9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. :-))) 23.6.2006 9:59

Re: "...dulezite reformy podle me klidne muze delat mensinova vlada ODS/jen/ s toleranci CSSD...

I vy jeden naivo!! Jaképak reformy? Ty, co ČSSD neprovedla za 8 let vládnutí a vykřikuje, že žádných reforem netřeba, že by kvůli nim podpořila ODS?

Hehe, další "Paroublův marťan"... odtržený od reality.

Ladislav N. :-))) 23.6.2006 9:54

Re: Re: Koalice

A kdo by ji měl provést? Sockomunisté? Rv;-D

ticha@dohoda 23.6.2006 9:53

vy se pane Saso pomalu stavate komikem na Psu, vzhledem k tomu

ze vy jste bezpochybne intelgentni, jen si svou virou a fanatismem nechavate zastrit mozek.

Kdo nam celych 16 let vytvari obraz nepritele, mobilizuje, stavi barikady,nemluvi se zradci. Vazeny pane za soucasny stav pravice nese vinu predevsim pravice sama a ODS na tom ma rozhodujici podil, pro ni totiz jakykoliv pravicovy subjekt stojici mimo ODS jsou zradci, zaprodanci. Clanek soudruha Bartone jsou prani pomateneho cloveka, ktery zahnan do kouta vidi jedinou spasu v tom, ze komuniste se od CSSD trhnou a zachrani tomu kockopsu nove koalice existenci/kratkou/ . Vas clanek pred par dny byl na stejnou notu. Pro me jsou dulezite nutne reformy a ty podle me klidne muze delat mensinova vlada ODS/jen/ s toleranci CSSD, reseni nikoliv stastne ovsem politika je umenim mozneho. Vsak se nebojte oni uz se soudruzi mezi sebou domluvi a na volice si zase za 4 roky vzpomenou :-(

Malý Aston 23.6.2006 9:53

Re: Paroubek - kůl v plotě

V zásadě souhlasím. Příznivci ODS vydrželi ve své podpoře této pravicové straně 8 let.Těchto 8 let bojovala ČSSD jen mezi Zemanem,Špidlou a Grossem a konečný pořádek ale jen zdánlivý udělal až pan Paroubek a to tvrdým postupem,který mu mnozí sociální demokraté nezapomenou.Má proti sobě staré socáky,které odstranil a mladé,kteří to nevzdávají. Paroubek,staří i mladí členové strany se nejvíce bojí nových voleb a ještě více se bojí,aby nezůstali v opozici bez napojení na penězovody z našich daní.V poslední době hovoří za ČSSD jen pan Paroubek a pan Rath. To znamená,že ostatní mlčí a čekají jak to dopadne. Já se domnívám,že poslední ránu z milosti jim uštědří KSČM. Mluvit za komunisty,že jsou jeho a přitom říkat,že spolupráce s nimi není možná,to se Filipovi nebude líbit. A tak souhlasím s tím,že Paroubek zůstal jako kůl v plotě jako ten chudák Jakeš. Taky nechápe,že ho nikdo nechápe.

Ladislav N. 23.6.2006 9:51

Re: Firste, učte se z historie

Uvidíme, zda Topolánek prodá své voliče socialistům, jak to kdysi udělal Klaus. Důsledky byly (alespoň doufám) dostatečně odstrašující. Tehdy na tom (kromě ČSSD) vydělal jenom Klaus a ti z ODS, kteří dostali výměnou za voliče výnosná koryta....

Kantor 23.6.2006 9:50

Re: Paroubek - kůl v plotě

Bránit ODS v sestavení vlády je klukovina.Možná si někdo bude muset kleknout na kolena a odprosit.;-D

Freimos 23.6.2006 9:49

Re: Chucpe jste Vy

1. Za vetšinové prvky při přepočítávání hlasů do dolní komory se poděkujte ODS. ODS a ČSSD na tom vydělali. SZ a KDU-ČSL prodělali.

2. Pokud za silnější "polovinu" považujete pravicovou stovku, tak si opravte počty, protože zelení nejsou pravice teda kromě ambiciózního Bursíka ;-).

Mirek Šejna 23.6.2006 9:44

Firste, učte se z historie

27. června 1998 vyšlo v LN na první stránce:  "Už je to téměř jisté: Zeman vládu nesestaví!" A v úterý 30. června byl na druhé straně listu text s titulkem: "Zemanova mise ztratila smysl, nikdo jí už nedává naději."  Jenže ještě v ten den Zeman a Klaus na tajné schůzce domluvili obrysy opoziční smlouvy. Následující den přetiskly Lidové noviny názor Ondřeje Neffa na Zemana coby "Kůl v plotě II". Ondřej Neff je šéfredantiren Neviditelného Psa. Po pár dnech bylo jasné, že Zeman vládnout bude, a to fakticky s ústavní většinou. Řada komentátorů následně psala, že bylo vlastně od začátku jasné, že se ti dva dohodnou. Titíž komentátoři předtím prorokovali Zemanovi krach a psali, že se Klaus pokusí sestavit pravostředou vládu s lidovci a unionisty. Takže si klidně pište o Paroubkovi coby kůlu v plotě. Kůl v plotě byl i Zeman.

vita 23.6.2006 9:33

Re: Paroubek "umí vládnout" jedině proti někomu, nikoli s někým.

Kecy, Sašo.

Paroubek ukázal, že umí velmi dobře vládnout a prosazovat své stranické priority. Mnohem líp, než poloautista a naivní idealista Špidla nebo podobně naivní mlaďoch Baby Gross, který až od Kalouska poznal, co to je skutečná a nefalšovaná podlost. Do té doby žil v bavlnce, na výsluní slávy, pořád šel nahoru, i v oblibě. Není divu, že ho osvědčený šíbr Kalousek dostal do kolen. Špidla dokázal akorát Kalouskovi ustupovat a tvrdit, že neéé...

Jo - to Paroubek halt zase dostal skoro do kolen Kalouska. I s vaší KDU-ČSL. A divil bych se, kdyby Topolánek neměl při současných vyjednáváních před očima kalouskiádu.

Freimos 23.6.2006 9:32

Re: nebo-li když dva dělají totéž není to totéž

Kdyby tak postupovala ČSSD, tak se tu můžete přetrhnou v řevu o Rudé totalitě. KDyž to dělá ODS tak všechno OK. Rv

Ota First 23.6.2006 9:32

Paroubek - kůl v plotě

Od samého počátku fungování pantáty Paroubka v čele ČSSD bylo jasné, že to bude mít těžké. Strana jej potřebovala pouze do voleb, nyní je přebytečným balastem který

1. straně nepřinese nic, není schopen rozumně vyjednávat. Pokřikování si plete s jednáním a je zjevné, že spolupráce s ním není možná. Je to obyčejný buran, který, dokud cítí botu na svém zátylku, poslouchá a přičinlivě leští kliky, jakmile se vyhoupne výše, okamžitě zapomene a není schopen domyslet, že na špici nikdo nebývá věčně.

2. s mnoha členy vrcholného vedení ČSSD by byla zřejmě normální řeč možná a ono to dobře vědí. Časem se Paroubka  zbaví. Stále silné Grossovo křídlo představuje pro pantátu smrtelné ohrožení. Je jen otázkou času, kdy se hoši chopí dávno nabroušených nožů a zaříznou jej.

3. bránit ODS v sestavení vlády je klukovina. Nic nepřinese, pouze brání účelnému rozestavení socialistických figur do pozic, které by je mohly ekonomicky zajímat. Situace se neotočí a pantáta vládu nesestaví také, mohou se dohadovat jak dlouho chtějí. Předčasné volby jsou vždy rizikem. Začínají se otevírat skříně a kostlivci vylézají ven. Nyní je na řadě opět Rath, kdoví, kdo to bude zítra. Jít s touto zátěží za pár měsíců do nových voleb by nebylo opatrné. Hoši se zkrátka nějak dohodnout musí. S pantátou nebo bez něj.

vita 23.6.2006 9:26

Pane autore, znáte rčení

"přání otcem myšlenky"? Jestli byla výsledkem vašeho přání myšlenky, tím si jist nejsem. Ale že prezentujete jen a pouze své (zbožné ?) přání, jest zřejmo.

Ale hlavně, že tak dobře vidíte do komunistů...

Mirek Šejna 23.6.2006 9:16

Olino,

A proč by to ODS dělala? Vždyť nejvíce možností pro korupci máte nikoli na vládní úrovni, ale na krajských hejtmanstvích a obecních zastupitelstvech. Tam všude vládne hlavně ODS. A mnohdy tam ODS vládne společně s komunisty nebo socany. Přece si politikové nenechají "kadit" do vlastního hnízda. Když jde o prachy, pak jde ideologie a morálka stranou. To jen pár blbců je pořád ještě přesvědčeno, že ODS bude vládnout průzračněji, než ČSSD.

jirka.s. 23.6.2006 9:15

Re: Ozdraveni ceske politiky

Všichni slušní lidé by už konečně měli dojít k přesvědčení, že v zájmu ozdravění české politiky i celé společnosti nestačí, aby viníci tohoto tragického vývoje odešli do ústraní, protože oni si takové ústraní představují minimálně jako guvernéři různých bank, předsedové všelijakých správních rad apod. Že by skončili dokonce v celách, to snad nemá cenu ani komentovat. Řeč přece byla o slušných lidech, ne blbých. Všichni slušní lidé by  si totiž měli vzít za svůj Starý zákon a ono důležité z něho, "Oko za oko, zub za zub." Způsob pana Macka není sice v intencích slušného člověka, ale také platí "Na hrubý pytel hrubá záplata".

Jan 23.6.2006 9:14

Re: Koalice

A korupci bude odhalovat Kalousek se soudruhem Tlustym?;-D

Jan 23.6.2006 9:13

Re: Koalice

Ocistu policie provede Langer? 8-o

Tomu snad neveri ani ten nejzarytejsi odeesak?!

Psí vrah Čumil 23.6.2006 9:06

No, ono je dnes možné napsat a uveřejnit všechno.

Takže i úvahy pana Bartoně berme jako daň za svobodu... Asi tak. Jinak opravdu nevím, jak jeho řeči zdůvodnit.:-)

Olina 23.6.2006 9:03

Koalice

Pokud ODS připustí jakékoli spojení s ČSSD,ať už OPO smlouvou nebo ve velké koalici dopadne špatně.ODS mimo jiné slibovala,že se dotáhnou do konce všechna trestní řízení korupce směřující k politikům a že se provede očista Policie .Takové spojení by jí to neumožnilo a ODS by se do budoucna znemožnila.Myslím,že hodně voličů právě toto od ODS očekává.

Jan 23.6.2006 9:01

Byt panem Paroubkem, tak bych se predcasnych voleb zase tak nebal,

jak se mu, patrne ve snaze zakryt vlastni nervozitu, snazi vnutit zdejsi apostolove ODS, mj. vcetne predlistopadoveho clena KSC soudruha Sasi. Spousta lidi uz urcite procitla ze svych iluzi o "elitnim" "nepodplacenym" Kubicem, vsichni vidi, jak Topolanek zatahuje do podpory sve vlady stalinistickou KSC a uz i "modry" redaktor Komarek zaregistroval, jak Klaus nepokryte nadrzuje ODS (viz komentar v MF Dnes dne 23.6.2006). Navic je jasne, ze vetsina volicu zelenych nedala Bursikovi mandat k podpore antienvironmentalni a xenofobni ODS.

ODSku v predcasnych volbach nezachrani ani podpora "hvezd" treti az seste kategorie typu Lucka Bila, Milan Baros, Helena Zetova, Petr Janda nebo Jarek StB Nohavica.;-)

jirka.s. 23.6.2006 9:00

Re: Paroubek "umí vládnout" jedině proti někomu, nikoli s někým.

Ale já mu, klukovi jednomu naducanému, věřím. Naopak, ten je schopen všeho.

Jan H. 23.6.2006 8:58

Re: Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Protoze ono ozdraveni je i ve vasem zajmu.

Mirek Šejna 23.6.2006 8:50

Pane Bartoni,

Tak dle Vás jsou komunisté stále na stráži zájmů dělnické třídy. A proto komunisté musí vytrestat  "prokapitalistickou" ČSSD a tiše podpořit vládu ODS ? To je moc hezká definice. To jsem netušil, že politické cíle ODS a KSČM se z dob jejich činnosti v opozici tak sblížily.

Saša 23.6.2006 8:41

Paroubek "umí vládnout" jedině proti někomu, nikoli s někým.

Tomu také odpovídá celá jeho činnost od okamžiku, kdy se náhodou v důsledku personální nouze socdemáků dostal do čela vlády a ČSSD.  Vždy ukazuje na nějakého nepřítele, vždy vládne stylem útoků proti někomu. Jinak to prostě neumí. A jinak ani neumí získávat spojence - jen nabízením společného postupu proti někomu. Paroubek není schopen positivní politiky.

Vocílka 23.6.2006 8:30

Nápad,že podpora komunistů ODS není poddporou,ale trestem komunistů pro ČSSD není vůbec špatný!

Jde je o to co bude muset ODS za takové trestání zaplatit

ahasver 23.6.2006 8:29

Re: Re: Další trapný pokus o sugestivní agitku...

Promiňte, za jediného pověřeného vůdce, jemuž to bylo sesláno shůry já osobně považuji zástupce Boha pro ČR, který ale nesedí v Arcibiskupském paláci na Hradčanském náměstí, ale těsně vedle.  Už při své volbě byl velmi  vynalézavý, a nelze ho v žádném případfě podceňovat, jeho chvíle ještě přijde. Může znovu překvapit.

ahasver 23.6.2006 8:14

Re: Paroubek, Paroubek, pořád něco komplikuje.

Zase jeden utopický politik, u kterého přání je otcem myšlenky.  Dnešní výzkum STEM - při předčasných volbách by posílila levice o hlasy voličů zelených a možná i částečně KDU. Takže nechme to vyhnít, a položme si zrcadlovou otázku. Vyhnala by ODS ze svého lůna vůdce, který by ji historicky zajistil nejvíce voličských hlasů. Pane Bartoň zkuste hlavu.

princ bajaja 23.6.2006 8:07

Re: Ozdraveni ceske politiky

Už jste měl dávno emigrovat

Kantor 23.6.2006 8:01

Paroubek, Paroubek, pořád něco komplikuje.

Topolánkovo pade na pade určitě nic nezkomplikovalo.Obdivuju všechny věštce, kteří tvrdí, že se Paroubek bojí předčasných voleb.

bubu 23.6.2006 7:42

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Zapomínáte na Němcovou a Bendla. Jinak nesouhlasím, tito jsou tak "nemocní", že už to ani hůř nejde. Takže s každou změnou se mohou už jedině "ozdravit". Jen nechápu, proč se budu muset podílet financování tohoto neúměrně drahého a zbytečného procesu.

Semiramis 23.6.2006 7:31

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Proti vašim "favoritům", triu Paroubek-Rath-Jandák jsou ovšem tito pánové naprostí slabčáci !!!