třikrát,

a proč je ten vrcní tak divnej? Von je sexymozek.....;-D;-D

Fzanz Kafka 17.7.2009 6:40

Re: V solidní zemi

nehezký to obrázek o národu českém.:-(

Fzanz Kafka 17.7.2009 6:38

Re: Demagogie českých novinářů je už otravná

kvak kvak. Jakoby promluvila soudružka Kabrhelová. Káčo, to je děs, jaké ty jsi rudé jelito!;-D

Fzanz Kafka 17.7.2009 6:35

Re: Paroubek je sprostý BOLŠEVICKÝ PAPALÁŠ

No jasně, a Hubeňour aby se zase svého idolu nezastával, že? Ty jsi jeho řiťolez, že?;-D

Fzanz Kafka 17.7.2009 6:32

To pořád sr*ní s Paroubkem!

On je bolševikem každým coulem, jenom to maskuje členstvím v soc.dem! Jak jinak by mohl za bolševika pracovat v RaJi jako hlavní kontrolor? A Co se týká jeho povahy, hanba mluvit! Většího podrazáka a obejdu jsem neviděl.:-/

Fafa 17.7.2009 6:09

Re: no, abych řekl pravdu,

Kacko, asi takhle. Ja nejsem cesky novinar nebo dokonce verejnopravni medium. Ja si v klidu na Psovi pisu prispevky. A dokonce na rozdil od nekterych prispevatelu vyjadruju vlastni nazory a delam to zadarmo. Zvlastni ovsem je, ze v debate velmi rychle kritizujete lidi jako jsem ja. To Vam opravdu treba Bizonovo chovani na diskusich pripada jako vecna debata o politicke situaci? 

Pokud se tyka doby, kdy pan Zeman byl predsedou vlady, tak ano, novinari mu venovali vetsi pozornost nez ted. To uz tak chodi, ze premier je medii sledovan vic nez penzista.Na vynaseni pana Paroubka do nebes si nevzpominam. Ale mozna byl tzv. hajen behem prvnich 100 dnu ve funkci, od te doby se dostatecne odkopal.

A k tem hnedomodrakum. Ja chapu, ze si musite nejak svoje frustrace a nenavist odreagovat. Ale vsimnete si, ze hnedomodraci jsou v EU parlamentu ve stejne frakci s britskymi konzervativci. Cvicna otazka; do ktere strany v letech 1939 - 1945 patril sir Winston?

No a na zaver k tomu strkani rukou do cizich penezenek.  Tak nam zkuste napsat, jak byste si Vy predstavovala danovy system, kde by se dalo +- rict, ze nikdo nikomu nestrka ruce do penezenky.

Hubený 17.7.2009 5:55

Re: Paroubek je sprostý BOLŠEVICKÝ PAPALÁŠ

Už jsem začal mít obavy,že se Ladislavovi něco stalo .Ani jeden článek dnes nestál za jeho komentář......No,Paroubek jej bezpečně  vytáhl z jeho autobazaru,kde se noc co noc trápí nad možným zavedením šrotovného u nás......Ještě,že toho Paroubka máme,jinak se nám náš Ladislav N úplně utrápil .....;-D

ascari 17.7.2009 5:37

Re: no, abych řekl pravdu,

Že by byl vynášen si tedy nepamatuju.Že byl od počátku svým vystupováním v diskusích dost odporný si pamatuju a že se to od té doby pořád stupňuje je evidentní.

ascari 17.7.2009 5:34

Re: no, abych řekl pravdu,

No to přesně sedí na Paroubka s Rathem.

těchňik 17.7.2009 3:06

Re: no, abych řekl pravdu,

Že tě zobák nebolí! Ber majzla, ať ti za ty lžidrzosti neupadne!

těchňik 17.7.2009 3:02

Re: no, abych řekl pravdu,

... z diskuse na Nenávistném psu. Tak co sem lezeš?! Šupej na novinky.cz! Oni už ale do autentizované diskuze nové mudrlanty neberou, co? Takže smůla a proto to bláto tlačkáš zde.

Kačka 17.7.2009 3:01

Re: no, abych řekl pravdu,

Ale jakmile je důsledkem názoru sápání se do cizích peněženek  - no to je věc názoru, kdo se komu sápe do peněženek;-P

těchňik 17.7.2009 2:56

Re: no, abych řekl pravdu,

Kdyby zůstalo jen u názoru, budiž. Ale jakmile je důsledkem názoru sápání se do cizích peněženek apod. socanské brikule, tak to už není jen názor, ale přímo sprostý útok! :-/

těchňik 17.7.2009 2:52

Re: Kachna

... copak je to za zvířátko? Politické hovado! ;-D

Kačka 17.7.2009 2:34

Re: ...sprostota nom plus ultra lhaní, vědomé překrucování skutečnosti, pokrytectví a demagogie. A podněcování stádního chování mediálními štvanicemi. Na kohokoli.

No, vy jste moc rozumu nepobral, ale to je o vás už všeobecně známo;-P

Kačka 17.7.2009 2:28

Re: no, abych řekl pravdu,

Patrně vám uniklo, že  zde v diskusi nerozmazávám ani nevynáším nikoho, jen mi vadí mediální štvanice vyvolávané našimi mediálními propagandisty a to, že jim na to tolik lidí skočí (jak vidno z diskuse na Nenávistném psu).

Je vskutku zajímavé, že najednou si všichni váží Zemana, ale v době, kdy byl předsedou vlády, do něj naši "ochránci demokracie" šili obdobným způsobem. To jen, abych vám připomněla vaši krátkou paměť. A ještě - málokdo si dnes už vzpomíná, jak byl Paroubek vynášen v našich médiích  do nebes po svém zvolení do čela socdem. Tenkrát ale měla sotva 10 procent a Paroubek byl považován za představitele pravého křídla. A když se pak preference díky němu zvýšily, začal být nepohodlný, jako ostatně všichni, kteří nějakým způsobem ruší kruhy našim hnědomodrákům.

Ladislav N :-))) 17.7.2009 2:10

Re: ...sprostota nom plus ultra lhaní, vědomé překrucování skutečnosti, pokrytectví a demagogie. A podněcování stádního chování mediálními štvanicemi. Na kohokoli.

Jo, přesně jste popsala Paroubka a jeho bolševický spolek. ;-P

Ladislav N :-))) 17.7.2009 2:08

Re: Kachna

To tedy ano. Když někdo vypadá jako prase, mluví jako prase, chová se jako prase... copak je to za zvířátko? ;-D

Ladislav N 17.7.2009 2:02

Paroubek je sprostý BOLŠEVICKÝ PAPALÁŠ

A jeho chování i slovník a jazyk tomu přesně odpovídají. Paroubek ;-O už lepší nebude. Co se v mládí naučíš...Rv

Fafa 17.7.2009 1:52

Re: no, abych řekl pravdu,

Protoze musim vyrovnavat skore. Jinak byste tady svoje neoblibene politiky rozmazavala jenom Vy a u svych oblibencu byste prechazela ale uplne kazdou sprostarnu.

Mimochodem, to rekl pan Zeman. Toho bych sice nevolil, ale z mnoha duvodu si jej vazim. Takze jsem spis pripominal Rackovi jeho kratkou pamet.

Kačka 17.7.2009 1:41

Re: no, abych řekl pravdu,

Je zajímavé, že blably vybraných politiků se přecházení mlčením či s pochopením, a u jiných, nepohodlných se rozmazávají do absurdna. Pročpak asi?

Kačka 17.7.2009 1:38

Re: no, abych řekl pravdu,

Aha, v naší zemi je vyslovení odlišného názoru sprostota...:-/ Podle mého názoru je sprostota nom plus ultra lhaní, vědomé překrucování skutečnosti, pokrytectví a demagogie. A podněcování stádního chování mediálními štvanicemi. Na kohokoli.

Fafa 17.7.2009 1:30

Re: no, abych řekl pravdu,

A ty reci o vazani clenskych prukazu CSSD do kuze politickych odpurcu, to byl taky Topolanek?

Kačka 17.7.2009 1:26

Demagogie českých novinářů je už otravná

Místo tzv. hlídacích psů demokracie tu máme jen pisálky a ubohé propagandisty, kteří se zabývají převážně skandalizováním nepohodlných lidí.:-/

Honza 17.7.2009 1:21

Re: no, abych řekl pravdu,

Mily Racku, vyjimecne nesouhlasim. "Es kommt der Tag" je klukovina, hloupost, navic napsana v osobni SMS, zatimco poukazovani na vek u Dobrovskeho a rakouske bydliste u Schwarzenberga je opravdove, nicim nezkalene hulvatství, ke kteremu opravdu nepotrebujete sprosta slova.

Moje babicka malokdy rekla rozvitou vetu bez sprosteho slova, presto byla jednim z nejslusnejsich lidi, jake jsem v zivote potkal. Take bych si byval pral, aby muj (byvaly) predseda vlady Topolanek mel ponekud vyssi spolecensky format, ale rathovsko - paroubkovske sprostoty opravdu nedosahuje.

P.S. Nevolim ani jednoho z nich.

wiki 17.7.2009 1:09

Re: V solidní zemi

Přesně! Buranství non plus ultra !

Kačka 17.7.2009 0:58

Re: no, abych řekl pravdu,

A to ani nemám na mysli to, jak vypadá.  - No, to je teda strašně důležité;-P:-/

jenicek 17.7.2009 0:38

V solidní zemi

by politik, jenž o svém sedmdesátiletém oponentu prohlásí cosi o vylézání z hrobu byl většinou občanů vypískán jako Štěpán v ČKD. V Česku se abnormálně rozlezla lůza a právě tohle se jí líbí.