28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Schuspeitel 15.10.2008 17:40

Re: Ptám se znovu

Ale mohl by to odhlasovat parlament jako zákon !!:-D

Novák 15.10.2008 17:36

Re: Celá demokratická Evropa...

A co je zločinného na hlavní myšlence komunismu, že každý pracuje pro společnost podle svých možností, co svede a společnost jej zase na oplátku zabezpečí dle jeho potřeb? To je totiž hlavním cílem. Nikoliv ona diktatura, perzekuce apod. Jenže, tohle dneska nikdo pomalu neví ani nechápe. Za komunistu lze dnes klidně označit i papeže, protože v podstatě hlásá to samé.

Harpyje 15.10.2008 17:29

Ptám se znovu

Jmenujte mi, prosím, patřičný § Trestního zákoníku, který se vztahuje na nošení triček s nápisem: PAROUBEK ŠKODÍ REPUBLICE

Novák 15.10.2008 17:28

Re: Nebojme se pravdy, zdejší diskutující!

V politické ekonomii, kterou musel absolvovat povinně každý student VŠ, se mimo jiné učilo též to, že zvítězí ten politicko-ekonomický systém, který poskytne většině, ne menšině, obyvatelstva lepší zabezpečení a kvalitu života. A tak se dnes nedivím stoupajícím preferencím levice.

Stanley 15.10.2008 17:16

Pan Paroubek

Pan Paroubek by se dozajista mohl cítit ohrožený, kdyby tam nějaký muž chodil s velkým pyjem, pardon chtěl jsem napsat kyjem !?  Šedá eminence -  pan Tvrdík, pan podrždeštník a podržtaška, to že je novodobý Richelieu ?  To by se divil pan kardinál, s kým ho to srovnávají !

Starý J. 15.10.2008 17:15

Re: Opravdu Paroubek ohrožen není?

...tato trička rozdávají občanům, z nichž mnozí se v nich producírují....

Ten outlocit pane Vízku račte rozšířit - já Vám pomohu:

Když se v dolní komoře parlamentu České republiky denodenně několikrát ozývá jekot, že "President Klaus škodí lidem této země", že "Topolánkova vláda škodí lidem této země" , či dokonce republice, a nikomu to nevadí

potom by nebylo divu, kdyby se v národě našel paranoik, schizofrenik atd., který  by se rozhodl "lid a republiku" před těmito "škůdci" i se zbraní v ruce "zachránit". 

Zatím se tak nestalo, ale je příznačné, že média - místo odsouzení podobných praktik -  ty vykřikující individua propagují a chválí. A policie nedělá nic.  Inu, jsme v Česku...  

Nomen 15.10.2008 17:14

¨Zase jsem se nadchl billboardem : Nás kraj, náš domov. Vaše ODS

Ta bohatost myšlének mne dojímá...Budu volit svůj, kraj svůj domov, svého Moravu...

Nomen 15.10.2008 17:13

Ano, máte pravdu - věci jsou trvalého rázu - např. když je někdo blbý jako nový a mladý, tak je blbý i jako Starý J.

Je to čiré zoufalství, ale je to tak....

rakváč 15.10.2008 17:10

Re: Opravdu Paroubek ohrožen není?

Já a mně podobní rakváči ,kteří přežili padesátá léta minulého století pamatují krásné slovo "škůdce" z Rudého Práva tehdejší doby. Byla tak označována i nebohá Dr Horáková. Taky jsme byli před takovými škůdci zachraňováni.Takže dnes je tím škůdcem, podle téže logiky, Paroubek.

Věru, dnešní modré Bratrstvo  má o demokracii divné představy.;-€

Starý J. 15.10.2008 17:07

čtenář zdrojů

....když můžete Vy modří novináři tvrdit, že na Paroubkově akci se vraždilo (přesto, že to bylo 2 hodiny po skončení akce),....

Ano, bylo to ne dvě, ale hodinu po skončení akce. Pokud se za skončení akce dá považovat Paroubkův odchod. Jenže tam zůstali a dál se veselili Paroubkem pozvaní kamarádi. Ráno na maturitním večírku zůstávají jen ti, co hodně vydrží. Staří kantoři jsou dávno doma. Ale nikdo nebude tvrdit, že už nejde o maturitní večírek. Stále jde o svatbu, i když mladí manželé radostně dovádějí v novomanželském loži.

Vaše (a Paroubkova snaha) se distancovat, je již jen čirým zoufalstvím

huhu 15.10.2008 17:02

SA mašírují, gottwaldovi derviši

socialista Paroubek a jeho galerka svými konfrontačními, křiklounskými a skandalizujícími metodami připomíná nacionální a internacionální socialisty..Rv

Šerlok Humylsa 15.10.2008 17:01

Re: Nejen policie

na těch tričkách je pravda. ;-P

Harpyje 15.10.2008 16:54

Re: Celá demokratická Evropa...

Běžně pracují? Takže komunismus podle Vás není zločinecká ideologie, komunistická strana a všechny složky, sloužící k udržení její moci nebyly zločinecké organizace. Děkuji, sociální demokrate, který jste bezpochyby vždycky byl, to jsem od Vás chtěla slyšet! ;-D

PetrH 15.10.2008 16:49

Re: Hlavně, že se nejen u nás...

Ale jo. A kdyby nedejpánbůh u nás vyhrál volby komunista Filip s komunistou Grebeníčkem, komunista Štěpán by byl v opozici pořád. A co má být? Komunistovi Gorbačovovi se CCCP rozpadl a Varšavská smlouva s RVHP taky, na tom mají komunisté zásluhu jen takovou, že v záchvěvu zdravého rozumu nezačali jadernou válku, která mohla ze skomírajícího impéria vytvořit hrdinsky padlé impérium na mrtvé planetě. Komunista Jelcin byl ze všech novodobých ruských carů největší demokrat (což o míře demokracie v Rusku lautr nic nevypovídá) a komunista Putin nepotřebuje komunisty, když má KGB.

Jo, spousta umělců či vědců a sportovců bylo v komunistické straně, někteří z nich dokonce z pžesvědčení, valná většina proto, aby mohli vykonávat svou práci. Za Hitlera byli zase v NSDAP. Což cosi vypovídá o jejich morální úrovni, o jejich úrovni vědecké, umělecké či sportovní to nevypovídá pranic. A lidé obdivovali jejich práci, ne jejich stranický průkaz!

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:49

Celá demokratická Evropa...

Celá demokratická Evropa se oddělila od nacistického režimu, za zločineckou organizaci označila SS i  špičky NSDAP  a  propagace nacismu se nikde netrpí, všude trestně stíhá...   Ale všude v demokratické Evropě (i v USA) běžně pracují komunistické strany.

Těch se nikdo neleká a také jejich síla je zanedbatelná. Tam totiž nekomunistické strany pracují tak dobře, že komunisté nemají šanci ... 

Přemýšlejte o tom, proč v  ČR je KSČM tak oblíbená!

Harpyje 15.10.2008 16:44

Re: Nejen policie

A který zákon penalizuje nošení těchto triček?

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:44

A milé Harpyje...

Pokud jde o oslovbení "soudruh" - tak to je poněkud drzé. Nejsem jím.  Sice v minulém režimu se toto oslovení používalo BĚŽNĚ ve stranickém, v odborářské i v každém úředním a pracovním styku (samozřejmě v armádě, v bezpečnosti), takže soudruhem byl vlastně každý, ale nyní si toto oslovení ponechali pouze členové KSČ.

Nic proti tomu, jde o docela pěkné české slovo, ale ke mně nepatří. To Vy ale jistě víte, jenom jste chtěl popíchnout, že. Zbytečně a hloupé v rovnoprávné diskuzi.  

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:39

Nejen policie

I státní zástupci měli na výrobu triček s takovým nápisem - který veřejně a bezdůvodně napadá člověka - reagovat a přimět policii, aby konala: zahájit vyšetřování a výrobce i distributory podle zákona stíhat. Nečekat, až se najde šílenec, který se rozhodne republiku a lidi "zachránit"  se zbraní v ruce...

PetrH 15.10.2008 16:38

Re: Opravdu Paroubek ohrožen není?

Vždyť škodí lidem i republice. A zatímco o Husákovi se to psát nesmělo, o Paroubkovi dosud může. Nemám nic proti tomu. Tak si vytiskněte na triko Paroubkovy výroky o současné vládě, jsou často daleko horší, můžete se stát živým billboardem akce ODS minus. A co se týče střelců, velmi nedávno jste si mohl všimnout, na které straně politického spektra se vyskytují.

gerontusinza 15.10.2008 16:36

Vy jste na to příliš blbej....Re: Pane Wágnere taky nemám rád Paroubka

;-D;-D;-D

Harpyje 15.10.2008 16:35

Re: Hlavně, že se nejen u nás...

A jaký je, Vízku, Váš poměr k NSDAP?

Kolik obdivovaných a milovaných umělců: herců, spisovatelů, režisérů, malířů,  atd. a profesorů, vědců a i sportovců... bylo členy NSDAP!

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:32

Hlavně, že se nejen u nás...

V totalitním režimu se bojovat úspěšně s vládní mocí dalo jistě obtížně, zejména když občané z 99,9% mlčeli a kývali a  když KSČ měla pod palcem všechno od armády a policie přes soudy, školy, úřady...  Ano, všechno mohlo začít leda uvnitř oné státostrany - a tak to začalo u nás i v SSSR a jinde...  Vždyť komunista Gorbačov zrušil Sovětský svaz a komunista Jelcin přivedl komunisty do opozice a komunista Putin s komunistou Medvěděvem  je tam drží dodnes...

Ruku na srdce: vylévat s vaničkou dítě?  Proč?

Kdyby v této zemi zmizely všechny filmy, všechny knihy, všechna umělecká díla a všechny divadelní kusy,  všechny sportovní rekordy a úspěchy,  za kterými stáli či které přímo stvořili někdejší komunisté... co by tady zbylo...   Kolik obdivovaných a milovaných umělců: herců, spisovatelů, režisérů, malířů,  atd. a profesorů, vědců a i sportovců... bylo členy KSČ  - nelze spočítat, takže s odsudky opatrně !  

Harpyje 15.10.2008 16:32

Re: Opravdu Paroubek ohrožen není?

A policie nedělá nic.

A co by tak podle soudruha Vízka měla policie dělat. Zasáhnout? Na základě čeho?

J.G. Pašek 15.10.2008 16:30

Re: Nebojme se pravdy, zdejší diskutující!

Vízku, nikdy nepodceňuj blbost českého voliče  . . . . ta pověstná blbost se za 19 let nevydejchá! 

brána 15.10.2008 16:28

Re: Sdělení nejen pro BuBu

Mám intensivní pocit že naše ruka je vedená pouze silně konkurujícím pérem.

Harpyje 15.10.2008 16:25

Re: No jistě...

Ne kdoví odkud, soudruhu Vízku, ze Psa! Ale v jednom máte, soudruhu Vízku pravdu: jirka s. je opravdu zásadový člověk, na rozdíl od bolševických gaunerů, kteří se přebarvili na oranžovo a kteří mají tu nestydatost se vydávat za oběť komunistické zlovůle.

F.VÍZEK 88.100.57 15.10.2008 16:20

Opravdu Paroubek ohrožen není?

Pane Wagnere, když se v Česku toleruje výrobce triček s nápisem "Paroubek škodí lidem" či "Paroubek škodí republice" a nikomu to nevadí a ani to, že se zdarma po stovkách a tisících tato trička rozdávají občanům, z nichž mnozí se v nich producírují,

potom by nebylo divu, kdyby se v národě našel paranoik, schizofrenik atd., který  by se rozhodl "lid a republiku" před tímto "škůdcem" i se zbraní v ruce "zachránit". 

Zatím se tak nestalo, ale je příznačné, že média - místo odsouzení podobných praktik -  výrobce triček a distributory propagují a div nechválí. A policie nedělá nic.  Inu, jsme v Česku...  

Ale 15.10.2008 16:16

Re: Nebojme se pravdy, zdejší diskutující!

Místo hlásání tradičních vízkovských klišé byste mohl objastnit, proč se konkrétně ona partaj, která by měla být civilizovanou alternativou KSČ a NSDAP a jejíž členem jste se v logice věci nakonec na čas stal i vy, stala něčím, co připomíná zdivočelé komunisty

Kajda 15.10.2008 16:01

Re: Sdělení nejen pro BuBu

Jestli to není tím, že když někdo napíše cosi o nedostatcích socanů, tak je hned modrej pták či modrá sáčkohlava.

Kajda 15.10.2008 15:58

Re: Sdělení nejen pro BuBu

R^