2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:35

Pane Weiss.....

Nemyslim si , ale opravdu, ze nas vrchni velitel by nejakym zpusobem rozdeloval nasi armadu na obrance naroda v kotline a bojovniky ceskych misi v cizine. Nas vrchni velitel jen nerad cestuje smerem vychodnim (Rusko je vyjimkou, nebot tam ma sve koreny) a je obtizne velet z Prahy bojovnikum v Avghanistanu, kdyz nejvetsi pozar se bude jednou hasit v Praze. Vrchni velitel ma jiste na pameti uspechy vladniho vojska v Italii a proto poklada za nutne se soustredit na domaci obranu. Mnozi lide mu nerozumeji, stejne, jako ti ekologove.

ceskej Honza 23.11.2009 15:22

Re: Pane Weiss.....

:-DR^

Ibalgin 22.11.2009 22:35

Já jsem pro neutralitu jako Rakousko...

a basta!8-o

Jenda 22.11.2009 22:46

Re: Já jsem pro neutralitu jako Rakousko...

Jiste. Neutralitu jako treba Belgie v roce 1940. Neutralni muzete byt pokud jste silnejsi nez kdokoli okolo nebo pokud se ostatnim vyplati nechat vas na pokoji z financnich duvodu (Svycarsko). V jinych pripadech neutralita znamena jenom to, ze jste rezignoval na obranu. Muzete vyhlasovat, ze jste neutralni jak chcete, ostatni to budou respektovat jenom dokud se jim to bude hodit.

Ibalgin 22.11.2009 23:02

Re: Já jsem pro neutralitu jako Rakousko...

Někdo musí začít. Nemá-li se svět zničit, musí se vytvořit nejprve neutrální zóny, střední Evropa, se záštitou velmocí  a odzbrojovat. Ženské by to dokázaly dávno. Kristus ne Cézar, postupně zrušit hranice, jedno náboženství, světová jednotná vláda, jeden jazyk...Muslimy izolovat!8-o.   

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:13

Re: Já jsem pro neutralitu jako Rakousko...

Ibalgine: Vezmi si jeste jeden prasek a pak zacni mudrovat znova....;-D

Pejsátko 23.11.2009 7:11

Re: Já jsem pro neutralitu jako Rakousko...

;-D;-D;-D V první řadě se musí začít odzbrojovat ti nejnebezpečnější a nejagresivnější, jinak se jim prostě ostatní vzdávají a odmítají se bránit. Střední Evropa rozhodně mezi ty agresivní nepatří, ta je spolu se západní Evropou (a vůbec civilizací) silně v defensivě.

A ženské by to opravdu dokázaly - potom, co by všechno zničily kvůli nějaké prkotině. Kde nic a nikdo není, tam se opravdu neválčí. ;-)

ceskej Honza 23.11.2009 15:50

Ibalgine, Ibalgine

máte docela pravdu!  Ta jednotná rec ! Potom padnou hranice samy. A nábozenství nejlépe zádné. Tím by byl vyresen problém muslimú.

Protoze jsou ale lidi doposud hovada,  bude se jeste nejméne 1000 let násilnit, usurpovat, mluvit 600. jazyky, zabíjet pro pochybnou ideologii. 

Stvoril-li cloveka Buh, odvedl velmi mizernou práci! 

Ravnagorac 22.11.2009 19:54

Vážený pane Weissi,

poutavě píšete o úkolech, které leží před českými vojáky v Kosovu. mají prý chránit občany Kosova před tím aby se stát nestal drogovým rájem. Pane, vy jste asi spadl z višně! Občany tzv. Kosova tvoří téměř výhradně etničtí Albánci, jejichž hlavní náplní činnosti je organizovaná kriminalita, obchod s drogami, zbraněmi a bílým masem. Kosovská ekonomika stojí VÝHRADNĚ na drogách a organizovaném zločinu, v čele tohoto pseudostátu stojí VÝHRADNÉ osoby, které nepožívají ŽÁDNOU důvěru, např. masový vrah Ramush Haradinaj (YCTY jej před hlavním přelíčením propustil na svobodu, aby mohl nechat zavraždit všechny svědky obžaloby) nebo známý kmotr Hashim Thaci aka Zmija, který vyfasoval od bělehradského soudu dvanáct let za terorismus a vraždy civilistů. Platíme něco, co vůbec nemuselo vzniknout a co nás bude ještě mrzet , vůbec nebudujeme armádu jako záruku OBRANY VLASTNÍHO STÁTU. Nechápu, proč mám jako daňový poplatník ČR financovat expediční sbor v uměle vytvořeném pseudostátu, vzniklém popřením rezoluce RB OSN 1244 a agresí proti Srbsku a Černé Hoře, který je nota bene plný muslmských teroristů? Soudím, že není důvod, aby měli Albánci v Evropě dva státy.  

strejda 22.11.2009 20:46

Re: Vážený pane Weissi,

Soudím tak jao vy, že toho jednou budeme litovat. Na někoho to ovšem svedeme.

Ravnagorac 22.11.2009 20:54

Re: Vážený pane Weissi,

Ano, potrestání nevinných a vyhodnocení nezúčastněných - to nám vždy šlo. R^

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:20

Re: Vážený pane Weissi,

Je dobre, ze nas parlament, vlada a ministerstvo zahranici uznalo Kosovo. Alespon nam kosovsti terroriste daji pokoj. Uznejte pratele neni lepsi si z nepratel udelat pratele. Vzdyt se Sovetskym Svazem jsme to planovali na vecne casy az nam najednou americky imperialista Reagan prihral svobodu a to bez jedinyho vystrelu. Narod to uz jen odcinkal klicema.... jsme na dobre ceste diky nasemu novemu spojenci USA a clenstvi v NATO. Uz neni ceho se bat....

pepe 22.11.2009 19:30

Za hrdinstvi vyhazujeme z armady

Je neskutecne a nehorazne, ze 20 let po padu bolseviku vyhazujeme mlade lidi z armady, o co horsi z boj.jednotek za jejich soukromy politicky nazor, jakkoliv s nim nemusim souhlasit. Kluky, kteri za mrzky peniz riskovali svuj zivot v Afghanistanu, bojovali tedy za nasi vlast, byt na pude nepritele a nechapu, ze narod k tomu mlci...

. 22.11.2009 20:09

Re: Za hrdinstvi vyhazujeme z armady

je to svinstvo, národ mlčí, protože vládnou noviny a to co napíšou je pravda všeho lidu.  3 zprávy o zločinech armády během týdne. Svině jedny.

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:05

Re: Za hrdinstvi vyhazujeme z armady

Ubohy "narod" on mlci.....co to je NAROD...?

strejda 22.11.2009 20:48

Re: Za hrdinstvi vyhazujeme z armady

Za mrzký peníz, možná. Nikdo je ale nenutil. Šli do armády a jistě znali její podmínky. Pokud se jim nelíbily, mohli si najít jiný job. Nehodlám z mých daní platit takové lidi.

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:11

Re: Za hrdinstvi vyhazujeme z armady

strejdo: Nehodlas z tvych dani platit takove lidi.... a jak delas to "nehodlani"...?;-D

Kiki 22.11.2009 18:50

Na co potřebujeme armádu

Naše armáda bojovala naposledy za Rakouska -Uherska a to ještě proti sobě. Jedni za císaře - druzí v legiích. Po odevzdámí pohraničí Hitlerovi žádná válka nebyla. Všechny pevnosti převzala německá armáda.Stali jsme se protektorátem.

Klokocka Bohumil 22.11.2009 19:21

Re: Na co potřebujeme armádu

Valka je krasna vec. Ja mam z valky spoustu krasnych zazitku. Kdyz byla na letisti Krizans letecka pokracovaci skola Luftwaffe kde slouzil u Nemcu muj otec tak nemecti piloti mne chovali na kolenou a davali cekuladu. Muj otec instruktor letani s nimi popijel v te dobe nedostatkovy konak ...kdyz letci odleteli na frontu prevazne do Ruska bylo mi smutno, ale brzy je nahradili jini a i oni byli moc bezvadny, zase cekulada a laskominy. Chovali se k nam slusne. Kdyz se valka blizila ke konci museli nemecti piloti opustit letiste a smerovali na zapad aby se vyhnuli zajeti od Rusu. Jakmile dorazili Rusove musela se moje maminka schovavat nebot ji chteli znasilnit a meho otce zastrelit, nebot pracoval celou valku pro nemce jako instruktor. Po ustupujicich armadach zbylo vsude spousta materialu a my kluci si poridili nova telata torny i USky a prihlasili se do Skautu. Taky maskovanych stanovych dilcu se povalovalo vsude habadej...pak prijela UNRRA a s ni prvni zvejkacky, pomerancova marmelada, suseny mliko a rybi tuk...valka byla bezva meli jsme se lip nez po Velkem Unoru...;-D

Kiki 22.11.2009 20:04

Re: Na co potřebujeme armádu

Tak jako vy jste byl nadšený z německých vojáků, tak o několik let později byli někteří nadšeni z ruské armády. V pohodě s vojáky šmelili Za války byl lístkový systém a hodně lidí žilo ze dne na den. Ale jak sám uvádíte vždy se najde dost lidí kteří kolaborují a umí pro svůj prospěch sstuaci využít.

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:04

Re: Na co potřebujeme armádu

Kiki: Jak dlouhej je lidskej zivot...? To co vnimas je asi 70 let...detsky vek nepocitam... kdyz budes spolehat na "narod" tak ten zivot muzes zahodit protoze "narod" ti ho nezaruci zit. Ty si ho musis zit sam a SAM SE O SEBE POSTARAT. Ted jsou moznosti jako nikdy jindy. Muzes si zit jak uznas za vhodne a zit i tam, kde ti to bude vyhovovat. Pouzij svuj talent a schopnosti, pridej odvahu a budes se mit skvele. Spolehas-li na "narod" budes paberkovat.;-D

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:44

Re: Na co potřebujeme armádu

Kiki: Co vidite spatneho na obchodovani. Obchod vymenny zna lidstvo uz od doby kupce Samy.... a je jedno kdo je vasim zakaznikem, ja jsem byl jako dite hyckan na kolenou nemeckych pilotu podobne jako Vaclav Havel byl hyckan na kolenou K.H. Franka. Pozdeji jsem byl svazakem , kandidatem strany a jeste pozdeji clenem KSC. Dnes vlastnim penzion v horach a vitam kazdeho zakaznika stejne vrele at je to Nemec, Rus, Muslim, nebo krestan...kupec Samo se choval stejne. A vysledek...? Vsichni jsme spokojeni a mame duvod k usmevu....;-D

Jarda 22.11.2009 17:43

Nejlepší podívat se, jak to dělají jinde

Proč si třeba v Německu, Rakousku nebo Švédsku ponechali povinnou vojenskou službu?

Ludva 22.11.2009 17:55

Re: Nejlepší podívat se, jak to dělají jinde

R^

strejda 22.11.2009 20:51

Re: Nejlepší podívat se, jak to dělají jinde

Ti se chtějí bránit. Nás je napřed nutné zcela rozložit a zdemoralizovat. Naší vlastí je dnes svobodné Kosovo a svobodný Afghánistán.

Klokocka Bohumil 22.11.2009 23:24

Re: Nejlepší podívat se, jak to dělají jinde

strejdo: Ty mas kosovske obcanstvi a omotanou hlavu rucnikem a zahradku s makovicema...? Pak musis byt velice bohaty clovek.....;-D

Klokocka Bohumil 22.11.2009 16:45

Kdyz jsme tahli k Jaromeri.....

Kdyz ja byl na vojne meli jme stihacky MIG-15 a kanony Vz. 44S samopal s operkou Vz. 26. ale nejvic si pamatuju pochodovou pisen, Kdyz jsme tahli k Jaromeri, at si nam to kdo chce veri, pozvala nas stara Kaca na veceri. K veceri sme meli dve hned kalhoty, pistalu ji do prdele kolmo zarazil, jak ta stara baba, prdela, smrdela, pistala ji u perdele piskala... ;-D

Klokocka Bohumil 22.11.2009 16:51

Re: Kdyz jsme tahli k Jaromeri.....

korekce: K veceri jsme meli dve husy peceny a jeste jsme se stare Kace nasmali. Ja nejmladsi z cely roty, stahnul jsem ji hned kalhoty, pistalu ji do prdele kolmo zarazil. jak ta stara kaca, prdela smrdela, pistala ji u perdele piskala...;-D  je to divny, ale pracuje tu vojenskej spion nebo cenzura ktera przni tisk, ktery je pred odeslanim v poradku a po odeslani ho cast chybi...;-D

Fafa 22.11.2009 13:56

Strejdo

V 11.září byla naprostá většina útočníků ze Saúdské Arabie. Taliban dnes převážně platí šejkové ze Saúdská Arabie. Peníze jim dává USA za ropu. A tak se válčí v Afghánistánu.

Zapominate na jednu drobnost. Lide podezreli ze zorganisovani toho utoku zili v Afganistanu, ktery je odmitnul vydat k vysetrovani. Jo a ciste technicka, peniza za ropu dava Saudske Arabii kdekdo, zrejme i Vy.

Ludva 22.11.2009 17:52

Re: Strejdo

Lidi, kteří provedli útoky 11.září žili v USA. Podle vaší logiky by se měli Američani zbombardovat sami.