9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodák 17.7.2009 10:23

Re: Jistě že Topolánkova vláda zhoršila vztahy s Ruskem.

A věříte, že v případě Ruska pro mnoho lidí ne? Víte jak výhodný partner pro nás vždy bylo Rusko? To, že je oheň na střeše, je zcela v pořádku.

lerak 17.7.2009 10:21

?

Proti obchodu s Ruskem nic. Ale ruskou vojenskou a "kulturní" nadvládu inteligentnější část národa nechce, Ludvo.

lerak 17.7.2009 10:19

Re: Jistě že Topolánkova vláda zhoršila vztahy s Ruskem.

Ludva 17.7.2009 10:15

Re: Jistě že Topolánkova vláda zhoršila vztahy s Ruskem.

Ovšem a když se Paroubek snaží ty vztahy trochu zlepšit, je oheň na střeše - v pravicových médiích. Rusko pro nás vždycky bude důležitější obchodní partner než USA. A kšeft je snad na prvním místě, ne ?

Ludva 17.7.2009 10:13

Pod tím tlakem

ze sebe tlačil Topolánek americkou cestu do pekel a podobné nesmysly. Nebo zmršil ukrajinským dodatkem už podepsanou smlouvu. Takže taky nic moc.

www racek 17.7.2009 10:12

Re: Óda na manžela

no, to tak bejvá, manželky holt manžely nepomlouvaj. tvoje by psala o tvém nedostaku erekce, chrápání a prdění v posteli?

www racek 17.7.2009 10:11

Re: Komický článek

hmm, zrovna před chvílí jsem taky tlačil ... a dobrý:-D

www racek 17.7.2009 10:08

Re: Kachna

ladislav ?:-D

Ivan 17.7.2009 10:05

Jistě že Topolánkova vláda zhoršila vztahy s Ruskem.

Slušná vláda by v případě potíží s tranzitem plynu přes Ukrajinu jasně označila jako viníka ukrajinského prezidenta Juščenka (ten je ale chráněnec USA a tak se lezlo do zadku), který nařídil krást tranzitní plyn. Stejně tak bylo nutno označit Saakašviliho jako válečného zločince a diktátora, kterému Rusko svým zásahem v Jižní Osetii zabránilo v genocidě Osetínců a Abcházců. Zatím co Topolánke musel lézt do zadku američanům, kteří vyzbrojovali diktátora Saakašviliho a popichovali ho k útoku na samostatnost Osetie a propagandistická media včetně psa musela lhát nesmysly o ruské agresi.

Takže tak.

pbla4024 17.7.2009 9:48

Re: Pan Petráček ...

A před snahou levičáků (jednání zahájila vláda ČSSD) umístit zde radar byla Moskvou invaze do Československa. A před válkou v Gruzii v srpnu 2008 zde byla ruská okupace části Gruzie v devadesátých letech. A tak dále, a tak podobně.

:-) 17.7.2009 9:47

Re: Pan Petráček ...

Když už tu pleteš nesmyslně Doležala, co kdys tady popovídal o tom jak jsi "válčil" v LM!

:-) 17.7.2009 9:42

Re: Je vidět,že je konec týdne - nikomu už to moc nemyslí - autor není výjimkou !

Ty se ani tvářit jako imbecil nemusíš, z tebe, Landdysi, ta debilita teče přímo proudem.

-ferry- 17.7.2009 9:38

Pan Petráček ...

... jakož i m,nozí jiní naprosto nerespektují to,čemu se říká posloupnost událostí.Tedy : napřed byla snaha našich pravičáků umístit u nás americký radar a  t e p r v e   pak ruské vyjádření o raketách.   N a p ř e d   byly ukrajinské obstrukce s plynem (neplacení za něj) a  t e p r v e   pak ruské zastavení utažení kohoutků. N a p ř e d  byl avanturistický rozkaz gruzínského prezidenta k útoku na Jižní Osetii a  t e p r v e  pak odveta Rusů. V tomto stylu můžeme jít i hluboko do historie.Vždycky bylo něco  n a p ř e d  a  t e p r v e  pak následovaly odvety. Vedle Lidových novin je tímto pletením posloupností postižen třeba i slavný Bohumil Doležal. Ten například vidí barbarské vyhnání sudetských Němců,ale nevidí,že tito udělali totéž  sedm - osm let před tím sudetským Čechům.Lze to vysvětlit tím,že v té době ještě nebyl na světě,zatímco po válce už ano.To by ale bylo hodně laciné vysvětlení...

ladislav 17.7.2009 9:36

Re: Komický článek

To samozřejmě respektuji a dokonce chápu, chlapák s takovým pérem,jako předvádí expremiér Topolánek musí imponovat každé husičce.

Vilda 17.7.2009 9:31

Re: no, abych řekl pravdu,

Existuje přímá úměra: Čím méně rozumu, tím více křiku a vulgarity!

jana 17.7.2009 9:29

Re: ...sprostota nom plus ultra lhaní, vědomé překrucování skutečnosti, pokrytectví a demagogie. A podněcování stádního chování mediálními štvanicemi. Na kohokoli.

Za to vy ano. Vy máte rozumu na rozdávání. Běžte radši vařit polívku.

jana 17.7.2009 9:23

Re: Komický článek

Mně nikdo neplatí a myslím si naprosto totéž.

Kecal. 17.7.2009 9:17

Re: Óda na manžela

Nediktoval jí to Paroub sám,Stejný plky měla jeho první žena.Stejnej slovník.:-D

Zahradnik 17.7.2009 9:13

Objev

Tak vono to knizeti stoupa,no tak honem do Italy k Berlusconimu nafotit nejake snimecky,nez mu to zase klesne ;-D

Jerome 17.7.2009 9:12

Re: Je vidět,že je konec týdne - nikomu už to moc nemyslí - autor není výjimkou !

Máte, Landysi, plnou a nezpochybnitelnou pravdu. S averzí opravdu nejde nic dělat. Sám to dorvrzujete. Také ji mám.  Jen ty příčiny nás  odlišují a rozsah následků.  Paroubek vesrus Topolánek  není o minulosti a prostředníčcíh , ale o budoucnosti.  Notnou dávku budoucna už Paroubek projedl spolu s námi, kteří jsme jedli. Jen někteří obezřetně. Ti třicetikorunoví až jim pupky praskaly... bez  skrupulí, a v tom je, můj milý Landysi.

Jerome 17.7.2009 9:05

Čeká

rodinu. Nedivte se a buďte soucitní. Při specifikaci jeho mozku, dle vyjádření jeho paní, není vyloučeno, že jeho spouštěčem je především LAKTACE, a ta se přece nejen toleruje, ale je pro ni třeba  trpělivosti...nekonečné...šestinedělí do voleb.... A pak to bude teprve spuštěno se vší parádou . Běda nám, vyhraje-li i zrovna tak naopak....

Landys 17.7.2009 9:05

Je vidět,že je konec týdne - nikomu už to moc nemyslí - autor není výjimkou !

:-/Autorovi ten jeho spouštěč nějak vynechává - patrně závada ve vinutí - jinak by ze sebe nevytlačil tak dobrý výkon. Paroubek není samozřejmě bůhvíco, ale Mirek je mu více než vyrovnaným soupeřem, v mnohém jej i vysoce předčí. A jedno vím stoprocentně. Dát Paroubek někomu přes hubu, kopat do aut, běhat po Sněmovně se vstyčeným prostředníkem a tvářit se u toho jak imbecil - tak dnes a denně nečteme v našich přísně nestranných médiích nic jiného, než še takový šílenec nemá v politice co dělat. A být Mirek v takové permanenci u našich investigativců jako Paroubek, tak soudě podle dosavadních zkušeností, mají tito mediální pracovníci na svých vizážích vytlačena taková znamení, že je vlastní rodiče nepoznají. No a k tomu plynu - ať si autor načerno napíchne plyn a elektřinu na veřejnou síť, aby to nemusel platit  - a až mu na to přijdou, ať nám  tady popíše, jak s ním distributoři jednali ! No a k tomu evrgrýnu o Jirkovi a RaJi. Pokud vím, tak za komunistů všichnim někde dělali - i nynější zarytí pravičáci, kdyby o tom snad autor nevěděl. Znám jich řadu co dělali např. kotelníky, kopáče, i jiné pomocné práce, které mysl moc nezušlechťovaly. Kdoví jakým slovníkem mluví tito jedinci ? Petráček by mi asi odvětil, že to jsou všechno samozřejmě přirození inteligenti, jinak by přeci nemohli uvažovat pravicově !

whaler 17.7.2009 9:03

Óda na manžela

...  a tady je odkaz. Paroubek, jak ho neznáte.

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/petra-paroubkova.php?itemid=7134

Modrá volička 17.7.2009 8:59

Topolánek pod tlakem je vzor aristokratického čamu....

whaler 17.7.2009 8:54

Óda na manžela

Doporučuji přečíst v dnešní MF Dnes: Petra Paroubková - Óda na manžela. To je dílo!!

J.M. 17.7.2009 8:31

Re: no, abych řekl pravdu,

racku, co je na  "es kommt  ..." vulgárního? A jste si jist, že zrovna vy jste schopen posuzovat noblesu jiných?A jestli se vám Dobrovskéhe reálný názor na Rusku jeví jako rusofobie, je to možná dáno jen vaší politickou minulostí a se skutečností to moc společného nemá. Ale k vašemu dotazu, je to opravdu dobře. Ono nikdy neškodí připomenout, co je Paroubek zač a kde má asi tak kořeny jeho rusofilství.

yorik 17.7.2009 8:16

Páně autorův spouštěč

se nazývá Paroubek. Nevím, jestli to Schwarzenbergovi stoupá, nemám tak vyvinutý pozorovací talent,  ale dovedu si představit, jak vypadá politické zombie. ;-) 

HANKA 17.7.2009 7:45

Skvělý článek

dOKONALE VYSTIŽENOR^R^R^R^R^!!

ladislav 17.7.2009 7:32

Komický článek

Poránu dobrý vtip, Topolánek pod tlakem ze sebe tlačí dobré výkony,hahaha. Ten pod tlakem ukazuje fakáče, mlátí novináře a kope do aut. A dobré výkony ? Možná naposled v komunistické vojenské škole, když pochodoval po buzerplacu.

Že je Paroubek pako, o tom není pochyb, ale pisálkové, buďte trochu chlapi a ne "hnědé nosy", vražené připosraně Dalíkovi do řiti, to vás opravdu tak dobře platí.

Fafa 17.7.2009 7:24

Re: Kačko,

Kolombo, asi tak. R^

Davam si Vas na parlamentni kandidatku na rijen. Hned vedla Pastuna, pana Korenskeho a Liberal sharka. ;-)