27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
citlivka 27.6.2008 12:05

Re: Mám takový dojem,že

Okultisto  Jurajdo, zanechte  včas  té  duchařiny,  vystavujete  se  totiž nebezpečí,  že jednou  dopadnete  jako ti  aktéři   neuvěřitelné kuřimské  cauzy. 

Marat 27.6.2008 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

Muf,přečtěte si o,co jste před chvíličkou napsal.

Muf,jsou lidé,kteří nikdy nepooznají a neuznají,že rány bolí,dokud nedostanou ránu oni.

Elia 27.6.2008 11:51

Čína a Irán - nebe a dudy

Čína má spoustu práce, jak přejít ke kapitalismu bez nesmírného výbuchu. Bude to trvat. Doufelme že se to podaří bez velkých ztrát pro svět.

Iránu je potřeba ukázat klacek, aby současné vedení nenapadlo dělat blbosti nežli vnitřní opozice dostatečně zesílí a situace se uklidní.

Slava 27.6.2008 11:36

Re: Re: Re: Re: Re: Bartoň láme další rekordy

No a ted kradou občanští demokraté. Zkuste se vypořádat t tímhle faktem, pak blafejte.

Mard 27.6.2008 11:33

Re: Neuvěřitelné

To by mu šlo asi podstatně hůř než takovéto duševní průjmy.

Mard 27.6.2008 11:32

Re: Re: Jak jste proboha....

Voni komouši už asi ani nedovedou číst, jim stačí jen poslouchat Paroubka a Filipa

Im 27.6.2008 11:30

Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

Tonevadí že jsi hloupý tonevadí.

Mard 27.6.2008 11:30

Re: Přes veškerou mohutnou převahu ve zbraních, po 6 letech ozbrojených konfliktů v Iráku i v Afghánistánu se ukazuje, že naši američtí spojenci neumí předvídat vývoj a v zásadě nezvládají válečné situace, pokud nekončí okamžitým a definitivním úspěc

Se domníváte, že to jako netušili, nebo že to nezvládají? Nebo snad obojí? Domnívám se že to zcela jistě tušili (a to byl důvod proč při prvním útoku na Irák, velel Bush starší k ukončení před definitivním koncem). A co se týče zvládání, tak v porovnání s konfliktem Izrael - Palestina, Anglie - Irsko, Španělsko - ETA, tak si nevedou až tak špatně. Určitě je pro běžné Američany lepší, že konflikt probíhá daleko od jejich domova, než aby arabští teroristé útočili i nich doma. Z tohoto hlediska je dvojité úřadování G.W.Bushe úspěšné.

Lojza Kohos 27.6.2008 11:29

Re: Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

Ty Brity v Drážďanech bych si na vašem místě nebral do úst, protože před Drážďanami byla nejdříve srovnána Němci se zemí města jako Coventry, jinak by odveta nebyla taková, jaká byla.

jirka.s. 27.6.2008 11:27

Re: Re: Znovu musím opakovat

Jojo! A zcela určitě by se tady nerozmnožila ani rodinka jetelového generála Šejny, že estébáku!!!

emersonskej 27.6.2008 11:25

Re: Re: Re: Naši předkové

;-DR^

emersonskej 27.6.2008 11:22

Re: Znovu musím opakovat

R^

emersonskej 27.6.2008 11:20

Re: Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

R^

emersonskej 27.6.2008 11:10

Re: Re: zajímavý článek

Je úžasné číst zde od pravověrných rudochů stále tutéž rudou mantru - Američané ve Vietnamu PROHRÁLI, PROHRÁLI a zase PROHRÁLI !!! No však jak také jinak, že... ;-D;-D;-D To, že dokud zde byli vojensky přítomni, komanči dostávali jednu ránu za druhou. Bohužel zde ale Američané byli - stejně jako předtím v Korei - spíše v pozici boxera s jednou rukou za zády, protože byli nuceni bojovat bez možnosti udeřit pozemní ofenzivou na nepřítele přímo takříkajíc u zdroje. Ať severovietrnamcům zlikvidovali jakékoli množství příslušníků Vietcongu, vždy to vedlo pouze k dočasnému poklesu partizánské aktivity, ale nikdy k jejich úplné eliminaci, protože Američani nemohli zlikvidovat zdroj problémů - severní Vietnam i Laos sice bombardovali, ale pozemní operace zde prováděny být nemohly.

Vodička-sapér 27.6.2008 11:00

Re: Pravda a pan Bartoň

Ing.  Bartoň  Csc.  se úporně  snaží dostat  do Bruselu,  v  dnešním komentáři  se  proto  rozhodl  vykročit  z  rodných  luhů a  hájů, pídit  se (zatím se  doma  nadopídil),    na zkušenou,  do  světa. tak ho hned   nezatracujte, nebo se opravdu rozlobí! 

franta 27.6.2008 11:00

Přes veškerou mohutnou převahu ve zbraních, po 6 letech ozbrojených konfliktů v Iráku i v Afghánistánu se ukazuje, že naši američtí spojenci neumí předvídat vývoj a v zásadě nezvládají válečné situace, pokud nekončí okamžitým a definitivním úspěchem

To je snad pravda, nebo ne ?

jirka.s. 27.6.2008 10:49

Pane Bartoni !

Vy se tady pozastavujete na jedním jediným "vytvorem" našeho vyvoleného, přímo nejvyšším nám určeného ! Proč, když ON nás zásobuje nejméně dvakrát do týdne alespoň maličkou tiskovou konferencí nebo svým neodolatelným profilem v různých televizích! Vždyť každý z nás má spoustu příležitostí se seznámit s jeho neotřelými a unikátními myšlenkami, konec konců před nimi vlastně ani nelze uniknout!

Pokud jste ovšem tento článek myslel jako podnět ke zvýšené činnosti příslušníků jeho harému ( šejna-čtenář zdrojů, kylchap-honys, slava,haj/zldekl a další a další ), pak se Vám Váš úmysl dokonale povedl!

Dovolím si ho trochu vylepšit a výše zmíněné soudruhy ještě více zaměstnat odkazem na http://paroubek.tumblr.com/ ;-D;-D;-D

jirka.s. 27.6.2008 10:42

Re: Jak jste proboha....

Skutečně se domníváš, zápecníku,  že na tuto zhovadilost přišel pan Bartoň a ke všemu to ještě napsal tučným písmem? ;-D;-D;-D

artur 27.6.2008 10:29

Škoda

Pan Paroubek vypráví na jiném místě "legrační příhodu s psychiatrickou léčebnou" v rámci sranda Show s umělcem Krampolem. Škoda, mohli si jej tam nechat.............

slon75 27.6.2008 10:27

Svět na přelomu 19. a 20. století

Podobné úvahy tu byly již na přelomu 19. a 20. století - totiž že se svět rozdělí na 1-2 dominantní mocnosti, pak na cca 2-3 střední mocnosti a zbytek budou "poražení".

Proto všechny evropské země horečně rozšiřovaly svoje imperiální ambice, nikdo nechtěl být mezi poraženými.

Zvláštní je, že cca mezi lety 1905-1910 se v Evropě zdálo, že bylo konečně dosaženo rovnovážného stavu a že pokud nějaká válka hrozí, tak určitě ne v Evropě, spíš na Dálném východě.

No, a uplynulo pár let, a přišla nestrašlivější válka, kterou do té doby lidstvo poznalo.

Honza 27.6.2008 10:12

Jak jste proboha....

bartoni přišel na nápad,že by Írán vyslal na Česko balistickou raketu ?Vy už jste z té americké propagandy tak zblbnul?

xtl 27.6.2008 10:11

Pravda a pan Bartoň

Je neuvěřitelné, jak pravdivá a ověřená fakta mohou pana Bartoně vytočit, aby se snížil k jejich dezinterpretaci. Co však jiného čekat od lidí, jejichž argumentem je lež, když nám tuto metodu denně předvádí česká vláda s prolhaným cizoložníkem v čele.

Vodička-sapér 27.6.2008 10:11

Re: zajímavý článek

Tak  dobře,  Američané  tedy ve  Vietnamu  zvítězili,  zrovna jako  Francouzi  v r.  1954.  S  vitěznými  fanfárami  odpluli ze  Saigonu    a  hned  brzy poté,  se  stal  Vietnam  zemí,  která  není  v současném   světě  žádnou  hrozbou  ani  problémem.  Není  vyloučeno,  že  se  takto rozhodnou zvítězit   po  pres.  volbách,  možná, že  by  to  nebylo až  tak  špatné,  v  Iráku  a  Afganistanu.  Tam  by   měli  asi problémy  se  zbylými  vrtulníky,  nemohli  by  je rychle  uklidit  do moře.  Jo,a pane  emersonskej,  nefiflejte  po nocích,  snažte  se  spát,  Vy  jeden fiflo. 

čtenář zdrojů 27.6.2008 10:10

Re: Znovu musím opakovat

hm, tohle je sice brutální, ale nesmírně pravdivá myšlenka. Zcela s Vámi souhlasím. Jen bych doplnil, že by tady pak nikdo nezakopl ani o studenta vojenského gymnásia, kterého zplodila soudružka sekretářka jistého bolševického papaláše Mamuly.

čtenář zdrojů 27.6.2008 10:07

Re: Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

3) na Irák bylo zaútočeno kvůli údajným zbraním hromadného ničení, které se ale v Iráku nikdy nenašly. Válka v Iráku tedy nebyla odvetou za teroristický útok na "dvojčata". To si jen Bartoň a pár místních pitomců myslí.

Mimochodem, v Iráku vládl diktátor už dávno předtím, tedy i počátkem 90.let, kdy se proti Iráku (a tentokrát oprávněně) valčilo poprvé. Tehdy byl Sadam Husajn poražen totálně, ale Bush senior se rozhodl, že je lepší Saddama ponechat dál u moci, než dohlížet v Iráku na "budování demokracie". Synáček Bush už tak chytrý nebyl, a tak tu demokracii začal v Iráku budovat, a navíc pro to budování použil vylhanou záminku.

muf 27.6.2008 10:04

Re: Re: Re: Re: Co všechno papír (internet na Psu) snese:

Kolombo myslím nepotřebuje tiskového mluvčího a navíc - nikdy neříkej nikdy..

muf 27.6.2008 10:01

Re: Re: Re: Re: pane redaktore

to je právě ono - kdo má právo určovat a rozhodovat, jak mají v té které zemi lidi žít? Navíc, kdo škodí planetě víc,  ti kterí žijí v souladu s přírodou a jejími zákony, nebo ten, jehož jediným měřítkem pokroku či životní úrovně jsou vytěžené barely  ropy nebo vypuštěné škodliviny do ovzduší?

muf 27.6.2008 9:57

Re: Re: Re: Re: pane redaktore

jistě máte pravdu..byla i jiná města bombardovaná Němci.. třeba v takovém anglickém Coventry zahynulo kolem 3000 civilistů - jenomže Drážďany byly v té době otevřené město s mraky uprchlíků, bez vojenské ochrany, bez  vojenského průmyslu..bylo  nesmyslně vypáleno stovkami  tun zápalných bomb a zahynulo přitom víc jak 200 000 převážně civilistů...

Ašek 27.6.2008 9:48

Re: Re: Re: Naši předkové

Na rozdil od tebe jsem pro nekompromisní obranu jak statu tak soukromeho majetku.

zk 27.6.2008 9:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No když mu v zahr. politice radí Zaorálek, tak není divu :-(

čím?:-D:-D