29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 11.2.2006 21:22

Re: taky umím vyjmenovávat

vláli - pokud by měl Tlustý či Kalousek nějaké špatnosti ve financování nesvědčilo by to o dobré práci socanské policie ani finančních úřadů. I když sám jejich práci nehodnotím zrobna skvěle, věřím, že týmy Mlýn a Zubr oba dva tj. Tlustého i Kalouska prověřili opravdu důkladně. A nic tak jen plivají v propagandě. Vy jste ten plivač nebo blbec, který to žere ?
huhu 11.2.2006 21:19

Re: Re: DOKONČENÍ textu

ulevilo se vám ?
zlý kukuč 11.2.2006 19:57

Re: Re: Re: Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

skutečně nechápete. Pan Zieleniec je mi osobně volný, narozdíl od Vás. Jenom sdělil ODS již dávno, že pravicová strana konzervativního typu prostě NEMÁ v české kotlině dostatečnou základnu a že se musí chovat nikoliv jako pravicová, ale jako OBČANSKÁ. Dokud to v ODS nepochopí, jsou mimo hru. Její hejtmeni to až na Bendla chápou docela dobře, jenomž je nikdo zatím nepustil k lizu.
None! 11.2.2006 18:55

Re: ODS JE TAK PESTRÁ

Julínek je šulínek. Nemohou se dohodnout, kdo pobyt ve špitále bude platit, zda ODS nebo stát. A tak je to v ODS se vším!
None! 11.2.2006 18:51

Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde

ODS není tým ani team. Je to partaj okoukaných ksichtů, kteří nemají nioc moc nového
co říct. Jako   komunisti v 1946, 1948,1968 a dále až do 1989 až dosud. Tizpívali stejnou písničku furt a pořád. 20% populace jsou vždycky buď blbci nebo extrémisti, kteří takové
lidi bude volit!
ICO 11.2.2006 18:50

Re: Re: Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

Pane Zlý kukuč tak jenom špitnu p. Zielence a ani předešlý Váš odstavec asi nechápu, ale je mne jasné když se někdo rozkročí a chce někoho   přesvědčit, že takto je to správné   tak musí taky přesvědčit i ostatní aby ho chápali a ne jak p. Zieleněc se rozběhne po stranách a nikde nic nevytvoří. Která z těch stran co procestoval byla pravicová?
None! 11.2.2006 18:46

Re: Pro různorodost a názorovost ODS,

Už zas meleš pořád dokola jako Langer a p.
None! 11.2.2006 18:40

Re: Re: No, myslím

Tatine! To myslíš skutečně vážně, že Tlustý, Tupolánek a Langer /dvojgradovaný a tím pádem
dvojnásobně tupý/ jsou tak oslnivě inteligentní? Od koho by se to naučili, když v ODS máte
samé experty z StB a Lidových milic?
onlooker 11.2.2006 18:01

Re: Re: Po dnešní piruetě pana Tlustého je ODS přímo strakatá.

Alternativa že není? To by nám musel být Bůh milostiv, ale věřím, že alternativu voliči najdou a ti co to mají stranicky nalajnováno se budou divit. 
jojo 11.2.2006 17:45

Re: Re: taky umím vyjmenovávat

Nechte ho, to nemůže být názor normálního člověka. To je pracovní postup člena rowdies úderného mančaftu toho času pracujícího za žold pro Džordžína.
Kajan 11.2.2006 17:19

ODS je personálně zrovna tak smíšeně obsazená strana jako ostatní. Jsou tam lidé dobří i zlí, chytří i hloupí, abstinetni i ožralci, podvodníci i chorobní poctivci.

Kvůli tomu však ODS rozumný člověk nevolí. Volí ji kvůli tomu, že ona slouží realitě světa podstaně více, než kterákoliv jiná politická strana v České republice. Normální člověk, který nechce žít na cizí účet a je pro něho ctí se starat  o sebe a svoji rodinu, prostě volí ODS. Dává mu největší šanci k tomu, že jeho prostor bude pro tuto bohulibou čonnost, co možná nejširší. Nikdy mně ani nenapadlo, když jsem ODS spoluzakládal, že by měla tzv. sloužit lidem. Tak drzý jsem přece jenom nikdy nebyl. Dzp.
František Vízek 11.2.2006 17:14

Re: DOKONČENÍ textu

do které ji ženou nebezpeční komisaři EU i šéfové vlád Velké Británie, Francie, Německa a další a další. ODS bude muset urazit ještě dlouhou cestu, než bude shledáno hlasem všeobecným (doma i venku)   že se v Česku po „sametu“ narodila důvěryhodná strana a velkým S.    
František Vízek 11.2.2006 17:12

Prima strana ?

Abych uvěřil, že ODS „trpělivě hledá optimální řešení ve vnitřních diskusích“ a je schopna „integrovat celé pravicové ideové spektrum“ a není přitom „rozplizlá“, měl pan zahraniční tajemník ODS již dávno vysvětlit postoj strany k zahraničním výstupům svého čestného předsedy Václava Klause, který se jako prezident republiky pouští do bohatýrského boje nejen s dirigismem a sociáldemokratismem, ale s plným nasazením i s europeismem, multikulturalismem, „environmentalismem“, „humanrightismem“ a zvláště nebezpečným NGO-ismem a nově i homosexualismem.     Opoziční Občanské demokratické straně sice „patří“ Hrad i Senát a skoro všechny kraje a statutární města, má i nejvíc europoslanců, ale to nedokazuje její „široké zázemí“. To nedokládají ani Langrovy rádobyvtipné předvolební legrácky a ani Topolánkovo „nulovětoleranční“ či Klausovo „jiráskovské“ období, kdy šla ODS monolitně proti všem a proti všemu: Proti Hradu, proti nepolitické politice, proti odborovým předákům, proti různým nevládním, neziskovým a občanským hnutím a jejich aktivistům a ekologickým iniciativám, proti reformě státní správy, proti sociální pojišťovně, proti obecnému referendu, proti úřadu ombudsmana, proti řadě usnesení Ústavního soudu, proti diferencovaným daním, proti majetkovým přiznáním, proti školskému zákonu i Zákoníku práce a všemu „plošnému“,   proti „třetí cestě“ i „novému středu“ i proti „socializaci“ Evropské unie, do které ji ženou nebe
Kajan 11.2.2006 17:11

Re: taky umím vyjmenovávat

Vlali, Vlali ... Ach, jo !!! Dzp.
Zlý kukuč 11.2.2006 15:55

Re: Re: Dokud ODS nepochopí to co jí Zielenec sděloval před osmi lety

no jenom tiše sděluji, že ODS jako pravicová strana vyhrát volby nemůže, jako občanská ano.Žádná pravicová strana totiž v české egalitářské kotline vyhrát nemůže.
Takže ani vy jste Zielence nepochopil
vili 11.2.2006 15:03

Sex nežádoucí

Spářit bílou křestanskou holubiciˇs modrým ptákem je dle mého názoru nemožné.Ani mně velmi,velmi známý pan Klaus ani jiný člověk z ODS, se dosud nedistancovali od tvrzeni "křestanství je to nejhorší z dědictví evropské civilizace" viz. stranky Gaultova istitutu, autor je p.Klausovi dobře známý Jiri Kinkor. Cituji "přísahám při lásce k životu že budu vždy pracovat pouze pro sebe" tamtéž.
janoryna 11.2.2006 14:29

Re: Re: Re: ODS JE TAK PESTRÁ

souhlas. jen tu politickou odvahu to prosadit !
janoryna 11.2.2006 14:27

Re: Re: Re: Re: Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde Tlustý přišel

s tlustou peněnženkou již v roce 1989, když vstupoval do KSČ. Ale tehdy si ten nápad ještě nechal pro sebe, aby mu ho spolustraníci nevyfoukli. ODS v souhlase s autorem asi skutečně nemá jediný názor (to není omluva pro socany).
Vlali 11.2.2006 14:09

taky umím vyjmenovávat

Počínajíc Čermákem a konče Tlustým (mimochodem proč předseda posl klubu neozřejmil své bývání když už upozorňujete na ajznbóna Grosse) je na tom ODS myslím stejně jako socani. Ovšem socani se nepaktujou s póvlem Evropy jako ODS a o tom tu dnes je řeč, což jste si zřejmě neuvědomil a proto Vás omlouvám.
Jan Zachrta, Dán 11.2.2006 13:47

Re: Matení pojmů

ODS fuj! Chceme stranu, která má za sebou úspěchy: Konto Egona Lánského, které sloužilo k finacování partaje, Zemanův bamberský kšeftíček, který nevyšel jen proto, že partnera zavřeli do blázince, Lachnitovy a Šlingovy čachry-machry, prožrané zdravotnictví od Davida k Rathovi, Grossův tým "Mlýn", ale i jeho bejváček, strejdu Vika, Rosťu Roda od kraviček, nevěstinec Escade Libuše Barkové, "Mlátičku" Přibyla, Tvrdíkovy Aerolinie, Zgarbovy lázně, Fenclovy pozemky, Paroubkovy pendreky, Sobotkovy palce držené ČSOB, Krausovo kakao, pět na stole v českých, Berkov mellody boys, Karla Srbu se svým ministrem Kato – Kavanem a jeho zatoulanými miliony a nakonec i NBÚ s Mařenou.
Jan Zachrta, Dán 11.2.2006 13:46

Re: Re: Re: Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde

Milej kolego, jestli výsledek průzkumu veřejného mínění  ukáže, že lid je nadšen Tlustého nulovou DPH, Paroubek ještě to dopoledne navrhne zápornou daň na potraviny.
 
Těch veletočů s programem je na obou stranách tolik, že to jeden nestíhá. Je to jen proto, že kdyby někdo stanovil rozumný a udržitelný program, vyfutrovaný výpočty nevímjakých expertů, druhý den ho Sobotka označí za finančního Mičurina a socani jako jeden muž budou celý zbývající čas do voleb tohle rčení opakovat jako zaseklej gramofón. Pamatujte si milý pane, že když volíte Sociální demokraty, volíte i:
Konto Egona Lánského, které sloužilo k praní peněz na finacování partaje, Zemanův bamberský kšeftíček, který nevyšel jen proto, že partnera zavřeli do blázince, Lachnitovy a Šlingovy čachry-machry, prožrané zdravotnictví od Davida přes Souškovou, Kubinyho, Emmerovou až k Rathovi, Grossův tým "Mlýn", ale i jeho bejváček, strejdu Vika, Rosťu Roda od kraviček, nevěstinec Escade Libuše Barkové, "Mlátičku" Přibyla, Tvrdíkovy Aerolinie, Zgarbovy lázně, Fenclovy pozemky, Paroubkovy pendreky, Sobotkovy palce držené ČSOB, Krausovo kakao, pět na stole v českých pana kancléře Doležela, Berkovy konkursní mellody boys, Karla Srbu se svým ministrem Kato – Kavanem a jeho zatoulanými miliony a nakonec i NBÚ s Mařenou.
strejda 11.2.2006 13:36

Re: Re: Re: kdo chce psa bíti, hůl si najde

Příteli, počkejme si na vývoj názorů Vlasty Tlustého k nulové DPD. Věřím, že ho obhájíte na těchto stránkách. Ve spolku voličů asi ne.
strejda 11.2.2006 13:34

Re: Re: Už staří Čechové

To nevyvracím, ale já o voze a vy o koze. Málo mně zajímá vnitřní boj v ČSSD, zato vnitřní boj v ODS mně zajímá nesmírně. Dříve jsem říkal, že jsem pravicový volič, teď abych se za to styděl a tak jsem volič konzervativní. Konzervativní volič nemá rád překvapivé experimenty a náhlé zvraty. Nechme experimenty jiným. Těch 40 let bohatě stačilo. Jeden den podporovat 15% na potraviny, druhý den 0% a při tom vědět, že je to neuskutečnitelné je vhodné tak pro voliče KSČM. Proto mně zajímají poměry v ODS mnohem více než v ČSSD. To je přece pochopitelné.
loula 11.2.2006 13:31

Re: Re: Po dnešní piruetě pana Tlustého je ODS přímo strakatá.

Nikoliv, vážený nebo vážená. ČSSD a KSČM má těch vad spoustu, a ODS ty vady už má také. Takže marasmus.
loula 11.2.2006 13:27

Re: Re: ODS JE TAK PESTRÁ

pozor, demokratická diskuze to bude potud, pokud se Julínek a Tlustý budou dohadovat v partajních diskuzích. Jakmile se ale dohodnou, že s tímto programem předstoupí před stát, tak diskuze končí.Pokud  Julínek národu sdělí, že součástí programu ODS ve zdravotnictví je spoluúčast, a Tlustá to stejnému národu popře, tak to není diskuze, ale šaškárna. Jinak proti spoluúčasti nic nemám, a myslím si, že alespoň za nezdravotnické výkony ( pobyt v nemocnici, strava atd) by měla být.
Vlali 11.2.2006 13:17

Re: Co je lepsi????

Všechno včetně komunistů
Borek 11.2.2006 13:03

Nazdar taťko

 ....opravdu ostrovhled, mám jen několik nejasností...kdo to je ten Doložel, s tím Berdyvhem, ale hlavně, kde ten Paroubek prohlásil, že Mrázek je nevinen...prosím odkaz, pokud není k dizpozici, tak doporučuji pastu Fluora a jít si vypláchnout svou nevymáchanou držku.
Vlali 11.2.2006 12:53

Matení pojmů

Milý politruku ODS nemaťte nás. ODS není konzervativní ani liberální. ODS je nacionálně populistická strana s vazbou na organizovaný zločin. To si myslíte, že ty milióny od mrtvých dárců dostali za liberální postoj? Spojenci nebo vzor (chtějí použít Polský příklad) jsou populističtí nacionalisté. Vážně chceme stranu která si bere za vzor různé Evropské Haidery.
tatina 11.2.2006 12:51

Re: No, myslím

No vidíte,jak jste se projevil.Takhle přece nadávají jen levičáci a komunisti,takže nepište,že Vás něco na panu Tlustému,Topolánkovi a Langerovi štve.Jestli je to ale něco,tak určitě ta věc,že jsou chytřejší a slušnější než-li Vy.
tatina 11.2.2006 12:46

Pro různorodost a názorovost ODS,

pro její demokratičnost a samozdřejmě i pro její chyby,jsem voličem této strany.Každý má právo a hlavně i povinnost poučit se ze svých chyb a to se týká všech stran,vyjma komunistů,kteří jsou stále nepoučitelní,i když proklamují,že to není pravda.Už jenom ten jejich název je toho důkazem.Co se týče ČSSD,tak to je opravdu strana jednoho muže.Kdyby byl aspoň tento muž,mužem,ale to zdaleka není,protože se bojí podívat pravdě do očí.Uvedu příklad.Pan Mrázek z NBÚ je podle Paroubka nevinnen,ale aby dokázal,že je férový chlap,odstoupil ze své funkce.Přitom důkazy jasně ukazují,že byl pan Mrázek v kontaktu s Berdyvhovým klanem.Tuto pravdu však Paroubek stále potírá,stejně jako Doloželových 5 v českých na stole.Dokud se Paroubek nebude a ani nechce na tu pravdu podívat očima veřejnosti,tak to u mne není žádný premiér,ale jen zbabělec,který ve prospěch svých hlasů udělá cokoliv.Třeba se spojí i s komunisty.