20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

POLITIKA: Oblbovat

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jura Jurax 3.3.2007 11:48

Re: Re: "Psáno nezbolševizovanou češtinou"

No, nevím - ono mi spíš přijde, že je to psáno divně šroubovanou až místy blbou češtinou. Což je škoda, neboť tak forma znehodnocuje zpravidla kvalitní obsah.

Jura Jurax 3.3.2007 11:46

Re: Lumpenproletariát

No jo, když on slušný a schopný člověk do politiky nepůjde - co by tam dělal? Schpný se uživí líp než politikou, slušný z principu politikem býti nemůže. Takže budeme volit furt dokola ty obehrané pitrýsky co máme a u jedněch doufat, aby sakra splnili aspoň něco z toho, co naslibovali, kdežto u druhých doufat, že nesplní nic z toho, co slibovali - a pantátové se vždycky domluví, splichtí nějaký slepenec, aby nepřišli o koryta ... ono mimochodem, nepřipadne Vám, že se nějak přestalo mluvit o předčasných volbách, v nichž zejména ODS viděla jediné poctivé východisko z politického marasmu? ´Teď se opřela o vždy spolehlivě podraznické lidovce a zemské škůdce zelené a močálem temným kolem bílých skal ... na tři roky máme koryta jistá ...

optimista? 3.3.2007 11:41

víc a houšť

Myslím, že takový had by v kterémkoliv demokratickém režimu musel okamžitě odstoupit ze všech funkcí. To měl udělat již po prvních svých aférách. Místo toho jej naše "demokracie" toleruje a umožňuje mu se nám všem smát do obličeje.  To je asi také jednou z příčin, proč tak břitké úvahy, jako je tato p. Beneše, se nedostávají do papírových medií. Neztrácejme však naději, snad časem převáží názory "benešovské" nad KATOvskými.

M.V. 3.3.2007 11:41

Kdy se to změní? Copak bez oblbování to nejde?

Dovíme se, či nedovíme, toť otázka?

Pro premiér vlády neodpovídá na dopis ohledně dávného usnesení vlády ČSSD? Proč ODS a dnes i celá koalice tutlá hříchy ČSSD? AŤ už jde o zneužívání tajných služeb nebo podvody v milicionářské České televizi aj.?

http://www.virtually.cz/index.php?art=12979

http://virtually.cz/komentar.php?art=12979

Plzák 3.3.2007 11:39

Re: Kato mel otce

Jedno dělali komunisté dobře. Kdybychom tak jako oni trestali syny za hříchy otců, tak mohl Kavan dodnes dělat tak leda hajzldědka na Hlavním nádraží.

Jura Jurax 3.3.2007 11:38

Re: Naši politickou reprezentaci

Hm - Schwarzenberg - a je tam za zelené.

Jura Jurax 3.3.2007 11:35

Re: pane bečneši-kam až může dojít nenávist a neobjektivní pohled-jsou f-16 nejlepší-ano jsou,jsou usa-jděte se bodnout

No, ono na objektivní a kvalifikované srovnání F-16, F-18, Mirage, Grippenu a Typhoonu (Eurofighteru) a třeba ještě Su-35 nejspíš (stejně jako já) nemáte. Nebo soudíte, že naopak F-16 jsou naprosto nejhorší, anžto jsou (severo)americké?

F-16 ovšem nejsou špatné - ono bohužel takměř cokoliv by bylo aspoň o trošku lepší než dosluhující Migy 21.

No a socan Kato Kavan - ten je ukázkou marasmu, v němž díky některým sametovým revolucionářům, jejich heslu nejsme jako oni a jejich podivné toleranci bolševických přisluhovačů jsme. Bolševici a jejich přisluhovači se totiž nemohou vrátit - oni nikdy neodešli.:-/

nepolitik 3.3.2007 11:27

Díky pane Beneši

Děkuji - jako vždy vynikající. Pište častěji, aby to tu nehýřilo jen samými Doležali, Jelínky, Pehety, Jičískými, Perlíny atd. Ještě jednou mnohokrát děkuji. Bylo to pohlazení na duši. R^

kamil 3.3.2007 11:23

pane bečneši-kam až může dojít nenávist a neobjektivní pohled-jsou f-16 nejlepší-ano jsou,jsou usa-jděte se bodnout

jarda O. 3.3.2007 11:14

Kavanovi je buřt, koho, kdy a kde shodí

Všude jinde by ho považovavali za svini. V postkomunistickém Česku však má tato opovrženíhodná hříčka "člověka vzpřímeného" cestu ke korytům otevřenou. Vše je předem odpuštěno a zapomenuto. ;-D

Nevzdělanec 3.3.2007 11:05

Naši politickou reprezentaci

vnímám jako chladnokrevnou svévoli postbolševickejch implantátů klauszemanský ingredience. Jedinej cizorodej prvek je tam Karel Schwartzenberk. To je jedinej "Čech", kterýmu tam věřim.

Brmboš 3.3.2007 11:04

Re: Přímá úměra mezi Kavanem a Hučínem.

Kdyby soudy fungovaly tak jak mají nemůže chodit Hučín po svobodě. To je případ politického rozhodnutí justice. Navíc kdo poruší zákon má být potrestán i kdyby to byl cibulkovec, benešovec nebo svazák. Stejně by měl být potrestán i agent BIS. Jen v případě nepříznivého posudku od psychoznalců je možné od potrestání upustit. Hučín je svým způsobem nebezpečný lidem. Ne proto co hlásá to je mi jedno, ale proto co dělá to už mi jedno není. Bohužel v této republice se mnoha lidem hodí různí Hučinové, Šináglové, ale i Štětinové. Inu vstali noví bojovníci, ale co jim chybí je rozum. A ten se v apatyce nekoupí.

Karel II 3.3.2007 11:01

Lumpenproletariát

Vážení přátelé,nějaký klasik napsal:Po každé revoluci se k moci dostává lumpenproletariát.Bude u moci tak dlouho, pokud ho budeme volit.Mě se  zdá, že ještě dlouho.Choďte k volbám.Bohužel systém je takový , že budeme opět volit nadále naše zasloužené blbce (chartisty i nechartisty), ne jen bývalé komunisty. Tak se nedivte!

Děda 3.3.2007 10:53

Re: Přímá úměra mezi Kavanem a Hučínem.

Tak tohle jsi vystihl moc, moc dobře.

...S 3.3.2007 10:50

Re: Kato mel otce

Svezl se v jednom z následných procesů se Snským, hlavně však byl poslední, kdo viděl Jana Masaryka živého a co kdyby,..Nezemřel v base, byl propuštěn asi po dvou létech. (Jako London, Kopold a jiní stále věrní).

Brmboš 3.3.2007 10:45

Pane Beneš, aby jste se tou nenávistí nezalknul.

Několik článků jsem celkem bral, ale stále více mi to připomíná něco známáho. Přečtěte si velmi dobře poučení z krizového vývoje ve strané i společnosti. Některé pasáže několikrát jak tam umí popsat špatnost toho či onoho a bolševickou češtinou. Rozdíl mezi ní a tou vaší nezbolševizovanou je nulový. Spíše je to ubohé a zbytečné. Plakat proto, že jsem se nedostal k lízu by znamenalo, že by v této republice byla spousta ubrečených a všichni chrlili nenávist nezbolševizovanou češtinou. Já bych řekl tak nějak po Benešovsku.

Stanley 3.3.2007 10:32

Re: Pane Beneš, prosím, nepřestávejte.

  Ale fíku nejste opuštěný, takových nás je !!  Jen si myslím ,že nesmíme být mlčící většinou !!

Stanley 3.3.2007 10:27

Re: ASI TAKTO

 Básníku PRASE  DENTE  básníš blbosti !  Pleteš si pojmy s dojmy !  Čao  !!

Ladislav N. 3.3.2007 10:23

Jan Kavan - Kato - je vzorovým příkladem grázla, který se dokáže prosadit všude...

... a za jakéhokoliv režimu. Metodami, z nichž se mnohým dělá zle, ale "funguje to", jak ostatně kdysi prohlásil jeho partajní kolega Zeman, chovající se podobně.

Ladislav N. 3.3.2007 10:18

Re: "Psáno nezbolševizovanou češtinou"

Hmm, dokáže někdo vysvětlit, proč je u článku vylepen takovýto nesmysl? Zamýšlím se v souvislosti s používáním výrazů převzatých z cizího jazyka a jejich používáním v rozporu s obvyklým českým zápisem (např. dolarů vs. dollarů).

Neměla by být u článku spíš velká cedule "Psáno amerikanizovanou češtinou" ? ;-P

dulcibelka 3.3.2007 10:12

Re: Kato mel otce

Jó, kdyby se bolševici v padesátých letech vyvraždili jen mezi sebou, dobře by bylo na zemi...

Rad 3.3.2007 10:12

Re: Pane Beneš, prosím, nepřestávejte.

nejste opuštěný. drtivá většina lidí, které znám, má názory podobné. Například jsem se pokusil zjistit (osobně jsem se ptal), kdo že to volil ty socany a komouše a výsledek - z několika set lidí (důchodci, technici, dělníci, matky na mateřské dovče, pacienti v nemocnici...) jeden a to jsem se ještě nedozvěděl od něj, i když mi to pak potvrdil, tak kdo je proboha volil? Možná je to tím, že jsem se neptal bezdomovců.

lucina 3.3.2007 10:02

Re: Re: Re: Vyborne pane Benesi,

skvělé, jako vždy. Myslím si to co vy, bohužel to neumím takhle perfektně  vyjádřit. Díky..

Rad 3.3.2007 10:02

Re: soudy

a ještě mnohem méně často jsou rozhodnutí v souladu se spravedlností.

M. a m i Z 3.3.2007 9:44

Pane Beneš, měl bych 3 věcné poznámky

1) o kvalitě českých polistopadových činovníků trefně a definitivně vypovídá označení "red motherfucker", láskyplně používané Američany žijícími v Praze.

2) Poláci dostali německou na NATO upravenou flotilu Migů včetně dvou školních dvousedačkových za 1 DM7kousek.  V rámci snižování stavů měla NSR několik set letounů různých (i US produkce) typů na víc a pro Čechy stáli k disposici.

3) Ohledně Gripenů se nemůže nic vyšetřit proto, že v tom jede Ransdorf, který vyjednával v Angii offsety. Bylo by to poprvé, co polistopadoví komunisté v něčem takovém vězí a to nejde. 

Pavel 3.3.2007 9:40

Re: ASI TAKTO

Ve Vašem NICKU je asi překlep.Tam nemá být PRASI DENT ale PRASE DENT.

Para-noid 3.3.2007 9:35

Re: Dekuji pane Benesi

Napsáno nezbolševizovanou češtinou, ale to je asi tak všechno.

jirka.s. 3.3.2007 9:19

Re: ASI TAKTO

Když už do rána chlastáš, tak si prskni Yastil a běž chrápat!

qwasare 3.3.2007 8:47

obbovat

To co ten pán dělá není oblbování - tp si dlouhodobě on a jehokamarádičkové s námi vytírajízadníoko.Stejn jsou i všechna média.Televize,tisk a IE se hlavně starajío neinformaci.

DS 3.3.2007 8:36

soudy

Co chcete od našich nezávislých soudců.Většina soudila už za komunistů,nebo v té době vystudovala a tak jsou nezavislí bohužel i na zákonech a nenesou za svoje ničení lidí žádnou zodpovědnost.Nechápu,když vydá soudce OS rozsudek očividně v rozporu se zákonem není potrestán.Vkaždém jiném zaměstnání se za chyby platí ale soudci jsou absolutně beztrestní.aproto ty jejich rozhodnutí ´jsou podle sympatii,nebo úplatků,nebo známostí,ale málo kdy v souladu s právem.