27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 2.8.2009 14:12

Re: Bartoň

Když už tak koukáš, raději se podívej na podrážky, evidentně jsi do něčeho šlápl a teď to roznášíš kudy chodíš!!! ;-(

jirka.s. 2.8.2009 14:09

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Jojo, já bych asi taky neodolal !!! ;-) Na tom sv. Hostýně jste ale asi byl časně zrána, ne? Teď je i tady u nás úplně na padnutí, už se jenom modlíme aby už konečně přišla nějaká ta bouřka, máme tady 36°C ve stínu! :-P

+++ 2.8.2009 14:02

Re: Bartoň

Vidím, že šaškec má dnes vycházku.;-)

jirka.s. 2.8.2009 14:01

Re: Zdravím prostituta jirku. s.

Klídek, pinglíku, TK mám 120/75 a něco takového jako jsi ty používám pro obveselení svého psa! To bys nevěřil jakou má radost když zjistí, že má vyšší IQ než ty!!! ;-P

jirka.s. 2.8.2009 13:58

Re: Bartoň

Protože by ho obechc/ávali psi!!! ;-)

+++ 2.8.2009 13:57

Re: Zdravím prostituta jirku. s.

Tečkovanéj ať se vztekem nezadrhneš.;-)

jirka.s. 2.8.2009 13:57

Re: Zdravím prostituta jirku. s.

No vždyť to je stará známá věc, že ty nejsi ani sapér, ani pejzlerka ani šefelín, ale prachprostý Bretschneider!!! ;-P

Pamětník 2 2.8.2009 13:37

Re: Bartoň

+++.A proč se tam nepostavíte sám?:-)

Sumo 2.8.2009 13:35

Re: Je práce prostitutky skutečnou prací?

Jirko.s omlouvám se. Ale to byla taková nahrávka na smeč, že jsem neodolal.To se i u mne povoluje.Dnes jsem byl na sv. Hostýně a prosil jsem i za vás, snad to padne na úrodnou půdu. Vaše minulost je již vyhlazena.Již se k ní nevracejte. :-)

Pamětník 2 2.8.2009 13:35

Re: a není ono to správně

Zajímavý postřeh.Kolik má Topolánek voličů?Peníze  dostávají všechny strany od státu a z toho žijí.Z peněz voličů toho moc neudělají.

Pamětník 2 2.8.2009 13:29

Re: Primitivní bolševici

Pokud se na někom odráží bolševický primitivismus,tak jirka s.je nejzářnější případ.Takové nesmysly,které mu produkuje mozek(pokud mu někdo neradí),by nevymyslel ani největší komunistický zabedněnec.Pokud Vaše příspěvky slouží k vytáčení lidí,hledejte si někoho jiného.Jinak by jste nemohl říci,že řidiči na západ od naší republiky nejsou takoví zhovadilci.Vyznělo to tak,že naši řidiči jsou poznamenáni primitivním bolševismem.Oni by ti řidiči na západ od nás jezdili stejně tak zhovadile jako naši.Měl by jste si také všimnout jak jsou řidiči v odlišných státech "honorováni".Vzneste dotaz na naše zákonodárce či senátory,nebo ještě lépe zeptejte se Kubery.Nevím,kdo vychovával Vás,ale nevidím tam náznak ani učitelů z první republiky ani komunistické nevzdělance,jak se o nich vyjydřujete.Vy jste prostě člověk postrádající vůbec nějaké vychování.Vytočit protivníka dokáže každý pologramotný nevzdělanec.Lapidárně řečeno čím větší hlupák,tím větší hlupák.Jinak Vám nic nechci namlouvat,stejně tak,jako mne se svými moudry,nemůžete vytočit.Při čtení Vašich příspěvků si vzpomenu na p.Wericha.Potom spokojeně od Vaší diskuse odcházím,podotýkám nevytočen,protože Vy nejste ten,kdo mne nazvedne.Tak tvořte další moudrosti,hodné Vašeho jména.Já jsem se Vám nesnažil nic namluvit,přesto si myslím,že máte právo na svůj názor,ale zároveň nikomu dávat najevo,kdaž nesdílí názor Váš,že je pitomec.;-)

magi 2.8.2009 13:27

Re: autor

H.K. asi musíte bejt ET,nebo je třeba po ránu tolik nepít! Vám opravdu nikdo neřekl,kdo je,nebo není normální,obyčejnej člověk? Nikoho nezaměstnávám,jsem důchodce. Zaplať pánbůh! 20 let jsem dělal ve 2! Takže pokud nejste ET,musíte vědět,že mám zdraví v p..e.i! Prosím,to nejsem havíř,jsem jihočech,ale i tady soudruzi vytvořili prostředí,při kterým nám plíce jen hořeli! Tady byla řeč o klukách,kteří jsou za vodou. Vy jste asi ten bilbord neviděl. Takže znova : jsou to klucí z komunistických rodin a to se nedá rozchodit. Ani Dolly Buster by to těm klukům nerozhonila!!!

karlos 2.8.2009 13:10

Re: že postbolševický Gangster Topolánek vydělává?! Akorát sprostě a sofistikovaně krade .. todleto modrý howno už mělo být dávno v kriminále ....

Bizone ty jsi největší blbec jaký tady píše.

karlos 2.8.2009 13:07

Re: Ale, ale ...

Jsem penzista,volím ODS a necítím se jako poskok bohatých.

Vodička-sapér 2.8.2009 12:41

Re: Zdravím prostituta jirku. s.

Chudák paní starostka Husince, neví si rady s náhodně  a určitě dočasně pokálenou loukou v blízkosti obce na břehu dolní Vltavy. Dnešní "půvab" dvorku Nev.  psa, si s tímto ostře sledovaným pozemkem , který zrovna okupují rumunští cikáni,  nijak nezadá a pan Wagner, ač za to tak nějak zodpovídá, si nějaké starosti s často se tu vyskytujícím infekčním ohrožením hygieny v  tomto rodinném zdroji  intelektuální zábavy , nepřipouští.Je to velmi zajímavé, divné, zvláště když některé diskuzní příspěvky , v nich se žádná sprostota a  vulgarita, natož rasizmus nevyskytují , bezohledně maže. Jednou mi to udělal, když jsem použil v příspěvku k důchodům oficielní statistické údaje ,prý abych jim napsal..., tak jim tedy dnes, po chutném obědě a v dobrém rozmaru, píši.

magi 2.8.2009 11:09

Re: autor

jirko.s,zdaví tě a vůbec se nerozčiluju. Vždyť mne znáš. Měj se a já vím jaká bije. Čau!

Bobo 2.8.2009 11:07

V potu tváře budeš obdělávat svou zemi.

To je úžasný Boží příslib, ale není to o práci, jen o potu. A já se nejvíc zapotím, když jim teplou polívku. A božatko Parob dře fest,;-D

portwyn 2.8.2009 10:36

Někteří z nás

před toho soudruha ani nemuseli chodit, stejně by jim berana nedal. Spousta lidí se podívala maximálně tak do NDR nebo do Maďarska... To jen na upřesnění, jinak souhlasím. Recese se zatím na dovolených Čechů nijak výrazně neprojevila.

portwyn 2.8.2009 10:32

Vy opravdu ztotožňujete

poctivou práci s reálným socialismem?? Pak se ale nedivte, že Paroubboys vykresluji pravici jako bandu šejdířů.

Jedna věc je, že komunisté řečnili o míru a o nadšení z práce (jak řekl klasik) a přitom to flákali jak se dalo. Pohrdat pojmem "práce", protože ho použila ČSSD na svých bilboardech, je věc druhá. To byste mohli za chvíli pohrdat úplně vším...

S tezí, že si Paroubek hraje se sirkami ve stohu, souhlasím...ostatně myslím, že menší požár by mu nebyl proti mysli. Ale ODS by mu ty sirky neměla sama cpát do ruky.

jirka.s. 2.8.2009 9:23

Re: Ale, ale ...

Ale teď vážně, neonku! Skutečně byste riskoval, aby ausgerechnet tenhle "občan" kolem vás poskakoval s břitvou v ruce ??? 8-o

jirka.s. 2.8.2009 9:18

Re: autor

Zdravím magi! Nerozčiluj se hned takhle poránu a uvědom si, že bývávaly doby, kdy i ten husák lítal jenom na Krym. Já osobně si myslím, že těch několik tisíc  postižených dovolenkářů je proti té celkové sumě téměř pěti milionů Čechů cestujících každoročně za hranice všedních dnů docela ucházející daň, navíc vezmeme-li v potaz ještě ten letošní krizový prů/ser!  Doufám, že netoužíš zase po tom, abys mohl žmoulat čepici před soudruhem ze zvláštního oddělení, aby ti dal berana na žádost o výjezd do Jugoslávie!!!

Češi strávili více dovolených v zahraničí než doma

Zatímco počet českých turistů v tuzemsku klesá, počet českých zahraničních dovolených stoupá. Vloni Češi strávili 4,99 mil. zahraničních dovolených, což znamená meziroční nárůst o 11 %. Poprvé v české historii tak vloni Češi strávili více dovolených v zahraničí než v tuzemsku. Tomio Okamura z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA) vidí hlavní důvod poklesu zájmu Čechů o cestování po tuzemsku v tom, že Česká republika bohužel nedokáže pro své obyvatele stále nabídnout tak atraktivní služby a prostředí jako zahraničí.

http://www.accka.cz/article.asp?article_id=202 

cicero.jan 2.8.2009 9:00

Poctivá práce.

Poctivá práce je opravdu velká hodnota. Pamatuji doby kdy práce na výrobě bomb, raket a střeliva byla vysoce hodnocena a brigády socialistické práce překračovaly plán ač se nemohlo zveřejnit na čem vlastně pracují, byly to takové legračně znějící názvy, jako Konštrukta Trenčín a tp.pamětníci jistě si vzpomenou. A co teprve záslužná práce důstojníků STB, ti sice byli ochuzeni o brigády socialistické práce, ale jejich hodnocení bylo vysoké a zůstalo dodnes ve formě mimořádně vysokých důchodů. Pokud si chce ČSSD hrát se sirkami ve stohu sena, je to jejich věc, ale neměly by do toho stohu tahat znovu všechny občany.

jirka.s. 2.8.2009 8:58

Re: Je práce prostituta jirky.s. skutečnou prací?

Zajímavá informace! Asi ti budu pro jednou věřit, když už to máš takhle z první ruky, debílku! ;-P

jirka.s. 2.8.2009 8:54

Re: Zdravím prostituta jirku. s.

Hovnozase lepí, že stěre z modřické čističky ho/ven??? ;-P

jirka.s. 2.8.2009 8:50

Re: plky

Ty už si taky jako Předseda Pao ??? Taky máš hosipa , stěre z modřické čističky hov/en??? ;-P

jirka.s. 2.8.2009 8:23

Re: Bartoň

Hovno zase lepí, že????  ;-P

H.K. 2.8.2009 8:13

Re: autor

normálním obyčejným člověkem!  N ormální obyčejný člověk je charakteristický čím?

Klaus jednou prohlásil,že největším trestem podnikatele je to,že zkrachuje.  Nemyslím, že by pro podnikatele byl bankrot výhra. Máte pravdu, že V.K. zkrachovat nemlůže. Nemá odvahu podnikat. Jestli podnikáte a dáváte lidem zaměstnání, jejich rodinám živobytí, tak Vám patří můj obdiv a poděkování.

magi 2.8.2009 7:38

autor

pohrdá normálním obyčejným člověkem! Fascinují ho dalíkové,pitrové a spol. Klaus jednou prohlásil,že největším trestem podnikatele je to,že zkrachuje. Je to názor velice úsměvný. Zůstane po něm dluh,který nikdy nevrátí. Když přijede našinec na letiště a oni mu zdělí,že nikam neletí,protože cestovka zkrachovala,je fakt boží. Profesorovi se to stát nemůže,protože jak moudře říká,dovolenou on nikdy nemá. Je to prej levičácký a falešný. Ti klucí co jsou za vodou se bát taky nemusí,protože jejich cestovka nikdy nezkrachuje. Je legrační,že autorovi nevadí,že ti hoši pochází z kovaných komunistických rodin. Jejich výchovu určovala komunistická škola a soudruzi rodiče. Autorovi je to šumafuk. Nedivím se i on měl soudruha otce!!!

Jelínková 2.8.2009 6:49

Re: a není ono to správně

Momentálně Topolánek není živen ze státní kasy, ale  svými voliči,a to přece může.ne?8-o

+++ 2.8.2009 5:41

Zdravím prostituta jirku. s.

Nazdar charaktere ! Chtěl jsem říci, ku/rvo. :-P