19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JItča 17.3.2008 11:24

Re: Re: Re: Vážený autore

Zkuste se nejdříve zamyslet, než něco napíšete, jinak působíte ne-li směšně, tedy jistě trapně. A pokud trváte na svých větách, vysvětlete mi, jak z vás americký radar učiní něčího vazala? Jak vás konkrétně ve vašem životě ovlivní? Koho tady ohrožuje? Tohle všechno jsou jen populistické fráze. Radar zajišťuje monitorování situace, bude mít minimální posádku a tím i nepatrný vliv jen na své nejbližší okolí. Až skutečně někomu rupne v jeho zamindrákované hlavě a ve jménu svého BOHA  zmáčkne knoflík na spoušti, dozvíme se to teprve z tragických následků. Radar umožňuje podobnou situaci řešit okamžitě  - pochopitelně také vojenským způsobem, ale rychle a hned. A představa, že pokud dotyčná raketa zasáhne třeba Berlín, tak se nás to netýká, je v dnešním kompletně propojeném světě opravdu hloupá... (Uvědomte si, že v tom případě se např. zcela zhroutí evropská energetika - a tím vznikne totální chaos v celé Evropě včetně mrňavého Česka! A stačí na to jediná slušně nadupaná a dobře navedená raketa...) A mezi námi, odpor proti radaru zdůvodňovaný vlastním bezpečím mi v principu připomíná postoj některých jedinců např. k domácímu násilí - zde oběť také možná provokovala agresora tím, že hrnečky v poličce  nesrovnala oušky k severu.... 8-o

emersonskej 17.3.2008 12:22

Re: Re: Re: Re: Vážený autore

Nelze než souhlasit !!!R^

Kajda 17.3.2008 13:13

Re: Re: Re: Re: Vážený autore

R^Mám stejný názor.

pája45 17.3.2008 17:25

Re: Re: Re: Re: Vážený autore

     Koukám, že jste "Jltčo" (17.3. 11:24) dospěla jen k tomu domácímu násilí. Vazalem se staneme proto, protože budeme mít na svém území jeden z prvků protiraketového obranného štítu určeného pro obrana USA. A co za to, Polsko to asi ví moc dobře. Tupohlávci ale ne.

     Ta raketa, kterou bude tento radar sledova a současně bude navádět rakety z Polska nechrání ČR, ale USA. A chci-li aby moje raketa doletěla do USA, tak musím udělat nejdříve něco s tím radarem - vyřadit jej z provozu nebo jej zničit. To lze útokem jiné rakety, letecky atp. Protože ale všichni předpokládáte, že odpálení provede terorista né stát a bude mít jen jednu raketu, tak pak je nejjednodušší zničit radar teroristickým útokem z ČR. Například automobil s municí, který vjede na základnu, letoun s municí který zaútočí za letu a to od práškovacího (ze vzdálenosti několika km, skryt za lesem) až po dopravní (ČSA), který odstartuje z Ruzyně nebo přiletí z Blízkého východu nebo ze severu Afriky a poveze naše turisty. Tak už víš kde je to nebezpečí bez záruky obrany pro zájmy někoho jiného, byť spojence v NATO.

Jura Jurax 17.3.2008 13:16

Re: Vážený autore

No jo, ono to s tou vůlí občanů, potažmo lidu, je složitější - mockrát tu ventiluju názor, že člověk je místy génius, ale lid je blbý jak troky ... relativně nedávno - co je to půlstoletí a něco, že - bylo vůlí lidu psům psí smrt, že ano; s cizími vojenskými základnami (sovětskými arciť) lid ústy naší strany a vlády po osmašedesátém naopak nadšeně souhlasil (aspoň jsem o protestech, demonstracích etc. neslyšel ani na Svobodné Evropě), lid má za to, že není správné, že byl zrušen trest smrti (tady se s lidem shoduju), referendum o snižení daní, zdravotního a sociálního pojištění na polovinu, jakož i zvýšení nezdanitelných částek na dvojnásobek by jistě bylo schváleno zdrcující většinou a tak dál a podobně ... takže horlí-li komunista, a to ještě synek estébáckého katana, jenž byl doma určitě vychováván v hluboké úctě k principům demokracie, proti vojenské základně USA, znamená to, že tu už dávno měla být.

pája45 17.3.2008 16:53

Re: Re: Vážený autore

     Vidím, že máš dilema "juro juraxi". Nemáš rád komanče, socany, vadí ti tupohlávek. Tak kdo má realizovat tu instalaci toho radaru, promiˇmožná jsem pomalu a méně chápaví. Pomoc mi a vysvětli mi to. Ale né nadávkami (těm nerozumím), věcně (tomu rozumím).

Lavina 17.3.2008 6:26

Komunisté

včetně soudruha Grebeníčka jsou pokrytecké kreatury! Otřesné je jen to, že u nás mají ještě tolik zabedněných přívrženců;-€(Y)

aljav 17.3.2008 9:50

Re: Komunisté

jejich příznivci jsou buď bývalí funkcionáři, práskači, domovní důvěrníci, pomocníci VVB, a lidé co jim vyhovovalo že se nemusí o nic starat.že mají byt od OPBH, v masně tlačenku a v jednotě lahváče ! 

Překvapený 17.3.2008 0:16

Grebeníček je europoslanec?

To jsou tedy věci...

JAG 17.3.2008 0:19

Re: Grebeníček je europoslanec?

Díky, to jsem přehlídnul.

kopec 17.3.2008 0:35

Re: Grebeníček je europoslanec?

pane Vild, kdybyste se obratil k celem k televizoru a poslouchal co pan Grebenicek rikal , pochopil byste , ze Grebenickuv projev byl jeden s nejserioznejsich ten den tam pronesenych.On vubec neprirovnaval politiku k zhavemu zelezu, nybrz rekl, ze politika znamena uchopit rozzhavene zelezo cizima rukama. Je videt , ze jste jeho primeru dodnes neporozumel.Domnivate se, ze  lidem staci par stokrat prezvykanych atikomunistickych bonmotu. Zatim co hrdinsky omilate bezduche  fraze, nevsiml jste si , ze svobode a lidskym pravum u nas vyrostl uz jiny nepritel, potencialne nebezpecnejsi nez bolsevismus.

hulwat 17.3.2008 0:44

Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Tak se vymáčkni, jaký je to nepřítel.:-)

kopec 17.3.2008 1:01

Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Pane hulwat, neni treba nic vymackavat. Divejte se pozorne kolem sebe, neni zase tak maly, aby ste ho prehledl.

Jirka 17.3.2008 1:06

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Není náhodou kopec zkratka z "KOmunistický chlaPEC"?;-D

kopec 17.3.2008 1:24

Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

je to tak . Jirko dostal jste mne!  Mate vynikajici dedukcni schopnosti.Zkuste s podobnou erudici proanalyzovat kauzu pani Benesove

Jirka 17.3.2008 1:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Bohužel nevím,co má soudruh Grebeníček společného s paní Benešovou.;-D

kopec 17.3.2008 1:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

a to se vyzaduje ,aby meli neco spolecneho?

aljav 17.3.2008 9:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

soudruhu soudruhu, co lezeš mezi slušné lidi ? Mazej si chválit svého grébu na novinky, už tam tomu rudému dobytku chybíš ! 

kopec 17.3.2008 12:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Zda se mi, ze mezi slusne lidi jste vlezl omylem Vy.Nez jste prisel ,byla zde docela korektni diskuze.

Pája45 18.3.2008 15:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

 Pane "kopec" plně se připojuji a souhlasím, nejsou-li fakta, neníli schopnost diskusi vést věcně, přijdou facky (Macek), nadávky a sprostá slova (zde již pro stanovený limi příspěvku nelze jména uvést, ty co by se nevešli by si mohly stěžovat).

Jozka 17.3.2008 1:08

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Kdyz jsem byl vojakem meli jsme napsano na na zachode "S.r tise nepritel nasloucha". Bohuzel ani tehdy jsem se nedozvedel kdo je nepritel.

I-Worm 17.3.2008 13:02

Není důležité, KDO je nepřítel

(von se dycinky nejakej najde, a to i dnes), důležité je, že naslouchá! Takže dnes můžeme hrdě psáti-Ser tiše, Paroubek nasluchá!

hulwat 17.3.2008 1:13

Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Nevím proč tajíš nepřítele? Rád bych se připravil na vetřelce, ale když je nechceš prozradit tak si musím myslet, že jsi jejich spojenec. A nebo je to obyčejná předpřiposranost?;-D

třetí 17.3.2008 9:22

Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Nepřítelem je soudcovsko politická mafie.

jirka.s. 17.3.2008 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

Že už by ti na to také přišli jako gerontosaurovi a franckoj tyčce? ;-D

pája45 17.3.2008 16:56

Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

     Docela jsi mi "kopče" překvapil, souhlasím.