11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

POLITIKA: Opojná chuť moci

Máme nepochybně světový unikát. Od roku 1993, kdy vznikla samostatná Česká republika, je nově instalovaný ministr zdravotnictví již 23. v pořadí. Za posledních 8 měsíců se jejich životnost v křesle počítá na dva-tři měsíce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Winklerová 9.4.2021 13:46

Šejno, máte to marný. Obhajujete neobhajitelné.

M. Valenta 9.4.2021 9:29

Fakt si myslíte, že normální, duševně zdravý jedinec chce mermomocí a po všech těch informacích z poslední doby, stále lidem nabízet neatestovanou vakcínu, stavět nesmyslné kanály, nazývat spoluobčany hyenami či záměrně lhát v přímém přenosu o podpoře sputniku hospodářskou komorou?

M. Šejna 9.4.2021 9:32

Nechte se očkovat Astrou Zenecou. Ta je atestovaná.

kdyby se náhodou u Vás objevila krevní sraženina, nic si z toho nedělejte. Důležitější je ta atestace, než skutečná bezpečnost.

:-P

P. Lenc 9.4.2021 9:49

Miliony očkovaných Astrou včetně mně a celých 156 případů krevních sraženin údajně způsobených touto vakcínou, teda Šejna, vy jste hlava.Vlastně, že jste hlava, to mně nepřekvapuje.Viz vaše příspěvky výš.;-D;-(;-D

M. Šejna 9.4.2021 9:55

Miliony očkovaných Sputnikem po celém světě a žádný případ zdravotních potíží.

Ale zato velká střelecká kanonáda o nutnosti mít to správné lejstro, bez kterého je vakcína nepoužitelná.

Prostě vy byrokrati všech zemí jste se spojili a dokud nebude úřední lejstro, tak nebude nic.

Docela by mě zajímalo, co se na těch vakcínách změní ve chvíli, kdy nějakej ouřada dá razítko.

T. Kohout 9.4.2021 11:09

Nebude to žádný "vědecký souboj", ale především ideologický souboj a pak i konkurenční bitva.

M. Valenta 9.4.2021 10:26

Vy jste jistě dost inteligentní, abyste chápal rozdíl mezi atestovanou a neatestovanou vakcínou. Přesto se tváříte jakoby tu žádný rozdíl nebyl a Babiš včera v přímém přenosu mluvil čistou pravdu. Čím to asi bude. Nejspíš tím, že jste do té povedené dvojice nainvestoval příliš.

J. Farda 9.4.2021 11:24

Pane Valento, vzdejte to! Rudého kobliháře Šejnu, vyzbrojeného lžemi Velkého Guru na Hradě a Velkého Chaota ve Strakovce, nepřesvědčíte ... :-/

M. Valenta 9.4.2021 10:51

Dejte si chvíli oraz. Právě jste narazil na argumentační hranice.

Š. Hašek 9.4.2021 11:49

Vy, Valento, si dejte voraz.

Unter uns gesagt, domnívám se, že Vodrážka na to vůbec nemá. Politicky pisálkuje. Ten by byl ministrem asi dva dny. I k očním kapkám by přidával nahrávky od Moravce z televize. A měl by být rád, že mu stoupá starobní důchod.

M. Valenta 9.4.2021 13:42

Domnívat se můžete cokoliv pane Hašku, ale včerejší pohled na lhoucího Babiše v přímém přenosu, naznačuje něco zcela jiného. Babiš na to nemá.

J. Farda 9.4.2021 13:44

Počkejte si na Sputnika, internacionální vlastenče Šejno, přeci se nenecháte oočkovat imperialistickým šmejdem! Že se jím nechal oočkovat náš hradní hulvát a prolhaný šéf Strakovky, a nedávno dokonce i Jasné Slunéčko, Vožď a Gosudar širé máti Rusi, Vás nesmí ve Vašem rozhodnutí zviklat! Čekejte, kdo si počká ten se dočká - a že podle Slováků Rusové dodávají něco jiného než deklarovaného? To Vás ve Vaší víře nemůže zviklat - však dobře víte, že je to jen další projev perfidního spiknutí světového židovského kapitálu usilujícího o maximální kapitalizaci a také o ovládnutí světa, kdežto bratrům Rusům, přátelům nejvěrnějším, stejně jako v roce ́68, o nezištnou pomoc lidstvu dosud úpícího pod zištným židoplutokratickým kapitálem ... ;-D

J. Strmiska 9.4.2021 10:30

"Prymulu odstřelil nikoli ten údajný psychopat ve funkci premiéra. Toho odstřelila naše média za to, že jel na Vyšehrad."

Tak tyto věty si nechte zarámovat a pověsit na zeď. To o Vás říká vše.

Jinak odkazuji na příspěvek D. Černé 9:32, možná se tam poznáte.

J. Farda 9.4.2021 11:21

Aha, takže když v září loňského roku Velkého Chaot Babiš prohlásil, že mu selský rozum nebere zbytečné zavedení roušek, kvůli kterému nápadu Genia hodil do placu pan doktor Maďar, a vzápětí se rozjela první vlna, mohla pravdolásková opozice za odchod neschopného Vojtěcha. Pravda, loni v lednu se pan Vojtěch ještě usmíval opozičním dotazům MUDra. Svobody, zda je stát připraven na příchod čínského viru, ale na podzim už byl poučen a ragoval rozumně, což ovšem vadilo StBákému sólistovi Babišovi, který ukázal, kdo je Velký šéf. Čemu se ale divím, Vy, ctěný gospodine Šejno, etalon narudlého kobliháře, nemůžete jinak, než lhát ... ;-(

J. Farda 9.4.2021 11:26

Chyba v textu - místo čemu patří Proč ... :-)

K. Šubrt 9.4.2021 11:46

Comrade Šejna, MUDr. Tomáši Šejnovi nesáhate ani po kotníky ubožáku.;-D;-D;-D

M. Ih 10.4.2021 4:18

Měl byste si jít lehnout pane, koukám, že i v pravé poledne se vám pletou noty.

Š. Hašek 9.4.2021 8:44

Pane Vodvářko,

já se divím, že Vy se divíte! Drtivá většina z těch ministrů se totiž snažila plnit bláznivě politické zadání - něco vybrat od občanů, a potom všude vykřikovat, že všichni budou mít zdraví zadarmo.

Dělat bych to nechtěl. Nerad blbnu s tupou sekerou (s vyviklaným topůrkem) v hlubokém lese.

Co Vy? Je vidět, že Vy to zdraví berete hodně politicky. Dělal byste ministra státního zdraví???

M. Šejna 9.4.2021 8:51

To jste trefil hřebík na hlavičku. ;-D

Pan Vodvářka je opravdu politický zdravotník. Ani bych se nedivil, kdyby pan Vodvářka požadoval od svých pacientů před vyšetřením podepsat papír s prohlášením, že Babiš je lump. Pokud by to nepodepsali, vyhodil by je pan Vodvářka z ordinace se slovy, že je léčit nebude.

K. Šubrt 9.4.2021 8:40

Máme ulicí zvoleného psychopata na Hradě, ve Strakovce a jednoho na vedlejší koleji IVK, bažícího se potřetí vyšplhat na vrchol. Zjevně to většině obyvatelstva nevadí pro mnohé je to just fine a těm, kterým to vadí je žalostně málo nebo mlčí. Proč občané volí "psychopaty" když dva jmenovaných mají přemíru kolaborantských sympatií k východním velmocem?

Š. Hašek 9.4.2021 8:53

Něco k "perpetuu mobile", zvaném "státní rozdělovna zdraví zdarma" by nebylo? Nebylo.

Skoro bych to vzal (;-)). Brát půl roku gáži, potom nafasovat odstupné, pokecat s Jílkovou v ČT09, zaletět se podívat na to zdraví někde u Číny, ....................... .

Dal bych dohromady chalupu. Pil suché Martiny. Jedl suchý salám a tučný sýr ........

K. Zelený 9.4.2021 9:07

Ciwe šhašku, proč jen Martiny? Proč byste nepil i suché Anny, Ludmily či Boženy?

D. Černá 9.4.2021 12:19

;-D;-D;-D;-DR^R^R^R^

P. Kubáč 9.4.2021 8:37

Od určité výše velení jsou všichni šéfové psychopati. Takže situace ( nejenom ) kolem Blatného se dá popsat velice stručně :

Psychopat psychopatu vlkem ;-)

A též bez zastrašování vraždami v Sovětském Rusku.

L. Harvánek 9.4.2021 8:51

A co když to bylo jinak a všichni tito jmenovaní špičkoví lékaři plnili své poslání navzdory klackům, které jim "odborníci" zvaní politici házeli pod nohy?

M. Ih 9.4.2021 11:01

R^

R. Meišner 9.4.2021 8:27

...také se divím komukoliv, kdo by chtěl v dnešní době dělat ministra zdravotnictví. a to bez ohledu na to, kdo je předsedou vlády. (když to rozklíčujeme, tak Vojtěch byl na tu funkci až příliš mladý a nezkušený, Prymula skončil z úplně jiných důvodů, a Blatný, to bylo opravdu šlápnutí vedle. --no nic, můžem se jen těšit na dalšího, a to hned po podzimních volbách. to bude vše jinačí a lepší, jak říkají s oblibou Piráti.;-)

H. Lukešová 9.4.2021 7:31

Vždy je nebezpečí, že získaná moc může kohokoliv změnit samozřejmě k horšímu.

T. Kohout 9.4.2021 11:02

Každý pěšák má v tornistře maršálskou hůl.

J. Jirka 9.4.2021 7:05

> Zbývá tedy otázka, co vede tyto vzdělané a zkušené muže, aby přes všechny dostupné informace dali všanc pověst svého dobrého jména. <

Strach, že by jejich jméno a pověst nebyly už tak dobré, kdyby psychopat zveřejnil některé informace ze "složek", které si na ně vede?