29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan Zachrta, Dán 11.2.2006 12:33

Re: Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde

To si pletete ODS  s Jirkou Paroubkem. To Paroubek řekne A, počká na průzkum veřejného mínění a pak z A udělá B.
 
Paroubek - demokracie Pohro(u)bek
zíralek 11.2.2006 11:41

Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde

TI jsou tak různonázoroví, že ani nevědí jaký názor měli včera.
huhu 11.2.2006 11:39

Re: ODS JE TAK PESTRÁ

tohle je demokratická diskuze, znáte to ?
huhu 11.2.2006 11:39

Re: Už staří Čechové

to předvolebním boji v ODS mi připadá jako podsunuté od konkurence. Realita je, že předvolební boj tvrdě panuje uvnitř čssd, dokonce tak, že vypuká jeden skandál za druhým a kandidáti mizí z kandidátek...
huhu 11.2.2006 11:36

kdo chce psa bíti, hůl si najde

reakce některých je typická. Dříve jim vadila ODS s dominantním Klausem, nyní jim vadí, že je tým. Diskuze, různé názory jsou normální v každém demokratickém společenství a vítězný názor se demokraticky vybere/prosadí. Naštěstí v ODS tohle funguje. Funguje to i v dalších českých stranách, bohužel ne v čssd, kde o všem "demokraticky centralisticky" již rozhoduje fýrer a "Vltavan" si nepřeje.
cebik 11.2.2006 11:19

Re: No, myslím

A kdo ti nakukal že myslíš, jen papouškuješ
strejda 11.2.2006 11:13

Už staří Čechové

Už staří Čechové říkali, všeho moc škodí. Je proto lepší modrý pták než strakatý papoušek. Co je ale podivné je, že v ODS začíná povolební vnitřní boj. Je to skoro neuvěřitelné. Je patrně pravda, že si někteří uvědomují meze možností, ale v této chvíli je již pozdě. Teď platí, spolu do boje a spolu zhynout. Nebude všem dnům konec. Již dnes jsou v ODS politici, kteří se připravují na vítězství ve volbách 2010. Nemluví ale o tom a to dává naději.
Josef 11.2.2006 11:11

ODS JE TAK PESTRÁ

ODS je tak pestrá,že Julínek  má v programu poplatky za pobyt v nemocnici a řadu dalších věcí, o kterých Tlustý tvrdí,že nebudou. Není to spíš anarchie než pestrost?
OBČAN XY 11.2.2006 11:02

Re: Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

 Jak jinak chcete reagovat na propagační výron autorův....ODS vstoupila do KRIZE a zmateně pobíhá pořád dokola....
franta 11.2.2006 10:56

ODS je pestřejší

a přitom stále zcela konzistentní. Gratuluji.
ICO 11.2.2006 10:54

Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

Pane Zlý kukuč. Kdo je to p. Zielenec? Nato je jenom jediná odpověď. Nezodpovědný politický cestovatel. Dokázal to už svým rozkročením a neustálým hledáním nějaké strany, která by pracovala tak jak jsi myslí, ale bez jeho viditelného přičinění. Ten jeho podraz a dovolím si říct, že spiknutí, to je moc silné kafe pro normálního člověka.Ono to neustálé poučování co má dělat ODS je směšné hlavně od lidí kteří jí nevolili a volit nikdy nebudou. To, že privatizace nebyla špatně nastartovaná dokazuje nastartování měnové politiky, která je do dnešního času pro podniky jako základ pro jejich podnikání a výhledové byla dobře nastavená.   Takže ty koleje nebyly nastavené na 4 roky, ale na víc
Vaud 11.2.2006 10:30

ODS je v posledních měsících nemastná-neslaná.

Názorový pluralismus se teď jeví spíš jako názorová roztříštěnost. Chybí charizmatičtí vůdcové i konzistentní program. ODS  se tváří  nadřazeně, jakoby neměla zájem o "normální" lidi, což je většina voličů. Jediný strašák, který používá je hrozba KSČM ve vládě. Pokud to povede takhle dál, tak bude mít ČSSD dost voličů a KSČM ve vládě potřebovat nebude.  Nevím, která varianta je ta správná.
A koalice malých stran - musím říct, že bych měl problém je v tuto chvíli vyjmenovat. Zatímco se voličů v předvolebních průzkumech ptají na jejich oblíbenou stranu, u těchto pidi stran se budou zřejme ptát na jejich oblíbeného voliče
GEORGE 11.2.2006 10:28

No, myslím

že nelínějším a nejhloupějším žákem je bezesporu TUpolánek. Tlustý Mičurin, taky dobrý, hnojomet Langer, také, ale celá partička jsou volebním trumfem socanů a to mně štve.
D.K 11.2.2006 10:18

Re: Po dnešní piruetě pana Tlustého je ODS přímo strakatá.

Zato socanin a komunisti ti nemají vadu že?jiná alternativa tady totiž není! buďsvoboda,nebo zpátky komunistickou tyranii
tom 11.2.2006 10:15

Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

Zkuste se zamyslet nad tímsvým názorem.Jen opakujete to co vám servírujou novináři.Já jsem vděčný  za takovou stranu jako je ODS,která nás na rozdíl odČSSDs KSČM nechá svobodně žít a rozhodovat.Toho totálního dirigismu jsme si užily za 40let užili dost!Teď nám to Paroubek vrací zpátky.je tady zřejmě moc lidí,kterým to vyhovuje a nabyté svobody si neváží
Václav 11.2.2006 10:13

Eljen

Souhlasím s autorem článku. Největší ozdobou ODS je žák profesora Klause, zemědělský inženýr a geniální ekonom Tlustý Mičurin.
Kajan 11.2.2006 9:19

ODS má šanci být tím, co říkáte pane Víšku, jen tehdy, bude-li pěstovat kompozitivní teorii a pojme-li ji za svůj politický program. Pokud však vůbec víte, co je to! Dzp.

Karel 11.2.2006 9:01

VLÁDY,VĚDA a MÉDIA – ti v první řadě nesou odpovědnos za ubohý a nekvalitní život

VLÁDY,VĚDA a MÉDIA – ti v první řadě nesou odpovědnos za ubohý a nekvalitní život Podle posledních statistik Eurostatu žije na hranici chudoby v České republice osm procent rodin a v EU okolo 15 procent. V chudobě – tedy v pozici, kdy člověk nemá prostředky na bydlení a topení, jídlo, šaty a další nezbytné věci k hodnotnému životu ), SE NACHÁZÍ LIDÉ V NEGATIVNÍM STAVU. S pozitivním stavem to nemá nic společného, ani zde na planetě Zemi. Láskyplní Praví lidé jsou zabezpečeni Stvořitelem Prvotním všeho a všech, je to pro něj technicky HRAČKA tyto lidi zabezpečit s pomocí Andělů Nebe, kteří kdykoli vstupují do ovládacích energií a mohou buď jejich použitím nebo vlastní světelnou radou každému člověku pomoci – otázka je, zda člověk cítí a slyší zevnitř v duchu. To aby někdo netvrdil, že „za to, že je pozitivní, nemá prostředky na existenci“, to jsou jen další ovládací programy z Temnot.Více na našem webu(www.andele-svetla.cz) -sdělení 2634, 2270 . Ukazuje to na nenormální systém, který vnějšně dávají VLÁDY (většina z nich jsou vysokoškoláci) a VĚDA (univerzity) – ti v první řadě nesou odpovědnost za ubohý, nekvalitní život. Hned za nimi jsou pracovníci MÉDIÍ, neboť vytváří celou vnější NEGATIVNÍ OVLÁDACÍ strukturu informací S MINIMEM POZITIVNÍCH ŘEŠENÍ pro duchovně velmi ponížené loutkolidi, kteří z 95 % počtu mají zavřené duchovní srdce a nedokáží zatím vyciťovat správné světelné vedení PRAVDY o jejich situaci. Tedy je to výsledný stav vlád, vědy a médií na prvním místě. Pochopitelně, v osobní odpovědnosti – každý dospělý člověk ji nese sám za sebe, neplatí žádné výmluvy. Jde o značně nevědomé procesy pseudoživota, které si zvolil mnoha předchozími volbami života dříve a v minulých životech svých.
tojefuk 11.2.2006 8:52

Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

ČSSD ví, kam ty koleje vedou! Děsivé je, že je jim to fuk, hlavně že jsou u koryt. S kýmkoli.
Zlý kukuč 11.2.2006 8:08

Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

nikdy volby nevyhraje. Dokud nevystoupí z Klausova stínu, kriticky nepřehodnotí kuponovou privatizaci (pokud to totiž neučiní sama, činí  to za ni jiní), nebude zbytečně zdůrazńovat slovo "pravicový" a nepoloží důraz na slovo "občanská", a nezahrne do svého programu "zelenou" realitu (prudký růst cen ropy a s ní související krize v nejbližších letech), potud je to stejná banda jako ČSSD. ČSSD ovšem nastoupila do vlaku konjuktury a prozatím úspěšně se vydává za strojvůdce, i když nemá tušení, kam vedou koleje.
A jedna optimistická zpráva na závěr. ty volby, které na níš život mají větší vliv již proběhly a dopadly dobře - konají se totiž v Německu.
JarS 11.2.2006 8:02

Re: Pete Víšku, kam se na Vás a ODS hrabe Chytrá horákyně .....

To, co včera předvedl V. Tlustý s nulovou sazbou DPH na potraviny a léky, je naprostá ztráta soudnosti. Před volbami by měla být ODS konzistentní, držet se svého návrhu na maximální zjednodušení daňové soustavy a ne dělat podobné veletoče. Bohužel, pan Tlustý je asi natolik odtržen od reality, že si své chyby ani neuvědomuje. Střílením do vlastních řad se volby nevyhrávají.
Kikina 11.2.2006 3:29

Pete Víšku, kam se na Vás a ODS hrabe Chytrá horákyně .....

Opravdu s Vámi souhlasím, že je ODS tak pestrá, že nemá jediný společný názor. Bohužel. (Obzvláště pár měsíců před volbami..!!! )
Bolsevik 11.2.2006 2:30

Co je lepsi????

SLAVA 11.2.2006 1:35

Po dnešní piruetě pana Tlustého je ODS přímo strakatá.

Ovšem jinak je to jedno, důkazů, že na převzetí vládní odpovědnosti nemá personálně, ani programově, se navršilo tolik, že netřeba hledat další. Mimochodem Topolánkova už asi nebude, zdá se že odjel na zaslouženou dovolenou.