2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav Maixner 8.8.2006 11:21

Re: Re: Václave Maixnere,

Toto mu umožnil právě Topolánek svým odmítnutím jednat s komunisty. Kdyby s nimi jednal, třeba i jen na oko, tak by Paroubek nikdy nemohl mluvit za stovku a musel by jednat úplně jinak. Jinými slovy jasná ukázka, jak se nevyplácí odsunout velkou stranu z jakýchkoliv jednání již předem. Prostě Topolánek sklízí plody své předvolební kampaně ... A bohužel nevěřím, že pokud budou nové volby, že to dopadne jinak ... a bohužel tímto jednáním posunul ČSSD ještě více doleva ...

Mirek Šejna 8.8.2006 11:15

milý eTony,

když nabídla troj-koalice socanům, aby vstoupili do jejich koalice, tak Vám to nevadilo? A když to Paroubek odmítl a označil za formu Národní fronty, tak byl Vámi pravičáky považován za destruktivní živel. No vidíte, dnes máte podobný názor, jako Paroubek.

franta 8.8.2006 11:15

Ale Malý Astone

Vy jeden demokrate, vždyť pořád nevyhánějte své spoluobčany do emigrace jen proto, že mají jiné názory. Chováte se jako komunisti, víte to ?

Jo a správně česky se říká "abychom my voliči" a ne "aby jsme my voliči", Vy vzdělanější polovino !

Malý Aston 8.8.2006 11:14

Re: Václave Maixnere,

Souhlasím,ODS+KDU+Zelení nechť hájí zájmy svých voličů,ČSSD nechť hájí zájmy soc.dem.voličů a KSČM nechť hájí zájmy bolševiků. Pokud ale Paroubek hájí zájmy své a ještě bolševiků v KSČM,tak něco není dobré. Dle mého je Paroubek řízen Filipem a Grebeníčkem aby za ně udělal tu špinavou práci. Bez KSČM nemá ČSSD žádnou sílu někomu a něco diktovat.

ostruháček 8.8.2006 11:12

Re: Re: Volby nevyhrál ten, kdo dostal nejvíc hlasů, ale ten, kdo je schopen sestavit vládu

ale to říkal už Zižka - nepřátel se nelekejte - na množství nehleďte ;-P ... Paroubek to ubránil i proti přesile - což opět Topolánkovi dobré jméno rozhodně nedělá (i když obrana jde většinou snáze než útok - nutno přiznat) :-)

franta 8.8.2006 11:11

Pokud si dobře pamatuji

tak naposledy vykopával své oponenty na smetiště dějin nějaký Mečiar na Slovensku. Dnes ho nevzali ani do vlády, i když jeho strana tam je. A trojkolka společně do voleb ? Taky bych si to přál. Obávám se ale, že ani tady asi nebudete spokojen. Chcete se vsadit ?  

Mirek Šejna 8.8.2006 11:10

Milý Frenky,

beztrestnost může podepsat pouze prezident (přesněji amnestii). Premiér beztrestnost podepsat nemůže, protože na to nemá pravomoc. Takže Topolánek nemůže do budoucna nic takového slíbit a Paroubek zas nic takového nemůže slibovat dnes coby premiér.

Lerak 8.8.2006 11:10

Re: Re: Re: Re: Pane Topolanku,

Socani na hrubý nátlak k urnám se neodvážili ani přiblížit. Levicový povl, hloupý a nevzdělaný, zato nadutý jako papiňák-pardon Paroubek:-)

Sísa 8.8.2006 11:10

Re: Re: Re: Re: Nevím, nevím ...

Ach vy naivo, o tom tak bude soudruh paroubek mluvit na veřejnosti !

Malý Aston 8.8.2006 11:09

Re: pro pana Topolánka

Souhlasím.Paroubek,pokud hodlá něco někomu diktovat,má na to svůj sekretariát. Já jsem ho nevolil ani jako představitele ČSSD ani jako představitele KSČM. Je rok 2006,je konečně nutné,když do nedovedl Havel,který komunisty potřeboval aby jsme my voliči řekli NE-bolševici v ČSSD a NE bolševici v KSČM. Máte možnost,Kuba a Bělorusko čeká na Vaši pomoc.

franta 8.8.2006 11:07

Re: ČSSD+ KSČM tady vládnout nebudou!

A jak to víte, Vy rozumbrado ? Nejste snad prognostik ?

Lerak 8.8.2006 11:06

Re: Re: Re: Re: Potíž je v tom, že rudá garda neumí počítat, resp. počítá, jako by už proběhl slučovací sjezd KSČSSD...

...a ČSSD vedle GIGANTICKÉHO státního dluhu dává navíc další další dluhy do jejího nástupce ČKA s přehršlí zkorumpovaných socanských šibalů;-€

Buvol 8.8.2006 11:05

Re: Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

To je snad jasné každému, kdo má mozek! Ne tak ale panu Topolánkovi, když tvrdí, že ODS nedělá podpásovky! Nemá snad mozek?!

Lerak 8.8.2006 11:03

Re: Re: Potíž je v tom, že rudá garda neumí počítat, resp. počítá, jako by už proběhl slučovací sjezd KSČSSD...

Do not worry Worry. Tomu se říká čiré pokrytectví, odhlasovat si nespolupráci s komunisty na sjezdu před volbami (účelově a zbytečně, protože podruhé) a  ihned po volbách "vybřiskovat" něco o 101 hlasech na levici s proklamací sice nevládní, ale parlamentní tuhé spolupráce. Pašalíky na méně viditelných místech komunisty neminou. Tak to je a nebuď smutný;-(

moebius 8.8.2006 11:03

pro pana Topolánka

doufám, že čte alespoň vlastní články a zajímá se o názory na ně.

Nevolil jsem ODS proto, aby udržovala u moci soudruha Paroubka, ale aby ho rázně vykopla i s KSČSSD na smetiště dějin. Takže pokud hodláte další čtyři roky vládnou s jeho podporou nebo pod jeho diktátem, nepočítejte v dalších volbách s mým hlasem.

O projektu Trojkoalice by neměl rozhodovat nějaký soudruh Paroubek, jestli se mu to líbí nebo ne, nechte rozhodnout voliče, to je čestné a přímé řešení. Běžte jako Trojkoalice společně do voleb, nechte rozhodnout nás. Udělejte velkou volební stranu a drtivě zvítězíte. Nebojte se současného volebního systému, ale využijte jeho přednosti, toho, že velmi zvýhodňuje velké volební strany.

Buvol 8.8.2006 11:02

Re: Re: Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

Rozumím, takže budem volit až do alelujá .... a na konec budou k volbám chodit jenom rodinní příslušníci kandidátů a protože Topolánek má dobrej exteriér, bude mít jistě nějakého toho levobočka, takže nakonec vyhraje a sestaví tu svou vládu ....

franta 8.8.2006 11:02

Aljave

Pokud Topolánek "jednat musí", pak se ptám: proč? Asi aby dospěl k nějaké dohodě, ne ? Bude ta dohoda následně potvrzena písemně ? Asi ano. Jak budete takovou dohodu nazývat ? Koaliční smlouva ? Asi těžko, když velká koalice by byla zrada na voličích, že ? Opoziční smlouva ? Asi taky těžko, když "opoziční smlouvu už nikdy!". Vysvětlete mi prosím, co tedy pan Topolánek chce dojednat, když jednat musí ?  Takže podle Vás je také jednání jen podvodem na voličích, aby ODS nemusela říct hned, že chce předčasné volby bez jednání. Pochopil jsem to dobře ?

eTony 8.8.2006 11:01

Václave Maixnere,

politici musí respektovat názory svých voličů, proto byli také zvoleni. Pokud by to neplatilo, máme tu národní frontu hájící zájmy všech všemi a volby můžeme zrušit.

Václav Maixner 8.8.2006 11:01

Re: Re: Re: Nevím, nevím ...

O beztrestnosti se snad nikdy nehovořilo ... alespoň o tom nevím ...

Václav Maixner 8.8.2006 11:00

Re: Re: Re: Re: Nevím, nevím ...

Víte, myslím, že i ČSSD by nechala projít spoustu zákonů od ODSky .. po pravdě nevím, zda volební program ODSky náhodou nevytvoří ještě více trafik. Ale to se ukáže ... V základu se lišíme v pohledu na začátek řetězce této situace. Já ji vidím v ODSce a jejím "honu na čarodejnice". Uvidíme, co se stane v pátek. Obávám se, že prezident pověří sestavením vlády Paroubka a pak to bude velmi špatné a ODSka bude tvrdit, že udělala vše možné ... uvidíme ...

loula 8.8.2006 11:00

Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

Na Kubiceho zprávě určitě hodně je. Ale, policejní práce se dělá jinak. Tam se shání důkazy, ty se předají soudu a potom se vyleze s tím, že byl obviněn nebo usvědčen ten a ten. Ale Kubiceho zpráva vyšla pár dní před volbami, 14 dní předem z ní Topolánek v podstatě citoval, byly tam drby o pedofilii, byla odfiltrovaná tak, že tam byly jen hříchy ČSSD, nikoho jiného. Nezlobte se, ale ta zpráva byla předvolební akce, bez ohledu, že řada věcí tam má reálný podklad.

Lerak 8.8.2006 10:58

Re: Re: Re: Potíž je v tom, že rudá garda neumí počítat, resp. počítá, jako by už proběhl slučovací sjezd KSČSSD...

Neoslovujte Martina troubou! Troubě se říká Martin!

Lerak 8.8.2006 10:55

Re: Re: M.T.

A Banjo, jak chceš zásadovým postojem (při neústupnosti Paroubka) dosáhnout více než sta? Podlým přelanařením poslance? Či jak? Svobodnou a tajnou volbu duce svým, povětšinou, připosraným ovcím zakázal. Takže Topolánek musí svou zásadovost držet a o výsledku rozhodnou nové snad ještě svobodné volby.

F. Čech 8.8.2006 10:54

Rikovi

Výsledek předčasných voleb může být opravdu zajímavý. Prohraje je ovšem pravidelně ten, kdo je vyvolá. A ODS po nich volá už měsíc po volbách, kdy neproběhl ani první ze tří pokusů o sestavení vlády. ODS na předčasné volby doplatí jako už v těchto volbách doplatila na přepočítávání hlasů ve smyslu - chudým ber a bohatým dávej, které sama prosadila. Lidé nemají podobné chytračení rádi. Buď bude ODS respektovat volby, které byly v červnu a bude se chovat racionálně - tzn. tak aby se dohodla s tím s kým bude mít v parlamentu většinu (bez ohledu na kamarádství z tenisu) nebo dopadne hůř.

Bruno 8.8.2006 10:54

Re: Re: Re: Nevím, nevím ...

Odlišný názor vskutku máme, nulová tolerance je pustý výmysl, když ČSSD potřebovala pomoci v mezinárodních otázkách a při rozumných zákonech, byla ODS vstřícná. Nulová tolerance platila pro paskvily z dílny socialistů vylepšené o nápady komunistů, které se teď steně budou muset rušit, jinak se nedobereme normálního rozpočtu. Topolánek není prodejná děv.. a to socanům zvyklým na rozdávání trafik vadí a nevědí dost dobře co s tím.

eTony 8.8.2006 10:54

F.Čechu,

Paroubek, při vyřčení této věty, si ve své "neomylnosti" neuvědomuje, že Topolánek to ani být nemůže, protože tím nebyl prezidentem pověřen. Hlavně že to další nechápající neustále omílají do nekonečna. Dál nemá cenu s vašimi 10%-ními spekulacemi polemizovat, protože je to bavení se o nesmyslech.

Ještě jedno bych měl - neobolševici hledají 100 způsobů, aby mohli tvrdit, že něco nejde nebo aby něco nešlo. Vůbec je nenapadne, aby jasně řekli jeden jediný důvod aby to šlo. Jen politikaření, prázdné fráze, spekulace a upocené žvanění je z tohoto tábora slyšet za hlučného sborového bučení bezmozků.

Milas 8.8.2006 10:54

Re: Volby nevyhrál ten, kdo dostal nejvíc hlasů, ale ten, kdo je schopen sestavit vládu

Paroubek měl jen 74 hlasů proti 100 trojkoalice..a bránil zuby nehty jako by měl stovku taky....

Psychiatr 8.8.2006 10:52

Re: Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

Jediným řešením jsou nové volby a nové volby ,když tak zase opakovat, dokud Topolánek nesestaví vládu....to je jediný konstruktivní nepodpásový program....

Buvol 8.8.2006 10:52

Já si myslím, že president moc dobře ví, proč Topolánka nepověřil sestavením vlády!

A já rozhodně víc věřím presidentovi!

Buvol 8.8.2006 10:49

Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

O to nejde! Jde o to, jak to bylo načasováno a jak s tím bylo manipulováno, viz Langra! A co se týče předčasných voleb, tak ty něco stojí a pokud nebyly vyčerpány všechny možnosti dané Ústavou, tak je to nesmysl!