9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 23.6.2006 11:03

VLKOVI

Předvedl jste zajímavou úvahu modrého bolševika a ukázel jste jak se svým rudým kolegům podobáte. Nemorálnosti v předvolebním boji vedeném podpásovkami soudruha Kubiceho a strašením ČSSD, která by se mohli uchýlit ke spolupráci s komunisty. A teď najednou, těsně po volbách - další koketování s podporou této strany. Kde jsou vyhlášení, že vaše vláda nesmí stát ani na jediném komun istickém hlase? Jakou to máte morálku vy bolševický zmetku! Čím se kromě modré barva lišíte od komunistů?

nup 23.6.2006 11:01

Re: Re: nebo-li když dva dělají totéž není to totéž

Přesně tak. A to je ještě modrá smečka tak prostoduchá, že si snad myslí, že ten ukrutný rozdíl není vidět ;-P

pefben 23.6.2006 10:59

Re: Olino,

Zpátky do kšeftu s jetelem, šupšup!!!;-D

J. Mach 23.6.2006 10:59

Re: Re: nebo-li když dva dělají totéž není to totéž

Freimosi, nejste popněkud mimo? Co asi komouši a ČSSD dělají posledních cca osm let? A to nevidíte? Ale vidíte, ale nevadí vám to. Naštěstí těch, kterým to vadí, je víc, než voličů socanů a komoušů. Což se s výhodou uplatní při většinovém volebním sxstému, který nás při příštích volbách čeká.  

pefben 23.6.2006 10:58

Re: Re: Firstovi

šmarjá, to je blábol!!!!

Ladislav N. :-))) 23.6.2006 10:58

Re: Firstovi - Vaším snem je zbavit ČSSD úspěšného předsedy.

Mýlíte se, pane, a to velmi. My vám naopak lídry typu Paroubek, Rath, Zaorálek, Škromach a celý ten (ex)komunistický spolek,  přejeme,  protože jenom oni dokážou svými činy i slovy přesně ukázat, o co ve skutečnosti sockomunisté usilují. ;-DR^

pefben 23.6.2006 10:57

Re: Bartoň opět napsal totální slátaninu

Ringo!

Paroubek se provinil tupou arogancí, zpochybňováním demokratických voleb, nátlakem na média, urážkami novinářů, zasahováním do vyšetřování policie a podpásovou kampaní.

Za pozvednutí socdem (pokud by vedlo k její kultivaci a ne k opaku) bych ho měl rád.

Ondb 23.6.2006 10:57

Re: Firstovi

Nebýt vaší odéesácké nenežranosti a nedočkavosti, umocněné vaším

lokajem- pitbulem Kalouskem, tak ČSSD mohl Gross šéfovat do voleb a teď

byste měli v parlamentu pohodlnou většinu. V tom mate naprostou pravdu....Topolanek udelal neuveritelnout chybu, kdyz pred rokem nepristoupil Grossovi na predcestne volby vymenou za euroustavu. ( euroustava pozdeji neprosla ve Francii ).

F. Čech 23.6.2006 10:56

Teď jste se odhalil soudruhu Firte!

Spoléháte na to, že komunisté "dostanou rozum" podpoří Topolánkovu koaliční vládu. Vida. kam jste seaž vy modří bolševici dostali a na koho spoléháte! Předáci všech tří stran, kteří tuto novou vládu tvoří, ale jasně řekli, že nebudou ve vládě, která by stála, byť na jediném komunistickém hlasu. Kam se dnes jen poděl ten "pevný blok ČSSD a KSČM", před kterým jste varovali? Když podpoří komunisté ČSSD je to, podle vás, vlastizrada a kdy ž podpoří soudruha Klause nebo teď zase vládu ODS, tak to znamená, že přišli k rozumu a jsou státotvorní. Co to je za logiku vy bolševická kryso! To je přece klasický "třídní přístup", který "avantgardní straně" - dříve KSČ a teď ODS dovoluje vše co je ostatním zakázáno. Vyhlášení nesmiřitelného oodporu ke komunistické podpoře je podle vás - modrých bolševiků tedy jen jakásí nordická lest, která vám posloužila k předvolební propagandě a teď už nezavazuje?

J. Mach 23.6.2006 10:52

Re: Pane Drda, něco většího by nebylo? Re: doplněk

Ano, v tom je ten problém, geronte. Sice legálně, ale neeticky. Že vám to ale u jiných tak moc vadilo a u té krasavice inteligentní ne.

Pazúr 23.6.2006 10:50

Re: Doporučuji velmi poučné čtení na idnes ......

to jsem nevěděl, že pozemky v Jizerských horách se přidělují na pražském magistrátě, nebo že by tento na to měl jakýkoliv vliv ;-P

J. Mach 23.6.2006 10:49

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Leo, vy jste snad přímo posedlá těmito jmény? Copa vám udělali? Pokud to není něco osobního, tak se nám svěřte.  

Ladislav N. 23.6.2006 10:48

Re: O "toleranci ČSSD" k reformám...

Názorný příklad... 

"Nedovolíme rovnou daň, zvyšování spoluúčasti pacientů, zničení podstaty zákoníku práce, školné nebo privatizaci fondů důchodového pojištění," vypočítal známé podmínky, za jakých je ochoten umožnit vznik Topolánkovy vlády.

"Máme sílu, abychom takovýmto experimentům na lidech zabránili," hřímal Paroubek. A že to s ochranou "životních jistot pracujících" myslí jeho strana vážně, se mohli přítomní posluchači přesvědčit hned. Dvanáctistupňový Radegast točila ČSSD na náměstí za dotovaných deset korun. V okolních hospodách byl půllitr stejného piva o devět korun dražší. ...

Mirek Šejna 23.6.2006 10:40

Ale pochopil....

Jen z těch Bartoňových vět trčí přání coby otec myšlenek. Jak najednou jsou ti bolševici pro modráky důležití. Dokonce se už tajně doufá v to, že bolševici se postaví proti socanům a podpoří modráky. A to vše za nadšeného potlesku černoprdelníků a melounů, tedy těch, kteří se bojí tiché podpory od bolševiků jako upír česneku.

VLK 23.6.2006 10:37

Volba Klause presidentem

Kdyz se debatovalo o tom, jestli Klause podpori komuniste pri volbe presidentem, taky se argumentovalo tim, ze se vlastne komanci pomsti CSSD za to, ze neudelali 111kovou vladu s nimi. Klaus za nimi jednou jedinkrat prisel. Nikdy nikdo nemuze dokazat, kolik ho volilo socdemaku a kolik komunistu. Mistopredsednicke kreslo ve snemovne dali KSCM tehdejsi koalicni strany, predevsim CSSD. A presto se neustale mluvi o tom, jak byl Klaus zvolen komunisty a co ze vse jim za to slibil!

A ted ma Topolanek udelat stejnou chybu? No, asi mu nic jineho nezbude. Protoze pokud se ma udrzet se stovkovou vladou, musi tu chytit jeden hlas od komunistu a tu jeden od taky-komunistu, tedy tech demokratickych, ale vedenych fuhrerem. Pokud Topolanek chce donutit CSSD, aby zacala vazne uvazovat o tom, jake ustupky ji muze udelat vlada vymenou za sve schvaleni, musi si v tomto mene medialnim pripade poradit bez CSSD a schvalit predsedu snemovny spolecne s komunisty. A pak to treba vymenit  za Paroubka - ale az po schvaleni vlady.

gerontusinza 23.6.2006 10:36

Pane Drda, něco většího by nebylo? Re: doplněk

Jestli se namýlím, tak pozemek byl koupen a zaplacen zcela legálně. To je holt ten kapitalizmus.

F. Čech 23.6.2006 10:34

Firstovi

Slováci mají hezké přísloví: "Čo se babe chcelo, to se babe snilo." Přání je u vás milý soudruhu Firte otcem myšlenky. Vaším snem je zbavit ČSSD úspěšného předsedy. Váš sen se vám ale nesplní. ČSSD je  ráda že ho našla a byla by hloupá, kdyby ho, kvůli vám, sesadila. Jistě se vám stýská po nemehelném, jednoduchém Grossovi, který byl pro vás snadným soustem a měli jste si ho pěstovat až do voleb. Nebýt vaší odéesácké nenežranosti a nedočkavosti, umocněné vaším lokajem- pitbulem Kalouskem, tak ČSSD mohl Gross šéfovat do voleb a teď byste měli v parlamentu pohodlnou většinu.

Mirek Šejna 23.6.2006 10:32

Kalousek "umí vládnout" jedině proti někomu, nikoli s někým.

Sašo, Vy lidovče kovanej. Spletl jste si jména. Ta definice sedí na Kalouska a nikoli na Paroubka. Však on i Topolánek ví, co je Kalousek zač. Kalousek je totiž všudypřítomný jako Bůh. Narozdíl od Boha, který je opravdu všudypřítomný, jsou Kalouskovi lidovci všudypřítomní pouze ve všech vládách od leva do prava. A jako správní lidovci jsou sice ve všech vládách, ale nesouhlasí s jejich činností. Oni prostě nesouhlasí se žádnou vládou, ve které jsou, a budou torpédovat i vládu Topolánka. Takže Topolánek není zas tak blbej, aby nevěděl, že Paroubkova smluvní opozice bude serioznější než Kalouskova "nulová tolerance" přímo ve vládě.

jakovy 23.6.2006 10:27

Freimos, špatně ! Re: Re: nebo-li když dva dělají totéž není to totéž

R^

F. Čech 23.6.2006 10:26

Bartoň opět napsal totální slátaninu

Z celé této slátaniny vyčuhuje jen jeho nenávist k Paroubkovi, který se "provinil" především tím, že ČSSD vyzvedl z 12ti na 32 procent preferencí a nebýt bečzprecedentního zmanipulování voličů modrými bolševiky vyhrál by bezpečně volby.

ahasver 23.6.2006 10:20

Re: Re: Re: Paroubek, Paroubek, pořád něco komplikuje.

Je to docela možné, i když si myslím, že  případný vstup Zelených do vlády pravostředové koalice, řada členů SZ jen tak Bursíkovi neodpustí.

Ota First 23.6.2006 10:20

Re: Firste, učte se z historie

Míro, historia magistra vitae est, avšak pouze pro toho, kdo myslí. Srovnání Zemana s pantátou kulhá na všechny čtyři nohy. Zeman za sebou měl silnou podporu strany kterou vytáhl nahoru, pantáta dostal funkci proto, že si grosskameraden mysleli, že jej použijí účelově jako loutku. Stranu nikam tahat nemusel, ta už nahoře byla. Krátkodbý pád preferencí byl jen v důsledku grossovy aféry, nejednalo se o trend.

A srovnávat situaci v roce 1998 a dnes je také ošidné. ODS se již jednou poučila. Stejnou chybu v podobě velké koalice doufejme nezopakuje. Jisté je pouze to, že nejistota poškozuje všechny občany této země. Kdyby komunisté dostali rozum a rozhodli se podporou vlády nejistotu ukončit, bylo by to jedině rozumné, ostatně se tak už zachovali při volbě presidenta republiky a ukončili ten hašteřivý trapas. Jistě se však najdou mentálové, kteří hned začnopu pokřikovat bláboly o podpořekomunisty, atd., atd., atd.

ahasver 23.6.2006 10:15

Re: Paroubek - kůl v plotě

Další Bartoň

Ladislav N. 23.6.2006 10:13

Re: Doporučuji velmi poučné čtení na idnes ......

odkaz na článek

Ladislav N. 23.6.2006 10:11

Re: Re: Paroubek, Paroubek, pořád něco komplikuje.

Nezdá se vám, že STEM po volbách publikuje výhradně "výzkumy" položenými nestandardními otázkami, na něž těžko lze očekávat seriózní výsledek?

ahasver 23.6.2006 10:08

Re: Re: Ozdraveni ceske politiky

Chlap může  útočit  "zezadu", a přitom dokonce vypadat mužně,  pokud ovšem nerozdává zezadu  záhlavce. Tím se bohužel pan Macek sám  degradoval do role tak trochu infantilního pana učitele. Pan Macek prostě neustál svoji slibnou politickou kariéru (tím myslím privatizaci ČS), a teď se zesměšnil i jako chlap.

Ladislav N. 23.6.2006 10:08

Re: Re: nebo-li když dva dělají totéž není to totéž

Ale ona ČSSD společný postup s komunisty předvedla v praxi dostatečně - viz přijaté nesmysly v zákonech....

Ladislav N. :-))) 23.6.2006 10:05

Re: Paroubek ukázal, že umí velmi dobře vládnout a prosazovat své stranické priority.

Jenomže to měl většinu 111 hlasů ve Sněmovně díky společným zájmům s komunisty. Teď ji nemá, ale chová se, jako by ji měl. Potřebuje nejspíš psychoterapeuta... ;-P

Malý Aston 23.6.2006 10:04

Re: Firste, učte se z historie

Ono to bylo trošku jinak. Zeman nabídl Luxovi funkci premiéra ale ten chtěl více. Kromě toho tam ještě řádila Unie svobody. Situace se nemůže opakovat. Paroubek není Zeman a Topolánek není Klaus.Zeman nikdy nechtěl koalici s malými stranymi,aby ho mohli vydírat a tak se raději dohodl s Klausem. Dobře se vzpomínám jak všichni čuměli a zejména Lux byl nepříčetný jak s ním vyběhli. Zeman i Klaus byli ekonomové.Dnes tam žádného ekonoma nevidím. Paroubek touží po moci a nevzdá se ji i za cenu,že dojde k úplné politické krizi v České republice. Jediný kdo to může rozhodnout jsou poslanci KSČM. A když to píši nemám z toho dobrý pocit. Takže se pan Paroubek musí rozhodnout. Podpořit Topolánka nebo vytvořit koalici ČSSD+KSČM+Zelení. Bude to jeho rozhodnutí ale v obou případech to bude konec ČSSD.

Ladislav N. :-))) 23.6.2006 10:02

Re: Pane Bartoni,

Možná jste jenom (už zase) nepochopil smysl psaného textu... :-/