14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Oblbovat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L 3.3.2007 7:52

Passing the buck a Klement Gottwald

Soudruh Klement Gottwald vyraz "passing the buck"  vubec neznal a ani ho nepotreboval, protoze vse resil s gottwaldovskou raznosti. S neprateli zatocil jako s tou Slanskeho zradcovskou bandou. Dal je povesit a zadne "passing the buck."

Vratislav 3.3.2007 7:37

lotr Kato lotrem zůstane

a jeho spolupracovník a podřízený (t.č. v base) vzorem státního úředníka

L 3.3.2007 7:15

Kato mel otce

Jeho otec byl zurivy komunista. V padesatych letech mel ale smulu, protoze byl lapen a odsouzen k dlouholetemu zalari. Hehehe, a takovy to byl zurivy bolsevik. Jenze asi za dva roky v base zemrel. Tomu se musim zasmat. Tak teda bolsevik to v tom jejich bolsevickem kriminale dlouho nevydrzel. Hehehe.

Soudruh Gottwald, nas delnicky prezident, ten s temi tridnimi neprateli uvnitr strany umel zatocit razne. Proto se rika s gottwaldovskou raznosti.

Petr Holubec 3.3.2007 6:12

Dekuji pane Benesi

Jako obvykle skvele napsane. Nadhled, noblesa a vtipnost. Az se to podobnymi clanky bude hemzit i v nasich papirovych novinach, nebudou mit KATO, jeho spolusoudruzi ani jejich ridici dustojnici sanci. Zatim z nas maji opravnenou srandu. A uzivaji si ji. Ale jak rozbit Absurdistan?

Body 3.3.2007 6:11

Přímá úměra mezi Kavanem a Hučínem.

 Stejně dlouze bude trvat oblbování Kavanovo národa českomoravskoslezského, jak dlouze bude trvat Hučínovo bojování s českými soudy. Proto přímá úměra. Jinak jsou oba od sebe diametrálně odlišní. Z obojího však jsem zhnusený. Hučín je ale pro mně světýlko ve tmě. Paradoxně tedy z toho vyplývá, že co se osobnosti týče, je mezi nimi nepřímá úměra.

 Málo je Hučínů v Čechách a příliš moc Kavanů!

PRASI DENT 3.3.2007 5:06

ASI TAKTO

 V Kotlince běhá namísto slibovaného TYGRA - Klausův MACEK a KRYSY mají pré.....Všude samá žumpa, není na NĚ PUMPA.....

68 3.3.2007 4:30

Re: Re: Vyborne pane Benesi,

Někteří jsou stále ještě v Čechách. (Bez mrkání.)

fík 3.3.2007 3:17

Pane Beneš, prosím, nepřestávejte.

bez Vás, pana Doležela a pana Vlka (i Astona) bych se se svými názory cítil dost opuštěný. 

T 3.3.2007 1:48

Re: Vyborne pane Benesi,

A kde ty opravdovy Cechy vidis?8-o8-o

Nevzdělanec 3.3.2007 1:23

"Vy si nás platíte a my vás máme za blby."

Pane Beneši, to jsou příliš silná slova. To by si přece nikdo z vážených pánů poslanců a senátorů nedovolil. Občas beztrestně prohospodařit pár desítek miliard, to je docela normální, nikdo si nestěžuje, protože už jsme si za těch 17 let zvykli, ale že by si nás dovolili považovat za blby?!  To si přece nikdo z těch urozenejch pánů nedovolí. To by bylo stejný, jako kdybych si já o nich měl myslet, že to jsou gauneři a sprostý dobytkové.

Brunner 3.3.2007 1:05

Vyborne pane Benesi,

alespon nekdo ma odvahu psat pravdu!  "Cechacci" (termin prof. V. Cerneho) se svym maslickem na hlavach si radeji hriji svoje mistecka.  O to vic si cenim opravdovych Cechu, pro ktere Masarykuv odkaz stale jeste neco znamena.