26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jiritbrejcha@centrum.cz 19.3.2008 18:12

Jde o hierarchizaci témat

Myslím, že diskutovat právě o Grebeníčkovi je ztráta času - který by se měl věnovat české neodemokracii.

Jiri B.

eka 18.3.2008 22:19

Re: Re: Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Ano Ludvo. Jsem pro referendum. Hlavně o daních, platech, cenách .... A začít by se mělo o hlupácích.

Magor Milda 18.3.2008 17:16

Re: Re: Grebeníček by to sám nesepsal, za tím vězí Ransdorf

kupodivu je Ransdorf jediná osobnost v té celé KSČM a nechápu, co tam mezi těmi věčně včerejšími hledá. Kdyby nebyl v KSČM a neměl nějaké ty škraloupy z dob totáče, byl by to kandidát na presidenta.>-

Pája45 18.3.2008 15:12

Re: Grebeníček by to sám nesepsal, za tím vězí Ransdorf

     "Magore Mildo", pochopil jsem, že těm komančům toho Ransdorfa závidíš. To by si vedoucí politici lebedili, kdybi jim psal jejich projevy.  Zase podléháš bludu, že jen lůza, odpadlíci od společnosti, neschopní, líní, hloupí atd. jsou socani a komanči. Kdežto ti chytří, pracovití, vzdělaní jsou bohatí a úspěšní a jsou z ODS. Určitě se dá na internetu najít jaká mají vzdělání bývalí veksláci, kteří jsou dneska milionáři a i miliardáři, a také u některých politiků (napříč politickým spektrem) najdeš takové, kteří mají jen maturitu, neumí anglicky atp. (ve vládě nejméně jeden byl a už zase už bude).

     

Pája45 18.3.2008 15:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grebeníček je europoslanec?

 Pane "kopec" plně se připojuji a souhlasím, nejsou-li fakta, neníli schopnost diskusi vést věcně, přijdou facky (Macek), nadávky a sprostá slova (zde již pro stanovený limi příspěvku nelze jména uvést, ty co by se nevešli by si mohly stěžovat).

Pája45 18.3.2008 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážený autore

 Jak jsi "Vlku" přišel na to, že Británie není jadernou velmocí. Ve válce Malvín/Falkland měli některé letouny Jaderné pumy (ty se ale vrátili, nevrátil se ale torpedoborec, který byl zasažen dvěma raketami a hořel, protože požár nešel zlikvidovat, tak jej britové raději sami potopili.

Pája45 18.3.2008 14:37

Re: Re: Re: To je bohužel daň za to, že jsou u nás komunisté legitimní strana...

     "Vlku" proč vytýkáš Paroubkovy hlasy komunistů (levice jako levice). Proč ti nevadí, když o hlasy komunistů žádá ODS.

Pája45 18.3.2008 14:34

Re: Re: V souvislostí....

      "Zdenáči", to já bych utíkal před skautským šátkem, abys věděl proč, tak ti to hned prozradím. Jako ateista přece nevstoupím do organizace, ve které bych musel přísahat na pánaboha a modlit se.

Pája45 18.3.2008 14:31

Re: Re: Základny

       "Zdenáči" to jsi opravdu tak najivní? Rozmístění ruských raket na Kubě v roce 1962 také nezabránila americká základna (Guantanámo a to není jeden radar a navíc je na území proti vůli Kuby). Tak proč si myslíš , že radarová základna v Brdech zabrání rozmístění základen jiných států? Před "obsazením ČR" Ruskem nás jeden radar neochrání, nás by mělo chránit  to, že jsme členy NATO (volím mělo ze zkušeností ČSR). Přemýšlej, používej svůj mozek bez vlivů pánů z růže nebo modrých ptáků.

Ludva 18.3.2008 8:45

Re: Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Podle průzkumů je rozhodně ano pro radar 5%, spíše ano 20%. Tak jsem na to přišel. Půl na půl to není ani náhodou.

ceskej Honza 18.3.2008 7:52

Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

zajímalo by mne, kde Ludva prisel na tech 5%  ?

Jestli radar Ano nebo Ne, rozdejuje národ na dve poloviny. Asi jako byl rozdelen v názoru na zásach proti Technopárty na Mlýncích. Je zajímavé vedet, ze polovina národa je,  a asi si vzdy bude,  názorove odlisná!  Taky nevím, jestli takovej národ má nejakou sanci.

Pája 18.3.2008 7:30

Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

jinak s Vámi souhlasím. Jenom opravuji, ze pojem "mírumilovný islám " je fikce. Takovýto islám neexistuje, jako napr. neexistuje bílý cernoch, nebo dmokratický komunista.

Ludva 18.3.2008 6:56

Re: Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Nevím k čemu se vyjadřujete. Jasně říkám, že beru referendum, ať dopadne jakkoliv. Vy a ODS to ovšem nikdy nepřipustíte a nakoupenými hlasy se rozhodne..

Frank 17.3.2008 22:30

Autor má hezký klobouk, ale jinak to zadunělo.

Grebeníčka fakt nemusím, ale to přece neznamená, že nemá pravdu. Podle autora ten, kdo sjel do škarpy už do konce života nesmí kecat o bezpečnosti silničního provozu. Proč tedy Klaus žvaní o ekonomice, když ta jeho ekonomická pseudoprivatizace skončila rozkradením půlky státu? Podle autorovy teorie by už do konce života Pružinský nesměl o ekonomice ani pípnout. A on pípá a rozšířil si obor na klimatologii. Podle autora Topolánek i Paroubek do konce života nesmí ani ceknout o věrnosti a rodině jako o základu státu. Prázdný sud nejvíce duní i když jsme se dozvěděli, že má doma PC.

buš 17.3.2008 21:54

Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Uvědomujete si vůbec své argumenty? Vy jste ten pravý demokrat, protože souhlasíte s těmi 95 procenty? Dokážete vůbec uznat, že někdo může mít (proboha!) jiný názor, než vy,  aniž byste ho ihned dehonestoval?

ubu 17.3.2008 21:46

Re: Re: Re: "...plnou hubu demokracie, lidských práv, slušnosti a pod..."

zalez bolševiku

S()V 17.3.2008 21:45

Re: Re: Re: To je bohužel daň za to, že jsou u nás komunisté legitimní strana...

R^R^R^

Iva 17.3.2008 21:12

Re: Základny

tohle mně také štve, souhlasím jen si říkám že se nějak k tomu 1968 blížíme s amíky;-O

Zdendáč 17.3.2008 19:50

Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Jasně,nebudeš volit socany...byli to ostatně oni,kdo celou věc s radarem rozjednal,nebudeš volit ODS,protože sedí ve vládě,která o něm dále jedná.Nebudeš volit Zelené ani Lidovce,protože v té vládě sedí taky?Tak co Ti vlastně zbývá?...Nevolit vůbec nebo volit Komanče?...nakonec ona i ta tvoje rétorika se od té jejich v ničem neliší...

Tak se neschovávej za mínění občanů a přiznej si,že spíš jde o mínění bolševika...

Hroch 17.3.2008 18:27

Re: Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

Jo, jo, abychom byli brzo tam co před listopadem. Ludvo, Ludvo.

Ludva 17.3.2008 18:20

Re: Re: Obludné a nedůstojné ?

O správnosti tohoto kroku jste přesvědčen Vy a rozhodně asi 5% občanů. Většina si prostě myslí, že americká základna nám nic dobrého nepřinese a proto by tady neměla být. Zřejmě se považujete za demokrata, ale nejste ochoten připustit, že lidé mohou mít jiný názor. A jsme tam, kde jsme byli před listopadem. Na mínění občanů se kašle. Kdyby o umístní radaru rozhodlo referendum, budu skřípat zuby, ale uznám to. Takhle aspoň budu vědět, koho nikdy nevolit.

VLK 17.3.2008 18:17

Re: Re: Re: Re: Re: Vážený autore

Nevím, myslím, že tam nepatří Británie ale zato patří Jihoafrická republika (tedy pokud neodzbrojila, nějak nepamatuju). Právě pokud bude účinný protiraketový deštník, nejlépe pak dva až tři, tak se stává 3. světová vyprovokovaná vlastníkem pár hlavic méně pravděpodobnou. Neboť nebude důvod hned posílat desítky odvetných raket. Útočící raketa bude zlikvidována a bude výhodnější vzniklou situaci využít politicky a odradit spojence útočníka. A tak to zůstane na té globální rovnováze tří velkých mocností, maximálně čtyř, připočteme - li výhledově Indii.

VLK 17.3.2008 18:03

Re: Re: Re: Základny

A Pláž sviní ti nic neříká? No, tam to Američané zblbli. Dokonce totálně - do té doby jen trochu levicovější povstalec Fidel po této invlazi dal na svého bratra Raúla, komunistu a pragmatika, a přidal se na stranu Rusů.

Pokud bych americký neúspěch v Iráku měl srovnávat s nějakým jiným jejich neúspěchem v historii, spíš bych ho srovnával s Kubou než s Vietnamem. Skočili na špek tvrzením emigrantů a zhoršili si tím situaci. Naštěstí v Iráku ještě není vše ztraceno a na Kubě se to může zlomit. Uvidíme, jestli je Raúl dnes víc pragmatik či komunista.

Zdendáč 17.3.2008 17:57

Re: Obludné a nedůstojné ?

Ano,parlamentní taktika se ukázala v celé kráse a odhalila mimo jiné dlohodobou neschopnost nejen levice,ale i jiných stran a uskupení nabídnout pro volbu hlavy státu důstojného protikandidáta VK...Nakonec i veřejná volba nakonec prokázala,že se VK obejde i bez hlasů bolševiků,což mu bylo (a dost možná i neprávem) podsouváno celých 5 let od volby tajné.Koupené hlasy jsou laciný bulvár a s ním se můžete jít leda vysmát...

Každý normální a přemýšlivý člověk ví,že na věky si to Rusko rozházelo právě s námi a daleko dřív,než se někomu o nějaké jiné základně u nás mohlo vůbec zdát...

Odpor k americké základně u nás z "demokratického tábora" arabských zemí ,Číny i Ruska jsou pouze potvrzením o správnosti takového rozhodnutí...a o našem plnohodnotném zařazení mezi normální demokracie západního typu...

VLK 17.3.2008 17:33

Re: Obludné a nedůstojné ?

Nevím, proč u manifestační volby mluvíte o stylu ODS, když tak byl po sametové revoluci volen jen Havel. Zato se prosadila volba manifestační vzhledem k partajním šéfům, kteří si mohli své ovečky zkontrolovat, ale tajná vzhledem k voličům, neboť já jsem svého senátora na žádném záběru televizní kamery neviděl a ani si to jak hlasoval nemohl nikde přečíst.

A ohledně toho "na věky rozházíme s Ruskem", byl bych jednak opatrný s tím spojením "na věky" ve spojení s touto zemí, a jednak - s našimi stíhačkami nad Pobaltím se taky smířili. S Čínou si nic nerozházíme, ta na to kašle, a s Arabáčama jen s těma, proti kterým jsu už i tak. S těmi, kteří se řídí podle mírumilovného islámu, s těmi ne.

pája45 17.3.2008 17:25

Re: Re: Re: Re: Vážený autore

     Koukám, že jste "Jltčo" (17.3. 11:24) dospěla jen k tomu domácímu násilí. Vazalem se staneme proto, protože budeme mít na svém území jeden z prvků protiraketového obranného štítu určeného pro obrana USA. A co za to, Polsko to asi ví moc dobře. Tupohlávci ale ne.

     Ta raketa, kterou bude tento radar sledova a současně bude navádět rakety z Polska nechrání ČR, ale USA. A chci-li aby moje raketa doletěla do USA, tak musím udělat nejdříve něco s tím radarem - vyřadit jej z provozu nebo jej zničit. To lze útokem jiné rakety, letecky atp. Protože ale všichni předpokládáte, že odpálení provede terorista né stát a bude mít jen jednu raketu, tak pak je nejjednodušší zničit radar teroristickým útokem z ČR. Například automobil s municí, který vjede na základnu, letoun s municí který zaútočí za letu a to od práškovacího (ze vzdálenosti několika km, skryt za lesem) až po dopravní (ČSA), který odstartuje z Ruzyně nebo přiletí z Blízkého východu nebo ze severu Afriky a poveze naše turisty. Tak už víš kde je to nebezpečí bez záruky obrany pro zájmy někoho jiného, byť spojence v NATO.

VLK 17.3.2008 17:23

Re: Re: Re: Vild: kádrujeme, nepřemýšlíme

"Komunisté znali třídní boj jen z teorie" - a co znárodnění? Likvidace živnostníků? Kádrové posudky s nevhodným třídním původem? Kolektivizace a sedláci u PTP? A když se podíváme i za roh, co popravy brýlatých v Kambodži? Hladomory na Ukrajině?

Čeští demokraté se heslu "Kdo neokrádá stát, okrádá rodinu" naučili za socialismu. A nyní se ho pracně odnaučujou, nejdříve ti, co dělají v soukromých firmách, ale časem to dojde i do státních firem a institucí a nakonec i do politiky.

Ludva 17.3.2008 17:16

Obludné a nedůstojné ?

Asi jsme každý sledovali něco jiného. Prezidentská volba byla zajímavou ukázkou parlamentní taktiky a práce. Nic vyjímečného. Asi se autorovi stýská po manifestační volbě ve stylu ODS, dříve KSČ, kdy všichni proklamativně ani nejdou za plentu a volí jediného kandidáta. Něco obludného by se ovšem našlo - koupené hlasy, ale to je každodenní vládní styl. Vrchol arogance je pak poukazovat na drzost občanů - jak si mohou dovolit nesouhlasit s americkou základnou. Přitom každý normální přemýšlivý člověk vidí, že si to rozházíme na věky s Ruskem, Čínou , arabskými státy a to vše za zrušené víza, které budou mít Slováci a Maďaři možná dříve než my. A za neúnosné riziko úderu na radar.

VLK 17.3.2008 17:16

Re: Re: To je bohužel daň za to, že jsou u nás komunisté legitimní strana...

No kdyby nebyly legitimní stranou, tak si nemohl Paroubek těsně po volbách vyskakovat, že má 101 hlasů. A předtím by nemohl odhlasovat totálně podělaný zákoník práce.

www racek 17.3.2008 17:11

Re: Re: Základny

amíkům jde jen o předsunutí své protiraketové obrany mimo své území, nic jiného to není. to konstatovali poláci a nikdo z usa jim to nevyvracel.

podívej, jak dlouho je na kubě guantanámo a kdy příčel fidel? myslíš že  mu bránili? mysli. stačí kousek.