4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
omlouvám se 31.8.2006 17:44

všem k u r v á m komunistickým

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Kokoška 29.8.2006 23:55

Zítra ve 14:00 hod.

Sraz před Strakovou akademií, bude se defenestrovat Paroubek !

Jirka 29.8.2006 23:17

nebýt poslancem za ČSSD

Kdyby nebyl pan Jičínský poslancem za ČSSD, tak bych s jeho výplodem snad i souhlasil. Proč se všichni levičáci (nejsem členem ODS) snaží navodit dojem, že je pravicová politika experimentem. Ze zkušeností let před rokem 1989 lze konstatovat, experimentem byla levicová (komunistická) politika. Pan Paroubek si zadal s předlistopadovou KSČ a stále více si zadává se současnou KSČM, pokračovatelkou KSČ. Je tak hrozné chtít, aby ti bývalí soudruzi, spolupracovníci a donašeči a kdo ví, kdo ještě neměli možnost se podílet na novém zřízení?

JIŘI 29.8.2006 23:29

Re: nebýt poslancem za ČSSD

Co může ,tato komunistická vyžírka dobrého napsat. Tohohle kováného bolševika Jičínského pošlete do prdele.

Kamil 29.8.2006 22:15

Také si myslím, že je škoda, že Kalouskovo vyjednávání nevyšlo.

ODS se snaží již tři měsíce, ale marně, přes 100 hlasů se nedostala. Zatímco navržená koalice ČSSD a KDU-ČSL, pokud by jí poslanci KSČM umožnili získat důvěru, by mohla vládu utvořit. To je pragmatismus a matematika.

Co je špatného na tom, že se KDU-ČSL snaží být v každé vládě? To je potřebná přizpůsobivost.

zcr 29.8.2006 21:36

Mne se ten Jicinsky snad jenom zda.

tracyX 29.8.2006 20:50

Kdo je Kdo?!

Pan Jičínský,zřejmě nemůže kritizovat plně  KDU za snahu o pročištění ve vlastních řadách, protože si nemůže být jist, kdo a,který názorový proud nahradí její  vedení. Samozřejmě,že teď lidovci zatáhli svou stranu do outu,aby nemuseli nést Kalouskův foul všichni zůčastněni hráči.Červená to byla zatím jen pro Kalouska,ale  již s tak oslabeným mužstvem jako je KDU to vypadá na definitivní propad celé strany a lze jen těžko očekávat,že se příště dostane přes kvalifikační zápasy příštích (předčasných)voleb.

Nynější(stávající)garnitura musí splatit zbytek hypotéčních úvěrů a různých směnek,proto je nutné stát v v pozicích svých nejvýše představených,ti totiž jsou na tom zcela stejně.Obě dvě strany se tváří státotvorně,ale nikdo se nenechá shodit se sedla pro stát ,pro vládu.To není kritika to je dnešní psychologie mládeže.......

Venkovan 29.8.2006 19:15

Pravda Právo je právo

A když tam napíše sůdruh Jičínský tož to je dycky parádní pecka.A říkajme si píše to tým svojím nám by to mělo byt fuk,když mu to žerů.....

Karel008 29.8.2006 17:48

Vážení přátelé,

tyto kurvy , jako Jičínský jsou všude na vrcholných politických a ekonomických postech. Ptáte se čí zásluhou,. Zásluhou zamindrákovaného poplety Havla, mocichtivého a po slávě toužícího Klause. Však se to o našich  "porevolučních"presidentech jednou dozvíme, co je to za "kafábry". A politikové jsou to samé, jen v jiné barvě, od modra, až po rudou.Všechno okolo jsou jen "častušky" pro deset milionů lidí a někteří jim to stále baští. Jak dluho ještě.Kdy se konečně otevřou supertajné materiály o minulosti našich nejvyšších.

Tomas 29.8.2006 17:08

Celá identita KDU a celé parlamentní pravice se odvíjí právě od vztahu ke komunistům

Je mi divné, že to pan Jičínský není sto pochopit. Pokud by ODS měla jen polovinu Paroubkova  "politického talentu", už by ta "trapná povolební vyjednávání" dávno skončila. Matematicky není sebemenší problém dát do hromady vládu s podporou komunistů - průnik v přidělování postů v podnicích a státní správě by se jistě také našel. Nechápu tedy pane Jičínský, proč žehráte na antikomunismus KDU a ODS, když to je to jediné co vám a vašemu předsedovi umožňuje mít vůbec nějaký politický vliv. Pokud by komunisté přestali být nepřijatelní pro KDU a ODS a hlavně pro jejich voliče, máme tady nějakou variantu na "vládu národní shody" do týdne. A šlo by to i bez Paroubka i bez ČSSD. Vy socialisté (ev. softkomunisté) byste měli naopak volat - díky za antikomunismus, díky za vaše zásadové postoje, které sice vůbec nechápeme, ale díky kterým jsme a budeme u moci.

senior 29.8.2006 17:37

Re: Celá identita KDU a celé parlamentní pravice se odvíjí právě od vztahu ke komunistům

A tu pohádku o Budulínkovi neznáš ? Jestli by komunisti mohli někdy podpořit vládu ODS, tak sním talíř brouků. Asi jsi nepochopil, že to byl regulérní pokus jak zabránit programovým nesmyslům ODS a dostat nás ze Slovenské cesty.

pidra 29.8.2006 19:14

Re: Re: Celá identita KDU a celé parlamentní pravice se odvíjí právě od vztahu ke komunistům

co víš o slovenské cestě, ty troubo _

Student PF UK 29.8.2006 16:56

Smlouvy se nemusí dodržovat?

Dobytek Jičínský se jasně vyjádřil v "Rudém Právu" letos na jaře při příležitosti dluhu ČSSD vůči JUDr. Zdeňku Altnerovi. Na dotaz redaktorky TV Nova, zda se mají smlouvy plnit odpověděl: "Doufám že takové smlouvy se plnit nemusí"!!!

Je naprosto neuvěřitelné, že se v  naší evropské civilizaci může ještě po hrůzách 20. století objevit element, vyjadřující se v intencích tatarsko/afrického myšlení. Soudruh Jičínský je jeden z největších dobytků, kterého naše zamě nosí.

Vlastimil 29.8.2006 18:43

Re: Smlouvy se nemusí dodržovat?

Na studenta PF UK používáte pro argumentaci mnoho dobytka.

I.L. 29.8.2006 19:43

Re: Smlouvy se nemusí dodržovat?

Na PF UK je bohuzel mnoho dobytka i mezi studenty

- ale tohle je nejaka provokace, prece i dobytek

se vyjadruje lepe

I.L. 29.8.2006 19:46

Re: Re: Smlouvy se nemusí dodržovat?

Je to smutne divat se (a videl jsem to dost zblizka..) ze na PF se hlasi - a je prijat - casto vetsi dobytek, nez zacatkem 50 let

fafni 29.8.2006 21:34

Re: Re: Re: Smlouvy se nemusí dodržovat?

smlouvy se nemusi dodrzovat,dluhy se nemusi platit,opravdu drahe I.L. byti od takoveho charaktera zvan dobytkem je veru pocta

Václav Lhotecký 29.8.2006 22:38

Re: Smlouvy se nemusí dodržovat?

 Ke svým příspěvkům připojte prosím své jméno, adresu a fotografii

sdsd 29.8.2006 16:50

jič

Ha ha ha, ha ha ha. Chybí slova.

beda 29.8.2006 14:59

blábol

Soudruh Jičínský za poslední roky nic jiného z huby nevypustil.Je mi ho líto hajzla!

Jara London 29.8.2006 14:42

Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu - Rudé právo 1956, Zdeněk Jičínský

Vládnoucí dělnická třída odnímá pomocí socialistického práva nepřátelským elementům různá práva a svobody, kterých by mohly využívat k působení na pracující vrstvy, k boji proti socialismu. Zbytky svržené buržoazie jsou zbaveny možnosti legálně politicky působit, je jim zakázáno se politicky organizovat, konat schůze, vydávat vlastní tisk a podobně. Socialistické právo otevřeně prohlašuje, že politická práva a svobody slouží pracujícím, nikoliv však buržoazii.

Socialistické právo a jeho hlavní rysy. Socialistické právo a zákonnost v lidově demokratickém Československu, Rudé právo 1956, autor Zdeněk Jičínský

V socialistickém státě veškerá činnost státních orgánů, tedy i právotvorná činnost socialistického státu, zejména zákonodárství, jsou určovány silou diktatury proletariátu, komunistickou stranou.

Karl von Bahnhof 29.8.2006 15:24

Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

a jak je možné, že tento gerontodobytek stále přednáší a zkouší i u státnic z Ústavního práva a státovědy na Právnické fakultě UK?! Protože ty dvě generace z dob ČSSR musí vymřít. Doufám, že tento paskvil bude mezi prvními. ;-O(Y)

Mílinka 29.8.2006 16:29

Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

To snad není možné!

Student PF UK 29.8.2006 16:35

Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

Milý příteli z nádraží.

V některých bodech s tebou souhlasím. Např. Satan si přišel loňského roku pro "pseudohistorika" UK prof. Jaroslava Valentu" CSc. Udavače STB agenta a tajného spolupracovníka pod krycími jmény Jarek, Stopař a Jaroslav sp. zn. 20708 Správa STB Centrála. Tento zavilý  nepřítel všech němců a především třídní nepřítel všech vlastníků nemovitostí a šlechty především se konečně zodpovídá před Nejvyšším soudem lidstva.

    V čem s tebou ovšem souhlasiti nelze je, abychom čekali na vymření generací zvrhlých "intelektuálů", neštítícich se kolaborovat s jakoukoliv lůzou, momentálně vládnoucí. Jako příklad uvádím jenom některé "inteligenty" kteří "učí" na slovutné UK a tím jí degradující mezi university, které mají mnohem blýže ke kulturám tatarsko/africkým, než-li k těm, které měli kdysi hrdé právo patřiti ke kulturám římsko/evropským.

Dodnes zde učí Doc. JUDr. Vladimír Mikule CSc, agent a tajný spolupracovník STB pod krycím jménem Šimon, sp. zn. 11233. Tento "ptáček je dokonce místopředsedou legislativní rady vlády!!!

To stejné lze říci o Doc. JUDr. Vladimíru Vopálkovi CSc, Důvěrník STB. krycí jméno Racek, sp. zn. 16897. učící správní právo!!!

senior 29.8.2006 17:32

Re: Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

Milý studente, svět není tak jednoduchý, jak to Tvé mladé hlavě nyní připadá. Je spousta lidí, kteří převlékli kabát (např. von Braun, Grass, Kohout...Jičínský.)a přesto dali lidstvu mnohem více než většina podle Tebe zásadových a čestných. Kdo nic nedělá, nic nepokazí, ale také nic nevytvoří. Kdo je užitečnější -prohnaný agent STB, který svými styky získal fabriku a nyní živí spoustu lidí anebo charakterní antikomunista, který se dříve živil psaním proti režimu a nyní kádrováním ?

huhu 29.8.2006 18:24

Re: Re: Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

samo převléknutí kabátu může být i to správné, pokud je spojeno s vnitřní změnou. Ale Jičínský a spol jsou uvnitř stále stejní, jen ty jejich legitimace se mění...

Vlastimil 29.8.2006 18:46

Re: Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

blíže

I.L. 29.8.2006 20:31

Re: Re: Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

Tatarsko-africka kultura, tak lze

"nejblyze" charakterizovat uroven tohoto

rozhnevaneho mladeho muze. Z nekterych soucasnych studentu PF UK jde vetsi strach (pri predstave, ze oni jsou tim budoucim "pravem") nez z militantnich mladych bolseviku tamtez studujicich zacatkem 50 let, nekteri z nich casem dokazali totiz zmoudret

Mílinka 29.8.2006 16:31

Re: Pár slov o Jičínském - starého psa novým ....

A co na to, soudruhu?

Jara London 29.8.2006 14:28

Jak to je s Kalouskem

Situace kolem odcházejícího Kalouska má své historické pozadí. Ten se v roce 2001 chystal k útoku na vrcholné pozice v KDU-ČSL. Hodlal víceméně bezproblémově prosadit svého příznivce Kasala, který inklinoval k dohodě s ODS, a vymést Svobodu, ochotného domluvit se s ČSSD. Mnozí pozorovatelé byli tehdy překvapeni jeho náhlým ústupem a víceméně nečekaným vítězstvím Svobodova křídla, následovaného téměř půlročním zmizením Kalouska z politické scény. Když se opět objevil, překvapil novým image (mnozí ho poprvé viděli oholeného) a také odlišnou rétorikou, která ho nakonec vynesla do čela jeho strany. Hlavním strůjcem tohoto „propadu“ byl Tvrdík, který, ač měl jako ekonomický náměstek původně krýt Kalouskovy trestné činy na obraně, neodolal nabídce Šloufa na post ministra obrany výměnou za podtržení Kalouska. Ten dostal na krk nůž vyšetřování kauz MO a výsledkem byl jeho „strategický ústup“ a vítězství křídla lidovců, připraveného jít po volbách do holportu s ČSSD. Nyní se situace opakuje. Tvrdík, který si udržuje svůj post díky příslušným informacím, Kalouska donutil pod hrozbou vyšetřování kauz z MO vést politická jednání, u nichž bylo jasné, že způsobí jeho politickou sebevraždu. Obrozené vedení KDU-ČSL přijalo až moc rychle snesení nepodpořit žádnou vládu, podporovanou sebeméně komunisty. Vedení ČSSD tak zabránilo případnému průchodu Topolánkovy nebo jiné vlády ODS za pomoci hlasů několika komunistů, kteří by se mohli rozhodnout ukončit trapnou šaškárnu a hlasovat pro ni. Celé to až příliš připomíná dobře zrežírované divadlo, na jehož konci je vláda ČSSD s vazalskou KDU-ČSL, jíž při hlasování o důvěře všichni komunisté opustí sál nebo se zdrží. Kalousek se brzy opět vrátí do čela strany a bude oslavován jako skvělý stratég, který zajistil KDU-ČSL její místo v dějinách. Takto se projevuje riziko zkorumpovaného politika v praxi – bohužel, prvky onoho korupčního řetězce vládnou této zemi.