5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xxx Kubeš 30.10.2008 10:20

Re: ČSSD se ale bekáním o poplatcích podařilo k urnám vytáhnout 3,5x více svých voličů...

Ovšem ti, co volili oranžové (nebo rudé - v podstatě je to jedno), ani neví, co to znamená státní dluh, dál než přes vlastních 30 korun nevidí.

Ladislav N 30.10.2008 10:44

Re: ČSSD se ale bekáním o poplatcích podařilo k urnám vytáhnout 3,5x více svých voličů...

Stačí si vzít jako příklad Maďarsko posledních dní - a hrozící státní bankrot, od nějž se je pokoušejí zachránit nednárodní finanční instituce jako MMF. Kdyby si podobné příklady vytáhla reklamní firma a udělala z nich kvalitní výtah pro předviolební reklamní kampaň, tak to ČSSD s komunisty projeli a ani my nemukli.

V ODS se dějí věci pro mě zcela nepochopitelné...8-o

Eva D. 30.10.2008 17:33

Re: ODS ztratila v těchto

Moje řeč. Hlavně se nepo...

jan 30.10.2008 9:55

ano!!!

nechť se ODS vrátí ke své moderní klausovské politice - boj proti sudetským němcům a němcům obecně zdaleka neskončil, evropská unie nás obklíčila a hrozí nám balenm koblih, zlá levice číhá na každou naší chybu, mobilizujme proti ní, ne už nebude žádná oposmlouva tentokrát ne, za to se vám zaručí Bém a Klaus, kterým přece můžete věřit, nechť táhnou všichni cizáci, nechť nejbohatší neplatí žádné daně - opačná progrese toť klíč

jj moderní pravicová politika... ;-P

promirul 30.10.2008 9:50

Je čas odejít..

Pane Skřipský,kdybyste napsal :Pane Paroubku,už jste měl být  dávno pryč a po vás pan Topolánek,řekl bych že to myslíte poctivě.Chtít aby Topolánek odešel a kočkopřítel jako by se nechumelilo,má jít vstříc zářným cílům,je nehoráznost,drzost a hlavně malost.Jděte se vycpat,vy oranžový kabáte!

franta šenkýřů 30.10.2008 9:57

Re: Je čas odejít..

pan promirul: absolutní souhlas. Výstižné_ pravdivé.

Ravnagorac 30.10.2008 9:37

Souhlas

s názory autora. Příčinou pádu ODS je to, že zradila vlastní program. V čele ODS stojí politik, který realituje vize Václava Havla. Všechny politické strany, které razily tyto vize, zanikly. Tím dali voliči najevo, co si o nich myslí. ODA, US-DEU a nyní aktuálně SZ. ODS jde po podobné cestě. Topolánkovi nepomohlo ani sestavení vlády pomocí korupce a vydírání, podpora korupčníka Čunka a čistky v policii a Státním zastupitelství. Stín modrého Šloufa Dalíka se vznáší nad valachem s gulama. Proč by měli voliči podporovat arogantního hulváta, který pracuje pro horních 10 000? Es kommt der Tag, pane Topolánku.

promirul 30.10.2008 9:53

Re: Souhlas

RAVNOGORAC a jsme tady zase pane žvanile,co se vznáší nad vámi ?Kdyby hloupost létala,tak se bude nad vámi vznášet.

Hrad 30.10.2008 15:22

Re: Souhlas

Místo toho, aby jste sdělil a nezpochybnitelně dokumentoval: 1)Topolánek nevládne díky přeběhlíkům. 2) Vládě se korupce vyhýbá jako čet kříži. Už veřejně upozornila na pokusy ji ovlivnit a podala trestní oznámení na známého pachatele. 3) Účelové podržení Čunka není nic účelového, ale je průzračné dovedení práva a spravedlnosti konečně do podoby, jakou zde potřebujeme. 4) Rozpuštění pracovních skupin policistů zabývající se organizovaným zločinem a korupcí....,  není na objednávku nějaké skupiny lobujících a kradnoucích našich podnikatelů a zahraničních podnikatelských skupin(Důkazy-ne kecy). 5) Dalík je pouze manažer ODS, jakého má každá strana, navíc je vzorem cnosti a neúplatnosti. Prostě muž, z kterého si mají všechny strany brát příklad a občané jej mají obdivovat. .... se domníváte, že hloupost je něco co se vás netýká. Jediné co u vás není zpochybnitelné, je však vaše věrnost. Věrnost je něco jako důslednost. Souvisí s přiznáním si neúspěchů:-D!!RvRv!!

jezevec 30.10.2008 9:27

Bohužel se mýlíte! Lid si přeje socialismus, a návrat k původnímu programu ODS by ještě posílil její bezvýznamnost.

Lid nestojí o hodnoty - lid si přeje dostat nažrat z cizího. Lid ochotně platí desetitisíce na zdravotním a sociálním pojištění - ale může se podělat z třicetikoruny. Lid přesycený levnou krmí hltá sajrajty od lidla a přesto nadává na chudobu. Musíme vyměnit voliče, jinak to nepude.

Ravnagorac 30.10.2008 9:39

Re: Bohužel se mýlíte! Lid si přeje socialismus, a návrat k původnímu programu ODS by ještě posílil její bezvýznamnost.

Výborný recept na výměnu voličů ukázali ve své době Franco a Pinochet. Předpokládám, že i zde by se našli jedinci s podobnými ambicemi. A pochopitelně, s americkou podporou.

promirul 30.10.2008 9:55

Re: Bohužel se mýlíte! Lid si přeje socialismus, a návrat k původnímu programu ODS by ještě posílil její bezvýznamnost.

Ravnogorac a hlavně se tady najdou pitomci,kteří jako by z oka vám vypadli.

Martin 30.10.2008 9:16

Pro autora!

Může mi, prosím, autor tohoto článku sdělit, jak měl Topolánek realizovat svůj program, když mu ani rekordní zisk hlasů nestačil ani k tomu, aby sestavil vládu ODS+KDU-ČSL? Jak to měl proboha udělat, když mu prostě chyběly hlasy na prosazení programu?

runner 30.10.2008 9:44

Re: Pro autora!

Nedrat se ko korýtku s takovou vervou a risknout nové volby, ale asi neměl úplně čisté svědomí, kvůli Kubicemu, který měl asi zajistit drtivé výtězství, ale stačilo to sotva na plichtu, asi tušil, že to může být už jen horší.

Martin 30.10.2008 9:52

Re: Pro autora!

Když budu ignorovat ten levičácký kolorit kolem Kubiceho, tak můžu napsat jen jedno: Kdyby tenkrát tu vládu nesestavil a sestavil ji Paroubek, tak by Topolánka ukamenovali ti samí lidé, kteří ho dnes kamenují za to, že sestavil jedinou možnou vládu, která sestavit šla.

runner 30.10.2008 10:35

Re: Pro autora!

To není levičácký kolorit, to je konstatování faktů, jen si vzpomeňte jak socialisti začali v předvolebních průzkumech šlapat ODS na paty a já myslím, že někdo začal být nervosní, že by to nemuselo dopadnout.Tak se objevil Kubice, který byl požit, využit, zneužit a odkopnut, co na něj mají se už asi nedovíme, i když v nyní nastalé nemilosrdné modré řeži asi vyleze ledacos napovrch.

promirul 30.10.2008 9:57

Re: Pro autora!

MARTINE koho se to ptáte?Vždyť ti diskutéři jsou ještě školou povinni.

Martin 30.10.2008 10:09

Re: Pro autora!

Když mě uplně rozčiluje, když čtu výkřiky o tom, jak měl Topolánek víc plnit svůj program, i když z logiky volebního výsledku vyplývá, že to možné nebylo. Lidé jako autor článku mi připadají jako pomatenci, kteří řvou, že chtějí, aby 1+1 bylo 6. :)

Eva D. 30.10.2008 17:30

Re: Pro autora!

R^R^R^

lederer 30.10.2008 9:16

Blábol

nic  než  blábol .Pan  Topolánek  určitě není  ideál , nicméně pan  Bém  v  kombinaci  s  taťkou Klausem  je  dle  mého  názoru  smrtící  koktejl  pro  ODS.......

gerontusinza 30.10.2008 10:20

Re: Blábol

R^R^

zajíček8 30.10.2008 9:06

Asi je to v lidech - 2. část.

ODS je tepána za přeběhlíky, pan Rath je z mého pohledu přeběhlíků král. Porovnejte Topolánkův zvednutý prst - voličům ODS pod nos nejde a Jandákův

výrok o  "smradlavých důchodcích" - omluvil se a vše je

zapomenuto? Jak je možné, že lidé odvolaní z vlády pro nezvládnutí úkolů (=neschopnost)

se znovu objevují na kandidátkách na volitelných místech - Palas, Emmerová? Nejsem zarytý volič ODS, ale to, co je vytýkáno ODS, vidím i na té druhé

straně politické scény a bohužel z mého úhlu pohledu v barvitější podobě.

Ladislav N 30.10.2008 9:18

Re: Asi je to v lidech...

Ano. Je to právě o pověstném "smítku v cizím oku a břevnu ve vlastním"... ;-)

A volič s vidinou "beránku otřes se!" čeká na mince padající ze státní kasy...

promirul 30.10.2008 10:00

Re: Asi je to v lidech - 2. část.

ZAJÍČKU 8 a co ten věčně se omlouvající  hulvát Paroubek,který lidmi opačného názoru pohrdá a dělá si ze všech jenom blázny nebo své poskoky.

zajíček8 30.10.2008 9:05

Asi je to v lidech - 1.

Příznivcům pravice vadí některé věci, které příznivci levice považují nejspíš za podružné.

Porovnejte, jak často  jeTopolánkovi vytýká  milenka a jeho malý syn s tím, jak často je na tapetě Rathova milenka a jeho dlouhodobý život s dvěmi ženami nebo Paroubkova licoměrnost, kdy vytýkal Topolánkovi mimomanželský poměr, nutil svou ženu říkat věřejně " Jiří je čestný muž" a prokazatelně si již pěstoval mimomanželský vztah s tlumočnicí Petrou.

Bendlův majetek je na tapetě denně a o Rathově se nemluví - kdepak vzal na 2 domy - z platu lékaře či předsedy ČLK?

Neplnění slibů voličům - neplnění modrá šance je v novinách denně, nesplněné volební sliby ČSSD se s humorem komentují výroky " nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce" nebo " zdroje jsou".

Kdyby takovou hloupost jako "dluhy se neplatí" pronesl kdokoliv z pravice, tak je svými voliči rozcupován. Voličům ČSSD taková zásadní ať negramotnost nebo lež prostě nevadí.

DS 30.10.2008 9:39

Re: Asi je to v lidech - 1.

Pane zajíček8 souhlasím s vámi ve všem!

promirul 30.10.2008 10:04

Re: Asi je to v lidech - 1.

ZAJIČKU8 to všechno víme,ale proč jsou v ODS takoví pitomci,že to nedokáží lidem říci,pořád se chtějí chovat slušně.Mezi dobytkem slušnost neplatí.

Eva D. 30.10.2008 17:29

Re: Asi je to v lidech - 1.

R^R^R^

Klara 30.10.2008 8:46

Kocourkov

To je pěkný blábol, doufala jsem, že jsou v ODS hlavně normální lidé ale jestli je tenhle pan Skřipský většinový vzorek, tak pánbůh s námi. A navrch ještě prezident, který dekoruje lidi za to, že vydrželi fašistickou a bojovali proti komunistické totalitě, a pár minut před ním rozkládá své názory na TV obrazovce komunista jak poleno. A my že to někomu osladíme? Maximálně sami sobě s takovýmito chytráky.

sejna2 30.10.2008 8:40

Hrůza.

Pokud se někdo o stranách vyjadřuje tak,jako pisatel,pak dobrou myšlenku pohřbil do lůna diskutujících skoro hulvátů.