16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Datel 1.5.2006 10:53

Re: Politická turistika

Jen tak mimochodem, to s tím Užhorodem, to je stará židovská anekdota, mimo jiné počátkem 90. let byla uvedená v TV jako hraná v nějakém zábavném pořadu.

Datel 1.5.2006 10:49

Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Vážený Oldo, nick Kajan je jak na tomto webu, tak i na ostatních velmi známý a všichni jeho pravidelní čtenáři přesně vědí, o koho jde, včetně jména, adresy, povolání a snad i rodného čísla. Zkuste pár dní pravidleně sledovat politické weby a dozvíte se to taky. A už vůbec není tento pán zbabělý a ani omylem se nebojí jít se svou kůží na trh. A i když s ním občas nesouhlasím, určitě se oba neskrýváme s tím, že jsme příznivci ODS.

huhu 1.5.2006 10:47

Re: Politická turistika

Bursík či Pithart přeci myslí stále stejně, jsou to ctižádostiví karieristé. není to případ nějakého názorového vývoje. Oni ty strany mění podle toho, jak cítí/hledají šanci se prosadit, stejně jako třeba Rath či Jandák nebo většina komunistů v čssd.

huhu 1.5.2006 10:44

Re: Re: Re: O politickém turismu

formálně má mandát osoba, ale volí se strana, vše je tak "francouzsky" pomatené. Kdyby byl většinový mandát jako v GB či USA byla by volba i osobní zodpovědnost jasná

Haf 1.5.2006 10:43

Politická turistika

nemusí bejt jen u jednotlivce, ale taky u celých stran. Takovej Píďa ctil v mládí komunistický myšlénky, jak praví Péhe a k stáru přišel na to, jakej byl názorovej dobytek, no a to ho dovedlo až do kostela lidovců, možná že činí pokání, nerušit ! Brusinka navopak ucejtil prachy ještě v jiným baráku na Malý straně, je dobrej podnikatel, třeba chce zprivatizovat vobě strany Sněmovní a udělat si tam uzavřenej dvorek, takovej malej hrad, takže možná sou zelený prostředníkem. ODS po svým vzniku taky tvrdila, že je stranou samostatně myslících jedinců, vodpovědnejch za sebe, rodinu a stát, přesně v tom pořadí, kde jsou ty ideály dnes. Socanům zase často splývá sociální a asociální . Bolševici taky svý odpůrce věšeli a dneska zase chudáci dostávaj přes držku, jo a neprávem.  Jo, to je vývoj - nejen jednotlivci, i strany maj svůj vývoj, že pane Péhe. Vono se to dá zdůvodnit na deset stránek. Ale s tím Užhorodem to je fakt, a dobrý - jinde to trvalo století, tam to stihli lehce za jednu generaci. Jo, to ale zase byla státní turistika, že pane Péhe.

huhu 1.5.2006 10:41

Re: Re: Re: Re: Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

s Pithartem i Bursíkem jsou zkušenosti, měli dost šancí....(Y)

Olda 1.5.2006 10:31

Re: Pane Pehe máte recht.

Prosím Vás, nemluvte o křivácích, když všeho, čeho jste schopen, je podepisovat se Karel a plivat špínu na lidi, kteří se pod své články podepusjí vlastním jménem a jdou s vlastní kůží na trh. Křivák jste Vy a celá ta nenávistná soldateska příznivců ODS, co tady nevybíravě a anonymně útočí na každého, kdo má jiný názor. Pan Pehe je skutečná osoba, která vlasntí názory (které mimochodem nijak výrazně nemení--k ODS je kritický už od poloviny 90. let).

Olda 1.5.2006 10:26

Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Asi Vám uniklo, že v této zemi je členů všech politických stran dohromady asi 200 tisíc, ostaních 9 miliónů a 800 tisíc lidí ve stranách nejsou--ani pan Pehe. A všichni z těch, co ve stranách nejsou, se mají právo k politice vyjadřovat. Někteří tak činí po hospodách, někteří v diskusních fórech na internetu (anonymně a poněkud zbaběle, jako třeba jistý Kajan), a někteří otevřeně v médiích. Pan Pehe je prostě politický komentáror. Když by vstoupil do nějaké strany, už by jím jen těžko mohl být. Ano, jistě opáčíte, že je levicově orientovaný, ale proč ne? Není členem ani ČSSD, ani KSČM, ani Zelených. ČSSD nebo Zelené asi bude volit, ale to je jeho stejné právo, jaké máte nepochybně Vy, kdo se schovávate za nick Kajman, a zcela jistě budete volit ODS, jak je z Vašich komentářů patrné.

stachanov 1.5.2006 10:21

pořád stejná písnička

strana plná bývalých komančů a zasloužilých soudruhů ukazuje na bývalého komunistu v ODS. Pro třísku v ruce přítele nevidí trám v oku svém. Pehe už se fakt pominul úplně. Po minulém ultramimoňském článku o fašistické ODS je tu zas úder zleva v podobně rudé ODS. To chce prášky a klid

vládík 1.5.2006 10:17

Re: Re: Re: Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

Ano, přesně tak psali o Churchilovi. Ovšem - než se osvědčil. Pak už nemohli. Jak ti mnozí již teď poznají, kdo se v budoucnu osvědčí??? (Aby bylo jasno - to není přímo o Bursíkovi, ale o jednom z mnoha neseriózních argumentů borců na politickém kolbišti, kterým chtějí vyřadit své konkurenty)

Kajan 1.5.2006 10:14

Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

huhu 1.5.2006 10:09

Re: Re: Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

Churchill hledal stejně jako Pithart a Bursík stranu, ve které by se dostal k moci.  Na rozdíl od Pitharta se ale u moci osvědčil. Bursík je již jen slaboučký odvárek, ctižádostivý zloděj a vyčůránek (Y)

karel 1.5.2006 10:06

Pane Pehe máte recht.

Křivák zůstane křivákem ať je nebo není v jakékoli straně. O tom vy byste mohl  dlouze vyprávět.

vládík 1.5.2006 10:05

Re: Re: O politickém turismu

Proč měla poslankyně rezignovat na funkci ve sněmovně ???? Ústava říká, že funkcionářem sněmovny musí být funkcionář strany?

Olda 1.5.2006 10:04

Re: Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

Uklidněj se, Otakar. ODS zase prohraje volby, budou potřebovat energii, aby to vydejchali...

franta 1.5.2006 10:04

Tak třeba Churchill

byl postupně členem čtyř politických stran

vládík 1.5.2006 10:03

Re: Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

Dovoluji si poznamenat, že podobné útoky při svém hledání zažil i jistý sir Winston. Každý může posoudit sám, kdo byl v této hře prťavý a kdo uvažující.

Otakar 1.5.2006 9:50

Na straně tak nezáleží a na programu už vůbec ne.

Správně milé Pehe. Pithard a Bursík jsou skutečně političtí turisté a mění strany jako výtahy a také to pro ně víc neznamená. Oba čouhají panu Havlovi jako vy z kapsy a je jim jedno která partaj je do sněmovny a do koryta dostane. Pan Rath je na rozdíl od nich ještě hulvat, ale když ho pan premier tak před volbami chtěl to se nedalo odmítnout. Jeho veličenstvo volič by si měl uvědomit co od politiky očekává , zda politický program, nebo zda chce dělat vola Bursíkům, Pithartům, Uhlům a dalším dárečkům, kterými nás kromě jiného neustále oblažuje a to i vaším prostřednictvím pan V. Havel .A co kdyby jste se zamyslel kdo byl skutečně tvůrcem bankovního socializmu zda Klaus z pozice ministra financí, nebo Tošovský z pozice guvernéra ČNB, který rozdával licence, rozhodoval o manamegentu bank, úvěrech pro tyto banky, a zejména o tom která banka půjde do kytiček a to vše z Havlem za zadkem. Ta nenávist Havla vůči Klausovi je tak patologická, že poznamenává již léta českou politickou scénu  a milé Pehe s toho má svůj malej špinavej kšeftíček, včetně Bursíků a Pithartů.

huhu 1.5.2006 9:35

neví kudy kam

profláknutý morální ubožák...(Y)

M.KAVAN 1.5.2006 8:32

Re: O politickém turismu

Naprosto správně. Když Buzková rezignovala na funkci místopředsedkyně ČSSD, měla současně opustit funkci místopředsedkyně Poslanecké sněmovny. Tu si ovšem ponechala (proč asi?) a ČSSD to nedokázala vyřešit. Ten signál je jasný.

Ken 1.5.2006 8:32

Re: Škodili všichni členové KSČ

Vážený pane, nechci Vám brát iluze, ale v každé komunitě jsou lidé dobří a jsou bohužel i zlí. Někteří, jak už to bývá jsou papežštější papeže. V našich končinách s tím máme bohaté zkušenosti.

Ken 1.5.2006 8:18

O politickém turismu

Pane Pehe, Vy se snad spojíte i s marťany proti ODS. Vaše webové stránky jsou plné útoků na tuto stranu. Neměl by jste si spíše vzít na paškál spíše Paroubkovu stranu, které to "D" v názvu strany rudne? Bývalý pan prezident se nedávno vyjádřil, že volil Zelené.

Prosím nebagatelizujte politický turismus Vašich oblíbených a nehaňte pol. tur. neoblíbených. Politický turismus je jen jeden. Když si zvolím svého zástupce do parlamentu a on změní názor pak by měl uvolnit mandát druhému v pořadí na vol. kandidátce a voličům se veřejně omluvit, že je uvedl v omyl.

fanthomas 1.5.2006 7:27

Tak copak Vám zas ta ODS udělala

Tak pan.Pehe nám napsal článek ve stylu /při obhajobě Bursíka/ vždyť on taky/ten či ten/ kra.. Pan Pehe ,když bude psát o tom proč má zácpu,tak se nakonec dozvíme,že zato může ODS a hlavně V.Klaus. ;-P;-D

Dalibor 1.5.2006 6:19

Škodili všichni členové KSČ

Podle mne škodili všichni členové KSČ, byť jen svým členstvím, protože tvořili masu, o kterou se vedení mohlo opřít. Takže nejde o to, který komunista škodil či neškodil, ale které škodil méně či více.

karel 1.5.2006 5:48

Svazaci atd.

Moralni a politicky turismus u nas ma dlouhou a dobre zdokumentovanou tradici-podivejme se treba na Bobosikovou,Tlusteho,Klausem obdivovaneho Otakara Vavru.Chceme-li fikci,precteme si Trampoty pana Humbla od Neffa seniora,kterou Jan Benes oznacil za nejvyznamejsi knizku 60. let.Ditto. Z vetsiny techto typku je vam na zvraceni.

mario 1.5.2006 1:14

my víme koho volíte

Pane Pehe ještě jste zapoměl zmínit, že pan Bursík ( myslím že kopal za KDU ) byl nejlepším ministrem v nejlepší vládě. A že cestujou jenom Ti morálně nejčistší, kteří si hledají pro ně tu nejlepši stranu. Tam potom prosazují své čisté ideály a myslí to s námi co nejlíp.  

Klaun Parafin 1.5.2006 0:33

Pozor! Pozor! Hlášení! Konec války!

5.5. 2006 v 18.00 "U svijanského rytíře" v Jirečkově ulici na Letné.