9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 20.2.2007 23:20

Dělnický akademik !

Po přečtení "Ředitelova" výronu jsem musel jít ven . . . a tam jsem si hurónsky odplivl - asi tak dva litry !

haha 20.2.2007 23:05

???

tož toto je teda opravdu pi.a

fafnifr 20.2.2007 22:07

teda Jelínku

vy jste akademik přímo tříkřížkovej:-P

absolvent VUMLU 20.2.2007 21:03

Soudruhu řediteli, nezklamal jste

Zrajete jako víno. Tedy jako víno, které již kysne díky příliš dlouhému a nevhodnému skladování. Vždyť Vy máte na víc, Vy jste největší klaun mezi socialistickými pisálky. Ne nadarmo jste ředitelem. Zatím převládá tendence zjednodušovat dění kolem nás na střet „sympaťáka“ Topolánka s „paznechtem“ Paroubkem a jeho obdivovatelem soudruhem ředitelem Jelínkem. Vy jste vlastně geniální a snad Vás za poslední výrok nevyloučí "paznecht" ze strany. Držím Vám palce a zase brzy něco tak objevného napište.

buš 20.2.2007 20:47

Tyvole

tanku, nechceš náhodou sylou svého yntelektu višoupnout Jyrku???

pate 20.2.2007 20:29

Skutečně hodně dlouhý článek!

Četlo se to stejně jako Rudé Právo za starých časů - dlouho. Jelínek a spol jsou nepoučitelní. Nepochopili, že by měli začít zpívat novou trochu jinou písničku. Článek je to nudný. Ale brzyčko se bude číst zajímavější. To až se thing - thang - thong Jelínek pustí do vysvětlování grippenové kauzy, která je na obzoru. To zase bude tóčo. Škoda, že nemám šanci sledovat švédskou televizi. Dnes je tam príma pořad o korupci české vlády. Mňam! Nic nemiluju víc než když pravda nakonec vyleze na povrch.

 Tak, pane příteli Jelínku! Chystejte si dopředu pořádné argumenty o bezůhonosti vašich představitelů a rozmyslete se koho je třeba hodit přes palubu!

Jandáková 20.2.2007 19:50

Mládenečku, maminka vás asi dlouho kojila, že máte tak pěkně naducané tvářičky, ale ten mozeček...

Melein 20.2.2007 19:34

Paznechte Jelínku,

probůh, co je tohle zase za výplod chorého mozku?Jediné, co na to člověk může říci je: "Jste ještě větší vůl, než jsme čekali!" Věřím, že vám zde ty vaše výpotky uveřejňují ze soucitu, jinak si neumím představit, kde jinde byste se mohl prezentovat. Splácat tolik hovadin na tak malém prostoru, to je téměř umění. Jenom nevím, jak pochodíte jako ČSSD, s tou mladou úderkou. Dnes už nejsou padesátá léta dvacátého století, aby středoškolák nebo vysokoškolák s těmi možnostmi, které má dnes, vám sedl na nějaká přitroublá hesla o "socialismu". Tak vám přeji používat trochu zdravého rozumu, vážený řediteli thik-thanku:-D

nepolitik 20.2.2007 19:00

Šéf socdemáckého VUMLu

opět zablábolil.

Čabas 20.2.2007 17:51

Jelínku, Jelínku

vy jste tomu zase dal, vy kluku růžovej. Tak děsivou slátaninu jsem už dlouho nečetl ;-D

qqq 20.2.2007 15:37

jelinku,

Jediné co napsal jelínek výstiženě,je označení  „paznechtem“ Paroubkem"....: Jinak je to slátanina bez hlavy a paty,demagogie  a socialistické mlácení prázdné slámy a prázdné makovice.

MUDr. Uzel 20.2.2007 15:15

Doporučení

Namaž si svoji holou kebuli lubrikantem, ať ti to líp klouže, Koko--.

jerry 20.2.2007 14:29

PRINCEZNA ZE MLEJNA -nová verze

Mlynář:,,Jak jsem rozhodl, do ouplňku dám svou dceru tomu,kdo řekne tu nejlepší řeč."Kníže z Paroubkova:,,Existují možná lepší řečníci, než já..." Sluha Jelínek:,,Vyloučeno, Vaše Výsosti, vyloučeno!" ...,,ale !, obrací se na čertíka a vodníka, ,,nejsi to ani ty, ani ty, vy obludy." ,,Obludy,obludy, to je skvělé,Vaše Výsosti", směje se sluha Jelínek. Poté následuje hodinový projev knížete o ničem, nepřesvědčí ani vodník,ani čertík, až se objeví Jindřich a uspěje s prostým vyjádřením lásky k Elišce.,,Eliška :,,čert mluvil o pekle, vodník o dušičkách a kníže o své pýše, jen Jindřich mluvil o své lásce ke mně."Mlynář:,,Dám tedy svou dceru Tobě,Jindřichu." ,,To je útok na feudalismus a úctu k pánům, srovnatelný snad jenom s defenestrací z roku 1419!Pane mlynáři,odstupte!" ,rozčiluje se kníže z Paroubkova.,,Výborně, Vaše Výsosti ,výborně,pochvaluje sluha Jelínek. ,,Lukáš, zavolej kočár, odjíždíme,ale já to tak nenechám!."

MK 20.2.2007 14:36

Re: PRINCEZNA ZE MLEJNA -nová verze

R^ Jelinek me rozesmal uprimne hned rano sam o sobe, a ted jeste Vy ;-D Neminul on se povolanim, komediant jeden reditelska? ;-)

RL 20.2.2007 13:50

Výborně

vězeňská celo Jelínku, opět jsi nezklamal a zahrnul nás svojí jednoduchou levicovou propagandou, bez hlavy a paty. Tleskám Vaší nabubřelosti. Jaksi stále zapomínáte, že za celou svojí vládní kariéru neudělal váš tolik obdivovaný JP jediné státnické rozhodnutí. Vždy se řídil veřejnými průzkumy a činil populistické kroky, bez toho, aby ho zajímala pověst a zájmy ČR v zahraničí.

kik 20.2.2007 13:38

Jelen je ve forme

Dneska se mu podarila nebyvala vec - rozesmal me dokonce uz podruhy. Poprve dneska rano svym clenkem v Lidovkach, podruhe ted. Diky jemu se mi ted bude pracovat lepe a radostneji, protoze smich je prece zdravy:))))

Abu Dhabi 20.2.2007 13:22

Jelene, jelene

Jelene, jelene, jedine, co te omlouva, je ta lysa lebka - proste kre_ten jako Lenin. Ze by tez syfilis?

Diskutér 20.2.2007 13:05

Jandák má rozumný nápad

pokud chce sloučit Český rozhlas s Českou televizí. Jaký bude mít smysl po digitálizaci tyto instituce držet odděleně?  

StandaT 20.2.2007 14:25

Re: Jandák má rozumný nápad

jaký význam má vůbec tyto instituce držet při životě? Já mám rozumnější nápad: zrušit obé.

gerontusinza 20.2.2007 16:28

Proč rušit, dát jim stejné podmínky jako ostatním stanicím.Re: Re: Jandák má rozumný nápad

Zrušit jen jejich povinné platby. Zajdou sami, a oprávněně.

zmar 21.2.2007 16:54

Re: Proč rušit, dát jim stejné podmínky jako ostatním stanicím.Re: Re: Jandák má rozumný nápad

R^

Ignacy M. 20.2.2007 12:14

Na vysokých školách se teď dávají

takové všelijaké pěkné testy na logiku. Třeba máte najít dvojici slov, která jsou k sobě ve stejném vztahu jako předložený vzor (třeba Varšava - Polsko je k sobě stejně jako Berlín - Německo atd.) Napadl mě takový podobný příklad. Mohli by jím zkoušet třeba kandidáty vstupu do think-tanku. Zní:

Dvojice slov "socan" a "zloděj" se má k sobě stejně jako dvojice "tchoř" a "nevonící zvíře".

Simon 20.2.2007 12:02

Hon na vysokoskolaky

Jsem zvedavy kolik tech vysokoskolaku Jirka po modernizaci ulovi...

Ze sve univerzity jiste hodne....:-D

Simon 20.2.2007 12:03

Re: Hon na vysokoskolaky

Akademie.. Pardon..:-)

Mard 20.2.2007 11:58

No ještě že i Polsko se chce stát americkým takyostrůvkem, vedle Británie a Turecka.

Je prima že s naší snahou navázat dobré transatlantické vztahy nejsme osamoceni, jak by si to přál pan Jelínek. Americké základy jsou též v Německu, Itálii a Maďarsku. Zkrátka tím že tu bude radar se nestaneme žádným ostrůvkem, jak to vidí on, ale jen se připojíme k velké většině zemí, které mají dobré vztahy s USA. Já chápu, že levičák miluje zejména Rusko, ale po špatných zkušenostech, poté co nás okupovali, je to sakra divné.

Slezan 20.2.2007 11:58

Obdivuji sám sebe,

že jsem něco tak stupidního dočetl do konce. Asi si vezmu něco na uklidnění. Think-tank.;-(

ladasC 20.2.2007 11:49

No to snad ani není možné

Soudruhu Jelínku,no to snad ani není možné,jak,na malem prostoru dokážete napsat velké hovadiny.Vy musíte být ten ,netrpělivě očekávaný nový člověk s bolševickým mozkem.Naštěstí ,těch,kteří Vás očekávají,není zas tak moc.

MK 20.2.2007 11:07

Nadhera! :)

Tak toto je oslavny choral, jak ma byt. Kdyby vysel v Rudem pravu, Jelinek by dostal Rad Vitezneho unora. Opravdu nadhera, piste dal, pane rediteli Think-Tanku! Akorat Vas prosim o jedno - nechte Masaryka na pokoji...

Starý J. 20.2.2007 10:36

.. střet „sympaťáka“ Topolánka s „paznechtem“ Paroubkem"....

Přesně tak a nejen to: hlavně střet těch, co čekají s nataženou dlaní a závistí na dárečky, které mají být vždy urvány těm, kteří si je zajišťují sami. Střet socialistického obrovského přerozdělovacího státu s přerozdělovacím Bruselem nad hlavou, státu dirigujícího  do posledního "mrtě" konání a myšlení jednotlivce, se svobodou a demokracií! Přerozdělovací stát nikdy nemůže být ničím jiným, než korupčním semeništěm, svazujícím jakoukoli iniciativu (proč se mám honit já, když nás nakonec stejně podělí s tím, kdo do oběda chrápal), proč mám něco vlastnit, když jsem předětem závistivých a nevybíravých útoků, proč vyvýjet iniciativu, když budeme mít všichni stejně! Ostatně o této specialitě socialistického přerozdělovacího systému jsme se přesvědčovali 40 let a výsledek se dostavil.

Takže soudruhu Jelínku - co může být moderního na politice NAŠÍ soc.demokracie, vedené šíbrem socialistické šedé ekonomiky hospodských, taxikářů, řezníků, pumpařů a zelinářů a prospěchářským antisociálním grázlem Rathem, jemuž je naprosto jedno, která ze stran mu zajistí výnosné koryto, ve kterém může vypouštět z "úst" své odporné urážky a plky????  

Starý J. 20.2.2007 10:38

Re: .. střet „sympaťáka“ Topolánka s „paznechtem“ Paroubkem"....

omluva....předmětem....vyvÍjet....ach ta hrubka!