28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel II 6.2.2007 10:29

Re: Fuj,

Nemějte obavy,pronájem bude za 1 Kč, v tom máme zkušenosti. Ostatní hlupáci si nechají zaplatit cenu obvyklou.

Karel II 6.2.2007 10:15

Re: Pane Sobotko, jste tak trochu lhář

Radar tak blízko u Prahy je hazard.Úkryty pro obyvatelstvo nejsou provozuschopné, což prokázaly povodně.Od té doby co dramatik řekl, že válka nebude, se neudržují.Zajímá mě, pane Sobotko, za koho kopete a jestli si myslíte, že každý ,kdo je ve vysoké funkci, je z této funkce geniální nebo zblbne.

brblal 6.2.2007 9:55

Od listopadu k

brblal 6.2.2007 9:53

Re: kde byli všichni

ti odpůrci tu byli tehdy také ale reptali jen doma.Vždyť tu byl krutý,zavrženíhodný,,diktátorský, nedemokratický režim.Dnes se lidé vyjadřují veřejně,když žijí ve spořádaném demokratickém státě,v tom je ten podstatný rozdíl.Ovšem výjimku tvoří pražský magistrát,který svým chováním proti shromážděním je na úrovni předlistopadového režimu.

JH 6.2.2007 9:52

Pane Sobotko, jste tak trochu lhář

USA jasně deklarovali, že se jedná o součást JEJICH raketového deštníků sloužící pod JEJICH armádou a smlouvy chtějí podepsat pouze s ČR.

Souvislost s NATO je v tomto okamžiku rovná absolutní NULE.

Zařadil jste se tedy mezi řadu jiných politiků, kteří nám bezostyšně lžou do očí.

pavel 6.2.2007 9:50

2 otázky k radarové stanici

- bude antiraketový deštník chránit také Česko?

- co říkají případné smlouvě mezi USA a Českem naši partneři v EU a NATO?

zp 6.2.2007 9:46

Možná blbá otázka

Parafrázoval bych větou z Vesničky střediskové - proč chtějí v Praze zrovna toho našeho blbce Otu ?  A proč chtějí Amíci mít ten radar zrovna u nás a ne o dvěstě km někde jinde ? V Německu, Maďarsku, Polsku , Slovensku ? To ať nějaký odborník na radiolokaci vysvětlí. Osobně je mi úplně jedno, jestli  tady radar bude nebo ne.  Spíše mi však vrtá hlavou otázka, jestli v tom americkém víně ještě něco neplave.

Honzanarchista 6.2.2007 9:34

vzpamatujte se!

takle to nejde

horduch 6.2.2007 9:04

kde byli všichni

ti odpůrci základen ,když tu byly ruské raketové základny a podotýkám útočné ,namířené na demokratické země ?

kritik 6.2.2007 8:45

Tak pravil...

Jde o výlučně obranný systém, který je určen jen proti hrozbě raketového útoku na Evropu, ale i část asijského a afrického území.

Prosím pěkně, o kterou část Asie se jedná? Nebudeme nakonec chránit i Irán? To bych nerad!

A bude ten SW dobře ošetřen? Aby to nakonec omylem nesestřelovalo vypouštěné družice, když to má takové oučinky.

asd 6.2.2007 8:16

Taky si vzpomínáte na

hysterickou reakci USA, když SSSR chtěl na Kubě udělat základnu?

SUMO 6.2.2007 3:13

Hm Petře H.

zatímco vy, hrdině počkáte hodinu až tu nikdo není a pak každého označíte za bolševika. :-/ Diskuse s vámi je nemožná chcete jen slyšet svoji pravdu.

PetrH 6.2.2007 3:01

Re: to jsme to dopracovali

A co váš kámoš Bilak se zvacím dopisem?! To je právě to, že z americké strany se jedná o nabídku podílet se na obraně, necpou se sem násilím... a hele, bolševici a ostatní trubci jsou proti! Jinak samozřejmě chápu vaše obavy z okupace cizí mocností, ale mám obavu, že těch cca 200 amíků nestačí ani pořádně znásilnit všechny panny na dobříšsku... o vdaných, rozvedených a singles nemluvě! ;-D

PetrH 6.2.2007 2:54

Re: Pane Sobotko,

Nejsem šéfem ODS, takže při možnosti podílet se na obraně našeho kulturně-politického prostoru jsem nadšen zcela nepovinně - prostě jen tak z pilnosti. ;-D

PetrH 6.2.2007 2:36

Fuj,

že je tu ale sešlost bolševiků a ignorantů! Raději se nebudeme bránit, než abychom ne tom spolupracovali s těmi imperialistickými Američany! To, že Rusáci protestují, že by obranný systém mohl monitorovat jejich rakety, naznačuje, že je pořád chtějí použít k útoku, ne? A naši bolšáni by radši byli na té východní straně. Pak je druhá várka, která se ptá, co nám USA za to, že jim dovolíme bránit značnou část kulturního světa, zaplatí. No a další už jen blijou. Ještě jednou fuj!!!

Ladislav 6.2.2007 2:17

to jsme to dopracovali

To jsme to tedy pekne dopracovali. Nemci Hachovi vyhrozovali a on zkolaboval a podepsal az po pohruzce bombardovanim. Soveti se sem natlacili sami, _ani komunisti_ si netroufli sem privest cizaky jen tak.

Ale dnes uz pojem vlast a suverenita nic neznamena a jeden z nejvyssich predstavitelu statu verejne propaguje vstup cizich vojsk na nase uzemi, bez sebemensiho uzardeni. Jinde by nekdo takovy byl obzalovan a souzen za vlastizradu, u nas si bude spokojene uzivat plneho koryta a jidaskych triceti stribrnych k tomu.

Bokonon 6.2.2007 1:48

Re: Re: Nechal bych kocourkovským

Než stačí vyletět samozřejmě.

Je to nesmysl - ano ale je to stejná logika jako ta vaše huráradar vivaUSA slávaODS.

Bokonon 6.2.2007 1:46

Re: Nechal bych kocourkovským

právě proto že Praha je braná jako židovské město se nám nic nestane. Než stačí islámská raketa namířená na Prahu bude ji mít už dávno Mossad rozebranou na to ty vaše tlučhuby z CIA a okupační jednotky nepotřebujeme.;-D;-D;-D

Luba 6.2.2007 1:38

Věřme v moudrost ODS!!!

Ale raději hledejme informace a zkoumejme politické pozadí války v Íráku a pravdu o skutečných rizicích, které ohrožují naši bezpečnost a demokracii. Více zde:

 http://www.youtube.com/watch?v=sGfa7nM9CNA

http://oldmravenec.czechweb.cz/data/neokon.htm

http://www.youtube.com/watch?v=TPobhFpdwL8&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=aATyDb2xqZw&mode=related&search=

Petr H 6.2.2007 1:07

Nechal bych kocourkovským

tu ostudu vyžrat až do dna a nic bych tam nestavěl.Když nevědí,kdo je spojenec a co je spojenecký závazek,tak nic jiného těm pštrosům nepomůže,než celosvětová ostuda jak mraky.Obě dvě základny mohou stát v Polsku a až to poletí na hlavní židovské město Prahu(takto je ve světě vnímána),tak bych jim to nechal spadnout na kebuli,ať se jim v ní malinko rozsvítí.Můžou potom zase cintat do půlitru bééé.

Global 6.2.2007 0:58

Všichni máme pouze čtyři možnosti

Diskuze jestli základa ano nebo ne je nesmyl a pitomost. Nejdříve musí být  zodpovězena otázka s kterou velmocí současnou nebo budoucí se ztotožníme. Máme na výběr: 1. USA,  2. Rusko,  3. Čína, 4. Spojené islámské státy (v budoucnu). Nikdo v globální světě nebude stát bokem, ani náhodou.  Odpůrci ať vyberou  2., 3. nebo 4. možnost. Anglicky umím, nechci se znovu učit rusky, čínština je těžká řeč a přes burku není vidět pěkná ženská. Tak co si vybereme, co a kdo tady bude za 50 let!!!.

Jara London 6.2.2007 0:46

Pane Sobotko,

doporučuji Vám pro příště nepsat o věcech, o nichž nemáte ani páru. Povinné svaté nadšení šéfů ODS pro americký kšeft století mi připadá poněkud idiotské.

SUMO 6.2.2007 0:19

Vy nám neraďte co máme nebo nemáme dělat

jestli ve vás zbyl alespoň kousek cti tak odejdete z nejzbytečnější instituce v ČR - SENÁTU, kterou jsme nuceni platit, odmítnete doživotní imunitu a začnete se živit sám. A pak možná vaše slova budou mít nějakou váhu, zatím jste jen příživnický pindal.

IS 6.2.2007 0:17

Nelhat Přemysle, 1989 Havel vyhlašoval zrušení NATO a Varšavské smlouvy !