7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
klobouk 17.3.2008 10:08

Re: Re: neni mi jasne

jisteze to je nechutne. Grebenicek ale na rozdil od jinych neprevlekl politicky kabat a zustava tim cim byl predtim. Mnoho exponentu dnesni "pravice" se prevlekli a dnes se hrde hlasi k "demokratickym tradicim". Slovy poslance ODS Tlusteho:

"Byl jsem clenem strany, ale nebyl jsem komunistou"

PROKOP BUBEN 17.3.2008 10:04

Re: "...plnou hubu demokracie, lidských práv, slušnosti a pod..."

Nějaký Grebeníček a pod. neměli už dávno na politické scéně i nikde jinde STRAŠIT.......Jejich přítomnost v této roli, je výsledkem naší občanské neschopnosti a politických kšeftů a kejklů našich politických šíbrů......Jinak opravdu, na rozdíl od mnohých jiných zastupitelů - od komunistických papalášů, hovících si spokojeně v setrvalé opozici, nic lepšího neočekávám.....O to větší je zklamání i zhnusení, nad konáním a jednáním tzv. demokratických zastupitelů a vysokých státních činitelů.....

Tonevadí 17.3.2008 9:53

"...plnou hubu demokracie, lidských práv, slušnosti a pod..."

Na "plnou hubu demokracie" v naší dnešní demogracii maj právo jenom jistí vybranní jedinci... 

aljav 17.3.2008 9:50

Re: Komunisté

jejich příznivci jsou buď bývalí funkcionáři, práskači, domovní důvěrníci, pomocníci VVB, a lidé co jim vyhovovalo že se nemusí o nic starat.že mají byt od OPBH, v masně tlačenku a v jednotě lahváče ! 

aljav 17.3.2008 9:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

soudruhu soudruhu, co lezeš mezi slušné lidi ? Mazej si chválit svého grébu na novinky, už tam tomu rudému dobytku chybíš ! 

aljav 17.3.2008 9:46

Re: Re: Re: Vážený autore

např. Írán má nebo bude mít jaderné rakety, KLDR je už má. V obou těchto zemích vládnou fanatici. tyto země nejsou jediné, další je např.Pakistán, kde se můžou zafačované hlavy dostat velice brzy k moci. Hlavní myšlenka islámu je zničení nevěřících, vymazání západní civilizace z planety. To je prostě fakt. A stavět radar až ve chvíli kdy nějaký náboženský fanatik to tlačítko zmáčkne, bude asi dost pozdě ! Jestli tomu nechcete rozumět, tak běžte do ZOO, ve výběhu pro pštrosy mají ještě volno !

aljav 17.3.2008 9:42

Re: Vážený autore

vy uvažujete v intencích myšlenky:" pomáhejte nám, chraňte nás, ale nic za to po nás nechtějte" ! Nechci se Vás dotknout, ale 1/ na světě žijí i zlí lidé, a někteří z ních vládnou ve svých zemích   2/radarová stanice není základna    3/ pokud se stane součástí NATO, tak v tom není absolutně žádný problém, jsme členové této aliance.   4/ raději budu kamarád s nedokonalýma USA, než vazal či sluha Ruska !

aljav 17.3.2008 9:39

Re: neni mi jasne

přečtěte  si to znovu a pak o tom popřemýšlejte ! A malá nápověda : ten článek je o tom, že je dost nechutné když zarytý komunista G.má plnou hubu demokracie, lidských práv , slušnosti a pod. ". Jestli Vámn toto nedošlo, tak je to pouze vaše chyba !

klobouk 17.3.2008 9:28

neni mi jasne

o co Vam vlastne jde, stejne nebo podobne vyroky pronasi vsichni politici a Vy pisete vlastne o tom, ze urcite vyroky jsou prijatelne nebo neprijatelne podle toho z ktere politicke strany prichazeji. V cem se od toho Grebenicka lisite ?

třetí 17.3.2008 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Nepřítelem je soudcovsko politická mafie.

-ferry- 17.3.2008 9:21

Vážení sem píšící ...

mnozí z vás by si měli doplnit slovní zásobu,nejlépe četbou hodnotné literatury.To proto,abyste namísto zkratkovitých nadávek,mohli psát trochu kulturněji ...

 Jinak. Připustíme-li,že komunisté tu jaksi druhoplánově měli sovětskou armádu na svou ochranu,pak musíme připustit,že dnešní vládnoucí demokrati tu budou potřebovat americkou (příp.jinou)armádu zase na svou ochtanu.Pan Klvaňa to nedávno v televizi řekl jasně : potřebujeme zde mít americké vojáky na obranu proti Rusku.Ovšem ani on jistě nevěří,že by nás Rusové chtěli napadnout a obsadit.Co by z toho měli ? Budou-li chtít naše území,stačí jim pár milionů dolarů,či eur.Viz Karlovy Vary. Americká armáda,plus Národní garda,plus zapšklí písmáci typu pany B.Doležala,V.Bystrova a dalších výtečníků,kteří se už nemají k čemu jinému vyjadřovat a tak pracují na vyvolání občanské války.Připomínání událostí před 50 - 60 lety neslouží k ničemu jinému.Oslavovat jeden druh terorismu a zároveň chtít bojovat proti jinému druhu terorismu nejde.Jedině za použití mota : Ano,mohou téci i potoky krve,ale musí to krev těch,se kterými nemluvíme ...Dávejte si lidi pozor na ty z nás,kteří zastydli ve studené válce  !! !!!!

třetí 17.3.2008 9:19

Re: Re: Vážený autore

Milá kobylko, na svůj názor máte jistě právo. Ale nepletl bych se do věcí, kterým nerozumím.Rád bych se vás zeptal, jaký že to radar má našemu národu přinést ochranu před východním nebezpečím a proč je tak nutný. Jistě mi to jako vojenská odbornice na radary ráda vysvětlíte. Taky mi, prosím, odpovězte, jak ten radar zajistí ochranu proti raketovému systému TOPOL.Děkuji vám z celého srdce.

Kobylka Lajda 17.3.2008 8:10

Re: Vážený autore

Z výroků soudruha Gr. je mi vždy na zvracení, o nic méně pak, když začnou švitořit i jeho kumpáni. Právě proto se domnívám, že radar je v Česku nutný jako všechno, co nás vzdálí co nejvíce od "východní kultury", co nás zabezpečí proti možnému nebezpečí, které nemusí nutně přijít od muslimských teroristů. Rusko nezapomíná na svou bývalou "slávu" a je velice při chuti udržet si vliv v bývalých satelitech. Právě pro to jsem pro zřízení radaru v ČR! Čert nespí. A Putin je čertů vládce!;-€;-€

franta 17.3.2008 7:43

Vážený autore

souhlasím s Vámi, že Grebeníček je kreatura, ale zkuste chvilku zapomenout na Grebeníčka a řekněte mi, zda s větou "Není správné, aby na území našeho státu vznikaly cizí vojenské základny proti vůli občanů republiky" souhlasíte nebo ne a proč ? Debata o tom, kdo to řekl a jestli má právo to říkat, je zcela zástupná. Když byla ODS v opozici a často hlasovala stejně jako KSČM, slyšeli jsme tady argumenty, že když náhodou hlasují komunisté "správně" nebudeme hlasovat jinak jen proto abychom byli za každou cenu proti nim. Takže skuteřčnost že to řekl Grebeníček, neznamená že to není pravda.

Lavina 17.3.2008 6:26

Komunisté

včetně soudruha Grebeníčka jsou pokrytecké kreatury! Otřesné je jen to, že u nás mají ještě tolik zabedněných přívrženců;-€(Y)

kopec 17.3.2008 1:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

a to se vyzaduje ,aby meli neco spolecneho?

Jirka 17.3.2008 1:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Bohužel nevím,co má soudruh Grebeníček společného s paní Benešovou.;-D

kopec 17.3.2008 1:24

Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

je to tak . Jirko dostal jste mne!  Mate vynikajici dedukcni schopnosti.Zkuste s podobnou erudici proanalyzovat kauzu pani Benesove

hulwat 17.3.2008 1:13

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Nevím proč tajíš nepřítele? Rád bych se připravil na vetřelce, ale když je nechceš prozradit tak si musím myslet, že jsi jejich spojenec. A nebo je to obyčejná předpřiposranost?;-D

Jozka 17.3.2008 1:08

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Kdyz jsem byl vojakem meli jsme napsano na na zachode "S.r tise nepritel nasloucha". Bohuzel ani tehdy jsem se nedozvedel kdo je nepritel.

Jirka 17.3.2008 1:06

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Není náhodou kopec zkratka z "KOmunistický chlaPEC"?;-D

kopec 17.3.2008 1:01

Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Pane hulwat, neni treba nic vymackavat. Divejte se pozorne kolem sebe, neni zase tak maly, aby ste ho prehledl.

hulwat 17.3.2008 0:44

Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Tak se vymáčkni, jaký je to nepřítel.:-)

kopec 17.3.2008 0:35

Re: Grebeníček je europoslanec?

pane Vild, kdybyste se obratil k celem k televizoru a poslouchal co pan Grebenicek rikal , pochopil byste , ze Grebenickuv projev byl jeden s nejserioznejsich ten den tam pronesenych.On vubec neprirovnaval politiku k zhavemu zelezu, nybrz rekl, ze politika znamena uchopit rozzhavene zelezo cizima rukama. Je videt , ze jste jeho primeru dodnes neporozumel.Domnivate se, ze  lidem staci par stokrat prezvykanych atikomunistickych bonmotu. Zatim co hrdinsky omilate bezduche  fraze, nevsiml jste si , ze svobode a lidskym pravum u nas vyrostl uz jiny nepritel, potencialne nebezpecnejsi nez bolsevismus.

JAG 17.3.2008 0:19

Re: Grebeníček je europoslanec?

Díky, to jsem přehlídnul.

Překvapený 17.3.2008 0:16

Grebeníček je europoslanec?

To jsou tedy věci...