18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ćvančara 1.5.2006 15:02

Myslící člověk vstupuje do politických stran proto, aby v nich prosazoval své názory.

Myslící člověk vstupuje do strana proto, aby v ní prosazoval svůj názor. Pokud se nesetká s pochopením, jde pochopitelně jinám. Lucie Bílá a její dvojník Volič tam vstupuje proto, že se nadchne nějakým neomylným prorokem a chce mu sloužit. Takovéto nemyslící individuum může pochopitelně ve straně setrvávat tak dlouho, jak dlouho v ní bude oxidovat jeho obdivovaný prorok.

šakal 1.5.2006 15:02

...píše se lobbyista, gumo!...

...;-P ;-D

fanthomas 1.5.2006 14:47

Re: Re: Pane Pehe máte recht.

Oldo ,nejsi p.Pehe ? ;-D

Ouha 1.5.2006 14:24

Re: ...Kuk!...(7;- ))

A kohopak se nam chysta sezrat sakal, modry lobbista?

Vocílka 1.5.2006 14:09

Re: Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Já myslím,že Kajan je software.

Vocílka 1.5.2006 14:05

Re: V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Využijte ji a volte Pravý blok!

Vandrák 1.5.2006 13:55

Pehe na mnohé zapomněl !

Svými názory sice přidal mnohé do " politického mlýna " této země, ale i jeho názory se nějak vyvíjely. Jako  zástance Havla jistě ví, že zde bylo  řečeno mnoho lží a  polopravd, na kterých se podílel i on sám. Navíc  nic není  dáno mávnutím kouzelného proutku, tedy třeba převratem v zemí, jak z jeho resumé lze vyčíst. Ano, komunisti  i v minulosti byli slušnými lidmi, na straně druhé se mnoho z nich  a nejen jich na mnohá věcech a excesích provinilo. Ovšem  mlčet  by  v současnosti měli všichni Ti, jenž v padesátých letech " tvrdili muziku " a to na obou dvou stranách, neboť nikdo z nich   nemůže z pohledu toho, co se v zemí dělo říci, že jeho postoje  byly správné. To  v daleko větší míře  platí pro komunisty, kteří o pár let pozdějí jakoby zázrakem " prozřeli " a  přeměnili se  v disidenty, tedy " tvrdili muziku ze zcela jiné strany. Dnešní stav  ve společností, je jen  ukázkou toho, jaké emoce ve společností převládají a  tento stav, který zde panuje již mnoho let, je pro naší společnost výsledně dlouhodobě nelichotivý. Na nenávisti a chtíči pomsty, nelze nic kloudného vystavět, také to tak v naší zemí vypadá.

Kadlus 1.5.2006 13:45

Dozvěděl jsem se

Tak jsem se dozvěděl,že jsem byl v roce 90 za blba,viz citace:Po pádu komunismu měli lidé jen matné ponětí o rozdílech mezi různými ideologiemi.-konec citátu.

Co jsem nechtěl,to mne ideologie minulosti naučila bezpečně a draho.Taky mne naučila,že pravdu měla moje babička,když říkala : Chlapče, partajničení,to je vlastně ničení vlasti pod pláštíkem partají. Co jsem věděl bezpečně,že lidé kteří se cpali do nějaké partaje(ty přisluhovačské sem také počítám)mezi léty e cca 85/89 byli buď pomatenci,nebo vyčůraní trotlové- kariéristé. Ti také nejrychleji měnili garderóbu po plyšáku.Pane Pehe, naše generace neslezla po roce 89 z banánovníku.JK senior.

šakal 1.5.2006 13:31

...Kuk!...(7;- ))

...Chi, chi, chi...

Volič 1.5.2006 13:27

Piš si co chceš,milé Pehe. Jsi už dávno profláknutý.

Jsou jevy silně připomínající axiom:"Cestovatel po stranách jde jen a jen po korytě a moci !".Pokud se jedinec rozhodne připojit se k politické straně,udělá to snad po zralé úvaze a nějakém vnitřním přesvědčení.Další kecy o mladické nerozvážnosti,rozkladání a boji zevnitř,vyzrání názoru atd.jsou zbytečné.Více si vážím zabéjčilých Kajanů,než politických cestovatelů-prospěchářů.

Honza™ 1.5.2006 13:22

PEHE zařiďte si ageturu pro politické turisty :-)

Obhajování Bursíků,Pithartů a dalších Vám jde.S Veškrnou pak můžete vytvářet nesmyslné politické strany  a rovnou dohazovat vůdce:-D

jepice 1.5.2006 13:12

Re: Ďáblův advokát Pehe

Člověče, vy jste učenlivej žák. Kojzar z vás musí mít radost. Ten slovník! To je ono! Nenechte se odradit a pokračujte. Sice ještě pořád máte co dohánět, ale už jste blízko. Ke slovu "zkrachovanec" patří přece ještě "zaprodanec", nezapomínejte na to.

divana 1.5.2006 13:11

liberalismus a konzervatismus

na to, že se pehe tváří jako politolog, se mu pletou pojmy. na jeho omluvu, není tady jediný.

divana 1.5.2006 13:10

pehe je zase vedle jak ta jedle

Dokonce i členové KSČ v době normalizace byli různí. Někteří ve straně zůstali, protože se báli vystoupit. Jiní do ní vstupovali s přesvědčením, že se věci dají změnit jenom zevnitř. tak to už asi nemyslíte vážně, že ne? normalizace = po vpádu bratrských armád. tak v té době už nemohl být nikdo, kdo by věřil. a změnit zevnitř? jen omluvenka!

bankovní socialismus svého vůdce(ods). už jsem se bála, že tentokrát opomenete.

Volič 1.5.2006 13:04

Re: ...ty si taky chytrej, jak půllitr bublin...

Šakal a v modré barvě.Zvíře,Vy jste hříčka přírody.;-D

Volič 1.5.2006 13:01

Hele,oni, nechaj toho onikání !

Pěkně to napiš v ich formě.

Já huhu nevím kudy kam.Jsem profláknutý morální ubožák huhu.(Y)

šakal 1.5.2006 12:49

...ty si taky chytrej, jak půllitr bublin...

...Tak s tim blbnutim di někam za roh ;-P

ACHJO 1.5.2006 12:41

proč

se Pehe zesměšňuje opakovaným pradami,které už zná i kočka na našem dvorku.Proč neřekne něco nového,instruktivního,proč devalvuje práci novinářů jako celku.Pehe,zamyslete se nad svoji práci,musíte ji inovovat.

M.KAVAN 1.5.2006 12:14

Re: Škodili všichni členové KSČ

V ČSSR bylo prý asi skoro 2 miliony komunistů, každý z nich měl rodinu, takkže bezprostřední styk se týkal cca 8 milonů lidí.;-) A voličů bylo, pokud si pamatuji cca 10 milionů. ;-PA pak tedy škodili všichni, kdo šli k volbám;-). A nevolili chartisti (účast byla 98,98%) - i když to byli bývalí komunisté. Takže,  Dáďo,  to tvoje sdělení beru jako poměrně zajímavou sebekritiku

M.KAVAN 1.5.2006 12:05

Re: Re: Re: O politickém turismu

Čekal jsem, že někdo tu otázku někdo položí.  Co říká ústava je jedna věc a  politická korektnost a slušnost je věc druhá. Buzková byla vynesena na post místopředsekyně PS právě a jedině proto, že byla místopředsedkyně strany.  Pokud  rezignovala na post  ve straně a ne na post místopředsedkyně PS, zachovala se neslušně a občané v této zemi získali jasný signál o vnitřnícvh poměrech v ČSSD. 

oakman 1.5.2006 12:04

Ďáblův advokát Pehe

Se nám opět snaží vysvětlit rozdíl mezi těmi, kterí jako Čalfa, Tlustý, Kraus, atd. prostě v roce 90 pochopili, že zůstat živen státem znamená změnit barvu dresu a těmi, kteří v následných letech měnili barvy ne proto, že by "hledali" tu správnou politickou notu, ale protože jejich politické chatrče neodolaly volební kampani a prostě propadly! Pan Pehe se zastává osob jemu nejbližšich - politických zkrachovanců typu Pithart, Havel, Ruml, kteří prokázali jedno jediné - pokud přestane platit teze o morálních kreditech, o postojích a protikomunistickém aktivismu, nemají co nabídnout. Každý je formován svým okolím. Jejich okolí je koutkem prázdného intelektualismu bez schopnosti racionálně spravovat stát jako hospodářský systém. Nadto, vaše generace totálně propadla ve zkoušce charakteru při naprosto neexistující debolševizaci společnosti!!! Mám pocit, že jste stejná chátra, jaká prodala po válce demokracii Gottwaldovi za příslib bituňku při poválečných rekvizicích majetku... vám dnes jde jen o ten názor, že.. o to jste nebezpečnější, protože vás uspokojí, že vám ta hovada pěkně veřejně poděkují. Jste manipulanti politiky, kteří zásadně odmítají zodpovědnost za své skutky, neboť je páchají skrze zločiny jiných stran, které používáte jako nástroj svých manipulací s veřejným míněním.  Jak nízké, sprosté a signifikantní od českého levicového intelektuála!!!

Ouha 1.5.2006 12:01

Re: Ouho

Ale prosim vas :-))

Libertarianstvi nas navadi, jak se vzajemne sezrat.

Ale vy to vite, velmi dobre :-)))

Ivan Nový 1.5.2006 11:58

Ouho

v džungli zvířata stejného druhu bojují jen do první krve, socialisti a komunisti ne.

Ouha 1.5.2006 11:48

Re: V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Libertarianstvi nas vede do dzungle, pane Novy :-))))

Ivan Nový 1.5.2006 11:29

V těchto volbách máte možnost naštvat pana Pehe!

Využijte ji! :-))))

Malý aston 1.5.2006 11:16

Pane Pehe,máte nepravdu

Vážím si Vás,že se poněkud trapně ale systematicky,pokoušíte zkrytě nebo odkrytě ovlivňovat nás jako čtenáře nebo posluchače.Máte na to právo a já Vám ho neberu. Kolaboranti byli a vždy budou,usídlit se v nějaké straně pro některé jedince není problém. Ale čas běží,a my čtenáři,posluchači a občané sledujeme a vyhodnocujeme.Máme se lépe?Stará se stát z našich daní o nás lépe?Kam nás politická reprezentace vede? dopředu nebo dozadu?Co nám slibovali,a co udělali,snažíte se být objektivní,uvádíte příklady z prava i z leva,vždyť jste politolog a ten to hodnotí vědecky. Já si počkám na Vaše hodnocení po volbách,to si počtu. Vaš politický kůň Jirka buldozer to projede na plné čáře,nebo máte zájem aby vyhráli komunisté? Pěkně  zřetelně napište,koho podporujete?

huhu 1.5.2006 11:15

Re: Re: Re: Politická turistika

kariera sam o sobě není nic špatného, naopak. Je na voliči/zákazníkovi, aby posoudil nakolik je koho kariera v souladu s jeho zájmy

Haf 1.5.2006 10:55

Re: Re: Politická turistika

Dlužno dodat taky do ODS se vstupovalo pro kariéru - Patočka, Tošenovský, Topolánek a někteří i nedávno

Křivák Paroubek 1.5.2006 10:54

Re: Re: Pane Pehe máte recht.AŤ ŽILE KŘIVÁK PAROUBEK!! Trestní oznámení na Gandalociče podal anonym, to tvrdili socialisti na mítinku v Teplicích. A ejhle Paroubek včera věděl jak se anonym jmenuje.Že by mu to řekl Nejvyší? AŤ ŽIJE KŘIVÁK PAROUBEK!!

Kajan 1.5.2006 10:53

Re: Re: Pehe, jen Vy nemusíte nikam přestupovat, Vy jste pro jistou nikam nevstoiupil, pro svoji předposranost nést zodpovědnost. A jen tak si kecat, to je ono ! Dzp.

Oldo, co to melete? Já a zbaběle ? Vždyť jsem tady pod svým pravým jménem , Karel Janyška , tedy Kajan. Dzp.