29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
petrs51 13.11.2006 12:58

Přesun volebního vlaku na jinou kolej.

Tak konečně dojde ( snad) k dohodě o vládě. Je vidět, že čas je

mocnější než Paroubek s komunisty  pokračování na

http://vaclavik.bloguje.cz/

AeroKarel 13.11.2006 12:44

"V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že se nedopustil hanebnosti. "

Také jsem věřil na existenci takových členů ČSSD. Ale poslední dobou jsem neviděl, neslyšel a nečetl ani jednoho. Takže možná jsou, ale v hluboké ilegalitě a nepočetní.

jerry 13.11.2006 14:12

Re: "V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že se nedopustil hanebnosti. "

Každý člen ČSSD má zřejmě zarámovanou fotku Paroubka na nočním stolku, hned vedle jeho knihy sebraných článků, která je plná záložek a tužkou psaných poznámek.:-)

gerontusinza 13.11.2006 15:08

Jerry, současné nebezpečí není rudé, to je zpacifikováno na hodně dlouho. Re: Re: "V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že se

Současné nebezpečí je daleko horší, je to smečka dobře organizovaných zlodějů a farizejů. A je modrá.Rv

jerry 13.11.2006 15:23

Re: Jerry, současné nebezpečí není rudé, to je zpacifikováno na hodně dlouho. Re: Re: "V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že

Skutečně jen modrá? A co takhle oranžová? My v Liberci máme obojí dohromady a jak si pánové rozumějí.;-D

gossip 13.11.2006 15:38

Re: Jerry, současné nebezpečí není rudé, to je zpacifikováno na hodně dlouho. Re: Re: "V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že

...a ted ses pocural radosti.Zavolej sestru at Ti vymeni Pemprsky.Juj...pozor jeste k tomu zgryndas!

www racek 13.11.2006 12:31

až na ty invelktivy bych

docela s p. wagnerem souhlasil. doufám že mě nezabanuje.

www racek 13.11.2006 12:31

Re: až na ty invelktivy bych

invektivy, sakra ...

kakak 13.11.2006 12:30

Kalousek to rozhodne...........

Má Kalousek dost morálky, aby nehlasoval v tajné volbě nového předsedy parlamentu pro ČSSD? Nemá, to ukázal před nedávnem. Také může s úspěchem pochybovat, že bude na kandidátce KDU na prvním místě. I kdyby byl, nepočítám, že KDU dostane v JČ nějaký mandát, letos to bylo s odraným chrtem. Jeho volba vynese Paroubka do Strakovy akademie a Kalouskovi zajistí 4 roky v poslaneckém ráji.

rom 13.11.2006 11:47

sci-fi

které by se mohlo stát realitou..:-/

Hawk 13.11.2006 11:06

Docela mne pobavila představa abdikujícího Klause

To snad autor nemohl myslet vážně

Jaryna 13.11.2006 10:57

Ale pánové,

oni si to tam nahoře vyřeší sami, nás se ptát nebudou...My je zvolili a tak jsme jim dali mandát na to, aby pořád něco řešili, ať k našemu prospěchu nebo k neprospěchu, ale hlavně k prospěchu svému...Tak co se pořád dohadujete?  Stejně na vaše názory nikdo nebude brát ohled, máme pouze právo říci názor nahlas, ale nic víc......No, stejně..........aspoň něco......

trp 13.11.2006 11:15

Re: Ale pánové,

Nezájem o politické dění a alibistický postoj - my je zvolili, tak ať se starají - vede právě k oněm zlodějnám tam nahoře! Tříbení názorů pomocí diskuze na netu je dar dnešní doby a demokracie. Každý by si měl tento dar hlídat. Jistě, vulgární napadání je nechutné, ale tomu se bohužel nedá zabránit. Lze jen doufat, že časem vulgarita ve společnosti nebude in. Sledujete-li autorskou stopu vdiskuzích, pochopíte co je kdo zač. I to je přínosné.

cca 13.11.2006 11:23

Re: Re: Ale pánové,

my je zvolili, tak ať se starají  -  a co jako dál máme dělat ??? tím že jsme "je" zvolili tak si "je" platíme - když nesouhlasím s tím co dělají příště si "zaplatím" někoho jiného.

trp 13.11.2006 12:11

Re: Re: Re: Ale pánové,

Pochopitelně jiného. Kterého? To se dá třeba rozebírat na netu. Co člověk to názor, někdy dogmatický, někdy pragmatický, idealistický atp., ale je na mně, co si z toho vemu. Proto se tu pánové hádají, zdánlivě zbytečně.

LJG 13.11.2006 10:51

hehe

Pěkné. Jen jestli to není zbožné přání. On Paroubek žije v bludu, že je buldozer a prorazí. A že to jeho voliči chtějí. Jeho voliči chtějí ale sociální jistoty a Paroubek je jim šumafuk.

gerontusinza 13.11.2006 9:32

Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

Píšete "Pan Paroubek se očividně začal bát eventuality, že Topolánkova vláda nezíská důvěru a on bude postaven před nutnost spolehnout se na jednoho přeběhlíka nebo na obojetné lidovce. V obou případech by se ale musel obrátit o pomoc na komunisty, což by mu řada členů i voličů ČSSD nikdy neodpustila a ani při své výřečnosti by je nepřesvědčil, že se nedopustil hanebnosti"

Na pomoc komunistů je pan Paroubek předem připraven a při volbách, kdy sdělil národu že mu půjde o podporu  napříč politickým spektrem (což je jasné poslednímu pohůnkovi z horní-dolní jen vám ne) dostal o trochu méně než Topolánek, kerý vyhrál o hlasy zde nežijících emigrantů. Ano první alternativa by znamenala blamáž, kdyby nedostal těch 101 hlasů, ale já bych mu doporučil tuto blamáž riskovat. nebyla by horší než pana Topolánka. Jen by byla více rozmazávána v tisku. Silný člověk a politik by ale měl umět i tuto eventualitu ustát.Když prohra tak prohra, ale využít i tuto možnost. Není to totiž o život, je to jen o možnost aby vyhrála ta  slušnější z obou stran. A já ČSSD stále pokládám za slušnější stranu než špičkové  ničemy z ODS. Jejich hanebnost stále jasněji se objevuje machinacemi kolem voleb s nactiutrháním a kriminalizací protivníků. Ne pane, ani hezký den vám nepopřeji, nezasloužíte si to.:-/

aleš 13.11.2006 9:42

Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

Vrána k vráně sedá, bolševik si sobě rovného soudruha hledá. Šibal šibala nepodrazí. Vy komunisti, zůstanete pořád stejní.

Rozdíl mezi vámi bolševiky a fašisty je jen v tom, že vy zatím ještě máte možnost do všeho krafat.Rv

sciolog 13.11.2006 9:47

Re: Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

V Nemecku uz uvazuji o defintivnim zruseni NPD, po tom, co komunisti nikdy nedostali sanci se ke svemu odkazu hlasit. Co takhle ty degenerovane pohrobky totality konecne taky zrusit, vzdy to obchodovani s KSCM znici nas ccely parlamentni system. Ta prisera nahore se uz odvazuje tvrdit cosi o emigrantech, co tady neziji. Proc asi ty ruda svine?

gerontusinza 13.11.2006 10:04

Ejhle elita národa !!!Re: Re: Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

tAK TO JE TO CO ODS ZDE DRŽÍ NAD VODOU? Vynikající modří fašouni. Vy taky máte vysokou školu modrej bolševiku?Táhněte i stou prohnilou stranou do (Y)

Mirek Šejna 13.11.2006 10:23

sciologu

je ať bolševiky zruší. To by byla pro socany ta nejlepší věc, kterou by soud udělal. Soud by sice zrušil bolševiky, ale ne jejich voliče. A kohopak by ti voliči potom volili? ODS a Lidovce určitě ne. Nejspíš by volili socany. Takže kdyby soud bolševiky zrušil před letošními volbami, vyhráli by socani volby s asi 40 až 42 procenty hlasů.

Jan Daniel 13.11.2006 10:29

Re: sciologu

Šejno, spousta současných bolševických voličů by volit už nešla, pokud by vypadli jejich koně. A ztráta 3-4% by pro KSČSSD byla smrtelná. Socani prostě bolševiky potřebují, slovy Roka: "bez nich si ani ruce neumyjí".

Mirek Šejna 13.11.2006 10:36

Danieli,

nebyla by smrtelná. I kdyby k volbám šla jen polovina bolševických voličů, volili by z 90% socany. V tom případě by socani získali svých 32 a ktomu polovinu bolševických 12 priocent, tj. 6 procent, což by socanům k vítězství stačilo. No a je přece pravidlem, že vládu sestavuje vítěz voleb. Nebo snad nikoli?

Jan Daniel 13.11.2006 12:26

Re: Danieli,

Šejno, umíte počítat? 8-o8-o Jak získáte většinu, když už teď celá KSČSSD má méně než polovinu voličů?

slyFox 13.11.2006 12:32

Re: Re: Danieli,

Otázkou ale zůstává, zda voliči Zelených chtěli na 100 procent doprava...

AeroKarel 13.11.2006 12:52

Re: Re: Re: Danieli,

Ovšem podobnou otázkou je, zda by chtěli k KSČSSD. Zatím tvrdí, že ne.

AeroKarel 13.11.2006 12:53

Re: Re: Danieli,

!!R^

Mirek Šejna 13.11.2006 14:14

Danieli, a co tahle trochu víc přemýšlet

Pokud by socani získali okolo 38% hlasů, měli by asi tak 90 mandátů. Pak by sestavovali vládu oni a nikoli ODS. Mohli by pak složit vládu se zelenými nebo lidovci. Zelení jsou levice a lidovci už mají se socany vládu vyzkoušenou.

sciolog 13.11.2006 14:37

Re: Danieli, a co tahle trochu víc přemýšlet

Uz zase to debilni schema: zeleni jsou levice. Zeleni se ani trochu nepodobaji tomu, co si rika v Cechach levice a na rozdil od lidovcu se u nich onen ocekavany pokus o zradu puvodniho programu nekonal. Ale ani ona gerontisima a jeji sjednocena levice neni levici. Je to jen zajmove uskupeni prevazne penzistu, kteri si na ukor dalsich gerneraci vsadili na Paroubka, ze jim jejich penze bude zvysovat do nekonecna.

Penze, ktere si vydelali celozivotni necinnosti zastiteni rudou knizkou. At uz se konecne rozptyli, tedy pouziji metodu vnucenou Milade Horakove a pozdeji praktikovanoudobrovolne stale vetsim poctem techto beztvarnych obcanu od dob normalizace. Nemam etcîcke zasady, tak se rozptylim., ze ano? Co tak predate mila gerontossimo dalsim generacim? Krome Vasich postkomunistickych frazi.To by mne opradu a uprimne zajimalo.

AeroKarel 13.11.2006 12:50

Re: Re: Re: Pane Wagnere, to myslíte vážně?. Spíš, myslíte vůbec?

Račte pane zůstat nad věcí a nesestupovat na jejich úroveň. Proč rudá svině, vždyť by stačilo napsat "(bývalý) spoluobčan duševně dosud ukotvený v komunismu".