5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ŽA 28.12.2007 10:48

Omlouvám se za překlep

PS: S jakými písmeny se píše .eho   .ýsost, modrovzdělanče modrostraký? 

Buvol 28.12.2007 11:07

Re: Omlouvám se za překlep

Teď jste mu tak zamotal šišku, že by z toho mohl dostat zápal mozkovýh blan ... on má ale štěstí, protože žádný mozek nemá, podobně jako Topolánek .... 

jirka.s. 28.12.2007 11:23

Re: Omlouvám se za překlep

"vždyť jsme psal, že takový článke se těm protodušším bude líbit a už je to tady...." Za který konkrétně? ;-D

P.S.: Rozkošné, když takový duševní gigant tvého typu se ohrazuje pro dvěma malým písmenům, která navíc byla použita naschvál!

Buvol 28.12.2007 11:41

Re: Re: Omlouvám se za překlep

Hele, ty "naschvále", aspoň nám tady vyloženě nelži ! Nejsme tvoje stará!

jirka.s. 28.12.2007 11:48

Re: Re: Re: Omlouvám se za překlep

Obdivuhodně duchaplné, ..vole ! 8-o8-o8-o

Buvol 28.12.2007 11:59

Re: Re: Re: Re: Omlouvám se za překlep

Já vím! Divím se ale, že si ty taky konečně něco pochopil ....

Johnny 28.12.2007 10:05

Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal, pane Wágner. Novináři vašeho typu totiž neumějí o ničem jiném psát. ČSSD je již rok a půl v opozici, Paroubek je podle vás neschopný neumětel, kterému hrozí neodvratný konec, je obklopen jenom intrikány a jinak narušenými jedinci a přesto tolik neúměrné pozornosti. Nezdá se vám to protismyslné ? Proč nepsat něco pozitivního ? Třeba jak ODS dodržuje předvolební sliby, jak lidé důvěřují této vládě, jak se daří krotit inflaci, zkrátka o radostných zítřcích ? O tom, že máme prezidenta, který rozumí úplně všemu a je schopen se kvalifikovaně vyjádřit k jakémukoli problému ? Který stát se může takovým státníkem pochlubit ? /sice to trochu připomíná Lenina, ale to je podobnost asi čistě náhodná/.

Malý Aston 28.12.2007 10:08

Re: Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

Ono nic jiného mu nezbývá.Do dalších voleb má klid,prachy zajištěny,poslušnost připosranců také a tak se vykecává.Není se potřeba modlit,holt volby jsou volby .:-D

ŽA 28.12.2007 10:15

Ano, hlupáčku, Pohanka a Melčák by mohli vyprávět...

Real 28.12.2007 10:13

Re: Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

 A  vůbec o tom ,jak ODS  legálně vládne . Tím se ovšem rovná Bushovi ,který fakticky volby prohrál. Jsou z jednoho hnízda ,politické podvody a korupce.  Ovšem Vy vždy  , p.Wágner ,  budete táhnout s tím ,kdo je u moci. Proto panikaříte při možném úspěchu Paroubka .Už jste se moc zapletl ve lžích pro tuto nelegální vládu .

Vasekpasek 28.12.2007 11:16

Re: Re: Modlete se, aby Paroubek v politice zůstal.

Týve, to jsou kecy, to by jeden blil Ivánku... Nelegální vláda, táhnout s tím, kdo je u moci, zapletení ve lžích... Tohle píšou dneska v (Rudém) Právu? Já zase vidím, že u nás prohrál volby Paroubek a o předčasných volbách nechtěl ani slyšet. Jakou jsme tedy měli mít vládu?

Btw, když jsme u toho Bushe. On volby neprohrál nýbrž vyhrál. Možná ho volilo méně Američanů, než Gorea, každopádně americký volební systém je už takový, že to Bushovi stačilo. Je to stejné jako u nás, kde by při prostém sečtení hlasů vyšlo celkem jasně, že by současná vláda měla převahu i bez vašich nelegálů. Ale co se hodí na jednu stranu, se nehodí na druhou.

No a ty "argumenty", co jsou výše, tomu se člověk musí jen hořce usmívat. Když se někdo pustí do kritiky Paroubka (bezesporu oprávněné), okamžitě tu někdo odargumentuje, že Topolánek není o moc lepší. Já tvrdím, že je, má bezesporu manýry, které se neodpouští a které by ho v trochu civilizovanější zemi stály flek předsedy (ať už vlády nebo strany). Každopádně, když se člověk podívá na Paroubka, ví, že může být i hůř a proto vezme Topolánkem zavděk

Magor Milda 28.12.2007 10:01

Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

I když značná část národa Václava Klause i nadále preferuje, nelze přehlédnout, že se nám jako president silně opotřeboval. Nechme stranou ekologii nebo ruská literární vyznamenání, jeho doktoráty a podobné zvláštnosti. Hlavní problém představuje asi jeho pevné přesvědčení, že je světovým ekonomem a za chyby v době privatizace nemůže. To je sice už také věc minulá, s jejími následky však stále ještě bojujeme, nebo se o to alespoň staráme. Jako representant má povinnost zastupovat většinu národa, t.j. jeho soukromé mínění o EU si musí nechat jako president pro sebe.  Je to vůbec těžké, udržet si v tomto úřadě rovnováhu.

Jeho protikandidát má jako největší handicap svého příznivce Paroubka. Ten je sice také u velké části národa populární, sociální politika je vždy vítána a o těch dluzích, které jsou s tím spojené, se nemluví. Začátek demokratizace před 19 lety byl s nulovými státními dluhy- to by nikdo z našich politiků neměl zapomínat. V tomto ohledu by pan Švejnar mohl zapůsobit pozitivně. Paroubek se dostává do podvědomí národa jako jeden z těch agresivnějších politiků, kteří národ rozdělují. President by měl národ sjednocovat.

Sama osoba presidenta bude v současném složení parlamentu opravdu pouze ozdobou a representací. V příštích volbách bychom měli zajistit jednoznačnější rozdělení sil, velké koalice a různé toleranční smlouvy jsou výraz zoufalství z nepodařených voleb.Volby se nám nedaří asi proto, že příliš významné jsou faktory jako sociální politika, protest proti nějakým krátce před volbami rozprouděným aférám a vůbec nadměrná ochota, na pomluvy reagovat hned odsouzením pomlouvaného. Větší respekt k soudům by byl dobrý pro návrat politiky k realitě.

Real 28.12.2007 10:03

Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

 Nejste takový magor. R^R^R^

Malý Aston 28.12.2007 10:13

Re: Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

Já jsem jiného názoru.Ne každý občan byl nebo je schopen se vyrovnat s tržním systémem a hledá toho svého nepřítele,který za to všechno může.Řada občanů vzpomíná na krásné chvíle za socialismu jako muži na krásné chvíle když sloužili vlasti jako vojáci.Buzerace zapomenuta,jen krásné vzpomínky na mladá léta.

franta 28.12.2007 10:31

každý občan ... hledá toho svého nepřítele,který za to všechno může.

To máte pravdu, Vy a Wagner máte naštěstí Paroubka !

lucina 28.12.2007 10:30

Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

Probůh, vzpomeňte si na Havlovy čestné doktoráty a bu'dte sám k sobě poctivý. Odsouzení odsuzivání  pomlouvaného - od vás to zní!

Real 28.12.2007 10:51

Re: Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

Nebo na Klausovy čestné doktoráty.Na ty zapomínáte .Jsou to neuvěřitelní ješitové , kteří žijí ve vlastním světě ,naprosto otrženi od reality.Pak se nedivme ,že trpí velikášstvím . A mesiášstvím ,jako Klaus.

Emi 29.12.2007 17:36

Re: Tento článek potvrzuje hlubokou krizi kolem volby presidenta.

Vážený magore, na věci se můžeme dívat s vícero stran. Je to zajímavější. Nenechme stranou ekologii. Je to téma nadstranické. Je to téma brizantní. To co je Klausovi v Česku podsouváno že řekl, on nikdy neřekl. Klaus věří v kreativitu a inteligenci člověka, debakl na Bali ukázal že Planeta je v "dobrých rukou" odborníků.

Rámec, směřování a smysl privatizace byl naprosto v pořádku. Teprve zákopová válká páté komunisticko-estébácké kolony udělala své. Kritikům uniká, že Klaus nebyl sám. Měli jsme ministerstvo privatizace a FNM, kteří byli správci majetku. Měli jsme privatizační komise. Svět ocenil rychlost v jaké jsme transformace bez výrazných změn dosáhli. Slováci, Poláci a Maďaři Klause neměli a kde jsou?

Jak chce pan Švejnar sjednocovat národ tím, že udělá s KSČM SALONNÍ STRANU? 

Co víme o Švejnarovi? Jenom to co on o sobě říká. Dokonce on sám si zhodnotí, jaké kritice přikládá váhu, když na dotěrné otázky říká "s tím nemám problém"

tatina 28.12.2007 10:00

Sice trochu tvrdé,

ale v celku pravdivé.On to s.Paroubek opravdu nemá lehké na tom politickém bojišti,ale je to jen jeho vina.Politik,který se obklopí jen samými hulváty a patolízaly nemá žádnou budoucnost.Zlatý pan Zeman.Ten měl sice vyřídilku jako dlaždič,ale jeho čeládka byla slušná.

www racek 28.12.2007 9:58

no, článek byl převelice veselý

dosti jsem se bavil. sakra, proč vás tak znervózňuje švejnar ? a proč paroubek, to bych chápal. ty preference ...

Real 28.12.2007 10:02

Re: no, článek byl převelice veselý

Celkem je chápu ,že se jich zmocnuje nervozita.Čím má více Švejnar naději na úspěch ,tím více panikaří,lžou a pomlouvají.Jejich nenávist je známka úspěšného jednání Paroubka a možnost úspěchu Švejnara...

lucina 28.12.2007 10:35

Re: Re: no, článek byl převelice veselý

Protože reálně hrozí, že pár pitomců kvůli svým animozitám zvolí druhého Fischera, a to pro jistotu rovnou za prezidenta. To, že slepé kuře našlo zlaté zrnko jako zelení knížete pána, je spíš z oblasti nebolševických pohádek, to se neopakuje.

milan 28.12.2007 10:36

Re: Re: no, článek byl převelice veselý

Nenávistný článek pana Wagnera- měl bych zajímavější temata- rozkrádáni ve velkém za šéfování Klause, předvolební smlouva s občany ODS, velká lež, každý si měl polepšit- důchodci o tisíce, rodiny o desetitisíce a opak je pravdou. To je banda zločinců.

huhu 28.12.2007 10:37

Re: no, článek byl převelice veselý

za to že paroubek kandiduje Švejnara jsem jen rád. To se hodí mockrát v budoucnu mu tohohle králíka z klobouku otloukat o hubu :-D

Buvol 28.12.2007 9:54

Tenhleten Wagner má v hlavě neuvěřitelně nasrráno! Skoro to vypadá na nějakou duševní chorobu ....

jirka.s. 28.12.2007 10:09

Re: Tenhleten Wagner má v hlavě neuvěřitelně nasrráno! Skoro to vypadá na nějakou duševní chorobu ....

Ale no tak,  ..vole! My víme, že tvá ideologická údernost se dále než k těm hov/nům nedostane! Vypadávají z tebe předem i zadem!  Stačí napsat nick a každý ví, co se bude dít dál! ;-D

ŽA 28.12.2007 10:18

Jirko as. krásně jste mu to napsal - fakt krásné, oduševnělé, jemné, aristokratické . Prostě chápu, že Vás buran Topolánek musel zaujmout.....

jirka.s. 28.12.2007 10:31

Re: Jirko as. krásně jste mu to napsal - fakt krásné, oduševnělé, jemné, aristokratické . Prostě chápu, že Vás buran Topolánek musel zaujmout.....

Nu, co naplat, žulový balvane, inspirace je inspirace! ;-D

P.S.: Potěšilo mne, že jsi dokonce schopen i něco pochopit! Jen tak dál!

Buvol 28.12.2007 10:35

Re: Re: Jirko as. krásně jste mu to napsal - fakt krásné, oduševnělé, jemné, aristokratické . Prostě chápu, že Vás buran Topolánek musel zaujmout.....

On chápe docela dobře, na rozdíl od tebe, který zřejmě ani neví, že existuje něco jako ironie....

ŽA 28.12.2007 10:58

Buvole, to je moc těžké, musíte na něj, chudáčka, pomalu. Von chudák bere všechno vážně..